maanantai 4. elokuuta 2014

Ikävöintiä ja tatskoja.

Torstaina oli toinen vapaapäivä ja sekin alkoi sillä, että nukuin melkein puoleen päivään. Oli vähän univelkoja vaihteeks.. Siinä pakenin aamupäivän ukkosta koneelle leffan ja Humppiksen seuraan ja aika nopeesti se meni rakkaan ystävän kanssa jutellessa, leffa unohtui tausta meteliksi. Iltapäivällä Espoon rakas bestis-siskoni Petra soitti mulle extemporee ja lähin syömään sen kanssa ulos :) Istuttii me syömässä kolmisen tuntia ja siitä vielä tunti pyörittiin kaupoilla ku juttua riitti <3 Oli ihanaa saada se vanha tuttu tunnelma murun kanssa. Oli kanssa kiva huomata, että kyllä täällä on ihmisiä jotka kaipaa mua ja välittää musta.

 Kesä ollu vähän yksinäistä ku ei oikee kenestäkää Espoon kaverista oo kuulunu ja enimmäksee sitte istunu koneella juttelemassa Humppiksen kanssa tai textaillu/soitellu Katsu, Henskun tai Rooran kanssa.. Siinä ne aikalail ollu.. Harmittaa tällanen, et ku oon Jykyläsää nii tosi moni valittaa että ku ei nähä tarpeeks ku käyn Espoossa ja nyt ku oon ollu koko kesän täällä nii ei piru kukaa mua kaipaile.. Perus vetoominen: Sä oot töis koko ajan nii ei tiedä millon sut saa kiinni.. Kiva ku kaverit kuulostaa faijalta -.- Ja kuten oon aikasemmin sanonuki täällä nii oon kuitenki ollu yllättyneen ilonen siitä miten paljon Jykylä ystävien kanssa on tullu pidettyy yhteyttä ja lähennyttyy. Tuntuu et siellä mulla oikeestaan on ne todelliset ystävät. Toki täällä Espoossa mulla on Petra ja Nipsu, mut ei muista oikee oo kuulunu, ehkä parista muustaki välillä. Mut sillee just harmittaa ku kuvittelin, että olis jotkut ystävyydet kestäny tän välimatkan paremmin. Mut no.. Kai ne ei sitte ollu tarkotettu kestämään.. Elämä valitettavasti jatkuu..

Perjantaina olin jo vähän haikeissa tunnelmissa ku porukat teki lähtöä reissuun. Aamusta oikeestaa vaan lagasin ennen ku lähin töihin. Iltavuorossa ei ollu mitää ihmeellistä sinä päivänä, muutaku et päiviteltii epätasata työnjakoa toisen hoitsun kanssa. Itse kyllä totesin, että ei oo mun asia keikkalaisena/kesätyöntekijänä sanoo mitää noista, vaikka esimies arvostaaki miun mielipidettä ku talossa jo melkee kolme vuotta ollu. Kuitenki päätin pysyä vähän etäällä asiasta, mutta jos multa kysytään siitä niin kerron kyllä silloin toki mielipiteeni. Illalla sitte äitee tuli hakee mut duunista ja haettii koko poppoolla mättöä. Mulle haettii pizzaa sekä äitelle ja isäpuolelle kebulaa. Ite en siitä sen pahemmin välitä nii siks olin ernu :3 Siinä istuttii jonki aikaa iltaa äiten kanssa parin viinilasillisen kanssa ja sit porukat meni nukkumaan, ku mä jäin viel valvoo jokski aikaa koneelle Humppiksen kanssa jutellen. Oikeestaa tässä ny varmaa jo parin viikon aikana ollu sillee, että väistämättä illasta ajaudun juttelemaan Humppiksen kanssa ennen ku meen nukkumaan :) 

Lauantaina sitten oltiin koko perheellä haikeissa tunnelmissa, ite yritin pysyy kanssa kovana. Aamulla otettii rennosti ja syötii melkee yhessä (mää nukuin vähän myöhempää ku porukat) ja sitte vaa istuttii olkkarissa ja ooteltii ajan kulua. Sitte äitee lähti heittää mua iltavuoroon ja tietysti se hassu purskahti mun työpaikan parkkiksella itkuun. Siinä piti purra hammasta ja lujaa ettei ite alkanu itkemään just ennen töitä. Olihan mulla jo siinä äitee ikävä, mutta me ehitää näkee viel varmasti :) En toki oo ihan varma millon tuun taas Espooseen takasin, mutta ei varmaa koulun alusta mee kauaa :) Töissä oli sitte touhua ja hulinaa nii pysy ajatuksetki kurissa. Sain kanssa Sarpan, miun tatskaajan kiinni ja sovittiin tatuoinnin suunnittelu aikaki ens perjantaille! JEEEEeeeee!!!!

Töiden jälkee tulin kaupan kautta kotiin sitten ylhäiseen yksinäisyyteeni, ku porukat oli sinne reissuun lähteny. Siinä sitten illan ratoks siemailin lasillista viiniä ja höykytin yhtä jätkää, joka yrittää luikerrella takas miun elämään n. parin vuoden jälkee laittamalla faceen kaveripyynnön. Sillon pistin ite välit siihen poikki ku se oli mulle aikamoinen mulkku nii laitoin nyt sitte kovan kovaa vastaan, ku kysyin mikä sai sen laittamaan mulle sen pyynnön.. Selitykset oli aika mielenkiintosia, mutta vaikeesti uskottavia, ku luottamus kuitenki toisee menny. Sillon oltiin ihan hyviiki kavereita nii se et se heittäyty aika mulkuks mua kohtaan, oli iso järkytys. Juttelin siinä sivussa Humppiksen kanssa ja jaoin järkytystäni.. Nukkumaan meno oli vaikeeta, ku oli yksin eikä musastakaa oikee tahtonu olla apua. Nukuin siis aika huonosti ja sen huoman eilen sitten..

Sunnuntaina heräsin jo varmaan hirveimpiin tunteisiin mitä tiiän.. Ahdistus sekoitettuna tyhjyyden tunteeseen.. Olo oli ihan kauhee, vaikka yritin tehä vaikka mitä. Mää tein perinteisiä aamurutiineja kuten join teetä, tein töihin ruokaa (koska iltavuoro) ja kattelin koneelta kaikenlaista. Epätoivoissani soitin Katsullekin päivitelläkseni edellis iltaa ja purkaakseni oloani, mutta siinäpä kävi toisinpäin. Tuli aikavan kauhee ikävä Jykylään ystävien luokse, ku siellä olisin varmaa päässy näkee jotain, mut nyt ei auttanu ku olla yksin ja kärsii.. No siinä vähän ennen töihin lähtöö olo kasvo niin paskaks et pillahdin elämän epätoivon itkuun.. Siinä vaiheessa kaikki mikä harmitti, mistä oli millää tasolla epävarma tai epätietonen, kaikki se ikävä ystäviä ja tärkeitä ihmisiä kohtaa vaa jylläs alleen. 


Oon vahva, mutta mullakin on herkkä ja hyvin tunteikas puoleni, vaikka oon usein huono näyttämään sitä..

Töihin pääsin kuitenki ajallaan lähtemään, vaikka oli lähellä et olisin soittanu, etten pääse. Olo oli kyllä sellanen, että en kokenu kykeneväni töihin, mut tiesin et työkaverit varmaa yrittää piristää. No niinhän siinä kävi. Alku vuoro meni vielä siinä totaalisessa ahdistuksessa ja itkun partaalla heilumisessa, mutta sitte työpari istutti alas ja jutteli mun kanssa, mikä helpotti oloa. Tuli vielä hetken päästä halaamaan kesken kaiken, kun olin asiakkaan kanssa iltapesuilla. Loppu ilta meni ihan rauhallisesti, mut mitä lähemmäs vuoron loppua mentiin niin sitä levottomaks muutuin. Kotiin ku pääsin, niin alakulo ja ahdistus olivat jälleen seuranani.. Soitin Petralle karkottaakseni sen ja sainki sen vähän kuriin että sain loppu illan kulkemaan. Sain kanssa juteltua kyllä hetken Humppiksen kanssa, mutta siinä oli omat esteensä nii ei paljoo ehitty juttelee ku mun piti mennä nukkumaan.. Eihän siitä tullu mitää, ku musiikista tuli taas kaikkia ikävä ja ajatukset rupes taas käymää ylikierroksilla kaikessa mahdollisessa mm. tossa kaveri jutussa mistä puhuin sekä osuin omaan herkkään paikkaani itsetunnossani, et miks ny kukaa mua huoliskaa? Itkuhan siinä taas kaikessa tunnemyllyssä tuli, ja lopulta nukahin kuitenki omaan nyyhkytykseeni väsyneenä. 

Tänä aamuna heräsin sitten, ehkä kolmisen tuntia nukkuneena. Oli ihan tuskaa mennä töihin tuhottoman väsyneenä ja eilisen paskan olon jälkimainingeissa. Onneks oli pari hassuu, ikuisia lapsia olevia työkavereita vuorossa nii saivat mut jopa nauramaan ja piristivät vaikka ei ihan kaikelle jaksanu nauraa. Töiden jälkeen menin kaupoille pyörimään ja törmäsin sattumalta Nipsuun sekä Oskuun. Oskun kanssa mietittiin että millon nähtäis taas porukalla joko roolipelien merkeissä tai sitten MTGn parissa. Me lähettiin siitä sitte Nipsun kanssa siitä pyörimään vaatekauppoja ja haettiin jäätelöt ja vaihettiin kuulumisia. Sieltä tulin sitten kotiin, söin ja lässähdin sohvalle ja tajusin nukahtaneeni kun heräsin niska kipeenä parin tunnin päästä. Ei menny siitä sitten kauaa ku yhen kesän leirin pappi soitti ja kysy että haluisinko alkaa yhden pikkuisen kummiksi, kun häntä ei ollut vielä kastettu ja konfismaatio lähestyy koko ajan. Sanoin että voin ehkä ryhtyä siihen, jos ketään muuta ei löydy, sillä en paljoa ollut tekemisissä pojan kanssa leirillä, muuta kuin aina välillä ohjailin ohjelman mukaan eri paikkoihin. Myös kummina olo on muutenki iso rooli eikä mulla rehellisesti oo mitään havaintoo mitä se kokonaisuudessaan pitää sisällään. Päätöksenäkin se oli vasta hetki sitten heränneille aivoille liikaa.

Loppu ilta meni uutta tatuointia hahmotellessa ja kokonaisuutta kasaillessa, tätä blogia kirjotellessa, Humppiksen kanssa jälleen jutellessa ja fiilistä purkaessa sekä parille päivää kokkeillessa. Tässä tän hetkinen visio ja luonnos tulevasta ihanuudesta :)


Siitä tuli ehkä vähän isompi ku mitä ajattelin, mutta aika hyvä vaikka itse sanonkin. Kukka saattaa oikeestaan olla ainoo muuttuva elementti tossa. Kallana se pysyy, mutta loppu tulos saataa olla vähän erinäkönen. K:n paikaa vielä pohdin mutta kukka ja tribaali pysyvät varmasti tossa asetelmassa :) Samassa sirossa linjassa pysyn kuin olassa olevat edeltäjät..

Viikonlopun musiikkeja:

Kaija Koo - Supernaiset & Kaunis, Rietas, Onnellinen
Adele - Rolling in the Deep & Set Fire to the Rain
Nightwish - I Wish I Had an Angel
WhiteSnake - Here I Go Again On My Own
Katutaiteilija - Onnenonkija & Likipitäen Täydellinen
Indica - Pahinta Tänään

Tässä tällasta tältä iltaa. MD kiittää seuraajiaan ja painuu kohta nukkumaan, että jaksaa vielä yhden aamuvuoron ennen taas paria vapaa päivää. Ciao! 

1 kommentti:

  1. Anonyymi4/8/14 23:43

    Toi luonnos jo tost tatskast näyttää tosi hienolta ! :D

    - Kaima

    VastaaPoista