tiistai 5. helmikuuta 2013

Uskomatonta väsymystä...

Tänää oon ahkera ja pakotan itteni kirjottelee nopiasti nii pääsen nukkumaaki ihmisten aikoihin nii en oo niin väsyny huomenna töissä aamulla.

Tännää oli taas aamuvuoro ja siellä oli vaikka mitä tänää mua oottelemassa... Aluks aamusta oli muuten ihan rauhallinen mut sitten yks meidän potilas hyökkäs yhen hoitajan kaulaan kiinni ku oli niin paha olla ( huonossa kussa saattaa tehä näin kuulemma herkemmin ). Säikähin sitä aika pirusti vaikka tää hoitaja oli vähän ronskimpi ja vanhempi mies ja hän sai tilanteen heti omaan kontrolliin ettei sentää tarvinnu huutaa apua ja hälyyttää päälle karkaus järjestelmään... Huomenna on muuten järjestelmän testaus nii kokeepahan senki et millasta se sitten on ku joku hälyyttää.. Kuinka kova meteli siitä sitten tulee..

Juttelin sitten taas melkeen kaikkien kanssa päivän aikana ja hoidin jokseenkin oman potilaani asioita sillee miten opiskelijana niitä voi hoitaa. Ohjaajalta sain kivaa palautetta et oon kehittyny hyvän suuntaan ja en kuulemma enää hämmennä sitä niin paljon :D Sitten se toista opiskelijaa koskeva sekaannus mistä oon kaiketi vkl kohassa kirjotellu nii olin vaa tupannu kesken vääränlaisen lauseen paikalle ja ymmärtäny tilanteen väärin.

Sitten taas tämä yks toinen potilas jonka kanssa mul on ollu tähänki asti jo tahtojen taitoa nii tuli lirkuttelemaan mulle et " Mitä mun __" ( en kauheesti viitti mainostella kuka oon, tykkään kirjottaa anonyymisti ) Mutta kuitenki se ällötti ku en pidä ihmisestä muutenkaan ja se koettelee mua joka päivä.. Yääääääkkkkk!!!!!

En myöskään tajuu miks oon aina näin väsyny töiden jälkeen? Tänääkin tulin kotii ja ku ketää ei ollu seurana nii tuli ihan sairas uupumus ja vedin siinä sitten parin tunnin päikkärit.. Sitten porukat tuliki jonki ajan kuluttuu siitä ku tokenin ja rupesin kattoo leffaan jonka ostin tänää ennen ku tulin kotio. En kyl jotenki ymmärrä miks oon näin väsyny joka päivä.. kai se johtuu siitä että vierakseltaa pitää liikkuu koko ajan ja onhan toi psyykkeelle raskata sillee ku ei oo vielkää tottunu ( ja vaatiihan se parinki vuoden työskentelyä ennen ku tottuu siihen ihan kunnolla ). Olis vaa jees et jaksais olla kans sosiaalisesti aktiivisempi mut ei vaan yksinkertasesti aina jaksa.. Joinaki päivinä jos on nukkunu tosi hyvin nii jaksaa mut tänää jos olis jotai pitäny nähä nii olisin varmasti pilkkiny komeesti tai ollu muuten vaa ihan tillintallin..

Tää tytsy lähtee taas nukkumaan
MD

maanantai 4. helmikuuta 2013

Epämääräisyyttä...

Viikonloppu sitten taas huristeli kovaa vauhtia ohitte.

Perjantaina kävin koulussa muutaman tunnin kun meillä oli tollanen epämääräinen top- jakson keskellä oleva infotilaisuus ja opiskelijoiden tilanteen päivitys sessio. Siitä sitten kotii vetää yltiö väsyneenä parin tunnin tirsat.. Kun heräsin nii siitä sitten laitoin itteni esittäytymis kuntoon ja lähin shoppailee ennen ku menin nuorten iltaan kattoon kavereita. Oli ihan ilta <3 Kotiin päästyäni sitten otin loppu illan ihan iisisti ja hoidin mun varvasta joka jo vaikeutti mun kävelemistä koska oli niin saakutin kipee..

Lauantaina alotin uudestaa vanhan kirjan koska en kestäny enää tätä et mul ois rahaa ja sain suokkariin viel lahjakortin et voisin ostaa itelleni pari uutta kirjaa ja sit ei tietenkää löydy mitää... niimpä alotin uudestaa yhen hyvän sarjan. Päivä meni sitten siinä pelaillessa Assasin´s Creed 3:sta ja oleillessa iltaan jolloin sitten kävin kaverin luona lörpöttelemässä ja näkemässä pitkästä aikaa : ) oli kivaa.

Sunnuntaina sitten mulla oli taas ihan karsee päivä... Aamu päivä meni taas tylsyyttä pelaillessa ja oleillessa ja sit mulle pukkas joku ihmeen mahatauti sillee että oli hirveestä nälästä huono olo ja sitku yritti syödä varovasti nii tuli viel karseempi olo.. ja tällasta ympyrää sitten vedettii koko illan kunnes sain kokonaisen karjalanpiirakan alas med. kivennäisvesi. Jippii... Varvas on nyt kyllä kunnossa nii et voin kävellä jo normaalisti jne. mut on se viel vähän tulehtunu... kyllä tää tästä...

Tänää oli aamuvuoro töissä ja aamulla ei ollu muuta erikoista ku olin jotenki asennoitunu et nään mun kakkosohjaajan taas joskun loppu viikosta mut oonki nyt näköjää alkuviikon sen kanssa.. pulenpäivän aikaa lähin sitten sellaseen mielenkiitoseen koulutukseen jonka aiheena oli " Itsemurha riskien potilaiden arviointi ja hoito" Oli ihan mielenkiitonen mut vähän puuduttava sillee ku piti istuu hankalas paikas laittialla ku kaikki oli varannu jo tuolit ku tultii sinne yhen toisen hoitajan kanssa.. eikä tauolla vapautettu niitä ku niit varattiin kamoilla ja kaverit piti toisilee nii ite olin siellä sitten selkä kipeenä jossai nurkassa mistä ei nähny mitää power point esitystä.. kuuntelinpahan ainakin..

Sitten randomeita asioita: ... Oon nykyää ihan hulluna yhteen korealaiseen tyttö bändii ku 2ne1 ( to anyone ). Niil on ihan sairaan mahtavaa musaa jonka tahissa on ihana tanssia ja bailata.. harmittaa ku tanssi baareissa ei varmaan kauheesti soiteta sellast musaa ja oon viel ihan hulluna siihen.. Tekis julkisella paikallaki mieli alkaa vaa bailata ku kuuntelee musaa.. :D

Lomalla parin viikon päästä pääsen raksuni luokse!!!! Tänää yritin saada ostettuu lippui vr:ltä netissä eikä se onnistunu ja meinasin tulla hulluks... huomenna sitten taas uusi yritys! Mul on nii hirvee ikävä mun karvasta vauvaa ( Ellu- kisulia) ja rakasta miestäni!!!! <3<3<3 enää kaks viikkoo nii oon jo siellä : )

Kiitäs ja kumarra ja sukellan nukkumaan huomista aamuvuoroa odotellen...
MD