torstai 28. elokuuta 2014

Yllätyksien täyteinen kotiin paluu!

Oho ku on viikko tässä hurhtanu nopeesti!! Tässä on sattunu ja tapahtunu paljon kaikenlaista (hyvää <3 ) nii ei oo ihan ehtiny kirjottelemaan. Mut nyt löysin aikaa kertoo teille mitä kaikkee miun kotiin paluu oikeen sisäls :)

Sunnuntaina olin taas illassa eikä siinä päivässä ollu oikeestaa mitään ihmeellistä.

Maanataina sitten menin aamuvuoroon, mikä meni tosi nopeesti ku oli ihan kivat työkaverit vuorossa :) Siitä kirmasin sitte yhen duunikaverin kanssa TATSKATTAVAKS!!! Olin ihan sairaan hermona ja jännitin. Kyllähän se sitten ilkeetä teki, mutta oli sen arvosta.  Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen vaikka Sarpan kanssa oli aluks vähän eriäviä mielipiteitä, kun en ollukaa ihan täysin ilmassu ajatusmaailmaani kuvasta. Mutta ku siirtokuva laitettii paikalleen nii se oli täydellinen. Valmiinaki vaan tän viikon katellu aina välillä kättä, ja todennu et ihan ku tuo kuva olis aina ollu tuossa <3 Sarpan töitä voi käydä mm. Facebookissa vilkuilemassa (Sarppa Tekee Tatskoi <- Klikkausmaksimus) ja itse suosittelen :) Olen ollu tähän mennessä erittäin tyytyväinen niin kuvien jälkeen ja asiakaspalveluun mitä häneltä oon saanu :) Oikeen käden jo luvannu Sarpalle täytettäväks :D Mutta tässä teilleki kuva miun uudesta tatuoinnista.


Tää on otettu muutama tunti tatuoimisen jälkeen, että laitan sitten ihan valmiista kuvaa myöhemmin :) Kukkaa työstetään vielä vähän, ku mun iho päätti rupee kiukuttelemaan.Omistettu elämäni miehelle: mun rakkaalle ukille! Ainoo mies kenen nimikirjaimen suostun ihooni kaivertamaan, koska hän on mulle kaikista rakkain, on aina ollu, on nyt ja tulee aina olemaan! 
Sarpan luota lähin sitte Helsingin keskustaan vielä pyörimään Nipsun kanssa ja viettämään vähän viimesiä hetkiä siellä. Oli ihanaa taas vaa pyöriä ympäriinsä ja jauhaa kaikesta maan ja taivaan välillä. Kyllä vähän harmitti, ku ei oltu ehitty niin paljoo viettää aikaa yhessä kesällä, mutta oli se parempi jo ku ei ollenkaa :) Helsingistä lähin sitte kotiin ja alottelin vähän pakkaamaan samalla ku viestittelin perinteisesti iltaa Humppiksen kanssa.

Tiistaina menin jälleen aamuvuoroon, minkä jälkee menin kaupan kautta kotii, nukuin pienet päikkärit, Nipsu tuli käymään mun luona ja sitte siivoilin ja pakkailin vielä sinne noin yhteentoista asti. Olin ihan kivassa jännityksessä. Kuitenki ollu kauhee ikävä kotiin, ihmisiä täällä ja oli siinä pari muutaki seikkaa mitkä jännitti ;) Pääsin kuinteki ihan hyvin nukkumaan ja nukuin jännitämisestä huolimatta yllättävän hyvin.

Keskiviikkona heräsin töissä tarmoa täynnä :) Aamuvuoron työtki tein jo reilu tunnissa ja oikeestaa loppu aamun sitten pyörittelin aikalailla peukaloita :D Juttelin siinä mukavia työkavereiden kanssa, jauhettii tosta mun tatskasta, mun intoilusta kotiin paluuseen sun muuta. Harmiteltii kanssa, että ku muutaman kanssa oli kesän aikana ihan kivasti päässy välit lämpenemään, niin jäi ikävä. Olin jopa yllättyny kuinka oli tullu kesän aikana osaks työporukkaa. Kun tottunu siihen, että on vaa yks keikkalaisista ja sit siellä on muutama vakkari kenen kanssa on sillee hyvää pataa..

Töistä ku pääsin nii kirmasin kauheeta vauhtia kotiin, otin kamat mukaan ja juoksin melkee juna-asemalle. Junaan ehin ihna hyvin ja siinä sitten jännittäminen alkoki. Juttelin melkee koko matkan Humppiksen kanssa, mutta otin siinä n. 1,5 tunnin tirsat ennen ku saavuttii asemalle. Juna ku tuli asemalle nii en ollu ihan varma mitä mua odotti.. Ihmettelin et miks ihmisistä mun edessä lähti hilpeetä naurahtelua ja hihitystä ku valuivat junasta ulos. No se selvis ku pääsin ite junan ovelle. Mua odotti mun rakkaat naiset Katsu, Hensu ja Roora helvetin ison plakaatin kanssa! <3



Meikä rupes kiljumaan innosta ja rynnin isoon halaukseen tyttöjen kanssa samalla ku melkee kaikki muut asemalla olijat joko naureskeli ohi mennessään tai hymyilivät muuten vaa ku meitä seurailivat. Oli aivan ihanaa nähä tyttöjä ja tää yllätys oli sellanen mitä rakastin! Kukaa ei oo koskaa aikasemmin tehny mulle mitää tällasta ja tuli oikeesti sellanen olo et oon tärkee joilleki :) Siitä asemalta kipitettii mun kamojen kanssa sitten kaupan kautta mun luo korkkaamaan kaks pulloa skumppaa ja vaihtamaan melkeen koko kesän kuulumiset. Oli aivan ihanaa!!! Meillä oli tosi hauskaa, mie laittauduin samalla, ku puitii erilaisia ihmissuhteita, päiviteltiin, miiten meistäkin on kesän aikana tullu tällanen tiivis likka jengi ja paljon muuta. Ite hermoilin Humppiksen näkemistä pitkästä aikaa, ku viime kerta oli ollu kanssa jännityksen ja tunteiden täyteinen ja ku tunteet oli menny mikskä oli menny kesän aikana.

Miun luota mentii jameille Neckiin ja siellä sitten ryntäsin melkee heti rutistamaan Humppista ja vaihtamaan kuulumisia. Ilta oli tosi mukava muutenki ku näki tosi paljon musiikki porukoista kavereita, pääs laulamaan pitkästä aikaa ja oli muutenki tosi hyvä meininki (skumpallaha ei ollu mitää osuutta eikä arpaa tähän :D ) Jamien lopuks mentiin sitten Timeen istumaan vielä vähäks aikaa ja lauleskelemaan parit biisit. Sielläki tuli nähtyä parit tutut ja vaihettua kesän kuulumiset. Timestä sitten lähettii pienellä porukalla valumaan kotia kohti, mutta jumituttii miun rapun eteen juttelemaan varmaan vielä jokski puoleks tunniks, kunnes muiden alko tekee mieli lähtee kotii. Siinä perinteisesti sitten halasin kaverit läpi ku tekivät lähtöä ja käännyin just halatakseni Humppista, ku se sano et oottaisin hetken aikaa et silä on mulle asiaa... Vähän roihahti pieni paniikki " mitä tää ny on? Apua, mitäköhän sil on asiaa?? IIIiiiikkkkkk..:" ja ootettii siinä pieni hetki että kaverit pääsee kuulomatkan päähän kunnes Humppis sitten alotti puhumisen... Kerto ajatelleensa paljon asioita, ja varsinkin meitä tossa kesän aikana, muisteltiin mitä keväällä oli tapahtunu ja sit Humppis sano: "Sää kysyit sillon viimeks ku kävit aika suoraan että missä me mennään. Nyt mää kysyn siulta suoraa et alkaisikko sää seurustelemaan miun kanssa?" Miehän menin ihan sekasin siitä. Olin onnesta soikeena siitä, että hän kysy sitä, yllättyny että otettii asia puheeks jo näin nopeesti mun kotiin tulon jälkee (ajattelin jotai viikkoo - kahta jostai syystä) hämmentyny omasta tunne kirjosta, sekä aivan sekasin siitä ilosta että mun omat tunteet saa vastakaikua.. Mumisin siinä vähän epämääräisen vastauksen, johon Humppis pyys suomennosta nii mie en pystyny ku nykkäämään ja hymyilemään kuin idiootti. Siinä sitte halailtii ja juteltii jonki tunnin verran ennen ku Humppis raaski lähtee kotiin. Jäin kattoo ovelle aika pitkään sen perään ku yritin tajuta tilannetta ja selvittää tunnekuohuista päätäni. Kotiin päästyäni textailtiin jonki aikaa, ku kumpaakaan ei väsyttäny, mutta pakotin itteni siitä sitten nukkumaan.




Tää viikko sen jälkeen on menny tosi siivillä (en suoranaisesti pahoittele etten ole saanut kirjoitettua tätä blogia :D ). Me ollaan vietetty tosi paljon vapaa-aikaa yhessä koska meidän elämissä on kuitenkin niin oma rytminsä, että halutaan käyttää mahollisimman paljon yhteen osuvaa aikaa yhessä. Ollaan käyty Humppiksen tuttujen keikoilla, oltu ulkona yhessä ja kaveri porukalla, mää oon välillä käyny viihdyttämässä seurallani häntä töissä ja sitten ollaa oltu ihan vaan Humppiksen luona nauttimassa olostamme. Mää en oikeesti vois olla onnelisempi. Me voidaan puhua oikeestaan mistä vaan, ilman että esim. mulle tulee sen pahemmin hermostunu olo jostai vakavammasta aiheesta, siitäki oppimassa ulos. Me voidaan siis puhua toisillemme niin ku kaks aikusta. Meillä on tosi samat arvot ja toiveet parisuhteelta ja koska meillä on tosi hyvä ystävyys (oltii kesä kuitenki parhaita kavereita) pohjalla, minkä takii meillä on tosi hyvä luottamus, ymmärrys ja yhteys toisiimme. Mulle itelle kuitenki vielä tärkeimpänä se että kaikki tää yhessäolo, hellyys ja läheisyys on vaa tuntunu nii luonnoliselta, turvalliselta, oikeesti aidolta ja sellaselta ku näin ois aina olluki.

Oltii molemmat tosi positiivisesti yllättyneitä kuinka positiivinen vastaanotto saatiin yhteisiltä ja Humppiksen kavereilta. Varsinki yhteiset tutut oli ihan innoissaan ja saatiin paljon onnistteluja, "jo oli aikaki" kommentteja sekä paljon hymyjä :) Humppiksen kaveritki tuli ihan tervehtimään ja moikkaamaan ja itelleni isoimpana positiivisena yllärinä, Humppis iteki esitteli mua ahkerasti uusille tuttavuuksille, sekä vanhoilleki, hänen tyttöystävänään. Vähän jännitettiin molemmat tota vastaanottoa, että millasia reaktioita tulee, katotaako meitä oudosti tai aletaanko meistä puhumaan jotain. Ei itseasias tiedetä kumpaa jännitti enemmän, mutta veikkaan et aika saman verran molempia mut eri syistä. Ite käänsin tän ajattelun siihen, että mulle on ihan sama mitä tulee, niin kauan ku se ei loukkaa mua tai meitä. Sit sanon kyllä vastaan/takas.

Ainoo vaa mikä harmittaa on, että saatiin meidän onneen vähän huono vastaanotto mulle tärkeeltä ystävältä. Toki mää osaan ymmärtää hänen reaktionsa, oon ollu hänen saappaissaan ja hän tietää sen. Tää mun tärkee ystävä on ollu mun kaverina pitkään ja sain keväällä tietää, että hänellä on tunteita mua kohtaan enemmän ku kaverina. Pystyttiin aluks pitää kaverisuhde normaalina, mut mitä enemmän mun välit lämpeni Humppiksen kanssa, nii sitä nihkeemmäks meidän yhdessä viettämät hetket muuttu. Mulle hänen ystävyys on tärkeetä, mutta mä alan olla vähän pattitilanteessa, kun haluisin nauttia olostani ja vihdoinki saamastani (ja todellaki ansaitusta) onnesta, mutta samaan aikaan muhun koskee se kuinka tiiän satuttavani häntä sillä (eikä hän jätä sitä kertomatta) että oon onnelinen toisen kanssa. Myös harmittaa ettei hän tuntunu ees yrittäneen olla onnellinen mun puolesta, ku kerroin hänelle uutiset musta ja Humppiksesta.

Mutta tähän loppuun vielä viimesen viikon fiilis musat:
Foreigner - I Want to Know What Love Is & I've Been Waiting for Girl Like U
Extreme - More Than Words
Rihanna - Where Have You Been
Lady Antebellum - Need you now
Paramore - The Only Exception

MD kiittää ja kumartaa ja yrittää vaihteeks ryhdistäytyy tän blogin kanssa :D

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Rakkaita ystäviä ja henkistä kasvua

Eilen olin koko päivän touhuumassa ympäriinsä. Aamusta lagasin pitkää ku oli tullu valvottuuki edellisenä yönä blogin ääressä. Siinä ku heräilin, nii jubalin Humppiksen kanssa ja suunnittelin hyvin montaa asiaa, kuten pakkaamista, siivoomista, joidenki asioiden hoitamista jne.. mut ne jäi sunnittelun tasolle viel toistaseks :D

Päivällä lähin sitte moikkaamaan mun hyvin rakasta ja vanhaa ystävää Teemua stadiin. Ollaan varmaan viimeks joskus keväällä nähty ja koko kesä suunniteltu näkevämme, mutta koko ajan menny aikataulut ristii nii ettei oo onnistunu. Mut nyt onnas vihdoin ja viimein! Mentii Hard Rock Cafesee istumaan, mikä oli ihan sairaan siistii ku en ollu ikinä löytäny sitä stadista.. vähän nolotti ku tajusin kävelleeni siitä ohi enemmän kertoja ku tarpeeks :D Siellä sitte istuskeltii, vaihettii kuulumisia vähän syvällisemminki ja ihmeteltii maailman menoa :) Tajusin kuinka ikävä mulla oli sitäki ollu. Ja kans sen, et ihan sama vaik osa kavereista (joista aikasemmin harmitellu, että valittavat ku en oo täällä ja sit ku oon täällä nii ei kuulu mitään) joiden kans ei oo nii läheisii tippuis pois arjesta, nii mielummin pidän siinä mukana ne oikeesti läheiset ja tärkeet, jotka kans haluu nähä vaivaa ystävyyden säilymisen eteen. Ei se määrä vaan se laatu <3


Tällasta herkkua tuli nautiskeltua jutustelun lomassa! Se oli kyllä ansaittuki ;)

Stadista kirmasin Espoon puolelle takas ja kirja kauppaan ostamaan taas uudelle kouluvuodelle uudet koulu tarvikkeet :) Stabiloita en tällä kertaa uusinu, mutta ostin uuden kansion sekä välilehtiä mahdollisille tuleville kurssien monisteille sekä uuden vihon muistiinpanoille ja tietysti parit kynät vihon kaveriks :) Tästä koulun alun intoilusta syytän Rooraa ku sen kanssa jutellu tuosta asiasta ja intoillu plus hän kans ku pitää blogii nii tuossa vähän aikaa sitte bloggas ihan asiasta :D Et kiitti hani :)


Tällasta tälle vuodelle :) Tättärää!

Siitä pöllähdin kotiin ku Nipsu tuli avittaa mua värjä tukan illasta! <3 Ihanaa saada vanha tuttu sävy takasin :) En laita viel kuvaa koska haluun pitää kuitenki pienenä yllärinä Jykylän kavereille :3 Totesin et varmaa pitää yrittää vähän lyhentää noita kolmen - neljän kuukauden värin tappo/eeppinen juurikasvu värjäysvälejä :D

Siitä lähin loppu illaks istuu nuorten iltaa jätkien kanssa pelaan korttii ja viettää mahtavaa aikaa muutenki muidenki seukku tuttujen kanssa :) Oli huvittavaa mennä sinne ku on nii harvinainen näky et likat sekoo aina ku mut näkee :D Yhel isos tutulla vaa putos leuka pöydälle ku se ei meinannu uskoo, et olin tullu käymää nuorten illas :D

Sieltä valuin sitte myöhää illal kotii ja aloin viestittelee Humppiksen kanssa. Molemmat ku oli väsyneitä nii huomas senki jutun tasosta välillä :D Mut sen kans huomas et mitä väsyneemmäks molemmat meni nii sen verran syvällisemmäks juttuki välillä muuttu :) Esim. puhuin ite sitä et tää miun blogi on mulle monessa mielessä ollu hyvä työväline, ja oon kanssa puhunu Humppikselle sitä, miten ite ainaki koen et oon kasvanu jo tänä kesänä tosi paljon henkisesti ja ihmisenä. Isoimmat muutokset koen tapahtuneen sen jälkeen, kun tein tän muodonmuutosleikin tälle blogille. Saatan ehkä innostuu tekee sen uudestaan ulkoasulle jossai vaiheessa vielä vähän aikuisempaan suuntaan. Ttoisaalta taas tää kuvastaa viel sitä mun sisästä lasta, vaikka oon aikustunu jonku verran, nii en haluu luopuu siitä. Ja Humppis oli samaa mieltä mun kanssa että mussa on tapahtunu kasvua. Oli kiva kuulla et joku muuki on huomannu sen :) Äitellehän oon ikuinen lapsi nii silt on turha kysyy :D 

Tänää sitten nukuin vähän turhanki pitkään ku ollu ihan uupunu ja puol nukuksissa melkee KOKO päivän.. Miun piti herätä siinä kympin aikaa, mutta no.. heräsinki vasta 20 vaille puolen päivän.. Jippii.. -.- Siinä sitte silmät ristissä hoidin aamutoimeni ja rutiinini sekä maksoin porukoiden laskut. Sitten lähinki jo töihin iltavuoroon, viimestä viiden päivän putkea viemään loppuun. KOHTA JO PÄÄSEE KOTIIN!!!!! <3 <3 <3 Töissä ei oikee ollu mun päivä ku koko ilta tuli leikittyä erinäisten ihmiseritteiden kanssa nii et meinas hermo mennä huonoon tuuriini.. Olin onnessani ku pääsin lähtee kotii, kaupan kautta toki. 

Tässä kotona sitten tein sellasen mukavan intensiivi treenin, tein ruokaa itelleni, kävin suihkussa, venyttelin oikein kunnolla, juttelin vaihteeks äiten kanssa vaihtaen reissu kuulumisia ja aloin kirjottaa tätä blogia :) Tällasta mulle tällä kertaa..


Tähän loppuun vielä vähän syvällisiä sanoja, sillä oon liian väsyny ite kirjottaa mitää syvällistä pohdintaa enää tänää :)

Tähän loppuun vielä perinteisesti vähän musaa :)

Guns N' Roses - Patience
Bullet For My Valentine - Temper Temper
Lady Antebellum - Need You Now
Tik Tak - Sankaritar
Irina - 10 Kirosanaa
Katutaiteilija - Tällaista tänään

MD kiittää ja kumartaa :) Animen kautta nukkumaan mars! 
PS. enäääää.... 5,4 (3) päivääääääää.... Ja tatska-aikaki on jo (yli)huomenna!!! IIIIHHHHHHH!!! Jännitystä riittää viimesiin hetkii asti :D

perjantai 15. elokuuta 2014

Vapailla taas ja tyylillä!


Maanantaina miulla oli aamuvuoro, eikä siellä oikein mitää sen ihmeellisempiä tapahtunu. Meille tuli se uus opiskelija, mutta se meniki toiselle osastolle. Työpäivässä ei siis ollu mitään ihmeitä, rauhallisempaa ku sunnuntaina. Kotiin ku pääsin nii nukahin sohvalle ja heräsin siihen ku Nipsu soitti mulle et oli textannu, enhän mä sitä ollu huomannu ku nukuin :D Tein siinä sitten lähtöä ulkoilemaan, ku sain Rooralta huolestuneen viestin et oonko kuullu Humppiksesta jotai. No siinä hetki viestejä vaihettuamme kävi ilmi ettei siitä ollu kuulunu mihinkää suuntaa kellekää vaikka sille oli soiteltu ja muuta, nii pääs iteki vähän huolestumaan. Sit luin vielä facesta (ku oon tykänny Keski-Suomalaisesta, eli vähän ku Keski-Suomen Hesari, niiden sivusta nii saan niiden erilaisista artikkeleista postauksii etusivulleni) että Jykylän keskutassa oli tapahtunu sinä yönä joku puukotus, nii huoli nosti kunnolla päätään! Laitoin samantien omat hätääntyneen viestini Humppiskelle, että kai sillä oli kaikki hyvin?? Lähin toki luvatusti ulos Nipsun ja sen koiran kanssa, mutta ajatukset oli ihan muualla.. Nipsu onneks ymmärs ja yritti mun kanssa pähkäillä että mikäköhän oli homman nimi. No ei onneks menny kauaa ku sain vastauksen ja huokaisin helpotuksesta. Humppis oli vaa ollu sopivasti nukkumassa.. Tuntu vähän hölmöltä sen jälkeen, mut tällanen mää oon. Huolehin mulle tärkeistä ihmisistä :) Juteltii jonki aikaa siinä illasta vielä ku olin kömpiny ulkoota kotii ja tein ruokaa. Sitten yritin painuu nukkumaan, mut en oikee saanu nii hyvin nukuttuu..

Tiistaina sitten aamuun menin kuitenki ihan pirteenä vaikka tosi väsyneenä. Alkohan mulla sentää taas vapaat!! Peräti kolme päivää! Aamussa meillä oli kanssa opiskelija meidän puolella nii oli vähemmän töitä nii aamu oli tosi rento. Töistä ku pääsin nii kävin kotona äkkii suihkussa, otin torkut, vaihoin kivemmat kuteet ja viiletin seurakunnan nuorten iltojen syyskauden avajaisii moikkaa vanhoja kavereita. Enimmäksee jätkäporukalla oltiin (kyllä olen Espoossa yksi pojista vaikka mulla oli jopa mekko päällä :D) vaikka oli siellä vanhoja tuttuja likka isosiaki paikalla joiden kanssa tuli kans juteltua. Oli ihanaa nähä sitä hyvää puolta Espoon menneisyydestä, vaikka tajusin ettei mulla oikeesti oo mitää painavia syitä muuttaa takas Espoosee, tai ees pääkaupunki seudulle. Enemmän mulla on syitä, miks haluun pysyy pois sieltä. Nuorten illasta tulin kotii sitten koneen ja jäätelökulhon ääreen :9 Namnam!

Yöllä sitten ku kömmin nukkumaan nii pyörin jonki aikaa pää täynnä laukkaavia ajatuksia ja pohdintoja, etten oikee saanu nukuttuu. Oli sitte pakko nousta takas ylös ja kaivaa perinteiset kynä ja paperi ja kirjottaa ne ajatukset ja fiilikset ulos itestäni. Jotkut asiat meni ihan mainitsemalla, joitai ois halunnu pohtii lisää, mutta olin siihen liian väsyny. Kun olin saanu kirjotettua aatokseni ulos päästäni, niin pääsin nukkumaan ja nukahinki sitte aika nopeesti. Tosin oudot unet olivat seuranani, mutta ei ollu mitää uutta.


Lempia
sulla liiketeessä :) Uus liivi pääs kanssa kunnon koeajoon <3 Illan viiletessä oli mukavasti sopivan lämmin! Pahoittelen puhelimen laatuu.. Jyväskylään ku palaan nii kuvii tulee varmasti enemmän otettuu mun pinkillä paholais canonilla. (joka on ihan normi kamera :D)

Keskiviikkona nukuin sitte tosi pitkää univelkoja pois, herätin itseni tehokkaalla aamujumpalla ja suihkun jälkee laitoin pyykinki pyörimään. Olin siis tehokas! :) Kattelin siinä sitten yhen leffan välissä ja lähin moikkaamaan työkaverii, jonka kanssa käytii parilla ulkona. Sen jälkee näin viel vanhaa työkaverii Mirkaa :) Oli ihana nähä vanhaa tuttuu ja jutella tyttöjen juttuja, mut kuin aikuset! Okei, joissai vaiheissa tuli kikatettuu ku peruskoulu ikänen, mut minkäs teet ku on hauskaa! Juteltii vähän syvällisempiiki ku nainen naiselle, mikä oli mukava yllätys et meillä on niinki lämmin ja läheinen ystävyys suhde et se tuntu ihan luonnolliselta eikä millää tavalla kiusalliselta. Oli siis erittäin mukava ilta :)

Sieltä pääsin kotiin, niin mulla kävi tosi kiva tuuri ja alko ukkostaa.. No ei se aluks mitää pahaa ollu, mut sit se tuli tohon miejän asuinalueen päälle pyörimään ja pyöri siinä sinne kolmeen asti aamulla.. Onneks Humppis jutteli miun kanssa, oisin varmaan seonnu siit pelosta.. Ajatukset ku sain muualle, nii oli helpompi olla ja Humppis jälleen osas piristää mua just oikeella tavalla :D Mää en tajuu miten se onnistuu siinä XD Siinä on mulla oikeesti todella rakas ystävä, johon voi luottaa ja johon voi tukeutuu melkein tilanteessa ku tilanteessa. Mä arvostan sitä tosi paljon, koska ei mulla sellasta oo ihan kenen kans vaa..

Tänää sitten heräsin vasta puolenpäivän aikaa ja herättelin itteni vähän nopeemmin ku normaalisti vapaalla, sillä halusin päästä hyvissä ajoin moikkaamaan isovanhempia. Mummille ja ukille ku pääsin, nii oli ihan tervetullu olo, ku molemmat tuli rutistamaan nii et kylkiluut melkee rutis :) "Mummola" olluki mulle aina sellanen aito, rakastava ja turvallinen pakopaikka, missä on aina viihtyny. Kerroin sitte ukille mun suunnitteilla olevasta tatskasta, johon tuli tänä aamuna varmistus, että saan otettua sen maanantaina. Ukki meni ihan sanattomaks, ja se ei tosiaan mee ihan sanattomaks mistä vaa. Huomasin kanssa että sillä silmät kanssa kostu vähän. Mulle oli tosi tärkeetä että tän tatskan ukki hyväksyy, aluks sillä oli vaikeeta hyväksyy ajatusta siitä, että haluun mustetta ihooni ja olla vähän "kapinallis henkinen", mutta ollu ihan ok sen kanssa ja uteliaana halunnu kaikki mun kuvat aina nähä sitten valmiina. Näytin sitten kanssa tabletilla äiten ottamia kuvia niiden reissusta ja annoin ukin jutella miun Facebookin välityksellä äitelle.

Isovanhemmilta lähin sitten kaupoille, kun olin saanu vähän ylimäärästä, niin ajattelin tehä viimeset ostokset, mitkä olin aluks ajatellu jättää palkkapäivään ens viikolle, mut päätin hoitaa nyt jo pois alta :) Huomasin kaupoilla pyöriessäni, kuinka oma tyyli on selkiytyny, nyt oon oikeesti alkanu löytää sitä omaa itteeni ja kasvanuki tässä kesän aikana aika paljon, kiitos tän mun blogin syvällisempien kirjotusten ja lähimpien kanssa käytyjen syvällistenkin keskustelujen :) Ja nyt tietysti haluun kanssa tyylillä ilmaista itteeni ja sitä, millanen oon. Aatteli tänää vähän pinnallisemmin puhuu miun tyylistä (ja tyylistä ylipäätään), mutta ei huolta, mulla on suunnitteilla ja pohdinnassa jo aika deeppi kirjotus, kunhan saan vaa aikaseks :) Tässä muutamat mitä jäi käteen kaupasta tänää:










Vasemman puolisessa isossa kuvassa on neule, jonka sain tänää mummilta ja rakastuin siihen heti. Se oli ihan mua! Kukkakuviollisen tuubi-huivin ostin tänää :) Noita on kiva käyttää ny syksyllä ja muutenki, eikä oo liian paksu. Oikeella puolella tuo kaulakoru ollu pitkään suunnitteilla hankkia ja nyt sain aikaseks :) Ja tierysti uusiin kenkiin piti saada vähän piristettä veikeillä nauhoilla ;) Laitan kuvan kuhan saan tuunattuu noi kenkiin :)

Aikasemmin oon siellä täällä puhunu mun tyylistä ja mihin se on muokkaantunu, mutta nyt ajattelin ehkä vähän avata sitä ja analysoida :) Heti alkuu pitää muistuttaa, että se elää samanlaista elämää ku mun musamaku. Joskus tykkään enemmän pukeutuu vaik mustaan, joskus, rennommin ja joskus tykkään laittautuu melkeen viimesen päälle. Mutta tähän tällanen yleiskatsaus siitä millanen se on :)

Yleisesti haluun luoda tyylilläni, jonku fiiliksen tai kuvastaa sitä fiilistä mikä mulla on pukeutuessa ollu. Pirteempänä tykkään pukeutuu veikeemmin ja väsyneempänä meen aika perus linjalla. Yleisesti kuitenki mulla on pyrkimys tyttömäisen/naisellisen yhdistäminen rokahtavaa/asenteelliseen tyyliin. Kuten hyvin kuvastaa tuo neule ja huivi: Niittejä ja harmaata sekä kukkia ja hennon vaalean punasta. Käytännöllisyys on kanssa isoimpia asioita mitä huomioin vaatteissa. Pitää pystyy yhdistelemään mahollisimman paljon. Jos joku paita sopii vaikka vaan tiettyjen huosujen/hameen kanssa nii en mä sillon sitä hanki. 

Vaikka rakastan kuoseja, printtejä ja pitsiä niin pyrin aina pitämään asustuksen aika simppelinä.. Nyt kesän aikana oon tykästyny kaikkiin huiveihin, ja tosiaan halunnu tuon kaulakorun. En paljoa käytä koruja. Korvikset yleensä jää piiloon hiusten alle ja kaulakoruja koskaan oikeestaa osannu pitää.. En jaksa miettii nii pitkälle asuja et mitkä sopii vaatteiden kanssa. Nyt kuitenki alkanu lisäämään jotain huivia päähän, korviksia, veikeen nauhat kenkiin tai jotain vastaavaa.. Jotain mikä tekee siitä erikoisen, munlaisen. Saa vaan nähä millaseks se muuttuu tossa ku kouluvuos lähtee käyntii. Jaksaako kiinnittää niin huomioo vai lässähtääkö. Mutta ainaki tässä ku oon alkanu huolehtii enemmän itestäni nii alkanu kiinnittää huomioo ulkonäköönki ehkä enemmän.

Mulla ollu vaikeuksii TOSI paljon ulkonäköni hyväksymisessä.. Siihen voi vaikuttaa koulukiusaaminen, se että teininä pelleili mun ja mun sydämen kanssa, koska olin "nätti" tai "kaunis".. Siks en oo moneen vuoteen nähny tai halunnu nähdä peilistä et olisin kumpaakaan noista. Joskus tullu sellasii pilkahduksia, et vähän mä näytän hyvältä, mut ei nekää kauaa kestäny. Edes parisuhteissa ollu vaikee uskoo kumppanin sanoja ku on kehunu.. En oo halunnu.. Enkä osaa sanoo miks.. Nyt on tainnu alkaa asiaan tulla kuitenki muutosta! Mää toivon ettei tää kuulosta itserakkaalta koska mää tosi harvoin kehun itteeni varsinkaa tällasissa, siks tota menneisyyttäni ajattelin teille vähän avata.. Kuitenki, oon alkanu näkee ihan mukavan näkösen nuoren naisen peilistä. Välillä voin sanoa jopa ihan hyvännäkösen. Henkisen kasvun myötä tässä kesällä ku on aika paljon asioita käsitelly, pohdiskellu ja päästäny irti, niin on aikalailla tuo itsetunto kohonnu, joka näkyy just tällasis asiois :) Tajusin kanssa tänää ku Rooran kanssa juttelin, niin en nää mun menneisyyttä enää nykyään taakkana, mikä se keväällä vielä oli. Se on mulle nykyää enemmänki vaa tiukka ja haastava iso opettaja. :)


Tässä vähän ajatusmaailmaani selventämään ja antamaan lisää ajatuksia :)
Tähän taas muutamien päivien kappaleet:

Jennifer Lopez - On the Floor
Gym Class Heros - Stereo Hearts
Scorpions - Rock You Like a Hurricane
Paramore - The Only Exeption & Misguided Ghosts
Halestorm - I Miss the Missoury & Daughters of Death
Jenni Vartiainen - En haluu kuolla tänä yönä
Adele - Set the Fire to the Rain
Rihanna - Where have you been

MD kiittää jälleen tältä iltaa ja jatkaa countdownia kotiin paluuseen :) 9,8,7,6.. PÄIVÄÄ ENÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!! <3

maanantai 11. elokuuta 2014

Sinkoilua ja sekavuutta

Perjantaina aamusta kävin tosiaan moikkaamassa miun tatskaajaa Sarppaa ( Facebookissa Sarppa Tekee Tatskoi Klikkausmaksimus! ) ja suunniteltiin mun seuraavien viikkojen aikana tulevaa ja sitte kanssa synttärilahjaks myöhemmin talvella tulevaa tatskaa. Kerroin sille kanssa, että ku olin ajatellu hankkivani Jykylästä kanssa toisen "oman" tatskaajan ja mulla on jo yks mielessä. Sarppa innostu tosi paljon miun luonnoksista ja lupas tehä molemmista mulle parit omat versiot. Tietysti haluun kanssa että siinä on jotai Sarppaa vaikka ite oonki ne piirtäny mutta aika joustavana oon ollu noissa :) Oon kuitenki tänkin hetkiseen jälkeen ollu enemmän ku tyytyväinen, niin tottakai haluun, et niissä näkyy jatkossaki Sarpan jälki. Sain Sarpalta kanssa kutsun sen uuden työhuoneen avajaisjuhliin ja olin niistä tosi innoissani! :) Toivon vaan, että töiltäni pääsen :/

Sarpan luota Helsingistä singahdin sitten iltavuoroon, jossa ei ollu oikeestaa mitää ihmeitä. Kuumuus oli uuvuttavaa ja meno oli rentoa nii otettii ihan rauhassa hommat ja pääsetii hyvissä ajoin kotiin. Kotona jumituin perinteisesti juttelemaan Humppiksen kanssa koneelle, ku ei houkuttanu mennä sänkyy pyörii liian ajoissa. Aamuvuorojen kirouksia.. En oikee taho saada nukuttuu jos en oikeesti mee väsyneenä nukkumaan, ku heräilen aamuyöstä sitte koko ajan kyttäämään kelloo, etten vaa nuku herätyksen ohi. Niimpä mielummin juttelin mukavia mulle tärkeen ihmisen kanssa, jota on ikävä ku menin sänkyyn sinkoilevien ajatusteni kanssa pyörimään turhautumiseen saakka. Pääsin kuitenki ihan hyvissä ajoin nukkumaan ja nukuin ihan hyvin.


Mun lauantai aamu alko sitten tällä.. Olin yöllä telonu jotenki mun peukalon niin että oli turvonnu alimmasta nivelestä ja vähän jännän värinen.. Piti paketoida et pysty tekee mitenkää duunia :( Se nimittäin SATTU, en pystyny oikee puristaa mitää tai nostaa.. Olipa vähän haastetta työhön :)


Eilen sitten aamu oli vähän koomaamista ja väsymys oli todella runsasta ku ilma oli tosi painostavaa. Oli vaihteeks mukavasti vähän viileempi, mutta tuntu ettei ilma liikkunu mihinkää nii ei osattu töissä päättää kumpi oikee oli pahempi. Töistä pääsin lähtee sitte ja tuli kotii suihkuu ja päikkäreille. Tullu aika tavaks tuo, että meen joksku reilu tunniks nukkumaan aamun jälkee, ennen ku pääsee/ jaksaa lähtee mihinkää :D Siinä ku heräsin nii duuni kaverin kanssa vähän viestiteltii ku olin puol läpällä laittanu sille päivällä viestii, et lähtiskö illalla miun kanssa yksille. No se ei ihan onnistunu, mut onneks soitin Nipsulle nii lähin kolmen vartin varotusajalla leffaan sen kanssa extemporee :)


Aivan mahtava leffa oli!! Suosittelen kaikille jos tykkää yhtää scifistä ja actionista (Sekä nais päähahmoista joilla on MUNAA!!) Traileri kannattaa tsekata.. Tässä teille jo suoraa linkki traileriin.. Klikkausmaksimus!

Leffan jälkee tultii mun luo vielä, koska innostuttii puhumaan bussia odotellessa sen verran syvällisiä mm. ihmis- ja parisuhteista, että haluttii jatkaa sitä viel rauhassa jonki aikaa.. Oltii joku reilu tunti meillä ja sitten häädin Nipsun kotii ( asuu tossa ihan mun lähellä nii sen takii itsekkäästi kehtasin häätää vaan oman yöuneni takia :D ) ja roikuttuani koneella tyypillisesti taas hetken menin nukkumaan.

Tänää mulla oli sitte kunnon ristiriitanen päivä :D Tää kontrasti aamun ja työpäivän välil on nii järkky..  Aamulla heräsin pitkästä aikaa ihanan virkeenä ja reippaana nukuttuani hyvin. Innostuin siinä sitte tekemään kunnon lihasjumpan, kävin suihkussa, siivosin (jopa imuroin ja mää VIHAAN imuroimista), suunnittelin seuraavalle viikolle ruokaa, kävin kaupassa seuraavalle parille päivälle ja teinki ruokaa duunii parille päivälle. Olin siis super tehokas tänää :) Oli ihan mahtava aamu ja menin duuniin aivan mahtavalla fiiliksellä! No se loppu lyhyeen.. Meillä oli melkee puol osastoo ihan lämmöstä sekasin ja vähän harhasiaki, sit yks pappa ehdotteli asiattomia ja tarras mua perseestä kiinni ( minäpä kimmastuin siitä ja kysäsin samantien: " Kerjääkkö nää verta nenästä?" Pappa vastas että ei, nii tiuskasin et pitää kädet vaa rollaattorissa kiinni..) Sitte miun työkaveri kiusas mua huumorilla (mulla meni jo kettuilun puolelle yhes vaihees), ku viestittelin välillä Humppiksen kanssa, mikä ei ollu hänen asiansa. Sitte parii mummoo sai istuttaa molemmissa ruokailuissa parin minuutin välein, ku meinas lähtee kävelee kesken syönnin.. Ihan ku siinä ei olis ollu härdellii tarpeeks?? Iltapesuilla sitte yks asiakas meni jalattomaks nii et roikku mun toisessa kädessä melkee koko painolla, ja miulla naksahti selässä.. Ei tehny sillee kipeetä, mut säikähdin melkee sydärii asti. Iltapalalla sitte kanssa sähläsin ku pudotin vahingossa pienen lasisen puurokulhon jalkoihin ja siivoilin sitä lasinsiru-puuromössöö lattialta ja miun työkengistä puolisen tuntia... Puuro kengässä on kyllä jännä kokemus.. Plus viel puol iltaa yks mummo haki miun huomioo aina ku juttelin jonku muun asukkaan tai toisen hoitajan kanssa... Meinasin kilahtaa sille ku hermot oli aika kireellä loppu illasta. Olin onnesta soikeena ku istuttii rapsalle ja pääs kotii.

Kotona tässä oikeestaa ei oo ollu mitää ihmeitä. Soittelin Henskun kanssa pitkästä aikaa ja purin sille sydäntäni. Viestittelin kanssa vähän aikaa äiten kanssa ja tietysti Humppiksen kanssa perinteisesti jutellu. Nyt mää aijon painuu nukkumaan, et selviin huomisesta aamuvuorosta hengissä :D

Viikonlopun musiikkeja:

Kaija Koo - Supernaiset
WhiteSnake - Here I Go Again On My Own
BonJovi - Livin' On a Prayer
Alice Cooper - Poison
Alana Grace - Black Roses Red
Paramore - The Only Exception
David Archuleta - Crush
Jenni Vartiainen - En haluu kuolla tänä yönä
Miley Cyrus - Who Owns My Heart
Bullet For My Valentine - Temper Temper

MD kiittää jälleen tältä iltaa :)

torstai 7. elokuuta 2014

Miun "viikonloppu" ripauksella old schoolia.

Tiistaina oli ihan perjantai fiilis :D Olihan mun "viikonloppu"alkamassa, eli tän viikon vapaat. Aamuvuoro meni sillee ihan semi kivuttomasti ja sain pitkästä aikaa vähän arvostustaki työtäni kohtaa :) Yks asiakas, joka normaalisti vihaa mua, eikä haluu olla mun kanssa hoitomyönteinen, halas mua ku vein sen suihkuun <3 Siitä tuli niin mahtava tunne, et sillä mitä tekee on merkitystä :) Sitte kanssa vähän ennen ku lähin töistä, nii yks vanhempi vakkari kysy et jos oon maanantaina aamuvuorossa (Minkä just tarkistin listasta ja MÄ OON SILLON AAMUSSAA IIIIIIIHHH!!!!) nii voisinko ottaa vastaan sen alottavan opiskelijan ja alottaa sen perehdyttämisen?? No mähän tietysti olin ihan otettu ja menin hetkeks jäihin.. Siinä pari muuta vakiotyöntekijää oli ihan et " ei taas opiskelija, mää en ainakaa jaksa ottaa sitä ".. Toivuttuani mähän olin ihan intona siitä!! Ja oon nytki!! Mulla on kerran ollu tuol talossa opiskelija (yhessä iltavuorossa) sillee, et se katto miten mää tykkään tehä työni. Ja toi vielä antaa lisämotivaatiota oikeesti perehtyy iteki siihen et miten työni teen, koska mun pitää näyttää sille esimerkkiä.

Siinä sitten kävin kaupassa kotimatkan varrella ja tulin ottaa päikkärit kotii, siinä toivossa että lataisin iltaa varten akkuja. Oltii suunniteltu Petran kanssa että lähettäis ulos tai jotain, mutta ei oltu virallisesti mitää lyöty lukkoo.. No siinähän kävi sillee että ku se olis viimein kymmenen aikaa illasta voinu alkaa näkee, nii mää en jaksanu enää lähtee mihinkää. Olin kuvitellu et oltais voitu nähä aikasemmin ja näin, plus olin ollu tosiaan aamuvuorossa siinä helvetillisessä helteessä, nii ei ollu voimii oikee päikkäreistä huolimatta. Kävin siinä illalla Nipsun kanssa pienellä koiralenkillä tossa "takapihan" metässä ja tulin kotii kattoo leffaa, juttelee jokski aikaa Humppiksen kanssa ja menin sitte semi ajoissa nukkumaan ku olin ihan rätti.

Eilen sitte keskiviikkona nukuin vähän vajaa kahteentoista, eli vetäsin sellaset melkee 12 tunnin yöunet. Tosin hyvin katkonaiset, mutta nukuimpa ainaki univelkoja pois. Mä en osaa ihan selvästi nukkuu yksin... Ku tottunu et samassa kämpässä oikeestaa aina joku, vaikka ei ihan vieressä samassa sängyssä nukkuis. Oon kokeillu nimittäin tehä rentoutumis harjotuksia, mitä pienestä pitäen joutunu tekee (niistä ollu kyl apuu), kuunnella kuulokkeista ja koneelta musiikkia taustametelinä jos se olis siitä mut ei.. Tarviin ilmeisesti sen jonku rauhottavan läsnäolon.. Huoh..

Kuitenki ku sain kammettua itteni ylös nii lagasin oikeestaa koko aamun koneella (YLLÄRI?) ja lähin päivällä moikkaamaan vanhaa työkaveria, joka miun tuurilla ja sopivasti tähän heikkoon hetkeen osuen oli unohtanu et oltii sovittu et nähää... Tiesin, ettei hän todellakaa tarkottanu sitä millää pahalla, ja minä jos kuka ymmärtää hajamielisyyden ja huonon muistin päälle (en suinkaa oo riippuvainen mun kalenterista et muistaisin edes kouluun mennä luennoille oikeisii aikoihin..) mut silti se osu vähän heikkoon paikkaan edellisillan kanssa (ja ton alkuviikon muutenki :/ ) Mutta ehittiin kuitenki näkemään vähän aikaa mikä teki hyvää ja sovittii et yritetää viel nähä ennen ku lähen kotio Jykylää kahen viikon päästä. ENÄÄ KAKS VIIKKOO!!!

Työkaverii ootellessa soin itselleni sen ilon, että löysin varman mahtavimman farkkuliivin IKINÄ itelleni!! <3 Ja jälleen alennusmyynnit kunniaan ;) Sain kanssa mahtavan idean tuunata sitä vähän viel lisäks, mutta se on myöhemmälle se projekti ja tietysti jaan siitä sitte tänneki säätöäni :) Tässä kuva liivistä :)


Rakastuin ton vetoketjun tuomiin moniin ydistämis ja pukemis mahdollisuuksiin, sekä tohon kuluneen näkösyyteen <3 Jatoi väriki sopii niin paljon paremmin monipuolisesti eri vaatteiden ja muiden värien kanssa, ku se mun toinen liivi... Mistä tulikin mieleeni ->


Tällasella asulla olin liikenteessä ku kävin Petran kanssa syömässä viime viikolla :) Unohin lisätä kuvan siitä sillon, mut aattelin nyt lisätä. Toi on varmaa mun lemppari asu koska se on mekon ja sukkisten takii tyttömäinen, mutta siinä on asennetta :)

Sit illalla kattelin leffaa ja innostuin piirtämään taas. Rupesin miettii ja suunnittelee viel kolmatta tatuointia, minkä aijon ottaa viel jossai vaiheessa. Kuva olis siis teemalla Usko, Toivo ja Rakkaus, jotta muistaisin aina noi itelle tosi tärkeet kolme asiaa joista itseasiassa oon kirjottanu varmaan tän mun blogin historian, omasta mielestä, hienoimman kirjotuksen. Se voit lukea täältä (Klikkausmaksimus!) Kuvan aijon ottaa old school tyylillä mitä ihailen tosi paljon koska se on niin simppeli, värikäs ja persoonallinen ja aijon ottaa siihen ankkurin johon yhditän jollain tavalla ristin (en oo miettiny viel loppuu asti) ja perinteisestä old school ruususta tehty sydän, koska perus sydän on tylsä. Sillä ei oo mikään kiire, mut haluun nyt jo miettii sitä ku oli tylsää. Aijon säästää sen sellaseks minkä otan Jykyläs ja taidan tietääki jo missä meinaan sen ottaa.. Tässä seuraavak parit kuvat tosta pohdinta prosessista :)


Omaan hahmotelmaan otin tästä mallia ankkurin alaosaan :)


Tästä otin sydän ruusuun mallia.


Ja tässä sen tulos :)


Pikasesti pelleilin tussien kanssa ja piirsin sen pikasesti uusiks ja kokeilin värittää. Kun se oli kesken nii se oli siistimpi, mut on tuoki ihan nätti puolen tunnin ajan tapoks :)

Tänää sitte heräsin pirteenä jo yllättäen ysin jälkeen.. Jumitin siinä aamuni kaikessa rauhassa ja juttelin Katsun kanssa vajaa tunnin puhelimessa ja lähin reilu tunniks rannalle makoilemaan itekseni kirjan ja mp3:sen kanssa. Oli ylltävän kivaa olla itseksee, vaikka välillä se onki ahistavaa, mut nyt kotona yksin ollessa alkanu nauttii siitä pikku hiljaa.. Kyl mää kuitenki oon seuraihmisiä, vaikka välillä tää luksus on paikallaan :) 

Rannalta ku tulin kotii olin nii energiaa täynnä, että tein kunnon lihasjumpan ennen ku lähin terdelle moikkaamaan hyvää kaverii pitkästä aikaa. Tässä illasta huomasin, että taisin innostuu ehkä vähän liikaa repii itteeni jumpassa, ku taka reisi ollu kipeenä, mut kyl tää tästä :D Kaverin kanssa vaihettiin jonku noin puolen vuoden kuulumiset ja lähin sitte himaa. Täällä sitten vielä siivoilin levinneitä kamojani taas kuosiin, tein ruokaa huomiseks töihin, nostin luonnoslehtiön esille, että muistan huomen aamulla ottaa sen mukaani lähtiessäni tatskaajaani moikkaa. :) Illasta katoin kanssa tossa yhen leffan, ja sain yhen miun vanhimmista hyvistä ystävistä kiinni!! Sovittii, että nähää ens viikolla ja oon taas niin riemuissani. Mulle tipahtelee tällasii ihanii välietappeja, mitä odottaa koko ajan, niin etten keskity siihen, kuinka kauan viel et lähen Jykylää takas. Seki menee varmasti tässä nopeesti. Ainaki toivon niin. Haluun päästä takasin normaaliin arkeen ja näkee mitä uus vuos Jyväskylässä tuo tullessaan. Siellä kuitenki tässä vuos tullu asuttuu sekä elettyy ja niiiiiiin paljon tapahtunu!!

Tässä on tullu paljon kuunneltua kaikenlaista musaa mitä mp3:nen on mulle korvii soittanu, mutta tän päivä ehdottomat hitit oli Kaija Koon Supernaiset ja Kaunis, Rietas, Onnellinen koska ne peilas hyvin mun aivan mahtavaaaaaaaaa fiilistä :D 

Tällasta taas vaihteeks :) MD kiittää ja kuittaa taas tältä iltaa.

maanantai 4. elokuuta 2014

Ikävöintiä ja tatskoja.

Torstaina oli toinen vapaapäivä ja sekin alkoi sillä, että nukuin melkein puoleen päivään. Oli vähän univelkoja vaihteeks.. Siinä pakenin aamupäivän ukkosta koneelle leffan ja Humppiksen seuraan ja aika nopeesti se meni rakkaan ystävän kanssa jutellessa, leffa unohtui tausta meteliksi. Iltapäivällä Espoon rakas bestis-siskoni Petra soitti mulle extemporee ja lähin syömään sen kanssa ulos :) Istuttii me syömässä kolmisen tuntia ja siitä vielä tunti pyörittiin kaupoilla ku juttua riitti <3 Oli ihanaa saada se vanha tuttu tunnelma murun kanssa. Oli kanssa kiva huomata, että kyllä täällä on ihmisiä jotka kaipaa mua ja välittää musta.

 Kesä ollu vähän yksinäistä ku ei oikee kenestäkää Espoon kaverista oo kuulunu ja enimmäksee sitte istunu koneella juttelemassa Humppiksen kanssa tai textaillu/soitellu Katsu, Henskun tai Rooran kanssa.. Siinä ne aikalail ollu.. Harmittaa tällanen, et ku oon Jykyläsää nii tosi moni valittaa että ku ei nähä tarpeeks ku käyn Espoossa ja nyt ku oon ollu koko kesän täällä nii ei piru kukaa mua kaipaile.. Perus vetoominen: Sä oot töis koko ajan nii ei tiedä millon sut saa kiinni.. Kiva ku kaverit kuulostaa faijalta -.- Ja kuten oon aikasemmin sanonuki täällä nii oon kuitenki ollu yllättyneen ilonen siitä miten paljon Jykylä ystävien kanssa on tullu pidettyy yhteyttä ja lähennyttyy. Tuntuu et siellä mulla oikeestaan on ne todelliset ystävät. Toki täällä Espoossa mulla on Petra ja Nipsu, mut ei muista oikee oo kuulunu, ehkä parista muustaki välillä. Mut sillee just harmittaa ku kuvittelin, että olis jotkut ystävyydet kestäny tän välimatkan paremmin. Mut no.. Kai ne ei sitte ollu tarkotettu kestämään.. Elämä valitettavasti jatkuu..

Perjantaina olin jo vähän haikeissa tunnelmissa ku porukat teki lähtöä reissuun. Aamusta oikeestaa vaan lagasin ennen ku lähin töihin. Iltavuorossa ei ollu mitää ihmeellistä sinä päivänä, muutaku et päiviteltii epätasata työnjakoa toisen hoitsun kanssa. Itse kyllä totesin, että ei oo mun asia keikkalaisena/kesätyöntekijänä sanoo mitää noista, vaikka esimies arvostaaki miun mielipidettä ku talossa jo melkee kolme vuotta ollu. Kuitenki päätin pysyä vähän etäällä asiasta, mutta jos multa kysytään siitä niin kerron kyllä silloin toki mielipiteeni. Illalla sitte äitee tuli hakee mut duunista ja haettii koko poppoolla mättöä. Mulle haettii pizzaa sekä äitelle ja isäpuolelle kebulaa. Ite en siitä sen pahemmin välitä nii siks olin ernu :3 Siinä istuttii jonki aikaa iltaa äiten kanssa parin viinilasillisen kanssa ja sit porukat meni nukkumaan, ku mä jäin viel valvoo jokski aikaa koneelle Humppiksen kanssa jutellen. Oikeestaa tässä ny varmaa jo parin viikon aikana ollu sillee, että väistämättä illasta ajaudun juttelemaan Humppiksen kanssa ennen ku meen nukkumaan :) 

Lauantaina sitten oltiin koko perheellä haikeissa tunnelmissa, ite yritin pysyy kanssa kovana. Aamulla otettii rennosti ja syötii melkee yhessä (mää nukuin vähän myöhempää ku porukat) ja sitte vaa istuttii olkkarissa ja ooteltii ajan kulua. Sitte äitee lähti heittää mua iltavuoroon ja tietysti se hassu purskahti mun työpaikan parkkiksella itkuun. Siinä piti purra hammasta ja lujaa ettei ite alkanu itkemään just ennen töitä. Olihan mulla jo siinä äitee ikävä, mutta me ehitää näkee viel varmasti :) En toki oo ihan varma millon tuun taas Espooseen takasin, mutta ei varmaa koulun alusta mee kauaa :) Töissä oli sitte touhua ja hulinaa nii pysy ajatuksetki kurissa. Sain kanssa Sarpan, miun tatskaajan kiinni ja sovittiin tatuoinnin suunnittelu aikaki ens perjantaille! JEEEEeeeee!!!!

Töiden jälkee tulin kaupan kautta kotiin sitten ylhäiseen yksinäisyyteeni, ku porukat oli sinne reissuun lähteny. Siinä sitten illan ratoks siemailin lasillista viiniä ja höykytin yhtä jätkää, joka yrittää luikerrella takas miun elämään n. parin vuoden jälkee laittamalla faceen kaveripyynnön. Sillon pistin ite välit siihen poikki ku se oli mulle aikamoinen mulkku nii laitoin nyt sitte kovan kovaa vastaan, ku kysyin mikä sai sen laittamaan mulle sen pyynnön.. Selitykset oli aika mielenkiintosia, mutta vaikeesti uskottavia, ku luottamus kuitenki toisee menny. Sillon oltiin ihan hyviiki kavereita nii se et se heittäyty aika mulkuks mua kohtaan, oli iso järkytys. Juttelin siinä sivussa Humppiksen kanssa ja jaoin järkytystäni.. Nukkumaan meno oli vaikeeta, ku oli yksin eikä musastakaa oikee tahtonu olla apua. Nukuin siis aika huonosti ja sen huoman eilen sitten..

Sunnuntaina heräsin jo varmaan hirveimpiin tunteisiin mitä tiiän.. Ahdistus sekoitettuna tyhjyyden tunteeseen.. Olo oli ihan kauhee, vaikka yritin tehä vaikka mitä. Mää tein perinteisiä aamurutiineja kuten join teetä, tein töihin ruokaa (koska iltavuoro) ja kattelin koneelta kaikenlaista. Epätoivoissani soitin Katsullekin päivitelläkseni edellis iltaa ja purkaakseni oloani, mutta siinäpä kävi toisinpäin. Tuli aikavan kauhee ikävä Jykylään ystävien luokse, ku siellä olisin varmaa päässy näkee jotain, mut nyt ei auttanu ku olla yksin ja kärsii.. No siinä vähän ennen töihin lähtöö olo kasvo niin paskaks et pillahdin elämän epätoivon itkuun.. Siinä vaiheessa kaikki mikä harmitti, mistä oli millää tasolla epävarma tai epätietonen, kaikki se ikävä ystäviä ja tärkeitä ihmisiä kohtaa vaa jylläs alleen. 


Oon vahva, mutta mullakin on herkkä ja hyvin tunteikas puoleni, vaikka oon usein huono näyttämään sitä..

Töihin pääsin kuitenki ajallaan lähtemään, vaikka oli lähellä et olisin soittanu, etten pääse. Olo oli kyllä sellanen, että en kokenu kykeneväni töihin, mut tiesin et työkaverit varmaa yrittää piristää. No niinhän siinä kävi. Alku vuoro meni vielä siinä totaalisessa ahdistuksessa ja itkun partaalla heilumisessa, mutta sitte työpari istutti alas ja jutteli mun kanssa, mikä helpotti oloa. Tuli vielä hetken päästä halaamaan kesken kaiken, kun olin asiakkaan kanssa iltapesuilla. Loppu ilta meni ihan rauhallisesti, mut mitä lähemmäs vuoron loppua mentiin niin sitä levottomaks muutuin. Kotiin ku pääsin, niin alakulo ja ahdistus olivat jälleen seuranani.. Soitin Petralle karkottaakseni sen ja sainki sen vähän kuriin että sain loppu illan kulkemaan. Sain kanssa juteltua kyllä hetken Humppiksen kanssa, mutta siinä oli omat esteensä nii ei paljoo ehitty juttelee ku mun piti mennä nukkumaan.. Eihän siitä tullu mitää, ku musiikista tuli taas kaikkia ikävä ja ajatukset rupes taas käymää ylikierroksilla kaikessa mahdollisessa mm. tossa kaveri jutussa mistä puhuin sekä osuin omaan herkkään paikkaani itsetunnossani, et miks ny kukaa mua huoliskaa? Itkuhan siinä taas kaikessa tunnemyllyssä tuli, ja lopulta nukahin kuitenki omaan nyyhkytykseeni väsyneenä. 

Tänä aamuna heräsin sitten, ehkä kolmisen tuntia nukkuneena. Oli ihan tuskaa mennä töihin tuhottoman väsyneenä ja eilisen paskan olon jälkimainingeissa. Onneks oli pari hassuu, ikuisia lapsia olevia työkavereita vuorossa nii saivat mut jopa nauramaan ja piristivät vaikka ei ihan kaikelle jaksanu nauraa. Töiden jälkeen menin kaupoille pyörimään ja törmäsin sattumalta Nipsuun sekä Oskuun. Oskun kanssa mietittiin että millon nähtäis taas porukalla joko roolipelien merkeissä tai sitten MTGn parissa. Me lähettiin siitä sitte Nipsun kanssa siitä pyörimään vaatekauppoja ja haettiin jäätelöt ja vaihettiin kuulumisia. Sieltä tulin sitten kotiin, söin ja lässähdin sohvalle ja tajusin nukahtaneeni kun heräsin niska kipeenä parin tunnin päästä. Ei menny siitä sitten kauaa ku yhen kesän leirin pappi soitti ja kysy että haluisinko alkaa yhden pikkuisen kummiksi, kun häntä ei ollut vielä kastettu ja konfismaatio lähestyy koko ajan. Sanoin että voin ehkä ryhtyä siihen, jos ketään muuta ei löydy, sillä en paljoa ollut tekemisissä pojan kanssa leirillä, muuta kuin aina välillä ohjailin ohjelman mukaan eri paikkoihin. Myös kummina olo on muutenki iso rooli eikä mulla rehellisesti oo mitään havaintoo mitä se kokonaisuudessaan pitää sisällään. Päätöksenäkin se oli vasta hetki sitten heränneille aivoille liikaa.

Loppu ilta meni uutta tatuointia hahmotellessa ja kokonaisuutta kasaillessa, tätä blogia kirjotellessa, Humppiksen kanssa jälleen jutellessa ja fiilistä purkaessa sekä parille päivää kokkeillessa. Tässä tän hetkinen visio ja luonnos tulevasta ihanuudesta :)


Siitä tuli ehkä vähän isompi ku mitä ajattelin, mutta aika hyvä vaikka itse sanonkin. Kukka saattaa oikeestaan olla ainoo muuttuva elementti tossa. Kallana se pysyy, mutta loppu tulos saataa olla vähän erinäkönen. K:n paikaa vielä pohdin mutta kukka ja tribaali pysyvät varmasti tossa asetelmassa :) Samassa sirossa linjassa pysyn kuin olassa olevat edeltäjät..

Viikonlopun musiikkeja:

Kaija Koo - Supernaiset & Kaunis, Rietas, Onnellinen
Adele - Rolling in the Deep & Set Fire to the Rain
Nightwish - I Wish I Had an Angel
WhiteSnake - Here I Go Again On My Own
Katutaiteilija - Onnenonkija & Likipitäen Täydellinen
Indica - Pahinta Tänään

Tässä tällasta tältä iltaa. MD kiittää seuraajiaan ja painuu kohta nukkumaan, että jaksaa vielä yhden aamuvuoron ennen taas paria vapaa päivää. Ciao!