keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Aika ottaa ohjakset omiin käsiin!

Tänää on ollu niin hirveetä sekasortoa koko päivä. Kivaa päästä näin illasta laittamaan asiat järjestykseen ja saamaan joihinkin tolkkua näin kirjoittamisen lomassa. Onneksi on musiikki joka helpottaa mulla ainaki keskittymistä ja tän illan rauhoittajana ja selkeyttäjänä tuo niin kaunis ja tunteellis ääninen Adele <3

Aamusta lähdin taas viettämään toista päivää Mielenterveys messuilla niinkuin eilen mainitsin. Tänään oli pari aivan mahtavaa lapsia ja heidän kehittyiseen liittyvää luentoa. On aivan järkyttävää että esimerkiksi viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana ALLE 17 - vuotiaiden mielialalääkkeiden käyttö on melkein KYMMEN KERTASTUNU!!! Tai se että tänä päivänä lapsista 15% elää köyhissä perheissä kun luku oli kakskyt vuotta sitte 5% LAMA AIKAAN.. Joka päivä sitä oppii uutta, mut viimesen kahten päivänä varmaa oppinu yhtä paljon ku kokonaises kurssissa koulun penkillä XD Tuli myös juteltuu oman maikan kanssa luennoista ku törmättii kojuja kierrellessä. Luentojen ja kiertelyn jälkee mentii kuunteelee eeppistä Ismo Leikolaa joka on tosi kova standup - koomikko. Ei ehkä ihan Sami Hedbergille vedä vertoja mutta läheltä liippaa :)

Siitä sitten lähettiin bestiksen kanssa ( joka oli siel toistapäivää mun kanssa jeij ) mäkkii syömään. Siellä vähän mietittii meidän yrityksen edistymistä ja liiankin kovaa vauhtia läheneviä koulun joulumarkkinoita. Yrittäjyys opinnot kuuluvat siis koulutukseeni... On se olli ihan mielenkiintosta mutta näin top-jakson aikana kun on muutenkin stressiä niin tuntuu että se on hieman liikaa ja nyt ollaankin vähän laiminlyöty sitä niin piti tänään sitten ottaa yrityksen johtajana ottaa vähän ohjaksia vihdoinkin käsiin.. Mussa on vielä johtajana se vika et mä voisin tehä kaiken enkä osaa pistää muita tekemään asioita niin näin illalla paria asiaa yritykseen liittyen selvitellessä niin piti sitten vähän pompottaa noita kahta muuta :S Toisaalta se oli ihan hauskaa, ei vaa pidä tykästyy siihen liikaa.

Ärrän kautta mentii sitten junaan. Ärrällä kävin lataa kortin ja bestis nappas mukaansa ilmasen EMP lehen ja sitä ihmeteltiin junassa. Siel oli paljon niin kaiikkee ihanaa et mä oon ihan uudestaa rakastunu et hui sentää. Älkää kertoko mun poikaystävälle mut yks sormus ja kaks korvista vei mun sydämen.
Sit juteltiin niist korseteista mitä se eilinen kippuun hyökänny Mortician myyjä laitto mut kokeilee. Ihailtii siinä muutenkin goottityylin upeutta ja suunnittelin pienessä mielessäni et yrittäisin tartuttaa goottityylii bestikseenkin... koska se sopis silleki hyvin!

Junalla matka kävi sitten koululle jossa oli KANSANVÄLISEN VAIHDON INFO!!!! <3 Siellä sain sitten tietää että keväällä ennen koulujen loppumista olisi top-jaksolla menossa joko Irlantiin tai Hollantiin noin viides viikoks vaihtoon jeiiiij!! - hyppii onnesta pitkin seiniä - ja pääsen viel mahollisesti perheeseen asuu mikä laskee mun kuluja sitten siellä ja mahollistaa kielen oppimista paremmin.

Kotona sitten mamman kanssa tuli puheeksi vaihto ja autokoulu ja kaikki... se laski mielialaa tosi paljon.. oikeestaa niin paljon et mun vanha tuttava paha olo palas...Vituttaa ihan suoraan sanottuna et on kaks vanhempaa ja toinen tekee kaikkensa sun puolesta ja sitten se toinen.... vaan ne pakolliset muistamiset ja seki sillee " ei voi pätkääkää kiinnostaa" meiningillä.. Onneks en asu siellä SIT VASTA mun elämä olis yhtä helvettiä... Joku päivä pitää kirjottaa mun ja tuon rakkaan isäni suhteesta.... Se vois olla aika terapeuttista..
Olis myös kiva jos toi muu suku osallistuis edes harmaassa tulevaisuudessa odottavaan autokouluun.. Ollaan kahestaa kasattu ihanhyvin mamman kanssa mulle vaihto säästöjä mut sit ku mulle ei oo enää annettu töitä nii se tössäs siihen.. pitää siinäki ottaa vähän ohjia ja rupee vähän hankammin pyytää sitä rahaa sinne vaihtoo...

Muistin juuri tuossa että pitäisi aloittaa se piirrutuksen teko johon sain inspiraation kun tätä blogia pystytin..
Sormuksen kuvaa metsästäessä muistui mieleen..

Tässä kirjotellessa ja poikiksen kanssa jutellessa iltaa on pelastanut tuo ihana Adele ja hän saakin kunnian olla illan esiintyjä
Eli illan biisit olisivat Adelen Someone Like You, Set the Fire In the Rain sekä Rolling In the Deep

Loppuun vielä korut jotka varastivat sydämeni

   

MD kurmataen kiittää


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti