maanantai 1. joulukuuta 2014

Tatskaaa, taas!

Hehee sain aktivoituu itseni jälleen blogin ääreen pikaisesti :) Viikonloppu tuli ja meni ja uus viikko alko.

Perjantaina kirjottelun jälkee vietettii ihan rauhallista alkuiltaa perheen kanssa, kunnes lähettii Humppiksen kanssa Stadin Hard Rock Cafeseen AC/DCn levyjulkkari pippaloihin. Siellä otettii parit ja kuunneltii niiden uusin levy. Levyn läpisoitannan jälkee siellä esiinty tribuutti bändi, joka oli kokonaisuutena aika säkki. Se oli pienoinen pettymys. Laulajat oli ihan jees (niil oli joku kolme eri) sekä soolokitaristi oli ihan siistejä, mut kokonaisuus ei pelannu. Sieltä lähettii sitte vähän aikasemmin kotii ku Petra hanipupuraksu haki meidät ajan kulukseen. Siinä vaihettiin sitten kuulumisia samalla ku ajeltii meille päin. Siitä sitte aika nopeesti mentii nukkumaan..

Lauantaina heräiltii ajoissa ja lähettii puoleks päiväks stadii Sarpan studiolle hakattaa miun oikeeta olkaa kakskymppis lahjaa :) Tuli muuten ihan sairaan upee!!! Mut oli siinä kyllä kestämistä.. yhteensä olkaa hakattii sellaset kuus tuntia nii neljän tunnin kohalla alko tehä aika pahaa mut se meni onneks ohi, ku kävi jäähyllä ulkona pikkupakkasessa. Mutta upee tuli!!! Tässä teilleki kuvaa :)





Tatskauksen jälkee äite tuli hakee Pasilasta ja käytii hakee isäpuoli lätkämatsista, jonka jälkee mentii syömmääää! Heseen hakeen roskaruokaa :3 Oli ihanaa ku ei vähää aikaa ollu pystyny kauheesti mitää mättöö vetään. Siitä mentii kotii ja vietettii rauhallinen koti-ilta perheen kesken katellen leffaa ja mutustaen hyviä :)

Sunnuntaina mentii Humppiksen kanssa moikkaa miun faijaa ja isovanhempia. Aluks jännitti mitä komenttia tulee tai miten faija käyttäytyy, mut onneks kaikki meni ihan jees. Humppis jopa tykkäs mun isovanhemmista ja ne selkeesti siitä :) Siitä ku päästii kotiin nii Humppiksen pitiki alkaa lähtee eteenpäin et ehti kimppakyytiin. Mää lähin masentelee kotiin ikävääni, kera sipsien ja lämpimän glögin.

Tänää tulin sitte valmisteleen Studia - messuja joita huomenna pitämään ja kerron messujen jälkee paremmin sitte tästä alkuviikosta :) Tässä teille pieni maistiainen <3




Näihin kuviin ja tunnelmiin MD kiitää ja kuittaa :) Palaillaan loppu viikosta viimeistään!

perjantai 28. marraskuuta 2014

Odotuksen aikaa...

Pari viiko taas hurahtanu tässä huimaa vauhtia. Koulun ja vapaa-ajan kanssa tasapainottelussa ollu aikalailla minuutti peliä joinain päivinä ja nytte ku sit saa asettua viikonloppua viettään nii on ihan naatti. Meillä on parien kurssien (edellis jaksolta) palauteltu arviointeja ja oon todella ylpeä anoasta meille annetusta arvosanasta jonka sain. Mie sain Lastensuojelun perusteet kurssista 4/5 arvosanan!! OON IHAN SAIRAAN YLPEE!!! Tein nimittäin ihan sairaasti hommia tolle kurssille..

Välillä taas koulussa on ollu tylsää nii siinä tekemisen puutteessa on sitten luovuus alkanu kukkimaan :3 Mie oon tuherrellu kaiken näkösiä kouluvihkooni, luonnoslehtiöö, post-it lapuille :D Sitte sain niinki ison inspiksen tuossa yks päivä et aloin ihan kirjottamaan sanotuksia. Taisin edellisellåä kirjotus kerralla mainita (ja jos en maininnu nii kerron teille nytte :3) nii Humppis ehdotti mulle yks päivä, et mitä jos tehtäis oma biisi (ja omassa päässä jatkoin että ehkä tulevaisuudessa ihan enemmänki) yhessä. Siitä sitte yks päivä kouluun kävellessä napeista musiikkia kuunnellessa sain ihan idean biisiin ja parin päivän sisää mulla oli kokonaisee kappaleeseen sanotukset :) Enää vaa Humppiksen tarttis säveltää se, nii ois paketissa :)


 


Nyt tultiin sitte viikonloppua viettään mun porukoille Espooseen hieman etukäteen juhlimaan mun synttäreitä. Mulla on siis ens keskiviikkona synttärit ja plakkariin tulee 20 v. nii kyl sitä vähän pitää juhlistaa :) Huomenna lauantaina mennää aamupäivästä tatuoimaa mulle synttärilahja kuvaa ja sen jälkee perheellä syömään. Humppis tulee miun tueks ku vähän isompi kuva kyseessä nii saa nähä miten kestää sitä sitten. Sunnuntaina sitten mennää sukuloimaan mun isovanhemmille Humppiksen ja faijan kanssa... vähän jännää..

Seuraavana etappina tossa on sitten itsenäisyyspäivä ja yhdet siihen liittyvät juhlat. Kaivelin hienompia mekkoja kaapistani ja totesin ettei siellä oikee ollu mitää naisellista vaa kaikki oli kauheen tyttömäisiä, nii päätin sijottaa uuteen. Löysinkin unelmieni mekon!!! Ja vielä Haloselta, mistä harvoin löydän mitään.




Istu tosi hyvin, pienen kikkailun kautta, sillä jouduin tilaamaan oikeeta kokoa olevan ja saan sen käsiini vasta ensi torstaina kun juhlat on perjantaina. saa ny jännätä et miten tuo itse mekko sitten istuu ja sopii, mutta onneks löysin pari vara mekkoa jotka on samal tyylisiä. Rakastuin tuossa tuohon ihanaan sinisen sävyyn, pituuteen sekä yksinkertaisuuteen. <3 Ensi viikkoa kuola valuen oottaen ;)

Seuraavana kalenterissa kolkutteleekin sitten jo JOULU!!! Miulle tuli tuossa yks päivä ihan kauhee joulu intoilu, et rupesin miettii et millonkohan leipois joulua kotiin, joululahja paniikki iski ja samana iltana nautiskelinki jo jameilla istuessa glögiä ja pipalia :3



tabletilla otettu pahoittelen laatua :/


Viimesenä ajatuksena mitä halusin teille jakaa on sellanen että kun kesällä tuli kirjoteltua ihan aihe kirjotuksia ja mulla riittäs niihin ajatuksia mut jo kuulumisten kertomiseen menee välillä niin pitkiä postauksia, ettei jaksa sitte enää lopuks alkaa kirjottaa ihan asiaa. Niimp sain idean että alan pitä sellasia TPA kirjotuksia eli Tänään Puhutaan Asiaa - kirjotuksia joissa kirjotan ihan vaa siitä pohdittavasta asiasta ja sitten kuulumisten päivittelyt olis erikseen... Saa nähä miten tääki tulee toteutuun mut kahtellaan..  :) 


Loppuun viel musa mainostusta: oon löytäny kolme uutta vähän raskaampaa taittavaa bändiä, joita esim tänää kuuntelin bussissa torkkuessani. Flyleaf, Three Days Grace ja Breaking Benjamin. Jos diggailee raskaampaa musaa nii siinä suositeltavia :)

Hyvää kuun vaihdetta kaikille mie lähen ny viettää iltaa rakkaideni kanssa <3 Moiksu!

tiistai 11. marraskuuta 2014

Syksy saapui ja talvikin tulee jo kovaa kyytiä

Hei taas arvoisat lukijat :) Tässä nytte hetken oon ehtiny tuijotella taas valkoista kirjotuspohjaa yrittäen kasata ajatuksia, mistä haluisin teille tänään taas kertoa, mutta tyhjää lyö... Kai sitä vois taas kertoilla vähän kuulumisia ja kattoo mitä käy..

Viimeks kirjotin siis oikeestaan tasan kuukausi sitten. Eli syyslomani alkuun jäin. Syysloma siis meni aikalailla siinä että mun lapsuudenkaveri Nipsu tuli mun luokse tänne Jykylää ma-ke ajalle. Sinä aikana käytii kiertelee keskustaa, istuttii iltaa ulkona parissa eri paikallisessa, yövyttii maailman rasittavimman rempan takia Humppiksen luona (mikä ei kyllä mua ainakaa todellakaan haitannu kun sain nukuttua kunnolla) ja vietettii kanssa keskenämme aikaa.. Oli ihana nähä Nipsuu pitkästä aikaa ja saada viettää aikaa hänen kanssaa :)

Loppu viikko meni meillä Humppiksen kanssa sitte reissussa. Torstana lähettii iltapäivstä mun porukoille Espooseen. Oli ihana käydä ihan kotona ja vaan olla siellä. Oli kyllä jotenkin outoa asettaa Humppis siihen ympäristöön, itellä oli siinä sulattelua nähä rakas rokkari mieheni mun vanhemien olohuoneen nahkasohvalla. Ihanaahan oli huomata, että porukat otti Humppiksen vastaan kuin perheenjäsenen ja kaikki tuntu muuten oikeelta, mutta  tavallaa siinä oli vielä jotai sulateltavaa. Kai tätä tilannetta yrittää vieläki, että oikeesti tuo maailman kiltein, lämpimin ja ihanin sekä tietysti hyvännäköisin ja mun silmissäni ainakin seksikkäin mies on mun kanssa ja vaan mun. Äitee ja isäpuoli tykkäs selvästi Humppiksesta jo sillon mutta palautetta sain lisää viikonlopun aikana äiteltä :)

Perjantaina käytii vilkasee Petra hanin uus kämppä ja se oli aivan ihana!! Just sellanen art deco mistä ite oon haaveillu. Ja mikä parasta, nii Humppis sano et sellanen sisustus olis kiva sitte ku muutettais yhteen o.o Olin ihan haltioissani!!!! <3 Siinä sitten juotii kahvit ja teet sekä maisteltii Petran ihania leipomuksia. Se mussu oli halunnu leipoo ihan meit varten ja sen jälkee se kiros meijän syvimpää leipomshelvettiin :D Sieltä Petra heitti meijät mun isovanhemmille, ja huomasin ukista heti et se oli vähän arvioivalla päällä. Pystyin olee kuitenki yllättävän rennosti jännityksestä huolimatta ja paasasin mummin kanssa hetken nii rauhotuin. Ukin kanssa juteltii teatteri juttuja ja mummi kaivo meille ikivanhoja valokuvia kateltavaks, ku Humppis tykkää katella kuvia. Siellä oli sitte kaikkii vauva kuvia musta sun muuta, mitä ihailtiin. Kyllä ne siitä huolimatta tais tykätä ku mummi oli kuulemma äitelle soittanu ja sanonu, että siinä on likalla MIES. :) Jeij! Mulle oli kuitenki tosi tärkeetä et ukki varsinki tykkäis Humppiksesta.

Viikonloppu siitä meni sitten perjantai illasta sunnuntai aamupäivään Snappiksessa juhlimassa isäpuolen ja parin muun vaunulaisen synttäreitä. Oli tosi mahtavaa et vaunulaisetki tykkäs Humppiksesta. Meillä kun on siellä pienet piirit ja lähes kaikki yli 30-40 nii meitä nuorempia "teinejä" katotaa vähän tarkemmin perään. Me pidettiin siellä kanssa sitten Humppiksen kanssa mun tavallaa eka keikkaki <3 Oli ihan huisin siistii! Harmitti vaan vähän kun parin vikan biisin aikana yleisössä oli omaa elämää nii jouduin laulaa sen verran kovempaa että mulla meinas ääni lähteä ja kurkku kipeyty. Mut muuten meni tosi ihanasti ja saatii tosi hyvä vastaanotto, vaikka Humppis oliki huomion keskipisteenä :D Oli tosi onnistunu vkl ja porukatki oli nyt viimestää ihan myytyjä Humppikselle :) I'm so happyyyyyy!!!!!!!



Kävin kaverin keikalla yks vkl nii vedettii vähän asenne asua päälle :)

Tuosta sitten oikeestaan seuraavat kolmisen viikkoa tähän päivään ollu aikalailla normi arkea höystettynä stressillä, mutta myös rakkaudella. Syysloman jälkee tömähdettiin takaisin tylsään arkeen ja mua odottiki iso parityön viimeistely, joka aiheutti tosi paljon stressiä. Se kun saatiin tehtyä niin perässä seurasi vähän isomman ryhmätehtävän teoria osuuden deadline :S Se meni kyllä ihan jees, ens viikolla olis toiminnallinen toteutus vielä eessä.. IIkk!

Tuettavan kanssa ollaan nyt nähty tosi kivasti sekä mun tutoroitavien pienryhmällä, ja niistä tunnun suoriutuneeni ihan kunnialla :) Vaikka hiustenhalkomista ja stressileveleiden taivaissa huitelua se välillä on aiheuttanu kaiken muun lomassa nii ihan hyvin koen suoriutuneeni :) Mulla oli kanssa tossa reilu viikko sitten haastattelu työharkkaan keväälle! Ja mää sain sen paikan!! :) Miusta tulee keväällä Joululoman jälkee kaheks kuukaudeks ammattiopistolle ammattistartin ryhmänohjaaja! Ihan sairaan siistii... Myös itseasiassa siinä samassa taisin löytää myös atulevan polkuni minne suuntaan ja tähtään. Kiinnostuin nimittäin Kuraattorin työstä. Ku oon aina halunnu työskennellä nuorten kanssa, missä olis ripaus jotain lastensuojelullista ja palveluohjausta tai vastaavaa, niin tuo tuntuu osuvan siihen kuin nakutettu. Ja se olis kaukana hoidollisesta työstä :) En sano et olisin leipiintyny mutta kaipaan ny jotain muuta ku hoitotyötä. Kevättä siis innolla odotellessa :)

Hmm.. mitäs muuta.. Kavereita oon nähny ny ihan hyvin, joitan harmillisen vähän mutta aina sille ei voi mitään :/ Aikataulut ku ei aina kohtaa :( Kuitenki oon ilonen siitä että ehtiny niinhki paljon loppujen lopuks näkee kavereita kpulun ulkopuolella, ku kaiken mahollisen ajan kuitenki haluun Humppiksen kanssa viettää, ku meidän päivärytmit on niin erilaiset vaikka parhaamme teemme että saamme ne kohtaamaan :) Ja hyvin ollaan siinä onnistuttu, kun molemmat työskentelee sen eteen. On ollu vaan niin ihanaa huomata et meitä on oikeesti kaks tasa-arvosta aikusta (tai "aikusta":D) tässä parisuhteessa, etten oo kokenu että olisin tavallaan yksin niinku exän kanssa.

Exästä puheen ollen törmäsin siihen tuossa kuun vaihteessa Halloweenina.. Istuttiin samassa baarissa ( Timessä se kolmisen tuntiii ja mua ahisti ja vitutti se koko aika.. Harmitti ku meni miun ja Humppiksen yhteinen ilta siitä vähän pieleen, mut olin tyytyväinen kun huomasin osaavani käyttäytyä. Kyllä kävi mielessä että kun niissä flasbackeissa ahdistelin et olis tehny mieli käynnä kumauttaa tai repii pää irti, mutta tyydyin vain mulkaisemaan aina välillä ja olemaan tyytyväinen Humppiksen kanssa oloon. Rentouduin kyllä sitten kun se lähti sieltä. Oli siinä illassa pari muutakin seikkaa mitkä teki siitä vähän nihkeemmän mutta tuo oli isoin niistä.. Porukka oli normaalia enemmän känni sekoilemassa sinä perjantaina...

Muiuten tässä on menny tosi mukavasti, ei niinkää tasapaksusti mutta tasasesti sillee hyvällä tavalla :) Kohta on kuun vaihde ja miun synttärit sekä synttärilahjan haku Espoosta/Hesasta asti :) En malttais odottaa!!! Oon kanssa tässä huomannu että tarttisin uudet lasit, niin kävin tänää niitä kattelemassa ja löysin muutmatki ihan kivat. Tarttii vaa käydä jonkun kaverin tai Humpiksen kanssa kattomassa niitä vielä uudestaan, että saa myös toisen mielipiteen joka tuntee mut ja näkee mua ahkerasti niin et osaa arvella mikä sopis miulle. Sain myös eilen postista pari ihanaa pakettia :D Miun työkengät saapu vihdoin!!! Tiiän kuulostan kahjolta et oon innoissani TYÖkengistä, mut ne vaikuttaa työskentelyy tosi paljon ku joudun olee jaloillani niin paljon. Toinen paketti oli EMP:n tilaus vaatteita mitkä tilasin itelleni aikaseks synttärilahjaks ja äitee osallistu siihen nii sain tilata kerralla vähän enemmän :) Toinen tilaus tulee vielä perässä ku niillä oli yks kampanja mitä käytin hyväkseni ;)

Humppiksen kanssa ollaan kanssa taas harjoteltu jameille uusii biisejä ja niistä ja muutamasta muusta muutenbki kuuntelussa olleesta kappaleesta mie oon saanu taas kirjoitus intoiluni takasi :) Ens oo varmaa kolmee vuotee kirjotellu omii tekstei/runoja, nii ny rupes sitte runosuoni sykkimään :) Piirrelly kanssa koulu vihkoon ain välillä mut mitää ite tavallaa "työtä" ei oo tullu väännettyä..



Täts abaut it... tällasta taas mun kuukauteen :) mää yritän oikeesti opetella kirjottaa vaikka sen kerran viikossa että saisin rytmin takas.. Nyt en jaksanu ihan asiasta alkaa jauhamaan ku tästä tuli taas niin raamattu teksti, mutta seuraavaan varmaan joudan jo ihan asiaa kirjottaa :) Kiitos jälleen mielenkiinnosta ja palaillaa TOIVOTTAVASTI viikon sisään :)

Tässä vielä väähn musaa teille:

Foreigner - I've been waiting a girl like you
Flyleaf - Again
Paramore - Ignorece
Evanescence - Sweet Sacrifice
Irina - Vahva
Shiny Toy Guns - Starts with One

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Surkeiden ja suloisten sattumusten kuukausi!

Hei taas arvoisat lukijat pitkästä aikaa! Tässä ollu niin elämän ja menon täyteinen kuukausi ja vähän päälle ettei yksin kertaisesti ole löytänyt aikaa kirjottamiselle. Mulla ollu kyllä kanssa tuossa vierellä maailman ihanin terapeutti ja muutenkin juttukaveri ettei oo ollu niin isoa tarvetta terapeuttiselle kirjottamiselle. Tässä ny ku istun yksinäni raksun kämpillä sateisena syys iltana niin ajattelin käyttää tän ajan hyödyks ja istahtaa taas itseni kanssa alas ja ottaa koneen kaveriks :)

En lähe tässä maalaamaan taas sellaista perinteistä aikajanaa kaikelle mitä on tapahtunu niinkun yleensä koska mulle on tapahtunu ja sattunu taas niin paljon kaikkee, että istuisin tässä vielä huomisen puolella :D Ja olis tänää taas tarkotus kuitenkin mennä vielä jameille sunnuntain perinnettä kunnioittaen :) Mutta asiaan..

Koulu alko kunnon hulinalla ja säädöllä. Ollu tosi kivoja kursseja kuten Lastensuojelun perusteita ja Sosiaalipolitiikkaa enkuks jne. mut sit taas kaiken tän työn määrä on välill ollu tooooodella raskasta nii että miettiny että riittääkö vuorokaudessa oikeestitunnit kaikkeen mitä haluis tehä. Yhdestä kurssista jouduin luopumaan, eli keskeyttämään. Työelämän ruotsin verkko-opetuksesta. Mää en saanu siitä oikein mitää irti ja mua ahisti jo pelkätään siinäkin jo se työn määrä. Onneks päästiin hyvillä perusteilla opettajan kanssa yhteisymmärrykseen mun kurssin keskeytyksen järkevyydestä ja sain vähän hermoille rauhotusta.

Koulussa muuten menny tosi mukavasti ja hommat on sujunu. Huomaa välillä että kyll toi opiskelu on se mun juttu, ja sillee pärjään siin vaikka itsenisen opiskelun kanssa joskus motivaatio ongelmia. Mutta toisaalta, kellä ei olis? Motivaatioon oon löytäny yhen meijän tiimiopiskelu tilan seinältä hienon tekstin, kun tää tila on toiminu usein meijän luokkana. Tässä teillekin se näytille :)




 Meillä on kanssa yks tosi kiva kurssi: Creative Activities, eli luovan toiminnan ohjaamista joka on opestuskielellään enkuks. Tosi monipuolinen ja hieno kurssi ja meillä oli siellä ykspäivä tosi hienoa työskentelyä sillee että otettiin ensin itseä puhuttelevat kaks korttia, sitte parin kanssa keskusteltiin niistä hetki, jonka jälkee otettii kaks väriliitua ja paperia ja hetken aikaa piirrettiin iteksee musiikin mukana siitä mitä oltii keskusteltu. Sitte papereita kierrätettiin koko ryhmällä sillee että ite lisäs hetken aikaa jotain uutta siihen piirrustukseen, mitä mieleen tuli. Tän jälkeen parin kanssa kirjoteltii sanoja, lauseita ja kysymyksiä ylös mitä tuli toisen työstä mieleen, jonka jälkeen niistä tehtiin runo. Tämmönen sairaan siisti ja monipuolinen työmenetelmä miss on yhdstetty monta erilaista :) Tässä teille näytille kuvat jotka mua puhutteli:




Koulusta kun tässä vielä puhun niin voisin sitä käyttää aasinsiltana opiskelija rientoihin. Huomannu ettei samanlailla jaksa enää ny toisena vuonna niin noissa opiskelija bileissä juosta ku huomaa kuinka paljon sitä lepoa oikeasti tarvitsee. Yksissä isoimmista oli kyllä pakko tuossa reilu viikko siten käydä, nimittäin Kauppakadun Approssa :) Siellä suoritettiin Cum Laudea ja hienon merkin sain sieltä haalareihin ommeltavaks :) Eipä vaan tarvii alkoholii sen pahemmin enää vähää aikaa nauttia, sinä iltana tuli muuten juotua niin paljon että HYI! Ihmettelin ku ei ollu maailman luokan krapulaa seuraavana aamuna. Oli vähän heikko ja hyvin vähän huono olo mutta ei kummempaa, seki meni syömällä ja kouluun kävelyllä ohi. Muuten ottanu silleen aikas rauhallisesti tässä nää viikot :)




Tuossa pari viikonloppua meni putkeen meillä Humppiksen kanssa sukuloidessa. Ensin miun äitee tuli tänne Jykylää miun luokse, ja meillä oli niin menoa ja meininkiä :) Oli mahtavaa nhä miten äitee ja Humppis tuli toimeen ja nähtiin kanssa paria mun muutaki kaveria, joista kanssa äitee tykkäs. Oli kanssa hienoo nähä miten rentoja molemmat oli. Mua ehkä jännitti eniten :D Mutta se oli tosi mahtava viikonoppu ja ehittii äitenki kanssa viettä äiti-tytär-laatuaikaa <3 Käytii kattoo pienellä porukalla stand-uppia, käytii syömässä, istuttii parissa paikallisessa, shoppailtii ja käytii brunssillaki. Oli ihan mahtavaa :) Stand-uppia käytii kattoo Humppiksen, äiten ja Henskun kanssa ja brunssilla oltii mie, äite ja Roora :) Tässä teille vähän silmän ruokaa meijän mahtavasta aamupäivästä <3 Brunssin teemana oli Kreikka:




Ens viikon vkl mennää muuten Humppiksen kanssa miun syysloman kunniaks miun porukoille eka päiväks ja sieltä mennää meijän vaunulle ja sieltä vielä moikkaa miun isovanhempia :) Ukin ja Humppiksen kohtaaminen on mue ehkä jännin, koska kuitenki mun rakkaimmat ja tärkeimmät miehet ikinä, kohtaa toisensa ja mulle on tosi iso juttuu et ne tulee toimeen ja et ukki hyväksyy Humppiksen. Mää oon kuitenki tavallaa "isin tyttö" mut tässä tapauksessa mää oon ukin tyttö :)

Niin sitä piti kanssa tuossa jatkaa että se vkl ku äitee oli täällä käymässä, niin siitä seuraavana käytii moikkaamassa Humppiksen kotopuolen porukoita. Oli tosi jännä reissu, mutta taisivat tykätä miusta. Ainaki ite olin ihan myyty :) Oli kanssa mukava nähä millasesta perheestä toinen on tullu ja millanen tavallaan perheen sisänen kulttuuri siellä on. Jokanen perhehän on ihan erilanen, vaikka ollaa paljon puhuttu että miten paljon meillä on samankaltasuuksia, niin ite ainakin huomasin monta asiaa mitkä niissäkin oli vähän erilailla. Mutta se ei haittaa mua ainakaan :) vastakohdathan täydentää toisiaan <3

Muutenkin tässä menny tosi mukavasti tää kuukaus Humppiksen kanssa. Oikeestaa ollaa melkee jo asuttu toistemme luona ja lähennytty vaan entisestään. Niin paljon me puhutaa kaikesta, jopa sellasista ei niin mukavista asioista. Naurettiin tuossa yksi päivä, että oltiin kaks viikkoa seurusteltu niin kysyttiin jo että millon naimisiin ja millon lapsia. Kellekää ei vaa tullu mitää ajankohtasempaa kysyttävää :D Niimpä tuossa yks päivä saatii päähämme ottaa puheeks yhteen muutto. Ei toki vielä hetkeen mut mietittii, et millon vois olla, mikä olis molempien mieltymys millaseen, vai muuttaisko Humppis mun luo, ku mulla on enemmän tilaa (toki sitten vasta, kun nykyinen kämppis muuttaa pois). Tuoki alkaa tuntua niin tavallaan normaalilta asialta, ei tietenkää omista syistämme haluta kiirehtiä tota asiaa, mutta toisaalta ei kumpikaan karsasta sitä ollenkaan ajatuksena. Ja mun mielestä ainakin toi on hyvä merkki :)




Sit yks alku viikko miun Espoon paraskaveri ja sisko Petra tuli käymää mun luona hermolomalla ja moikkaa Humppista. Petralla oli ilmeisesti hyvä muutama päivänen täällä ja molemmat tykkäs toisistaan jne. mikä oli mulleki tosi mukavaa :) Oli kanssa kiva näyttää Petralle millasta mun elämä täällä on. Petra näki kanssa millasta tää miun musailu osa elämästä on ku pääs jameilla käymään.. Petra ei ollu arvannu et osaan laulaa ja oli ihan öllistyny siitä ku vedin parit setit jameilla :D Siitäki tui hieno fiilis. Huomas kyllä muutenki et oli ollu tosi iso ikävä toista ja oli ihanaa päästä perille toisen kuulumisista ja olla avuks kans sen mitä pysty :)




Musailussa oon kanssa ahkerasti pysyny. Keskiviikko ja sunnuntai-illat aikalailla jameilla menny ja karaokessa tullu paljon käytyä kanssa. Muistatte varmaan ehkä kanssa, ku sillon kuukaus sitten intoilin sitä karaoke kisaa, noh, se alue finaali oli eilen.... Ja mä pääsin Suomen finaaliiiiiinnn!!!!!!!!! Siin on vaan se hauska että se olis ens viikolla ku me ollaan reissussa.. Meneepä ens vuodelle, mutta ompa tässä sitten aikaa treenata ja tulla vieä paremmaks :) Ehk ens vuonna pääsis Suomen fiinalista MM-tason finaalille asti ;) Pittää kahtella :3

Mutta tässä teille katsaus ny isoimmista mitä tässä kuukauden aikana on tapahtunu, ehkä jossain seuraavissa kirjotuksissa saatan nostaa jotain esille jos muistan :D Tässä vois taas yrittää ottaa itteesö niskasta kiinni ku kesällä oli niin hyvä rytmi tuohon kirjottamiseen, toisaata ei mulla parempaakaa tekemistä oikee ollu. Mutta nyt miun pitää alkaa tästä lähtee sunnuntai perinteen ääreen moikkaa kavereita :)

 MD kiittää lukijoita ja toivottaa mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille tasapuolisesti <3 Kiitti ja moro!

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Life with Music! part 2.

Toissa iltana loppu kirjotus into/jaksaminen väsymykseltä kesken nii jatketaampa tänään taas :) Ensin päivittelen muutamaa viime päivää vielä ja musa osuus tulee sitten vähän tonne alemmas. Pahoittelen, tiedossa on taas raamatun pitunen postaus :D

Torstaina siis aamusta oli aikanen herätys kouluun, ja edellis yön myöhään venähtäneen nukkumaan pääsyn (vaikka keikkabussissa tuli otettua joku tunnin torkut) vuoks olin sitte ihan rättipoikiväsyny ku luennolle menin. Sieltä kuitenki pääs aikasin pois, nii piipahdin kotona vähän aikaa ja sit menin takas Humppiksen luokse nukkumaan vähäks aikaa vielä :D Sielt sitte kiiruhdin iltapäivällä Tutor koulutukseen, josta suunnistin Alkon kautta Katsun luo. Siellä laittauduttii illan opiskelijabileitä varte ja juorutiin samalla, perus tyttöjen juttuja. Sitten mentiin jonottamaan jo jossain seiskan-puol kasin välillä Bran eteen, että päästäis hyvis ajoin sisälle.. Siinä odotellessa alko kyllä ärtymys ja ketutus nostaa päätään samalla ku Alkosta haettu viinipullo hupeni. Vähän ennen kymmentä todettii Katsun kanssa että kohta ku ovet aukee nii seuraava tunti on niin järjetöntä tönimistä ja lisäkettuuntumista ettei kannata enää yrittää Brahan. Ja muutenki jokaiset poikkarit (poikkitieteelliset haalaribileet) on Brassa nii joka kuu pääsee reivaamaan kunnolla jos oikeesti haluu..

Tän näkösenä oltii liikenteessä :) Oli vähän jännää olla ilman laseja, ku laitoin piilarit pitkästä aikaa. Toi huivi on kanssa mulle tullu ihan ehdottomaks suosikiks, viel ku voi kevyempiä pitää :) Sillä saa helposti asukokonaisuuksii keveyttä ja tyttömäisyyttä ;)


Vaihdoimme siis baaria, mikä oli aluks ainaki tosi hyvä idea.. No sinne tuli meidän seuraks yks jätkä jota Katsu oli muutaman kerran nähny, mutta lyhyestä virsi kaunis se osottautu täydeks idiootiks ja jopa erään asteiseks mulkuks ainaki mun mittapuulla.. Kiehnäs kokoajan Katsun kyljessä, hipels ällösti, puhumattakaa siitä et oli muutenki kännissä ku käki.. Mentii sitte Katsun kanssa tanssimaan yhes vaiheessa ku tuli hyvää musaa et saatii olla rauhassa vähän aikaa.. No sehän tuli siihen vieree seisoo ja toljottaa ku mitäki ruokaa.. Meille tuli sitte reivaamisesta ja baarin sisätilan kuumuudesta Katsun kanssa vähän heikot olot, nii mentii ulos haukkaamaan raitista ilmaa.. No sieltä singahdettii aika nopeesti narikkaan, sillä samantien ku päästii ulos nii huomasin olevani alle viiden metrin päässä ekasta exästäni. Tähän tarkennus etten oo oikee mitää kuullu siitä saatika ollu minkäänlaisissa tekemisissä sen kanssa sen jälkee ku joulukuussa lähin kävelemään sen kämpästä... Mulla siis ensi reaktio, ku tajusin että kuka siinä seisoo, oli täys pakokauhu. Sopivasti mua huimas tanssimisen ja humalan sekotuksesta niin paljon että multa lähti melkee jalat alta ton tunne reaktion takii, et pudottauduin kyykkyy haukkomaan happea. Katsu huolestu heti, mut ku katto taakseen ja näki kuka siel on nii ohjas mut suoraa sisälle ku tajus mun reaktion.

Sisällä rauhottelin sitte itteeni, Katsu paasas miten en saa antaa jonku toisen läsnäolon antaa vaikuttaa siihen missä ite liikun. Siinä ku keräsin itteni nii tajusin et hitto antaa paskan olla, mennää takas ulos, koska tarttin oikeesti sitä happee. No se jätkä ei enää seissy siinä, mut Katsun seuraan hakeutunu maanvaiva tuli siihen meijän kanssa ja alko tenttaa multa miks mä olin kyykyssä maassa ja paasas kotiin lähöstä jos on huono olo. Mulla alko vitutuskäyrä nousee vauhdilla ja Katsu huomas sen ja yritti saada sen ääliön veke mun kimpusta, no sehän käänty sitte Katsun vaivaks.. loppujen lopuks oltii molemmat likat tatti otassa ja jätkä ihan omassa maailmassaan nii tuupasin vaa sitä kauemmas meistä ja sanoin et paree pysyy siinä vähän aikaa jos ei haluu kipeetä nenää, nappasin Katsuu kädestä ja lähettiin takas sisälle tanssimaan. Meitä molempia ahisti sen verran että laitoin Humppikselle viestiä että on niiden baarissa porukkaa (tiesin että on töissä ku oltii juteltu siitä ja nähty edellisen baarin eessä ennen ku mentii sisään) ja mentii sinne rauhottumaan. Siellä lauleskeltiin muutamat biisit ja juteltii ja Humppis rauhotteli mua. Ku Humppis pääs töistä nii käytii syömässä, ja menti sitten sen luokse nukkumaan.

Se seuraava yö oli tosi vaikee... pyörittii tosi pitkää hereillä, en oo varma millon oon pitäny vaa silmii kiinni ja millon oikeesti nukkunu.. jossai vaiheessa havahduin kuitenki ihan järkyttävään vatsakipuun, joka kohos niin kovaks et mua alko oksettaaki.. Onneks tuo hani oli ihana ja pysy hereillä mun kanssa ja helpotti mun oloa seurallaan. Oli huojentavaa tietää että toinen on siinä. Sen kanssa huomasin etten kokenu oikeesti olooni niin kurjaks ku Humppis oli siinä, aikasemmin oloo vaa pahentanu että toinen on nähny nii huonossa kunnossa. Nyt olin tosi kiitollinen siitä, että Humppis oli läsnä ja silitteli hiuksia rauhottavasti samalla ku piti lähellä. Sain siinä sitten jotenki nukahdettua ja nukuin herätykseen asti.



Perjantaina sitten kävin luennolla Lastensuojelun ja Perhetyön perusteista, kävin kotona hakemassa kamat ja Humppis tuli kanssa siinä pyörähtää kunnes lähettii asemalle. Siinä jo tuli ikävä ku ties että joutuu pari päivää oleen ihan erossa toisesta. Ollaa kuitenki niin tiivisti oltu yhessä oikeestaa päivittäin, et nytte oli eka kerta ku ollaan sitten kesän erossa toisistamme, pidempään ku useempi tunti tai yö. Junassa nukuin jonki aikaa, luin kirjaa ja aloin kirjottaa edellistä blogia. Kotiin ku pääsin nii kävin suihkussa, söin ja menin nukkumaan kuhan sain blogin valmiiks ja sanoin Humppiskelle öitä facen välityksellä.

Eilen heräsin aikasin aamulla konfirmaatioon, missä olin avustamassa ehtoollisella. Sitte kirkolta lähettiin syömään vetäjäporukalla (ilmasta ruokaa JEEEEE!). Siel oli ihan hauskaa ja oli kiva puhuu muustaki ku seukku jutuista esim. meidän papin kanssa. Siitä sitten kirmasin äiten kanssa Kallioon Sarpan studiolle tarkastuttaa mun selän textit ja ton käden tatskan. käteen tehää vähän tarkennus ja pientä korjaustyötä myöhemmin. Sieltä sitten tultiin takas Espoon puolelle ja ostoksille äiten kanssa. Sain pari uutta paitaa (perus toppeja ku vanhat alkaa hohtaa läpi ku niin käytettyjä ja kulutettu pesussa, saa heittää ne roskii) PIPON <3, talvi kengät ja pari muutaki juttua. Kengistä ja piposta oo ihan kikseissä <3 Sain kunnon talvi lenkkarit ja todellaki erittäin mieleiset sellaset! Siitä käytii moikkaa mummii ja ukkia vielä extemporee ja ukki oli ihan otettu ku näki mun tatskan livenä. Kerroin heille kanssa musta ja Humppiksesta ja he pyyteli et toisin näytille lähiaikoina. Oon siitäki ihan innoissani!!! Koska ukki ollu mulle elämän tärkein mies aina ja nyt mulla on Humppiski nii haluun oikeesti esitellä ne toisilleen. Ei mulla näin isoo intoa ollu exien kanssa asiaan.. Illasta tultii sitten kotiin, soitin matkalla hanille ja vaihettiin ikävissämme kuulumisia <3. Kotona aloin vääntää blogia ja videoita koneelle mutta se ei ihan onnistunu, nii jäi tähän päivään taistelut. Illalla kävin viel puolentoista tunnin lenkillä Nipsun kanssa, käytii meijän vanhalla ala-asteella ja nostalgisoitiin.

Tänää ei oo sitte oikein ihmeitä ollu, olo oli vähän kehno aamulla ku raju yskä vie voimat ja ääntä ei meinaa lähtee... et tällasta.. kirjotellu tätä blogia, yrittäny korjata vähän kärsinyttä ystävyyttä ja jutellu Humppiksen kanssa valitellen ikävää. Tänää illemmalla kotiin ja kattoo millon taas tulee kirjoteltua :D

MUTTA sitten onki musa osuuden aika!!! JEIJ!!!

Oon puhunu käyneeni usein jameilla ja laulamassa iteki, nii nytte sitte viikko sitten kaveri innostu kuvaamaan miun kaks esitystä nii ajattelin jakaa ne teille tänne ihmeteltäviks :) Saa antaa palautetta, kunhan muistaa huomioida että vasta alotteleva laulaja joka hakee vielä ääntään. Vaikka onhan mulla mailman mahtavimmat laulu maikat <3


Tässä on viikko sitten jameilla esitetty Irinan Kymmenen kirosanaa coverbiisi :)


Tässä taas sitte Paramoren Crushcrushcrush cover :)

Sitte tossa keskiviikkona tuli käytyä kullan bändin mukana Tampereella ku pojilla oli keikka nii tähän olisin laittanu teille pari videoo kanssa Katutaiteiljan keikalta, mutta koska ihana blogger jolla on nii pienet tiedostorajat nii ei onnistunu :( Kattelen jos saan myöhemmin tyylii part 3:sen tehtyy mihin saan nuoki mukaan <3

Mutta tällasta tällä kertaa ja MD kiittää jälleen :)

perjantai 5. syyskuuta 2014

Life with Music! part 1.

Huh ku on hurhatanu kauheeta vauhtia tääki viikko taas :D Ollu paljon kaikkee ihanaa tekemistä hanin eli Humppiksen kanssa, koulu alkanu, nähny kavereita, ollu opiskelijarientoja sun muuta :) Ja kuten postauksen otsikko sanoo niin musaa on kaikenlaisissa muodoissa riittäny!! Siis voi jestas! Nisstä ihan justiisa lisää ;) ja tänää part 1 sen takia että mulla on muutamien videoiden kanssa teknisiä ongelmia, niin teen niistä sitten lähipäivinä oman postauksen.

True, so true... Se on oikeesti kumma miten monet kappaleet voi olla osuvia tai miten hyvin niihin voi samaistua, vaikka niiden takana oliski ihan oma tarinansa.

Viimenen viikko jälleen on ollu mulle yhtä unelmaa. Käyny koulussa muutaman päivän, päässy näkee koulukavereita ja alkanu saamaan otetta taas opiskelusta ja omasta elämästä. Koulun jälke sitten menny Humppiksen luokse viettämään laatuaikaa, tai ollaa lähetty ihmisten ilmoille yhessä. Mikään ei ressaa (edes koulun aikataulu helvetti ei sen pahemmin), jokasessa päivässä on jotain mahtavaa, mää hymyilen joka päivä nassuni kipeeks ja oikeesti nautin tästä elämisestä! Vuos-pari taaksepäin mää olisin nauranu räkäsesti sen ihmisen naamaa päin, kuka olis kertonu et millasta mun elämä tulis olemaan.

Viime torstaina millon viimeks kirjotin niin postauksen julkasemisen jälkeen lähdin Humppiksen houkuttelemana paikalliseen karaoke baariin osallistumaan Karaoken MM-kisojen esikarsintoihin. Lähdin sinne ihan vaa kokeilemaan millasta olis laulaa vähän kilpailullisemmassa tilanteessa, enkä oikeestaa sillee tähdänny ku vaa multa näyttävään esiintymiseen. No siinä kävi niinki hassusti et MÄ PÄÄSIN JATKOON!!!! Samalla sain osallistumisesta Tallinnan risteilyn sekä ku jatkoon pääsin nii Ruotsin risteilyn!! Olin ihan äimänkäkenä.. En kuvitellu oikeesti että mussa olis sillai potentiaalia!! Mutta ny vaa reenaamaan ahkerasti aluekisoihin...

Pejantaina menin tutorointi päivän jälkee Humppiksen luokse ja vietettii laatuaikaa kunnes lähettii samaiseen paikallisee karaoke baarii, missä hän on töissä, mie menin seuraks. Voisko sitä muka viettää perjantai-iltaa paremmin, ku hanin seurana ku toinen on töissä ja hyvää seuraa ja hauskaa muutenki :) Tuli sinne sitten muutamat tutor kaverit ja tutoroitavatki. Myös muutamat musaporukkailaiset kuten Roora parempine puoliskoineen tuli pyörähtää moikkaamassa parilla. Oli kivaa olla seurassa ja välillä toki kävi tiskillä pitämässä hanilleki seuraa <3 Pitkin iltaa oli vaa sellanen ikävä, että samat känniset urpot kävi vähän välii iskemässä tai hakemassa tanssimaan. Vaikka annoin hyvin selvät rukkaset jokaselle nii silti niitä tuli joka tuutista.. Olihan se vähän imartelevaa, mut vaivaannuttavaa kanssa. Humppis on kuitenki se mun MIES piste. Ei mua kiinnosta kukaa muu. Luulis et seki olis ollu aika selvää ku Humppis tuli tiskin takaa meijän pöytää vaihtaa parit kuulumiset ja lähtiessää takas tiskin taa anto suukon. Eiks siitä niiku huomais et ollaa yhessä?!?! No ku kaverit läks nii mie hilasin tuolin tiskin taakse Humppiksen vieree ja yritin olla siellä piilossa. SILTIKIN yks vanhempi tyyppi tuli hakee tanssimaan. Toki oli kohtelias ja älys perääntyy heti ku sanoin että Humppis on ainoo kenen kanssa tanssin piste. Ku hän vilkas Humppista ja sai pahan katseen takas, nii johan luikki karkuun :D

Siitä sitte mentii yöks Humppiksen luokse ja toi vkl meni aikalailla yhteisfuusiossa taas :3 Lauantaina nukuttiin pitkään ja käytii keskustassa pyörimässä ja ihanalla brunssilla <3 Siitä sitten treenailtiin paria biisiä, Humppis anto mulle muutamia oppeja (Vaikka niitä oli aluks vaikee sisäistää, mut ku sai vaa mindsetin siihen et nyt on pakko alkaa opettelee näit laulutekniikoita ja hioo biisejä nii kyl se alko luistaa. Meni hetki vaa päästä alkuun.) Siitä alkuillasta mentii sitten Humppiksen kaveripariskunnalle laittaa ruokaa, istuu iltaa ja pelaamaan Aliasta (mikä me voitettiin, connection pelas <3) Oli ihan mahtavaa, siistii tapaa uusii ihmisii, pitää hauskaa vieraassakin porukassa. Mulla oli Humppis, niin mun ei tarvinnu murehtia,- että jäisin ulkopuoliseks tai huomaamattomaks, niin ku ennen. Oli tosi mahtava ilta, mistä jatkettiin vielä yksille paikalliseen ja sitten nukkumaan :) Oli mahtava päivä <3

Sunnuntaina nukuttii kanssa pitkää, (ja rehellisesti en ny muista mitä kaikkee mö touhuttii tollon :D) Parii biisii taidettii kattoo kans läpi jamei varte, mää kävin kotona ja sitte illalla mentii jameille :) Jameilla sitte Katsu rakas kuvas miulle mun tabletilla parit mun esittämät biisit, jotka lisään tänne täs vkl aikana erilliseen postaukseen. Vähän jännittää kyllä :D Mut ne meni kuulemma tosi hyvin ja Humppiski sano että kuulosti hyvältä nii kai sitä sitte pitää uskoa :D

Alku viikko meni aika samalla kaavalla. Mulla ei ollu vielä omaa koulua ku vasta keskiviikkona nii olin aika pitkälti Humppiksen luona vaikka kävin välillä pyörähtää kampuksella, kotona ja näin yhtä kaveriiki yks päivä.

Keskiviikkona oli sitten eka koulupäivä JEEEEE!!! Eli meidän koulun tapaan, paluu aikataulujen helvettiin... nimittäin jo ensimmäisenä päivänä kesäloman jälkeen alkaa tää säätäminen ku opettajilla ei info kulje meille tai keskenään nii kaikki on ihan pihalla. oli kuitenki kivaa päästä taas normi arkeen kiinni. Muistu kanssa kuinka laajasti jo kurssilla oloon tarvii työvälineitä :D

Tässä normaali opiskeluvälineiden kirjo pöydällä luennolla: Vas -> oik: Muistiinpanovihko, kansio, penaali, kalenteri, kurssi monisteita (ja kynä monisteeseen ja kalenteriin tulevien jatkuvien merkintöjen merkkaamiseen)
Koulun jälkeen menin taas sitten Humppikselle (nukkumaan päikkäreitä niiku monena päivänä edellis viikolla kampuksella olon jälkee :) Opettelee nukkumaan vielä toisen vieressä nii ei osaa ihan nukkuu vielä) ja alkuillasta lähettii hänen treeniksen kautta reissaamaan Tampereelle Humppiksen bändin keikalle. Oli siistii päästä näkee mitä Katutaiteilijan keikkabussissa tapahtuu :D Oli kylla aika rauhallista menoa, mutta ku pästii lähemmäks Tamperetta nii alko juttu luistamaanki. Oli tosi hauskaa. Tampereelle ku päästii nii jätkät roudas kamansa keikka paikalle (olin pienenä apuna, mut en kuitenkaa jaksa mitää vahvareita kantaa, nii roudasin skittoja) ja sitte istuttii siellä jutellen mukavia, kattoen edellistä bändiä ja ootellen poikien vuoroa.

Mää leikin tabletin kameran kanssa aikani kuluks välillä :) Tässä poikien EP: Päihtymyskuplia

Siinä ne on sitte nätisti komiasti rivissä lavalla :) Tuo komea pitkätukka oikeessa reunassa on sitten miun ;) Rumpali jäi vähän piiloon, mut muuten onnistunein kuva jätkistä. Muut kuvat jäi niin sumeiks ja pimeiks et ei ois oikee saanu selvää :/ 
Fanina, oli kyllä hieno keikka pojilta vaikka ongelmilta ei säästytty. Sähköt katkes komeesti kesken keikan, mutta jätkät paikkas tosi hienosti! Oli aivan mahtava meininki ja soitanta hienoa :) Oli kiva kuulla uusia biisejä ja toki olla muutenki meiningissä mukana. Huomenna, jos saan omat videot koneelle nii varmaa saan (jos jätkille vaan sopii) tuolta keikaltaki parit videot teille kuunneltavaks tänne :) Katutaitelijalla on myös mm. Youtubessa ihan oma musavideoki! Katutaitelija - Tällaista tänään < Klikkausmaksimus! Henkilökohtainen suosikkini <3 Hyvää musaa pitää hehkuttaa :) <3 (en oo puolueellinen :D) Keikan jälkee roudattii kamat takas keikkabussii ja sit alko yöllinen matka takas kohti kotia! Oltiin Humppiksen kanssa kotona joskus neljän aikaa..

Ja mullahan alko eilen aamuna sitte 8.45 toiminnallinen luento! Jippiiiiiii.. Mutta jatkan tästä lisää huomenna, sillä mulla on aamulla taas aikanen herätys ku pitää mennä ressukoita pieniä riparilaisia kaitsemaan konfirmaatioon. Olen siis juuri sen takia tänä viikonloppuna käymässä porukoiden kotona Espoossa.. Toki porukoita tullu kattomaan, ku ei tiiä millon sit taas tulee käymää. Toki suunnitteilla että äitee olis tulossa miun luoksen käymään tuossa joku viikonloppu lähiaikoina :) Olis aivan ihanaa jos se pääsis tulee, siit tulis niin mahtavaa :)

Musa vaihellu niiiiiiin laidasta laitaan kirjavasti tän viikon aikana etten lähe sillee erittelemään.. nyt ei jaksa :D

MD kiittää ja kuittaa tältä iltaa..

TO BE CONTINUED......

torstai 28. elokuuta 2014

Yllätyksien täyteinen kotiin paluu!

Oho ku on viikko tässä hurhtanu nopeesti!! Tässä on sattunu ja tapahtunu paljon kaikenlaista (hyvää <3 ) nii ei oo ihan ehtiny kirjottelemaan. Mut nyt löysin aikaa kertoo teille mitä kaikkee miun kotiin paluu oikeen sisäls :)

Sunnuntaina olin taas illassa eikä siinä päivässä ollu oikeestaa mitään ihmeellistä.

Maanataina sitten menin aamuvuoroon, mikä meni tosi nopeesti ku oli ihan kivat työkaverit vuorossa :) Siitä kirmasin sitte yhen duunikaverin kanssa TATSKATTAVAKS!!! Olin ihan sairaan hermona ja jännitin. Kyllähän se sitten ilkeetä teki, mutta oli sen arvosta.  Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen vaikka Sarpan kanssa oli aluks vähän eriäviä mielipiteitä, kun en ollukaa ihan täysin ilmassu ajatusmaailmaani kuvasta. Mutta ku siirtokuva laitettii paikalleen nii se oli täydellinen. Valmiinaki vaan tän viikon katellu aina välillä kättä, ja todennu et ihan ku tuo kuva olis aina ollu tuossa <3 Sarpan töitä voi käydä mm. Facebookissa vilkuilemassa (Sarppa Tekee Tatskoi <- Klikkausmaksimus) ja itse suosittelen :) Olen ollu tähän mennessä erittäin tyytyväinen niin kuvien jälkeen ja asiakaspalveluun mitä häneltä oon saanu :) Oikeen käden jo luvannu Sarpalle täytettäväks :D Mutta tässä teilleki kuva miun uudesta tatuoinnista.


Tää on otettu muutama tunti tatuoimisen jälkeen, että laitan sitten ihan valmiista kuvaa myöhemmin :) Kukkaa työstetään vielä vähän, ku mun iho päätti rupee kiukuttelemaan.Omistettu elämäni miehelle: mun rakkaalle ukille! Ainoo mies kenen nimikirjaimen suostun ihooni kaivertamaan, koska hän on mulle kaikista rakkain, on aina ollu, on nyt ja tulee aina olemaan! 
Sarpan luota lähin sitte Helsingin keskustaan vielä pyörimään Nipsun kanssa ja viettämään vähän viimesiä hetkiä siellä. Oli ihanaa taas vaa pyöriä ympäriinsä ja jauhaa kaikesta maan ja taivaan välillä. Kyllä vähän harmitti, ku ei oltu ehitty niin paljoo viettää aikaa yhessä kesällä, mutta oli se parempi jo ku ei ollenkaa :) Helsingistä lähin sitte kotiin ja alottelin vähän pakkaamaan samalla ku viestittelin perinteisesti iltaa Humppiksen kanssa.

Tiistaina menin jälleen aamuvuoroon, minkä jälkee menin kaupan kautta kotii, nukuin pienet päikkärit, Nipsu tuli käymään mun luona ja sitte siivoilin ja pakkailin vielä sinne noin yhteentoista asti. Olin ihan kivassa jännityksessä. Kuitenki ollu kauhee ikävä kotiin, ihmisiä täällä ja oli siinä pari muutaki seikkaa mitkä jännitti ;) Pääsin kuinteki ihan hyvin nukkumaan ja nukuin jännitämisestä huolimatta yllättävän hyvin.

Keskiviikkona heräsin töissä tarmoa täynnä :) Aamuvuoron työtki tein jo reilu tunnissa ja oikeestaa loppu aamun sitten pyörittelin aikalailla peukaloita :D Juttelin siinä mukavia työkavereiden kanssa, jauhettii tosta mun tatskasta, mun intoilusta kotiin paluuseen sun muuta. Harmiteltii kanssa, että ku muutaman kanssa oli kesän aikana ihan kivasti päässy välit lämpenemään, niin jäi ikävä. Olin jopa yllättyny kuinka oli tullu kesän aikana osaks työporukkaa. Kun tottunu siihen, että on vaa yks keikkalaisista ja sit siellä on muutama vakkari kenen kanssa on sillee hyvää pataa..

Töistä ku pääsin nii kirmasin kauheeta vauhtia kotiin, otin kamat mukaan ja juoksin melkee juna-asemalle. Junaan ehin ihna hyvin ja siinä sitten jännittäminen alkoki. Juttelin melkee koko matkan Humppiksen kanssa, mutta otin siinä n. 1,5 tunnin tirsat ennen ku saavuttii asemalle. Juna ku tuli asemalle nii en ollu ihan varma mitä mua odotti.. Ihmettelin et miks ihmisistä mun edessä lähti hilpeetä naurahtelua ja hihitystä ku valuivat junasta ulos. No se selvis ku pääsin ite junan ovelle. Mua odotti mun rakkaat naiset Katsu, Hensu ja Roora helvetin ison plakaatin kanssa! <3



Meikä rupes kiljumaan innosta ja rynnin isoon halaukseen tyttöjen kanssa samalla ku melkee kaikki muut asemalla olijat joko naureskeli ohi mennessään tai hymyilivät muuten vaa ku meitä seurailivat. Oli aivan ihanaa nähä tyttöjä ja tää yllätys oli sellanen mitä rakastin! Kukaa ei oo koskaa aikasemmin tehny mulle mitää tällasta ja tuli oikeesti sellanen olo et oon tärkee joilleki :) Siitä asemalta kipitettii mun kamojen kanssa sitten kaupan kautta mun luo korkkaamaan kaks pulloa skumppaa ja vaihtamaan melkeen koko kesän kuulumiset. Oli aivan ihanaa!!! Meillä oli tosi hauskaa, mie laittauduin samalla, ku puitii erilaisia ihmissuhteita, päiviteltiin, miiten meistäkin on kesän aikana tullu tällanen tiivis likka jengi ja paljon muuta. Ite hermoilin Humppiksen näkemistä pitkästä aikaa, ku viime kerta oli ollu kanssa jännityksen ja tunteiden täyteinen ja ku tunteet oli menny mikskä oli menny kesän aikana.

Miun luota mentii jameille Neckiin ja siellä sitten ryntäsin melkee heti rutistamaan Humppista ja vaihtamaan kuulumisia. Ilta oli tosi mukava muutenki ku näki tosi paljon musiikki porukoista kavereita, pääs laulamaan pitkästä aikaa ja oli muutenki tosi hyvä meininki (skumpallaha ei ollu mitää osuutta eikä arpaa tähän :D ) Jamien lopuks mentiin sitten Timeen istumaan vielä vähäks aikaa ja lauleskelemaan parit biisit. Sielläki tuli nähtyä parit tutut ja vaihettua kesän kuulumiset. Timestä sitten lähettii pienellä porukalla valumaan kotia kohti, mutta jumituttii miun rapun eteen juttelemaan varmaan vielä jokski puoleks tunniks, kunnes muiden alko tekee mieli lähtee kotii. Siinä perinteisesti sitten halasin kaverit läpi ku tekivät lähtöä ja käännyin just halatakseni Humppista, ku se sano et oottaisin hetken aikaa et silä on mulle asiaa... Vähän roihahti pieni paniikki " mitä tää ny on? Apua, mitäköhän sil on asiaa?? IIIiiiikkkkkk..:" ja ootettii siinä pieni hetki että kaverit pääsee kuulomatkan päähän kunnes Humppis sitten alotti puhumisen... Kerto ajatelleensa paljon asioita, ja varsinkin meitä tossa kesän aikana, muisteltiin mitä keväällä oli tapahtunu ja sit Humppis sano: "Sää kysyit sillon viimeks ku kävit aika suoraan että missä me mennään. Nyt mää kysyn siulta suoraa et alkaisikko sää seurustelemaan miun kanssa?" Miehän menin ihan sekasin siitä. Olin onnesta soikeena siitä, että hän kysy sitä, yllättyny että otettii asia puheeks jo näin nopeesti mun kotiin tulon jälkee (ajattelin jotai viikkoo - kahta jostai syystä) hämmentyny omasta tunne kirjosta, sekä aivan sekasin siitä ilosta että mun omat tunteet saa vastakaikua.. Mumisin siinä vähän epämääräisen vastauksen, johon Humppis pyys suomennosta nii mie en pystyny ku nykkäämään ja hymyilemään kuin idiootti. Siinä sitte halailtii ja juteltii jonki tunnin verran ennen ku Humppis raaski lähtee kotiin. Jäin kattoo ovelle aika pitkään sen perään ku yritin tajuta tilannetta ja selvittää tunnekuohuista päätäni. Kotiin päästyäni textailtiin jonki aikaa, ku kumpaakaan ei väsyttäny, mutta pakotin itteni siitä sitten nukkumaan.




Tää viikko sen jälkeen on menny tosi siivillä (en suoranaisesti pahoittele etten ole saanut kirjoitettua tätä blogia :D ). Me ollaan vietetty tosi paljon vapaa-aikaa yhessä koska meidän elämissä on kuitenkin niin oma rytminsä, että halutaan käyttää mahollisimman paljon yhteen osuvaa aikaa yhessä. Ollaan käyty Humppiksen tuttujen keikoilla, oltu ulkona yhessä ja kaveri porukalla, mää oon välillä käyny viihdyttämässä seurallani häntä töissä ja sitten ollaa oltu ihan vaan Humppiksen luona nauttimassa olostamme. Mää en oikeesti vois olla onnelisempi. Me voidaan puhua oikeestaan mistä vaan, ilman että esim. mulle tulee sen pahemmin hermostunu olo jostai vakavammasta aiheesta, siitäki oppimassa ulos. Me voidaan siis puhua toisillemme niin ku kaks aikusta. Meillä on tosi samat arvot ja toiveet parisuhteelta ja koska meillä on tosi hyvä ystävyys (oltii kesä kuitenki parhaita kavereita) pohjalla, minkä takii meillä on tosi hyvä luottamus, ymmärrys ja yhteys toisiimme. Mulle itelle kuitenki vielä tärkeimpänä se että kaikki tää yhessäolo, hellyys ja läheisyys on vaa tuntunu nii luonnoliselta, turvalliselta, oikeesti aidolta ja sellaselta ku näin ois aina olluki.

Oltii molemmat tosi positiivisesti yllättyneitä kuinka positiivinen vastaanotto saatiin yhteisiltä ja Humppiksen kavereilta. Varsinki yhteiset tutut oli ihan innoissaan ja saatiin paljon onnistteluja, "jo oli aikaki" kommentteja sekä paljon hymyjä :) Humppiksen kaveritki tuli ihan tervehtimään ja moikkaamaan ja itelleni isoimpana positiivisena yllärinä, Humppis iteki esitteli mua ahkerasti uusille tuttavuuksille, sekä vanhoilleki, hänen tyttöystävänään. Vähän jännitettiin molemmat tota vastaanottoa, että millasia reaktioita tulee, katotaako meitä oudosti tai aletaanko meistä puhumaan jotain. Ei itseasias tiedetä kumpaa jännitti enemmän, mutta veikkaan et aika saman verran molempia mut eri syistä. Ite käänsin tän ajattelun siihen, että mulle on ihan sama mitä tulee, niin kauan ku se ei loukkaa mua tai meitä. Sit sanon kyllä vastaan/takas.

Ainoo vaa mikä harmittaa on, että saatiin meidän onneen vähän huono vastaanotto mulle tärkeeltä ystävältä. Toki mää osaan ymmärtää hänen reaktionsa, oon ollu hänen saappaissaan ja hän tietää sen. Tää mun tärkee ystävä on ollu mun kaverina pitkään ja sain keväällä tietää, että hänellä on tunteita mua kohtaan enemmän ku kaverina. Pystyttiin aluks pitää kaverisuhde normaalina, mut mitä enemmän mun välit lämpeni Humppiksen kanssa, nii sitä nihkeemmäks meidän yhdessä viettämät hetket muuttu. Mulle hänen ystävyys on tärkeetä, mutta mä alan olla vähän pattitilanteessa, kun haluisin nauttia olostani ja vihdoinki saamastani (ja todellaki ansaitusta) onnesta, mutta samaan aikaan muhun koskee se kuinka tiiän satuttavani häntä sillä (eikä hän jätä sitä kertomatta) että oon onnelinen toisen kanssa. Myös harmittaa ettei hän tuntunu ees yrittäneen olla onnellinen mun puolesta, ku kerroin hänelle uutiset musta ja Humppiksesta.

Mutta tähän loppuun vielä viimesen viikon fiilis musat:
Foreigner - I Want to Know What Love Is & I've Been Waiting for Girl Like U
Extreme - More Than Words
Rihanna - Where Have You Been
Lady Antebellum - Need you now
Paramore - The Only Exception

MD kiittää ja kumartaa ja yrittää vaihteeks ryhdistäytyy tän blogin kanssa :D

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Rakkaita ystäviä ja henkistä kasvua

Eilen olin koko päivän touhuumassa ympäriinsä. Aamusta lagasin pitkää ku oli tullu valvottuuki edellisenä yönä blogin ääressä. Siinä ku heräilin, nii jubalin Humppiksen kanssa ja suunnittelin hyvin montaa asiaa, kuten pakkaamista, siivoomista, joidenki asioiden hoitamista jne.. mut ne jäi sunnittelun tasolle viel toistaseks :D

Päivällä lähin sitte moikkaamaan mun hyvin rakasta ja vanhaa ystävää Teemua stadiin. Ollaan varmaan viimeks joskus keväällä nähty ja koko kesä suunniteltu näkevämme, mutta koko ajan menny aikataulut ristii nii ettei oo onnistunu. Mut nyt onnas vihdoin ja viimein! Mentii Hard Rock Cafesee istumaan, mikä oli ihan sairaan siistii ku en ollu ikinä löytäny sitä stadista.. vähän nolotti ku tajusin kävelleeni siitä ohi enemmän kertoja ku tarpeeks :D Siellä sitte istuskeltii, vaihettii kuulumisia vähän syvällisemminki ja ihmeteltii maailman menoa :) Tajusin kuinka ikävä mulla oli sitäki ollu. Ja kans sen, et ihan sama vaik osa kavereista (joista aikasemmin harmitellu, että valittavat ku en oo täällä ja sit ku oon täällä nii ei kuulu mitään) joiden kans ei oo nii läheisii tippuis pois arjesta, nii mielummin pidän siinä mukana ne oikeesti läheiset ja tärkeet, jotka kans haluu nähä vaivaa ystävyyden säilymisen eteen. Ei se määrä vaan se laatu <3


Tällasta herkkua tuli nautiskeltua jutustelun lomassa! Se oli kyllä ansaittuki ;)

Stadista kirmasin Espoon puolelle takas ja kirja kauppaan ostamaan taas uudelle kouluvuodelle uudet koulu tarvikkeet :) Stabiloita en tällä kertaa uusinu, mutta ostin uuden kansion sekä välilehtiä mahdollisille tuleville kurssien monisteille sekä uuden vihon muistiinpanoille ja tietysti parit kynät vihon kaveriks :) Tästä koulun alun intoilusta syytän Rooraa ku sen kanssa jutellu tuosta asiasta ja intoillu plus hän kans ku pitää blogii nii tuossa vähän aikaa sitte bloggas ihan asiasta :D Et kiitti hani :)


Tällasta tälle vuodelle :) Tättärää!

Siitä pöllähdin kotiin ku Nipsu tuli avittaa mua värjä tukan illasta! <3 Ihanaa saada vanha tuttu sävy takasin :) En laita viel kuvaa koska haluun pitää kuitenki pienenä yllärinä Jykylän kavereille :3 Totesin et varmaa pitää yrittää vähän lyhentää noita kolmen - neljän kuukauden värin tappo/eeppinen juurikasvu värjäysvälejä :D

Siitä lähin loppu illaks istuu nuorten iltaa jätkien kanssa pelaan korttii ja viettää mahtavaa aikaa muutenki muidenki seukku tuttujen kanssa :) Oli huvittavaa mennä sinne ku on nii harvinainen näky et likat sekoo aina ku mut näkee :D Yhel isos tutulla vaa putos leuka pöydälle ku se ei meinannu uskoo, et olin tullu käymää nuorten illas :D

Sieltä valuin sitte myöhää illal kotii ja aloin viestittelee Humppiksen kanssa. Molemmat ku oli väsyneitä nii huomas senki jutun tasosta välillä :D Mut sen kans huomas et mitä väsyneemmäks molemmat meni nii sen verran syvällisemmäks juttuki välillä muuttu :) Esim. puhuin ite sitä et tää miun blogi on mulle monessa mielessä ollu hyvä työväline, ja oon kanssa puhunu Humppikselle sitä, miten ite ainaki koen et oon kasvanu jo tänä kesänä tosi paljon henkisesti ja ihmisenä. Isoimmat muutokset koen tapahtuneen sen jälkeen, kun tein tän muodonmuutosleikin tälle blogille. Saatan ehkä innostuu tekee sen uudestaan ulkoasulle jossai vaiheessa vielä vähän aikuisempaan suuntaan. Ttoisaalta taas tää kuvastaa viel sitä mun sisästä lasta, vaikka oon aikustunu jonku verran, nii en haluu luopuu siitä. Ja Humppis oli samaa mieltä mun kanssa että mussa on tapahtunu kasvua. Oli kiva kuulla et joku muuki on huomannu sen :) Äitellehän oon ikuinen lapsi nii silt on turha kysyy :D 

Tänää sitten nukuin vähän turhanki pitkään ku ollu ihan uupunu ja puol nukuksissa melkee KOKO päivän.. Miun piti herätä siinä kympin aikaa, mutta no.. heräsinki vasta 20 vaille puolen päivän.. Jippii.. -.- Siinä sitte silmät ristissä hoidin aamutoimeni ja rutiinini sekä maksoin porukoiden laskut. Sitten lähinki jo töihin iltavuoroon, viimestä viiden päivän putkea viemään loppuun. KOHTA JO PÄÄSEE KOTIIN!!!!! <3 <3 <3 Töissä ei oikee ollu mun päivä ku koko ilta tuli leikittyä erinäisten ihmiseritteiden kanssa nii et meinas hermo mennä huonoon tuuriini.. Olin onnessani ku pääsin lähtee kotii, kaupan kautta toki. 

Tässä kotona sitten tein sellasen mukavan intensiivi treenin, tein ruokaa itelleni, kävin suihkussa, venyttelin oikein kunnolla, juttelin vaihteeks äiten kanssa vaihtaen reissu kuulumisia ja aloin kirjottaa tätä blogia :) Tällasta mulle tällä kertaa..


Tähän loppuun vielä vähän syvällisiä sanoja, sillä oon liian väsyny ite kirjottaa mitää syvällistä pohdintaa enää tänää :)

Tähän loppuun vielä perinteisesti vähän musaa :)

Guns N' Roses - Patience
Bullet For My Valentine - Temper Temper
Lady Antebellum - Need You Now
Tik Tak - Sankaritar
Irina - 10 Kirosanaa
Katutaiteilija - Tällaista tänään

MD kiittää ja kumartaa :) Animen kautta nukkumaan mars! 
PS. enäääää.... 5,4 (3) päivääääääää.... Ja tatska-aikaki on jo (yli)huomenna!!! IIIIHHHHHHH!!! Jännitystä riittää viimesiin hetkii asti :D

perjantai 15. elokuuta 2014

Vapailla taas ja tyylillä!


Maanantaina miulla oli aamuvuoro, eikä siellä oikein mitää sen ihmeellisempiä tapahtunu. Meille tuli se uus opiskelija, mutta se meniki toiselle osastolle. Työpäivässä ei siis ollu mitään ihmeitä, rauhallisempaa ku sunnuntaina. Kotiin ku pääsin nii nukahin sohvalle ja heräsin siihen ku Nipsu soitti mulle et oli textannu, enhän mä sitä ollu huomannu ku nukuin :D Tein siinä sitten lähtöä ulkoilemaan, ku sain Rooralta huolestuneen viestin et oonko kuullu Humppiksesta jotai. No siinä hetki viestejä vaihettuamme kävi ilmi ettei siitä ollu kuulunu mihinkää suuntaa kellekää vaikka sille oli soiteltu ja muuta, nii pääs iteki vähän huolestumaan. Sit luin vielä facesta (ku oon tykänny Keski-Suomalaisesta, eli vähän ku Keski-Suomen Hesari, niiden sivusta nii saan niiden erilaisista artikkeleista postauksii etusivulleni) että Jykylän keskutassa oli tapahtunu sinä yönä joku puukotus, nii huoli nosti kunnolla päätään! Laitoin samantien omat hätääntyneen viestini Humppiskelle, että kai sillä oli kaikki hyvin?? Lähin toki luvatusti ulos Nipsun ja sen koiran kanssa, mutta ajatukset oli ihan muualla.. Nipsu onneks ymmärs ja yritti mun kanssa pähkäillä että mikäköhän oli homman nimi. No ei onneks menny kauaa ku sain vastauksen ja huokaisin helpotuksesta. Humppis oli vaa ollu sopivasti nukkumassa.. Tuntu vähän hölmöltä sen jälkeen, mut tällanen mää oon. Huolehin mulle tärkeistä ihmisistä :) Juteltii jonki aikaa siinä illasta vielä ku olin kömpiny ulkoota kotii ja tein ruokaa. Sitten yritin painuu nukkumaan, mut en oikee saanu nii hyvin nukuttuu..

Tiistaina sitten aamuun menin kuitenki ihan pirteenä vaikka tosi väsyneenä. Alkohan mulla sentää taas vapaat!! Peräti kolme päivää! Aamussa meillä oli kanssa opiskelija meidän puolella nii oli vähemmän töitä nii aamu oli tosi rento. Töistä ku pääsin nii kävin kotona äkkii suihkussa, otin torkut, vaihoin kivemmat kuteet ja viiletin seurakunnan nuorten iltojen syyskauden avajaisii moikkaa vanhoja kavereita. Enimmäksee jätkäporukalla oltiin (kyllä olen Espoossa yksi pojista vaikka mulla oli jopa mekko päällä :D) vaikka oli siellä vanhoja tuttuja likka isosiaki paikalla joiden kanssa tuli kans juteltua. Oli ihanaa nähä sitä hyvää puolta Espoon menneisyydestä, vaikka tajusin ettei mulla oikeesti oo mitää painavia syitä muuttaa takas Espoosee, tai ees pääkaupunki seudulle. Enemmän mulla on syitä, miks haluun pysyy pois sieltä. Nuorten illasta tulin kotii sitten koneen ja jäätelökulhon ääreen :9 Namnam!

Yöllä sitten ku kömmin nukkumaan nii pyörin jonki aikaa pää täynnä laukkaavia ajatuksia ja pohdintoja, etten oikee saanu nukuttuu. Oli sitte pakko nousta takas ylös ja kaivaa perinteiset kynä ja paperi ja kirjottaa ne ajatukset ja fiilikset ulos itestäni. Jotkut asiat meni ihan mainitsemalla, joitai ois halunnu pohtii lisää, mutta olin siihen liian väsyny. Kun olin saanu kirjotettua aatokseni ulos päästäni, niin pääsin nukkumaan ja nukahinki sitte aika nopeesti. Tosin oudot unet olivat seuranani, mutta ei ollu mitää uutta.


Lempia
sulla liiketeessä :) Uus liivi pääs kanssa kunnon koeajoon <3 Illan viiletessä oli mukavasti sopivan lämmin! Pahoittelen puhelimen laatuu.. Jyväskylään ku palaan nii kuvii tulee varmasti enemmän otettuu mun pinkillä paholais canonilla. (joka on ihan normi kamera :D)

Keskiviikkona nukuin sitte tosi pitkää univelkoja pois, herätin itseni tehokkaalla aamujumpalla ja suihkun jälkee laitoin pyykinki pyörimään. Olin siis tehokas! :) Kattelin siinä sitten yhen leffan välissä ja lähin moikkaamaan työkaverii, jonka kanssa käytii parilla ulkona. Sen jälkee näin viel vanhaa työkaverii Mirkaa :) Oli ihana nähä vanhaa tuttuu ja jutella tyttöjen juttuja, mut kuin aikuset! Okei, joissai vaiheissa tuli kikatettuu ku peruskoulu ikänen, mut minkäs teet ku on hauskaa! Juteltii vähän syvällisempiiki ku nainen naiselle, mikä oli mukava yllätys et meillä on niinki lämmin ja läheinen ystävyys suhde et se tuntu ihan luonnolliselta eikä millää tavalla kiusalliselta. Oli siis erittäin mukava ilta :)

Sieltä pääsin kotiin, niin mulla kävi tosi kiva tuuri ja alko ukkostaa.. No ei se aluks mitää pahaa ollu, mut sit se tuli tohon miejän asuinalueen päälle pyörimään ja pyöri siinä sinne kolmeen asti aamulla.. Onneks Humppis jutteli miun kanssa, oisin varmaan seonnu siit pelosta.. Ajatukset ku sain muualle, nii oli helpompi olla ja Humppis jälleen osas piristää mua just oikeella tavalla :D Mää en tajuu miten se onnistuu siinä XD Siinä on mulla oikeesti todella rakas ystävä, johon voi luottaa ja johon voi tukeutuu melkein tilanteessa ku tilanteessa. Mä arvostan sitä tosi paljon, koska ei mulla sellasta oo ihan kenen kans vaa..

Tänää sitten heräsin vasta puolenpäivän aikaa ja herättelin itteni vähän nopeemmin ku normaalisti vapaalla, sillä halusin päästä hyvissä ajoin moikkaamaan isovanhempia. Mummille ja ukille ku pääsin, nii oli ihan tervetullu olo, ku molemmat tuli rutistamaan nii et kylkiluut melkee rutis :) "Mummola" olluki mulle aina sellanen aito, rakastava ja turvallinen pakopaikka, missä on aina viihtyny. Kerroin sitte ukille mun suunnitteilla olevasta tatskasta, johon tuli tänä aamuna varmistus, että saan otettua sen maanantaina. Ukki meni ihan sanattomaks, ja se ei tosiaan mee ihan sanattomaks mistä vaa. Huomasin kanssa että sillä silmät kanssa kostu vähän. Mulle oli tosi tärkeetä että tän tatskan ukki hyväksyy, aluks sillä oli vaikeeta hyväksyy ajatusta siitä, että haluun mustetta ihooni ja olla vähän "kapinallis henkinen", mutta ollu ihan ok sen kanssa ja uteliaana halunnu kaikki mun kuvat aina nähä sitten valmiina. Näytin sitten kanssa tabletilla äiten ottamia kuvia niiden reissusta ja annoin ukin jutella miun Facebookin välityksellä äitelle.

Isovanhemmilta lähin sitten kaupoille, kun olin saanu vähän ylimäärästä, niin ajattelin tehä viimeset ostokset, mitkä olin aluks ajatellu jättää palkkapäivään ens viikolle, mut päätin hoitaa nyt jo pois alta :) Huomasin kaupoilla pyöriessäni, kuinka oma tyyli on selkiytyny, nyt oon oikeesti alkanu löytää sitä omaa itteeni ja kasvanuki tässä kesän aikana aika paljon, kiitos tän mun blogin syvällisempien kirjotusten ja lähimpien kanssa käytyjen syvällistenkin keskustelujen :) Ja nyt tietysti haluun kanssa tyylillä ilmaista itteeni ja sitä, millanen oon. Aatteli tänää vähän pinnallisemmin puhuu miun tyylistä (ja tyylistä ylipäätään), mutta ei huolta, mulla on suunnitteilla ja pohdinnassa jo aika deeppi kirjotus, kunhan saan vaa aikaseks :) Tässä muutamat mitä jäi käteen kaupasta tänää:










Vasemman puolisessa isossa kuvassa on neule, jonka sain tänää mummilta ja rakastuin siihen heti. Se oli ihan mua! Kukkakuviollisen tuubi-huivin ostin tänää :) Noita on kiva käyttää ny syksyllä ja muutenki, eikä oo liian paksu. Oikeella puolella tuo kaulakoru ollu pitkään suunnitteilla hankkia ja nyt sain aikaseks :) Ja tierysti uusiin kenkiin piti saada vähän piristettä veikeillä nauhoilla ;) Laitan kuvan kuhan saan tuunattuu noi kenkiin :)

Aikasemmin oon siellä täällä puhunu mun tyylistä ja mihin se on muokkaantunu, mutta nyt ajattelin ehkä vähän avata sitä ja analysoida :) Heti alkuu pitää muistuttaa, että se elää samanlaista elämää ku mun musamaku. Joskus tykkään enemmän pukeutuu vaik mustaan, joskus, rennommin ja joskus tykkään laittautuu melkeen viimesen päälle. Mutta tähän tällanen yleiskatsaus siitä millanen se on :)

Yleisesti haluun luoda tyylilläni, jonku fiiliksen tai kuvastaa sitä fiilistä mikä mulla on pukeutuessa ollu. Pirteempänä tykkään pukeutuu veikeemmin ja väsyneempänä meen aika perus linjalla. Yleisesti kuitenki mulla on pyrkimys tyttömäisen/naisellisen yhdistäminen rokahtavaa/asenteelliseen tyyliin. Kuten hyvin kuvastaa tuo neule ja huivi: Niittejä ja harmaata sekä kukkia ja hennon vaalean punasta. Käytännöllisyys on kanssa isoimpia asioita mitä huomioin vaatteissa. Pitää pystyy yhdistelemään mahollisimman paljon. Jos joku paita sopii vaikka vaan tiettyjen huosujen/hameen kanssa nii en mä sillon sitä hanki. 

Vaikka rakastan kuoseja, printtejä ja pitsiä niin pyrin aina pitämään asustuksen aika simppelinä.. Nyt kesän aikana oon tykästyny kaikkiin huiveihin, ja tosiaan halunnu tuon kaulakorun. En paljoa käytä koruja. Korvikset yleensä jää piiloon hiusten alle ja kaulakoruja koskaan oikeestaa osannu pitää.. En jaksa miettii nii pitkälle asuja et mitkä sopii vaatteiden kanssa. Nyt kuitenki alkanu lisäämään jotain huivia päähän, korviksia, veikeen nauhat kenkiin tai jotain vastaavaa.. Jotain mikä tekee siitä erikoisen, munlaisen. Saa vaan nähä millaseks se muuttuu tossa ku kouluvuos lähtee käyntii. Jaksaako kiinnittää niin huomioo vai lässähtääkö. Mutta ainaki tässä ku oon alkanu huolehtii enemmän itestäni nii alkanu kiinnittää huomioo ulkonäköönki ehkä enemmän.

Mulla ollu vaikeuksii TOSI paljon ulkonäköni hyväksymisessä.. Siihen voi vaikuttaa koulukiusaaminen, se että teininä pelleili mun ja mun sydämen kanssa, koska olin "nätti" tai "kaunis".. Siks en oo moneen vuoteen nähny tai halunnu nähdä peilistä et olisin kumpaakaan noista. Joskus tullu sellasii pilkahduksia, et vähän mä näytän hyvältä, mut ei nekää kauaa kestäny. Edes parisuhteissa ollu vaikee uskoo kumppanin sanoja ku on kehunu.. En oo halunnu.. Enkä osaa sanoo miks.. Nyt on tainnu alkaa asiaan tulla kuitenki muutosta! Mää toivon ettei tää kuulosta itserakkaalta koska mää tosi harvoin kehun itteeni varsinkaa tällasissa, siks tota menneisyyttäni ajattelin teille vähän avata.. Kuitenki, oon alkanu näkee ihan mukavan näkösen nuoren naisen peilistä. Välillä voin sanoa jopa ihan hyvännäkösen. Henkisen kasvun myötä tässä kesällä ku on aika paljon asioita käsitelly, pohdiskellu ja päästäny irti, niin on aikalailla tuo itsetunto kohonnu, joka näkyy just tällasis asiois :) Tajusin kanssa tänää ku Rooran kanssa juttelin, niin en nää mun menneisyyttä enää nykyään taakkana, mikä se keväällä vielä oli. Se on mulle nykyää enemmänki vaa tiukka ja haastava iso opettaja. :)


Tässä vähän ajatusmaailmaani selventämään ja antamaan lisää ajatuksia :)
Tähän taas muutamien päivien kappaleet:

Jennifer Lopez - On the Floor
Gym Class Heros - Stereo Hearts
Scorpions - Rock You Like a Hurricane
Paramore - The Only Exeption & Misguided Ghosts
Halestorm - I Miss the Missoury & Daughters of Death
Jenni Vartiainen - En haluu kuolla tänä yönä
Adele - Set the Fire to the Rain
Rihanna - Where have you been

MD kiittää jälleen tältä iltaa ja jatkaa countdownia kotiin paluuseen :) 9,8,7,6.. PÄIVÄÄ ENÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!! <3

maanantai 11. elokuuta 2014

Sinkoilua ja sekavuutta

Perjantaina aamusta kävin tosiaan moikkaamassa miun tatskaajaa Sarppaa ( Facebookissa Sarppa Tekee Tatskoi Klikkausmaksimus! ) ja suunniteltiin mun seuraavien viikkojen aikana tulevaa ja sitte kanssa synttärilahjaks myöhemmin talvella tulevaa tatskaa. Kerroin sille kanssa, että ku olin ajatellu hankkivani Jykylästä kanssa toisen "oman" tatskaajan ja mulla on jo yks mielessä. Sarppa innostu tosi paljon miun luonnoksista ja lupas tehä molemmista mulle parit omat versiot. Tietysti haluun kanssa että siinä on jotai Sarppaa vaikka ite oonki ne piirtäny mutta aika joustavana oon ollu noissa :) Oon kuitenki tänkin hetkiseen jälkeen ollu enemmän ku tyytyväinen, niin tottakai haluun, et niissä näkyy jatkossaki Sarpan jälki. Sain Sarpalta kanssa kutsun sen uuden työhuoneen avajaisjuhliin ja olin niistä tosi innoissani! :) Toivon vaan, että töiltäni pääsen :/

Sarpan luota Helsingistä singahdin sitten iltavuoroon, jossa ei ollu oikeestaa mitää ihmeitä. Kuumuus oli uuvuttavaa ja meno oli rentoa nii otettii ihan rauhassa hommat ja pääsetii hyvissä ajoin kotiin. Kotona jumituin perinteisesti juttelemaan Humppiksen kanssa koneelle, ku ei houkuttanu mennä sänkyy pyörii liian ajoissa. Aamuvuorojen kirouksia.. En oikee taho saada nukuttuu jos en oikeesti mee väsyneenä nukkumaan, ku heräilen aamuyöstä sitte koko ajan kyttäämään kelloo, etten vaa nuku herätyksen ohi. Niimpä mielummin juttelin mukavia mulle tärkeen ihmisen kanssa, jota on ikävä ku menin sänkyyn sinkoilevien ajatusteni kanssa pyörimään turhautumiseen saakka. Pääsin kuitenki ihan hyvissä ajoin nukkumaan ja nukuin ihan hyvin.


Mun lauantai aamu alko sitten tällä.. Olin yöllä telonu jotenki mun peukalon niin että oli turvonnu alimmasta nivelestä ja vähän jännän värinen.. Piti paketoida et pysty tekee mitenkää duunia :( Se nimittäin SATTU, en pystyny oikee puristaa mitää tai nostaa.. Olipa vähän haastetta työhön :)


Eilen sitten aamu oli vähän koomaamista ja väsymys oli todella runsasta ku ilma oli tosi painostavaa. Oli vaihteeks mukavasti vähän viileempi, mutta tuntu ettei ilma liikkunu mihinkää nii ei osattu töissä päättää kumpi oikee oli pahempi. Töistä pääsin lähtee sitte ja tuli kotii suihkuu ja päikkäreille. Tullu aika tavaks tuo, että meen joksku reilu tunniks nukkumaan aamun jälkee, ennen ku pääsee/ jaksaa lähtee mihinkää :D Siinä ku heräsin nii duuni kaverin kanssa vähän viestiteltii ku olin puol läpällä laittanu sille päivällä viestii, et lähtiskö illalla miun kanssa yksille. No se ei ihan onnistunu, mut onneks soitin Nipsulle nii lähin kolmen vartin varotusajalla leffaan sen kanssa extemporee :)


Aivan mahtava leffa oli!! Suosittelen kaikille jos tykkää yhtää scifistä ja actionista (Sekä nais päähahmoista joilla on MUNAA!!) Traileri kannattaa tsekata.. Tässä teille jo suoraa linkki traileriin.. Klikkausmaksimus!

Leffan jälkee tultii mun luo vielä, koska innostuttii puhumaan bussia odotellessa sen verran syvällisiä mm. ihmis- ja parisuhteista, että haluttii jatkaa sitä viel rauhassa jonki aikaa.. Oltii joku reilu tunti meillä ja sitten häädin Nipsun kotii ( asuu tossa ihan mun lähellä nii sen takii itsekkäästi kehtasin häätää vaan oman yöuneni takia :D ) ja roikuttuani koneella tyypillisesti taas hetken menin nukkumaan.

Tänää mulla oli sitte kunnon ristiriitanen päivä :D Tää kontrasti aamun ja työpäivän välil on nii järkky..  Aamulla heräsin pitkästä aikaa ihanan virkeenä ja reippaana nukuttuani hyvin. Innostuin siinä sitte tekemään kunnon lihasjumpan, kävin suihkussa, siivosin (jopa imuroin ja mää VIHAAN imuroimista), suunnittelin seuraavalle viikolle ruokaa, kävin kaupassa seuraavalle parille päivälle ja teinki ruokaa duunii parille päivälle. Olin siis super tehokas tänää :) Oli ihan mahtava aamu ja menin duuniin aivan mahtavalla fiiliksellä! No se loppu lyhyeen.. Meillä oli melkee puol osastoo ihan lämmöstä sekasin ja vähän harhasiaki, sit yks pappa ehdotteli asiattomia ja tarras mua perseestä kiinni ( minäpä kimmastuin siitä ja kysäsin samantien: " Kerjääkkö nää verta nenästä?" Pappa vastas että ei, nii tiuskasin et pitää kädet vaa rollaattorissa kiinni..) Sitte miun työkaveri kiusas mua huumorilla (mulla meni jo kettuilun puolelle yhes vaihees), ku viestittelin välillä Humppiksen kanssa, mikä ei ollu hänen asiansa. Sitte parii mummoo sai istuttaa molemmissa ruokailuissa parin minuutin välein, ku meinas lähtee kävelee kesken syönnin.. Ihan ku siinä ei olis ollu härdellii tarpeeks?? Iltapesuilla sitte yks asiakas meni jalattomaks nii et roikku mun toisessa kädessä melkee koko painolla, ja miulla naksahti selässä.. Ei tehny sillee kipeetä, mut säikähdin melkee sydärii asti. Iltapalalla sitte kanssa sähläsin ku pudotin vahingossa pienen lasisen puurokulhon jalkoihin ja siivoilin sitä lasinsiru-puuromössöö lattialta ja miun työkengistä puolisen tuntia... Puuro kengässä on kyllä jännä kokemus.. Plus viel puol iltaa yks mummo haki miun huomioo aina ku juttelin jonku muun asukkaan tai toisen hoitajan kanssa... Meinasin kilahtaa sille ku hermot oli aika kireellä loppu illasta. Olin onnesta soikeena ku istuttii rapsalle ja pääs kotii.

Kotona tässä oikeestaa ei oo ollu mitää ihmeitä. Soittelin Henskun kanssa pitkästä aikaa ja purin sille sydäntäni. Viestittelin kanssa vähän aikaa äiten kanssa ja tietysti Humppiksen kanssa perinteisesti jutellu. Nyt mää aijon painuu nukkumaan, et selviin huomisesta aamuvuorosta hengissä :D

Viikonlopun musiikkeja:

Kaija Koo - Supernaiset
WhiteSnake - Here I Go Again On My Own
BonJovi - Livin' On a Prayer
Alice Cooper - Poison
Alana Grace - Black Roses Red
Paramore - The Only Exception
David Archuleta - Crush
Jenni Vartiainen - En haluu kuolla tänä yönä
Miley Cyrus - Who Owns My Heart
Bullet For My Valentine - Temper Temper

MD kiittää jälleen tältä iltaa :)