maanantai 19. marraskuuta 2012

Eka kerta kullakin

Eka kerta on aina jännittävä, hauska ja samalla hieman pelottava. Koskien sitten ihan kaikkia ekoja kertoja. Ekan kerran ku oppii kävelee, ajaa fillarilla, eka päivä koulussa, eka kerta töissä, ensimmäinen hiusten värjäys, ensimmäinen tatuointi tai eka auto etc... Niin on tääki. Mun ensimmäinen blogi ja sen eka kirjotus. Mä en oo niitä ihmisiä, jotka luonnostaan osais kirjottaa jotain hienoo ja syvällistä niiden päiväkirjaan, mut halusin antaa tällaselle muodolle mahollisuuden. Idean sain alkuperäsesti kun olen lähihoitaja opiskelija ja olen tällä hetkellä työssäoppimis jaksolla niin koulun puolesta tuli tehtäväksi kirjoittaa eräänlaista itsestään-oppimis-päiväkirjaa. Siinä sitte sain idean että blogi vois olla ok.

Omasta elämästä, mistä tulee suurimmaksi osaksi kirjoiteltua, voisi kertoa että lapsuudesta asti kotonani asuva perhe sekä koulu ovat olleet ainoat asiat missä ei ole ollut jokin asia päin honkia joidenkin mielestä. Okei välillä itsekin on samaa mieltä että kaikki kusisi ja hajoisi käsiin mutta on se aika hyvin pysynyt jokseenkin kasassa tuo oma elämä. Ihmissuhteet ovat aina olleet minulle eräistä syistä vaikeita joten mutkia matkasta ei ole koskaan puuttunut. Mutta se mikä ei tapa, vain vahvistaa. On tullut huomattua.. Nykyisiä alamäkiä olis ollut muuten hyvin vaikea kestää jollei olisi jo joutunut kokemaan niin paljoa, jopa asioita joita nuoren ei koskaa pitäisi joutua kokemaan. 

Tuossa profiilikuvaa netin syövereistä etsiskellessä sain mahtavan inspiraation piirrutukseen niin kun saan sen joskus harmaa päivä valmiiksi niin tänne tulee varmaan kuvaa lisäiltyä. Minulla on selvästi naamio innostusta ilmassa, kun nicki ja blogin nimikin ovat sen mukaiset. Johtunee varmaan siitä että kahen viikon päästä tulee satua lisää vuosia (enemminkin yksin mutta mitä pienistä pidän sienistä :) ) ja lahjaksi hankin itselleni tatuoinnin missä komeilevat iloinen ja surullinen naamio sekä kaverina kaunis kalla kukka.

Illan biisinä toimivat Linkin Parkin - Somewhere I Belong & Halestormin - I Miss the Misery

MD kuittaa ja kiittää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti