perjantai 28. marraskuuta 2014

Odotuksen aikaa...

Pari viiko taas hurahtanu tässä huimaa vauhtia. Koulun ja vapaa-ajan kanssa tasapainottelussa ollu aikalailla minuutti peliä joinain päivinä ja nytte ku sit saa asettua viikonloppua viettään nii on ihan naatti. Meillä on parien kurssien (edellis jaksolta) palauteltu arviointeja ja oon todella ylpeä anoasta meille annetusta arvosanasta jonka sain. Mie sain Lastensuojelun perusteet kurssista 4/5 arvosanan!! OON IHAN SAIRAAN YLPEE!!! Tein nimittäin ihan sairaasti hommia tolle kurssille..

Välillä taas koulussa on ollu tylsää nii siinä tekemisen puutteessa on sitten luovuus alkanu kukkimaan :3 Mie oon tuherrellu kaiken näkösiä kouluvihkooni, luonnoslehtiöö, post-it lapuille :D Sitte sain niinki ison inspiksen tuossa yks päivä et aloin ihan kirjottamaan sanotuksia. Taisin edellisellåä kirjotus kerralla mainita (ja jos en maininnu nii kerron teille nytte :3) nii Humppis ehdotti mulle yks päivä, et mitä jos tehtäis oma biisi (ja omassa päässä jatkoin että ehkä tulevaisuudessa ihan enemmänki) yhessä. Siitä sitte yks päivä kouluun kävellessä napeista musiikkia kuunnellessa sain ihan idean biisiin ja parin päivän sisää mulla oli kokonaisee kappaleeseen sanotukset :) Enää vaa Humppiksen tarttis säveltää se, nii ois paketissa :)


 


Nyt tultiin sitte viikonloppua viettään mun porukoille Espooseen hieman etukäteen juhlimaan mun synttäreitä. Mulla on siis ens keskiviikkona synttärit ja plakkariin tulee 20 v. nii kyl sitä vähän pitää juhlistaa :) Huomenna lauantaina mennää aamupäivästä tatuoimaa mulle synttärilahja kuvaa ja sen jälkee perheellä syömään. Humppis tulee miun tueks ku vähän isompi kuva kyseessä nii saa nähä miten kestää sitä sitten. Sunnuntaina sitten mennää sukuloimaan mun isovanhemmille Humppiksen ja faijan kanssa... vähän jännää..

Seuraavana etappina tossa on sitten itsenäisyyspäivä ja yhdet siihen liittyvät juhlat. Kaivelin hienompia mekkoja kaapistani ja totesin ettei siellä oikee ollu mitää naisellista vaa kaikki oli kauheen tyttömäisiä, nii päätin sijottaa uuteen. Löysinkin unelmieni mekon!!! Ja vielä Haloselta, mistä harvoin löydän mitään.




Istu tosi hyvin, pienen kikkailun kautta, sillä jouduin tilaamaan oikeeta kokoa olevan ja saan sen käsiini vasta ensi torstaina kun juhlat on perjantaina. saa ny jännätä et miten tuo itse mekko sitten istuu ja sopii, mutta onneks löysin pari vara mekkoa jotka on samal tyylisiä. Rakastuin tuossa tuohon ihanaan sinisen sävyyn, pituuteen sekä yksinkertaisuuteen. <3 Ensi viikkoa kuola valuen oottaen ;)

Seuraavana kalenterissa kolkutteleekin sitten jo JOULU!!! Miulle tuli tuossa yks päivä ihan kauhee joulu intoilu, et rupesin miettii et millonkohan leipois joulua kotiin, joululahja paniikki iski ja samana iltana nautiskelinki jo jameilla istuessa glögiä ja pipalia :3



tabletilla otettu pahoittelen laatua :/


Viimesenä ajatuksena mitä halusin teille jakaa on sellanen että kun kesällä tuli kirjoteltua ihan aihe kirjotuksia ja mulla riittäs niihin ajatuksia mut jo kuulumisten kertomiseen menee välillä niin pitkiä postauksia, ettei jaksa sitte enää lopuks alkaa kirjottaa ihan asiaa. Niimp sain idean että alan pitä sellasia TPA kirjotuksia eli Tänään Puhutaan Asiaa - kirjotuksia joissa kirjotan ihan vaa siitä pohdittavasta asiasta ja sitten kuulumisten päivittelyt olis erikseen... Saa nähä miten tääki tulee toteutuun mut kahtellaan..  :) 


Loppuun viel musa mainostusta: oon löytäny kolme uutta vähän raskaampaa taittavaa bändiä, joita esim tänää kuuntelin bussissa torkkuessani. Flyleaf, Three Days Grace ja Breaking Benjamin. Jos diggailee raskaampaa musaa nii siinä suositeltavia :)

Hyvää kuun vaihdetta kaikille mie lähen ny viettää iltaa rakkaideni kanssa <3 Moiksu!

4 kommenttia:

  1. Ihana tuo sininen mekko !!! :D melkei haluis itekki ! - Kaima

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaima :) Se on livenä vielä hienomman näkönen ;)

      Poista
  2. Three days Grace ja Breaking Benjamin on loistavia valintoja. Flyleaf on itselle hieman tuntemattomampi o.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin noi oikeestaan ihan vahingossa. Sain käsiini Divergent- sarjan sellasen kirjasen missä kerrottiin miten se eka kirja synty ja siel oli mm. muutama Flyleafin kappale mainittu niin pistin Youtubesta soittolistan soimaa niiltä. Siinä samassa oli sitte seassa muutamia kappaleita just BB:ltä ja TDG:ltä nii innostuin samalla niiltäki kuuntelemaan :) SUOSITTELEN! Jos tykkää raskaammasta musasta (naisen laulamana, kunnon likka powerii ;) ) nii kannattaa kuunnella! Ite suosittelisin erityisesti Arise, Again ja Beatuful Bridea :)

      Poista