maanantai 26. marraskuuta 2012

Selkä särkyä ja koulutehtävien säätöä...

Sori tässä tuli tauko mutta eilen oli liikaa tekemistä nii aattelin et tänää ehtis kirjottaa mut oh well.. kello on nyt jo 22. 16 ku tätä alan kirjottaa ja meikän pitäis olla vaan kiltisti treffeillä Nukkumatin kanssa.

Mutta kuitenkin.. eilen tuli sitten kotiin rakkaan porukoiden luota ja aloin taistella kotitentin ja yhen case - tehtävän kanssa ja siinäki meni jonneki puol yhteentoista kun tarkistin että onko rakas päässy täältä takas kotiin junalla turvallisesti. sit viel oli ihan sairaan paha olo ku oli niin hirvee nälkä ku en ollu päivä ruoan jälkeen kiskonu ku pari mariannee... kannattiko? ei... meinas tulla perhana Yrjö kylään ja se ei oo mikää hauska kaveri..

Nukuin loppu peleis ihan hyvin ku oli pakko ennen nukkumaan menoo syödä jotai ettei laatta tuu sänkyyn.. Aamulla heräs pirteenä ja siitä sitten töihin. Ja nyt muuten muistin et miun olis pitäny tehä viel tänää reflektio vihkoo tästä päivästä -.- kiva.. teenpä huomenna (muutenkin tekemistä täynnä olevana päivänä) kahen päivän edestä. Mutta missä olinkaan... Niin töissä oli ihan jees päivä, mua jännittää ihan sairaasti ku huomen on mun jakson tärkein päivä o.o nimittäin arviointi keskustelu päivä.. illalla varmaa sitte hehkutan minkä arvosanan saan siitä ^^ töiden jälkee sitten huomenna kattomaan viikon päästä ihoon hakattavaa tatuoinnin luonnosta.. IIIIIIKKKKKK!!!! D: jännittäääääää... saankohan nukuttuu ens yönä...

Kotiin kun sitten pääsin töistä niin olin himas hetken aikaa ja sit lähin pitää yritys palaverii kahville luokkalaisten kanssa.. Saatiin aika hyvälle mallille perjantain Joulumarkkinoiden suunnitelmat. Joulumarkkinat on siis meidän koulussa joka vuos järjestettävä tapahtuma missä sen vuoden yrittäjyys opintoja suorittavat saa esitellä yrityksiään ja kaupata tuotteitaan/palveluitaan.

Sit tuli kotiin tekemään itsearvioinnin sitö huomista arviointia varten sekä viimeistelemään kotitenttiä.. enää yks koulu stressin aihe. Sen aikana mulla tuli selkä pirun kipeeks ja on vieläkin joten voisin tässä lopetella.

Huomen illalla siis luvassa intoilua enemmän ku tarpeeks.. hope so XD

Illan biiseinä Rihanna - Diamonds & Halestorm - Love Bites (So Do I)

MD kiittää ja kituuu : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti