perjantai 7. helmikuuta 2014

Kiirettä, stressiä ja sairastelua... perus opiskelijaelämää..

Oho.. taas on tahvo unohtanu kirjottaa mut myös koulutyöt iltasin painanu päälle ja kun puhelimen netillä taistellu edes facen käyttöä nii ei oo sitten tullu kirjoteltua.. Pari viikkoa hurahtanu kaikenlaista touhuten ja joka paikassa juosten.. Tälä kertaa tiivistetysti taas vähän päivitellää mitä oikee tullu tehtyy..

Kävin tossa viime viikolla Joutsassa luokkakaverin kotikaupungissa kertomassa JAMKista ja sosiaalialasta. Oli ihan mielenkiintosta ja hauskaa nähä kuinka pieni paikka se oli :)

Mun yks elämäni tärkeimmistä ihmisistä kävi mun luona peräti pariki kertaa tossa parin viikon sisää! Oli aivan ihanaa ja varsinki ku olli tän kolmisen viikkoo ny kipeenä jossai ihme yskäflunssassa nii se piristi mukavasti :) alko olee vaikeeta muistaa et aina on kaikessa jotai positiivistaki.. Esim. tänää oli hyvä syy vapaapäivää laiskotella kotona ommellen haalarimerkkejä ja katella leffoja rentoutuen finrex mukillisen ääressä.

Toinen vähän negatiivisempi asia mikä varjosti positiivisuuttani oli viime viikolla.. Asia minkä takia mä vihaan ankkuriviikkoja... Se ku ei koe olevansa tervetullu omaan luokkaansa.. mulla oli sillon muutenki tosi paljon stressiä mm. ku laskuja vaa tulee ja tukiin on enää vähän aikaa nii sitä miettii jääkö käteen yhtää.. no meillä oli sillee koulupäivä et meidän ryhmä oli jaettu puoliks ja kaikki kenen kanssa olin paremmin väleissä ja kavereita nii meni siihen toisee ryhmää (oli jaettu tutoropettajien mukaan) ja mulla oli sitten aika orpo olo ku ei saanu juttuu luistaa oikee kenenkää kanssa.. tuli mietittyä et oonko sosiaalisesti oikeesti näin paska.. siinä ku oli muutenki paha olla.. sitte ku meil oli se päivä EA-koulutusta nii tottakai mun lähärinä pitää automaattisesti osata ne asiat nii osasin vastata kouluttajan kysymyksiin automaattisesti.. toki annoin muille mahiksen vastata etten ois antanu pätijän vaikutelmaa mut silti sain pahoja katseita ja muutenki tunnilla oli tosi vaivautunu ilmapiiri..-huokaus- siis sitä ahdistuksen määrää... sitte ku mentii syömää.. menin parin tytön kanssa vessaa ja pyysin et oottavat muaki.. no nehän hävis sieltä kauheella vauhdilla muiden perää.. sitte ku ite pääsin hakemasta ruokaa ja etin muuta ryhmää nii ne oli ahtautunu sellaseen pieneen pöytään mihin ei enää mahtunu vaik vieressä oli iso pöytä täysin tyhjänä.. siinä oli kyllä itkussa pidättelyä kun flashbackit peruskoulun kiusaamisesta valtas jo ennestää ahdistuneen mielen.. loukkaavaa jopa oli se että samasta aiheesta olin jutellu yhen siinä pöydässä jätkän kanssa joka katto mua tosi säälivästi ku menin viereisee pöytää yksin istumaa.. kotonahan sitten se itku tuli varmaa pari tuntia väänsin silmät kipeenä ku oman mielen seinät kaatu päälle.. Hannaki yritti saada mua ulos mut en jaksanu lähtee vaikka ajatuksesta piristyinki vähäks aikaa.. pahinta oli ehkä ku pitkästä aikaa se kaikki vanha tuttu itsesääli ja itseinho ku sai otteen musta nii siinä ei ollu mitää vastaa laittamista.. ei voinu ku vaa olla ja itkee.. kaikki aina sanoo että itku puhdistaa.. mun pitää sit olla aika paskanen jos itken pitkää ja monesti samoja asioita tai samanlaisten asioiden takia...

Mut oli tuossaki päivässä sentää sen verran hyvää että mä sain sillon tietää päässeeni tutor-koulutukseen JEEEE :)

Mitäs muuta mie oon touhuillu... Parit kerrat luonnollisesti karaokee "siskon" Titan kanssa tullu käytyy laulamassa ja esim. eilen oli poikkitieteelliset haalaribileet eli poikkikset nii pitihän sieltä merkki hakia :)

Mie oon leikannu tukkani! Se mie tein :D tai siis kävin opiskelijatyönä kampaamossa leikkauttaan.. ihanaa olla tutulla lyhyellä taas mut näin talvella ei oo kivaa ku kylmä tuuli käy niskaa :D

Mä löysin maailmaa mullistavan kuva Facen syövereistä joka kosketti itteeni ainaki nii haluun jakaa sen täällä :) kuka ikinä sitten lukeekaan tätä :) Siis aivan ihania sanoja, ihanalta mieheltä -kuiskaa- en suinkaa oo Johnny Depp fani ;)



tän kaiken ohella oikeestaa ei muuta uutta :) koulussa juoksennellu, potenu tätä ihme pöpöö ja yrittäny tehä parhaani selvitäkseni.. siinä kaiketi onnistunu ku tässä vielä ollaa :) Opetellu just olemaan kiitollinen kaikesta hyvästä mitä mulla on, ees niistä hyvin pienistä asioista.. Siitä ollu paljon apua jaksamiseen! Nykyään ku meinaa mennä ihan negatiiviseks nii ajatuksii ponnahtaa samantien kuva kolikosta mikä muistuttaa että kolikolla eli jokaisella asialla on aina toinenkin puoli ja sitä kautta opetellu näkee negatiivisessakin jotain hyvää.. Vaikeetaha se on mutta tuun siinä koko ajan paremmaks. Huomannu että tästä blogistaki tullu paljon positiivisemman oloinen ja iteki kivempi seurata :) Olis vaa hauskaa jos tätä enemmän ihmisii seurais tätä mut.. oon tyytyväinen tähänki..

Musa osioon tällä kertaa pääsee Disturbed jonka tällä viikolla taas löysin :) Parhaita biisejä : Another way to die, Diefy, Stupify ja Down with the Sickness <3

MD kiittää ja kumartaa ja opettelee ryhdistäytymää kirjottamisen kanssa ;) Tsau!