perjantai 10. tammikuuta 2014

Hieman aktiivisempi ja pirteämpi päivä

Heipsan taas.. meikästä on melkee tulossa ahkera tän blogin kanssa!

Tänää nukuin pitkää ja oli mahtavaa herätä ei niin harmaaseen aamuun JES! Kaverin kanssa oli hauska tekstailla heti aamusta ku koomaili vielä sängyssä ite alle minuutti sitten heränneenä :D sit ku sain kammettuu itteni ylös sängystä tajusin et kämppis heränny ennen mua ja mä menin viel ennen sitä nukkumaaki! Mistä nuo miehet saa energiansa?? No kuiteski siinä mutustelin koneen ääressä sitten aamupalaa tai pikemminki brunssia ja juttelin kaverin kanssa facessa kunnos innostuin lähteen salille! Mahtavaaaa!! Onneks kampuksella on opiskelijakortilla ilmanen sali nii siellä saapi käydä rauhassa :) tai no.. rauhassa ja rauhassa jos rauhaan luetaan se et sillon ku siirrät katsees veke peilistä - ku oot kattonu omien liikkeiden linjaa - ja huomaat et kaks tai kolme kundii kääntää äkkii katsettaan muualle kiusaantuneina.. ehkä sillee ymmärrettävää et oon ilmeisesti ainoo naisen alku joka tolla salilla käypi :D silti se häiritsee välillä ku niskavillat nousee pystyy kesken sarjan sen takii et sellanen olo et joku tuijottaa..

Mulla on noussu itsetunto huomattavasti tässä vajaa vuoden aikana aika hyvin ylöspäin ja oon alkanu kunnioittaa ja luottaan itteeni ihan eritavalla ku ennen, mutta silti miesten seuraavat katseet on mulle nii outo ilmiö kun en pidä itteeni niin viehättävänä.. joskus ku tälläydyn nii nään itteni ihan kauniina mut tyylii tänääki lökäreissä, topissa ja ilman meikkiä nii en koe itteeni mitenkää erikoiseks.. Saatikaa hikoilemassa salilla urheiluverkkareissa ja topissa tukka harottaen joka suuntaa.. ota noistaki ny selvää.. Toki sitten ku salilta lähin ja kävelin kämpille nii kipeiden lihasten tuottamassa endorfiini puuskassa tunsin itteni kyllä seksikkääks verkkareissa ja nahkatakissa salikassi olalla... Ihan hymyilytti ku huvitti toi tilanne niin paljon..

Salin jälkee menin yhen hyvän Jkl kaverini kanssa kahville juoruumaan mun muutosta, ihmissuhteista, valittaan koulusta kun molemmat opiskellaan sossuiks, sun muita perus tyttöjen juttuja :D sitten se tuli vilkasee miun kämppää ja jäättii tänne vähäks aikaa juttelee ja sovittii et huomenna mennää parille ulos viettää perjantai iltaa :)

Sitten ilta meni oikeestaa siinä et juttelin taas Stadin kaverin kanssa ja laitoin ihanaa kanapastaa rae juuston kanssa naminami! 

Tässä tää mun uusi kultani nytte komeena olassa naamioiden kaverina! otettu saman iltana ku hakattu siks vähän punanen. Oli kyllä sen arvosta, en kadu enkä usko et tuun ikinä katuun yhtää <3 Seuraavaa leimaa miettimään sitten ;)



MD toivottaa hyvää yötä ja uutta juttua tulloo taas vkl seuraavan kerran kuhan jaksan kirjottaa :D Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti