maanantai 1. joulukuuta 2014

Tatskaaa, taas!

Hehee sain aktivoituu itseni jälleen blogin ääreen pikaisesti :) Viikonloppu tuli ja meni ja uus viikko alko.

Perjantaina kirjottelun jälkee vietettii ihan rauhallista alkuiltaa perheen kanssa, kunnes lähettii Humppiksen kanssa Stadin Hard Rock Cafeseen AC/DCn levyjulkkari pippaloihin. Siellä otettii parit ja kuunneltii niiden uusin levy. Levyn läpisoitannan jälkee siellä esiinty tribuutti bändi, joka oli kokonaisuutena aika säkki. Se oli pienoinen pettymys. Laulajat oli ihan jees (niil oli joku kolme eri) sekä soolokitaristi oli ihan siistejä, mut kokonaisuus ei pelannu. Sieltä lähettii sitte vähän aikasemmin kotii ku Petra hanipupuraksu haki meidät ajan kulukseen. Siinä vaihettiin sitten kuulumisia samalla ku ajeltii meille päin. Siitä sitte aika nopeesti mentii nukkumaan..

Lauantaina heräiltii ajoissa ja lähettii puoleks päiväks stadii Sarpan studiolle hakattaa miun oikeeta olkaa kakskymppis lahjaa :) Tuli muuten ihan sairaan upee!!! Mut oli siinä kyllä kestämistä.. yhteensä olkaa hakattii sellaset kuus tuntia nii neljän tunnin kohalla alko tehä aika pahaa mut se meni onneks ohi, ku kävi jäähyllä ulkona pikkupakkasessa. Mutta upee tuli!!! Tässä teilleki kuvaa :)





Tatskauksen jälkee äite tuli hakee Pasilasta ja käytii hakee isäpuoli lätkämatsista, jonka jälkee mentii syömmääää! Heseen hakeen roskaruokaa :3 Oli ihanaa ku ei vähää aikaa ollu pystyny kauheesti mitää mättöö vetään. Siitä mentii kotii ja vietettii rauhallinen koti-ilta perheen kesken katellen leffaa ja mutustaen hyviä :)

Sunnuntaina mentii Humppiksen kanssa moikkaa miun faijaa ja isovanhempia. Aluks jännitti mitä komenttia tulee tai miten faija käyttäytyy, mut onneks kaikki meni ihan jees. Humppis jopa tykkäs mun isovanhemmista ja ne selkeesti siitä :) Siitä ku päästii kotiin nii Humppiksen pitiki alkaa lähtee eteenpäin et ehti kimppakyytiin. Mää lähin masentelee kotiin ikävääni, kera sipsien ja lämpimän glögin.

Tänää tulin sitte valmisteleen Studia - messuja joita huomenna pitämään ja kerron messujen jälkee paremmin sitte tästä alkuviikosta :) Tässä teille pieni maistiainen <3




Näihin kuviin ja tunnelmiin MD kiitää ja kuittaa :) Palaillaan loppu viikosta viimeistään!

3 kommenttia:

  1. Pitäisikö tuossa blogin nimessä olla sana Would sanan Whould sijaan..? Vai olenko tosissaan näin huono enkus:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjotusvirhe erhe pahanen on tullu sillon ku tän blogin pystytin kolmisen vuotta sitten. On ollu siinä tähänki asti nii olkoon nii kauan ku tätä jaksan kirjottaa.. Harmi jos et oo löytäny muuta kommentoitavaa tästä blogista :/

      Poista
  2. Wäää sulla on ihana blogi!! Toivottavasti jatkat kirjotteluu (:

    VastaaPoista