perjantai 28. marraskuuta 2014

Odotuksen aikaa...

Pari viiko taas hurahtanu tässä huimaa vauhtia. Koulun ja vapaa-ajan kanssa tasapainottelussa ollu aikalailla minuutti peliä joinain päivinä ja nytte ku sit saa asettua viikonloppua viettään nii on ihan naatti. Meillä on parien kurssien (edellis jaksolta) palauteltu arviointeja ja oon todella ylpeä anoasta meille annetusta arvosanasta jonka sain. Mie sain Lastensuojelun perusteet kurssista 4/5 arvosanan!! OON IHAN SAIRAAN YLPEE!!! Tein nimittäin ihan sairaasti hommia tolle kurssille..

Välillä taas koulussa on ollu tylsää nii siinä tekemisen puutteessa on sitten luovuus alkanu kukkimaan :3 Mie oon tuherrellu kaiken näkösiä kouluvihkooni, luonnoslehtiöö, post-it lapuille :D Sitte sain niinki ison inspiksen tuossa yks päivä et aloin ihan kirjottamaan sanotuksia. Taisin edellisellåä kirjotus kerralla mainita (ja jos en maininnu nii kerron teille nytte :3) nii Humppis ehdotti mulle yks päivä, et mitä jos tehtäis oma biisi (ja omassa päässä jatkoin että ehkä tulevaisuudessa ihan enemmänki) yhessä. Siitä sitte yks päivä kouluun kävellessä napeista musiikkia kuunnellessa sain ihan idean biisiin ja parin päivän sisää mulla oli kokonaisee kappaleeseen sanotukset :) Enää vaa Humppiksen tarttis säveltää se, nii ois paketissa :)


 


Nyt tultiin sitte viikonloppua viettään mun porukoille Espooseen hieman etukäteen juhlimaan mun synttäreitä. Mulla on siis ens keskiviikkona synttärit ja plakkariin tulee 20 v. nii kyl sitä vähän pitää juhlistaa :) Huomenna lauantaina mennää aamupäivästä tatuoimaa mulle synttärilahja kuvaa ja sen jälkee perheellä syömään. Humppis tulee miun tueks ku vähän isompi kuva kyseessä nii saa nähä miten kestää sitä sitten. Sunnuntaina sitten mennää sukuloimaan mun isovanhemmille Humppiksen ja faijan kanssa... vähän jännää..

Seuraavana etappina tossa on sitten itsenäisyyspäivä ja yhdet siihen liittyvät juhlat. Kaivelin hienompia mekkoja kaapistani ja totesin ettei siellä oikee ollu mitää naisellista vaa kaikki oli kauheen tyttömäisiä, nii päätin sijottaa uuteen. Löysinkin unelmieni mekon!!! Ja vielä Haloselta, mistä harvoin löydän mitään.




Istu tosi hyvin, pienen kikkailun kautta, sillä jouduin tilaamaan oikeeta kokoa olevan ja saan sen käsiini vasta ensi torstaina kun juhlat on perjantaina. saa ny jännätä et miten tuo itse mekko sitten istuu ja sopii, mutta onneks löysin pari vara mekkoa jotka on samal tyylisiä. Rakastuin tuossa tuohon ihanaan sinisen sävyyn, pituuteen sekä yksinkertaisuuteen. <3 Ensi viikkoa kuola valuen oottaen ;)

Seuraavana kalenterissa kolkutteleekin sitten jo JOULU!!! Miulle tuli tuossa yks päivä ihan kauhee joulu intoilu, et rupesin miettii et millonkohan leipois joulua kotiin, joululahja paniikki iski ja samana iltana nautiskelinki jo jameilla istuessa glögiä ja pipalia :3



tabletilla otettu pahoittelen laatua :/


Viimesenä ajatuksena mitä halusin teille jakaa on sellanen että kun kesällä tuli kirjoteltua ihan aihe kirjotuksia ja mulla riittäs niihin ajatuksia mut jo kuulumisten kertomiseen menee välillä niin pitkiä postauksia, ettei jaksa sitte enää lopuks alkaa kirjottaa ihan asiaa. Niimp sain idean että alan pitä sellasia TPA kirjotuksia eli Tänään Puhutaan Asiaa - kirjotuksia joissa kirjotan ihan vaa siitä pohdittavasta asiasta ja sitten kuulumisten päivittelyt olis erikseen... Saa nähä miten tääki tulee toteutuun mut kahtellaan..  :) 


Loppuun viel musa mainostusta: oon löytäny kolme uutta vähän raskaampaa taittavaa bändiä, joita esim tänää kuuntelin bussissa torkkuessani. Flyleaf, Three Days Grace ja Breaking Benjamin. Jos diggailee raskaampaa musaa nii siinä suositeltavia :)

Hyvää kuun vaihdetta kaikille mie lähen ny viettää iltaa rakkaideni kanssa <3 Moiksu!

tiistai 11. marraskuuta 2014

Syksy saapui ja talvikin tulee jo kovaa kyytiä

Hei taas arvoisat lukijat :) Tässä nytte hetken oon ehtiny tuijotella taas valkoista kirjotuspohjaa yrittäen kasata ajatuksia, mistä haluisin teille tänään taas kertoa, mutta tyhjää lyö... Kai sitä vois taas kertoilla vähän kuulumisia ja kattoo mitä käy..

Viimeks kirjotin siis oikeestaan tasan kuukausi sitten. Eli syyslomani alkuun jäin. Syysloma siis meni aikalailla siinä että mun lapsuudenkaveri Nipsu tuli mun luokse tänne Jykylää ma-ke ajalle. Sinä aikana käytii kiertelee keskustaa, istuttii iltaa ulkona parissa eri paikallisessa, yövyttii maailman rasittavimman rempan takia Humppiksen luona (mikä ei kyllä mua ainakaa todellakaan haitannu kun sain nukuttua kunnolla) ja vietettii kanssa keskenämme aikaa.. Oli ihana nähä Nipsuu pitkästä aikaa ja saada viettää aikaa hänen kanssaa :)

Loppu viikko meni meillä Humppiksen kanssa sitte reissussa. Torstana lähettii iltapäivstä mun porukoille Espooseen. Oli ihana käydä ihan kotona ja vaan olla siellä. Oli kyllä jotenkin outoa asettaa Humppis siihen ympäristöön, itellä oli siinä sulattelua nähä rakas rokkari mieheni mun vanhemien olohuoneen nahkasohvalla. Ihanaahan oli huomata, että porukat otti Humppiksen vastaan kuin perheenjäsenen ja kaikki tuntu muuten oikeelta, mutta  tavallaa siinä oli vielä jotai sulateltavaa. Kai tätä tilannetta yrittää vieläki, että oikeesti tuo maailman kiltein, lämpimin ja ihanin sekä tietysti hyvännäköisin ja mun silmissäni ainakin seksikkäin mies on mun kanssa ja vaan mun. Äitee ja isäpuoli tykkäs selvästi Humppiksesta jo sillon mutta palautetta sain lisää viikonlopun aikana äiteltä :)

Perjantaina käytii vilkasee Petra hanin uus kämppä ja se oli aivan ihana!! Just sellanen art deco mistä ite oon haaveillu. Ja mikä parasta, nii Humppis sano et sellanen sisustus olis kiva sitte ku muutettais yhteen o.o Olin ihan haltioissani!!!! <3 Siinä sitten juotii kahvit ja teet sekä maisteltii Petran ihania leipomuksia. Se mussu oli halunnu leipoo ihan meit varten ja sen jälkee se kiros meijän syvimpää leipomshelvettiin :D Sieltä Petra heitti meijät mun isovanhemmille, ja huomasin ukista heti et se oli vähän arvioivalla päällä. Pystyin olee kuitenki yllättävän rennosti jännityksestä huolimatta ja paasasin mummin kanssa hetken nii rauhotuin. Ukin kanssa juteltii teatteri juttuja ja mummi kaivo meille ikivanhoja valokuvia kateltavaks, ku Humppis tykkää katella kuvia. Siellä oli sitte kaikkii vauva kuvia musta sun muuta, mitä ihailtiin. Kyllä ne siitä huolimatta tais tykätä ku mummi oli kuulemma äitelle soittanu ja sanonu, että siinä on likalla MIES. :) Jeij! Mulle oli kuitenki tosi tärkeetä et ukki varsinki tykkäis Humppiksesta.

Viikonloppu siitä meni sitten perjantai illasta sunnuntai aamupäivään Snappiksessa juhlimassa isäpuolen ja parin muun vaunulaisen synttäreitä. Oli tosi mahtavaa et vaunulaisetki tykkäs Humppiksesta. Meillä kun on siellä pienet piirit ja lähes kaikki yli 30-40 nii meitä nuorempia "teinejä" katotaa vähän tarkemmin perään. Me pidettiin siellä kanssa sitten Humppiksen kanssa mun tavallaa eka keikkaki <3 Oli ihan huisin siistii! Harmitti vaan vähän kun parin vikan biisin aikana yleisössä oli omaa elämää nii jouduin laulaa sen verran kovempaa että mulla meinas ääni lähteä ja kurkku kipeyty. Mut muuten meni tosi ihanasti ja saatii tosi hyvä vastaanotto, vaikka Humppis oliki huomion keskipisteenä :D Oli tosi onnistunu vkl ja porukatki oli nyt viimestää ihan myytyjä Humppikselle :) I'm so happyyyyyy!!!!!!!



Kävin kaverin keikalla yks vkl nii vedettii vähän asenne asua päälle :)

Tuosta sitten oikeestaan seuraavat kolmisen viikkoa tähän päivään ollu aikalailla normi arkea höystettynä stressillä, mutta myös rakkaudella. Syysloman jälkee tömähdettiin takaisin tylsään arkeen ja mua odottiki iso parityön viimeistely, joka aiheutti tosi paljon stressiä. Se kun saatiin tehtyä niin perässä seurasi vähän isomman ryhmätehtävän teoria osuuden deadline :S Se meni kyllä ihan jees, ens viikolla olis toiminnallinen toteutus vielä eessä.. IIkk!

Tuettavan kanssa ollaan nyt nähty tosi kivasti sekä mun tutoroitavien pienryhmällä, ja niistä tunnun suoriutuneeni ihan kunnialla :) Vaikka hiustenhalkomista ja stressileveleiden taivaissa huitelua se välillä on aiheuttanu kaiken muun lomassa nii ihan hyvin koen suoriutuneeni :) Mulla oli kanssa tossa reilu viikko sitten haastattelu työharkkaan keväälle! Ja mää sain sen paikan!! :) Miusta tulee keväällä Joululoman jälkee kaheks kuukaudeks ammattiopistolle ammattistartin ryhmänohjaaja! Ihan sairaan siistii... Myös itseasiassa siinä samassa taisin löytää myös atulevan polkuni minne suuntaan ja tähtään. Kiinnostuin nimittäin Kuraattorin työstä. Ku oon aina halunnu työskennellä nuorten kanssa, missä olis ripaus jotain lastensuojelullista ja palveluohjausta tai vastaavaa, niin tuo tuntuu osuvan siihen kuin nakutettu. Ja se olis kaukana hoidollisesta työstä :) En sano et olisin leipiintyny mutta kaipaan ny jotain muuta ku hoitotyötä. Kevättä siis innolla odotellessa :)

Hmm.. mitäs muuta.. Kavereita oon nähny ny ihan hyvin, joitan harmillisen vähän mutta aina sille ei voi mitään :/ Aikataulut ku ei aina kohtaa :( Kuitenki oon ilonen siitä että ehtiny niinhki paljon loppujen lopuks näkee kavereita kpulun ulkopuolella, ku kaiken mahollisen ajan kuitenki haluun Humppiksen kanssa viettää, ku meidän päivärytmit on niin erilaiset vaikka parhaamme teemme että saamme ne kohtaamaan :) Ja hyvin ollaan siinä onnistuttu, kun molemmat työskentelee sen eteen. On ollu vaan niin ihanaa huomata et meitä on oikeesti kaks tasa-arvosta aikusta (tai "aikusta":D) tässä parisuhteessa, etten oo kokenu että olisin tavallaan yksin niinku exän kanssa.

Exästä puheen ollen törmäsin siihen tuossa kuun vaihteessa Halloweenina.. Istuttiin samassa baarissa ( Timessä se kolmisen tuntiii ja mua ahisti ja vitutti se koko aika.. Harmitti ku meni miun ja Humppiksen yhteinen ilta siitä vähän pieleen, mut olin tyytyväinen kun huomasin osaavani käyttäytyä. Kyllä kävi mielessä että kun niissä flasbackeissa ahdistelin et olis tehny mieli käynnä kumauttaa tai repii pää irti, mutta tyydyin vain mulkaisemaan aina välillä ja olemaan tyytyväinen Humppiksen kanssa oloon. Rentouduin kyllä sitten kun se lähti sieltä. Oli siinä illassa pari muutakin seikkaa mitkä teki siitä vähän nihkeemmän mutta tuo oli isoin niistä.. Porukka oli normaalia enemmän känni sekoilemassa sinä perjantaina...

Muiuten tässä on menny tosi mukavasti, ei niinkää tasapaksusti mutta tasasesti sillee hyvällä tavalla :) Kohta on kuun vaihde ja miun synttärit sekä synttärilahjan haku Espoosta/Hesasta asti :) En malttais odottaa!!! Oon kanssa tässä huomannu että tarttisin uudet lasit, niin kävin tänää niitä kattelemassa ja löysin muutmatki ihan kivat. Tarttii vaa käydä jonkun kaverin tai Humpiksen kanssa kattomassa niitä vielä uudestaan, että saa myös toisen mielipiteen joka tuntee mut ja näkee mua ahkerasti niin et osaa arvella mikä sopis miulle. Sain myös eilen postista pari ihanaa pakettia :D Miun työkengät saapu vihdoin!!! Tiiän kuulostan kahjolta et oon innoissani TYÖkengistä, mut ne vaikuttaa työskentelyy tosi paljon ku joudun olee jaloillani niin paljon. Toinen paketti oli EMP:n tilaus vaatteita mitkä tilasin itelleni aikaseks synttärilahjaks ja äitee osallistu siihen nii sain tilata kerralla vähän enemmän :) Toinen tilaus tulee vielä perässä ku niillä oli yks kampanja mitä käytin hyväkseni ;)

Humppiksen kanssa ollaan kanssa taas harjoteltu jameille uusii biisejä ja niistä ja muutamasta muusta muutenbki kuuntelussa olleesta kappaleesta mie oon saanu taas kirjoitus intoiluni takasi :) Ens oo varmaa kolmee vuotee kirjotellu omii tekstei/runoja, nii ny rupes sitte runosuoni sykkimään :) Piirrelly kanssa koulu vihkoon ain välillä mut mitää ite tavallaa "työtä" ei oo tullu väännettyä..



Täts abaut it... tällasta taas mun kuukauteen :) mää yritän oikeesti opetella kirjottaa vaikka sen kerran viikossa että saisin rytmin takas.. Nyt en jaksanu ihan asiasta alkaa jauhamaan ku tästä tuli taas niin raamattu teksti, mutta seuraavaan varmaan joudan jo ihan asiaa kirjottaa :) Kiitos jälleen mielenkiinnosta ja palaillaa TOIVOTTAVASTI viikon sisään :)

Tässä vielä väähn musaa teille:

Foreigner - I've been waiting a girl like you
Flyleaf - Again
Paramore - Ignorece
Evanescence - Sweet Sacrifice
Irina - Vahva
Shiny Toy Guns - Starts with One