torstai 29. marraskuuta 2012

Paluu normaaliin koulu arkeen..

Tässä menikin sitten vierähätämään enemmän kuin yks väli päivä.. Kirjotin viimeks maanantaina ja nyt sitten eletäänki jo torstaita... Meikä on kyl niiiiin pihalla taas maailman menosta ku tänääkin olin ihan perjantaissa. Mutta joo vois päivitellä mitä on tapahtunu viimesen kolmen päivän aikana.

Tiistaina oli arviointi ja jos olisin saanu numeron (ku täst top-jaksosta tulee vaa suoritus merkintä) nii se olis ollu kakkosen ja kolmosen välillä. Muuten olen siihen tyytyväinen, vituttaa se että se arvioinnissa koko ajan vähän niiku piikiteltii sillä et oon näin nuori ja ettei mulla oo viel MP puolelta kokemusta >.< IHAN KOKO VITUN AJAN! jos ne ei olis koko ajan miettiny sitä puutteena mul olis ollu mahikset saada kolmonen. No.. ens topissa sitte tietää miten voi käydä..

Myös se otti päähän etten päässy kattoo mun tatuoinnin luonnosta, mtta pääsin kattoaan sen sitten keskiviikkona ennen iltavuoroo. Se alkuperänen oli just sellanen mitä olin sanonu ettei missään nimessä, mut saatiin se sitten oikeeseen suuntaan ja se laitto mulle sitten jo eilen illalla ekan luonnoksen sen pohjalta ku olin nyt saanu selitettyy kunnolla et mitä halusin. Naamiot tehtiin kaverin piirroksen pohjalta ja sitten kukkaa joka on Kalla nii sen kanssa nyt sitten säädetään jonkin aikaa..

 Tähän alle tän hetkinen luonnos:

Ja tässä vielä kuva oikeasta Kallasta.


Tänään oli sitten viimenen päivä työjaksolla ja tulihan sitä itku kun piti lähtee. Mä oon viihtyny siellä niin hyvin, siel on ollu nii hauskoja hetkiä kuin hieman ahistavampiaki mut oon opppinu aika hyvin itestäniki tän jakson aikana ja siitä kuin syvällä mun henkiset vammat on.. Ne on varmaan kans avun ulottumattomissa ku niiden syvyys alkaa jo olla jossain määrin lannistavaaki... Jännittää kans vähän ku oma maikka sano et meidän pitää pitää  HOPS -keskustelu just mun menneisyyden takia...

Päivtyksen heikkous johtunu siitä että koin riittävän levon ja unen tätä tärkeemmäks..Yksinkertasesti ollu vaa joko liian väsyny et jaksais avaa koneen tätä varten tai sitten ollu niin paljon tekemistä että ei oo kerinny ja sit on taas ollu liian väyny kirjottaakseen. Oon kyl huomannu et sillon ku on kirjottanu nii jotenki oon nähny vähemmän noita painajaisia jotka tykkää tulla normaalisti kylään tyylii joka toinen yö.. Kai tää asioiden käsittely on mulle after all ihan jees asia.. mut jooo...

Illan musat ollu luokkaa Rihanna - Diamonds, Linkin Park - New Divide & Catalyst sekä Adelen tuotantoa.

MD kiittää ja karkaa nukkumaan

maanantai 26. marraskuuta 2012

Selkä särkyä ja koulutehtävien säätöä...

Sori tässä tuli tauko mutta eilen oli liikaa tekemistä nii aattelin et tänää ehtis kirjottaa mut oh well.. kello on nyt jo 22. 16 ku tätä alan kirjottaa ja meikän pitäis olla vaan kiltisti treffeillä Nukkumatin kanssa.

Mutta kuitenkin.. eilen tuli sitten kotiin rakkaan porukoiden luota ja aloin taistella kotitentin ja yhen case - tehtävän kanssa ja siinäki meni jonneki puol yhteentoista kun tarkistin että onko rakas päässy täältä takas kotiin junalla turvallisesti. sit viel oli ihan sairaan paha olo ku oli niin hirvee nälkä ku en ollu päivä ruoan jälkeen kiskonu ku pari mariannee... kannattiko? ei... meinas tulla perhana Yrjö kylään ja se ei oo mikää hauska kaveri..

Nukuin loppu peleis ihan hyvin ku oli pakko ennen nukkumaan menoo syödä jotai ettei laatta tuu sänkyyn.. Aamulla heräs pirteenä ja siitä sitten töihin. Ja nyt muuten muistin et miun olis pitäny tehä viel tänää reflektio vihkoo tästä päivästä -.- kiva.. teenpä huomenna (muutenkin tekemistä täynnä olevana päivänä) kahen päivän edestä. Mutta missä olinkaan... Niin töissä oli ihan jees päivä, mua jännittää ihan sairaasti ku huomen on mun jakson tärkein päivä o.o nimittäin arviointi keskustelu päivä.. illalla varmaa sitte hehkutan minkä arvosanan saan siitä ^^ töiden jälkee sitten huomenna kattomaan viikon päästä ihoon hakattavaa tatuoinnin luonnosta.. IIIIIIKKKKKK!!!! D: jännittäääääää... saankohan nukuttuu ens yönä...

Kotiin kun sitten pääsin töistä niin olin himas hetken aikaa ja sit lähin pitää yritys palaverii kahville luokkalaisten kanssa.. Saatiin aika hyvälle mallille perjantain Joulumarkkinoiden suunnitelmat. Joulumarkkinat on siis meidän koulussa joka vuos järjestettävä tapahtuma missä sen vuoden yrittäjyys opintoja suorittavat saa esitellä yrityksiään ja kaupata tuotteitaan/palveluitaan.

Sit tuli kotiin tekemään itsearvioinnin sitö huomista arviointia varten sekä viimeistelemään kotitenttiä.. enää yks koulu stressin aihe. Sen aikana mulla tuli selkä pirun kipeeks ja on vieläkin joten voisin tässä lopetella.

Huomen illalla siis luvassa intoilua enemmän ku tarpeeks.. hope so XD

Illan biiseinä Rihanna - Diamonds & Halestorm - Love Bites (So Do I)

MD kiittää ja kituuu : )

lauantai 24. marraskuuta 2012

Ellun sekoilua ja rakkaan seuraa!

Oli ihanaa herätä aamulla rakkaan kainalosta vaikka toi hullu kisu piti mua jonkin verran yöllä hereillä, mutta loppujen lopuks ihan hyvin sitä tuli nukuttua. Yötä siis tuli oltua rakkaan luona ja tänääki vielä, että huomenna kotia kohti sitten.

Tänää ollu aika perus vkl rakkaan kanssa anoppilassa. Aamusta nukuttiin pitkään ja sitten ollaan vaa oltu ja vietetty aikaa keskenään. Paitsi se pätkä kun raksu meni koneelle kattoo jotai loli pelii.... Mä sitten vuorostani katoin sillä aikaa Pokemon leffaa XD Sitten oon leikkiny Ellun kanssa ja seurannu ku se nukku jonki aikaa mun sylissä, mitä se tekee tosi vähän mut nyt se vaan parkkeeras siihen <3 Kissan nukkumista on jännä seurata. Ellu tais nähä jotai metsästys unta ku sen jalat nyki ja se heilu jonki verran siin miun sylissä. Sen jälkee sen suu rupes käymää ja mä luulin et se rupee mutustaa mun kättä kohta : )

Tää päivä ei oikeestaa oo ollu sen erikoisempi. Perus söpöilyy rakkaan kanssa, leikkimistä kisu vaavin kanssa, seurustelemista rakkaan perheen kanssa. Plus tosi hyvää ruokaa ja kohta pääsee saunaaki mikä on harvinaista herkkua!! : ) Hyvää vkl jatkoa kaikille mä meen nauttii rakkaani seurasta kun vielä voin

MD kiittää ja karkaa rakkaan kainaloon!

perjantai 23. marraskuuta 2012

Rakkaiden luona viimein!!

Tänään oli taas jännittävä päivä. Ensin töihin aikasin aamulla iltavuoron ja myöhään kestäneen mielenkiintoisen chattailyn med rakas ja hyvä ystäväni Suhoj jälkeen. Jutut oli selvästi väsynyttä tasoo mut hulvattoman hauskaa ainaki oli enkä sen takii tajunnu kattoo kelloo ku vast yhentoist aikaan.

Aamulla olin yllätävän pirtee vaik olin nukkunu vähemmän ku normaalisti mut olin kuitenki nukkunu yllättävän hyvin.. En heränny ku kerran kääntymään, koska kädet oli mun alla epämääräisessä kulmassa ja täysin puuduksissa XD Nomaalisti sitä tulee herättyy ainaki kymmenen plus kertaa yössä. vaan ainoastaan vaihtaan asentoo. Töihin sitten päästyäni aamu oli vähän sekavaa koska mul ei ollu kauheesti hommaa koska hoitajii oli normaalii yks enenmmän. Sain siinä kuitenki touhuiltuu jotain pientä ja tehtii muutaman asukkaanki kanssa sellasii pulloväreil tehtävii ikkuna/peili/kaakeli koristeita.
Sitten kahvi aikaan ku tuli suorittamasta yhtä tehtävää nii yksikköpäällikkö tuli sillee " Hei jos haluut nii voit lähtee himaan" mul oli viel melkee tunti töitä jäljellä... Jääräpäisesti kuitenkin jäin loppu ajakski ja siitä juoksi kotii laittautuu rakkaan näkemistä varten.

Kun olin laittautunu valmiiks nii menin raksuu vastaa ja törmäiltiin Suhoin kanssa ennen ku mentii nuorteniltaan kavereiden seuraan. Siellä tuli piirrettyä yks mun parhaista värillisistä kuvista.. postaan sen varmaa loppu viikonlopusta, kun saan otettua kuva siitä, tänne.

Nyt nautin olosta rakkaan ja karvasen vauvani Ellu kissan kanssa. Voi tätä "perhe" elämää : D Toi kissa kun on jo ison kissan kokonen mut mieleltään se on viel ihan retardi vauva! Se on kyl niin sopiva otus tyydyttämään mun vauvakuumetta : D Pysyy poikiski tyytyväisenä ku en ehdottele lasta XD en kyl viel ite haluis.. Liian nuori, eikä oo omaa työtä viel nii ei taloudellinenkaa tilanne antais periks..
Huomenna tai sunnuntaina kotio.. kattoo missä päin maailmaa tulee tää vkl pyörittyy

Tänää ei oo biisiä ku en oo kuunnellu kirjottaessa ku kissan kehräystä ja raksun naurua mun jutuille.

MD kiittää ja kikattaa <3

torstai 22. marraskuuta 2012

Yllätyksiä ja kriisejä

Tänää menin sitten takasin työpaikalle ja oli muuten pasmat hieman sekasin ku kaks päivää ollu ruutineista poissa. Iltavuorossakin ollu aika vähän nii oli viel enemmän hakoteillä mut ohjaaja anto sen anteeks ku vedin kaks virikettä. Toinen oli joulukorttien askarteluu ja toinen oli sellanen et pelailin asukkaiden kanssa lautapelejä ja ne onneks tykkäs ^^
Otti aikalailla päähän ku koko illan yks asukas ravas ylös ja alas kiukutteli, äksyili ja huuski välillä ku häntä ärsytti, ja sitten ku kehottiin mennä lepäämään tai ainakii rauhottumaan omaan huoneeseen nii hyvä ettei niskaa tullu ku kimmastu viel lisää.. Mut selvisin kuitenki.

Kun töistä pääsin nii yllätyksekseni mummi soitti ja kyseli millon voisivat papan kanssa tulla käymään synttäri kahvelle.. Tästähän ei siis ole kuin reilu viikko niin meikä täyttää 18!! PARTYYY : D Toivottavasti mun kaveri synttärit onnistuu ja et kaikil on hauskaa, koska ne ketä oon sinne kutsunu niin ne on mun tärkeimmät ihmiset ja ne ei kyl kaikki sillee tunne toisiaan nii siit tulee jännää...

Mul on ihan hirvee ikävä mun kultaa ku se asuu niin kaukana. Ollaan seurusteltu reilu kaks vuotta joista ne kaks ekaa vuotta oltii lähisuhteessa ja mä melkee asuin sen luona ja nyt ku tuo pallero asuu niin kaukana nii nää viime kuukaudet on ollu ainaki mulle tosi kovaa keottelemusta. En rakkaasta tiedä.. Mulle tää kotona nyhjääminen ja koneen välityksellä toimiva suhde on ollu tosi vaikeeta. Välillä oon tosi romuna ku tuntuu et kaikki menee päin prinkkalaa.. Jopa tää yks ainoista hyvistä asioista mun elämässä... En kestäis jos seki kaatuis niikun kaikki muukin mun ympärillä..

Illan musiikista vastaa Eva Simmons kappaleilla Silly Boy &This is Love f. Will.i.am. & Take Over Control

MD kiittää ja kumartaa

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Aika ottaa ohjakset omiin käsiin!

Tänää on ollu niin hirveetä sekasortoa koko päivä. Kivaa päästä näin illasta laittamaan asiat järjestykseen ja saamaan joihinkin tolkkua näin kirjoittamisen lomassa. Onneksi on musiikki joka helpottaa mulla ainaki keskittymistä ja tän illan rauhoittajana ja selkeyttäjänä tuo niin kaunis ja tunteellis ääninen Adele <3

Aamusta lähdin taas viettämään toista päivää Mielenterveys messuilla niinkuin eilen mainitsin. Tänään oli pari aivan mahtavaa lapsia ja heidän kehittyiseen liittyvää luentoa. On aivan järkyttävää että esimerkiksi viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana ALLE 17 - vuotiaiden mielialalääkkeiden käyttö on melkein KYMMEN KERTASTUNU!!! Tai se että tänä päivänä lapsista 15% elää köyhissä perheissä kun luku oli kakskyt vuotta sitte 5% LAMA AIKAAN.. Joka päivä sitä oppii uutta, mut viimesen kahten päivänä varmaa oppinu yhtä paljon ku kokonaises kurssissa koulun penkillä XD Tuli myös juteltuu oman maikan kanssa luennoista ku törmättii kojuja kierrellessä. Luentojen ja kiertelyn jälkee mentii kuunteelee eeppistä Ismo Leikolaa joka on tosi kova standup - koomikko. Ei ehkä ihan Sami Hedbergille vedä vertoja mutta läheltä liippaa :)

Siitä sitten lähettiin bestiksen kanssa ( joka oli siel toistapäivää mun kanssa jeij ) mäkkii syömään. Siellä vähän mietittii meidän yrityksen edistymistä ja liiankin kovaa vauhtia läheneviä koulun joulumarkkinoita. Yrittäjyys opinnot kuuluvat siis koulutukseeni... On se olli ihan mielenkiintosta mutta näin top-jakson aikana kun on muutenkin stressiä niin tuntuu että se on hieman liikaa ja nyt ollaankin vähän laiminlyöty sitä niin piti tänään sitten ottaa yrityksen johtajana ottaa vähän ohjaksia vihdoinkin käsiin.. Mussa on vielä johtajana se vika et mä voisin tehä kaiken enkä osaa pistää muita tekemään asioita niin näin illalla paria asiaa yritykseen liittyen selvitellessä niin piti sitten vähän pompottaa noita kahta muuta :S Toisaalta se oli ihan hauskaa, ei vaa pidä tykästyy siihen liikaa.

Ärrän kautta mentii sitten junaan. Ärrällä kävin lataa kortin ja bestis nappas mukaansa ilmasen EMP lehen ja sitä ihmeteltiin junassa. Siel oli paljon niin kaiikkee ihanaa et mä oon ihan uudestaa rakastunu et hui sentää. Älkää kertoko mun poikaystävälle mut yks sormus ja kaks korvista vei mun sydämen.
Sit juteltiin niist korseteista mitä se eilinen kippuun hyökänny Mortician myyjä laitto mut kokeilee. Ihailtii siinä muutenkin goottityylin upeutta ja suunnittelin pienessä mielessäni et yrittäisin tartuttaa goottityylii bestikseenkin... koska se sopis silleki hyvin!

Junalla matka kävi sitten koululle jossa oli KANSANVÄLISEN VAIHDON INFO!!!! <3 Siellä sain sitten tietää että keväällä ennen koulujen loppumista olisi top-jaksolla menossa joko Irlantiin tai Hollantiin noin viides viikoks vaihtoon jeiiiij!! - hyppii onnesta pitkin seiniä - ja pääsen viel mahollisesti perheeseen asuu mikä laskee mun kuluja sitten siellä ja mahollistaa kielen oppimista paremmin.

Kotona sitten mamman kanssa tuli puheeksi vaihto ja autokoulu ja kaikki... se laski mielialaa tosi paljon.. oikeestaa niin paljon et mun vanha tuttava paha olo palas...Vituttaa ihan suoraan sanottuna et on kaks vanhempaa ja toinen tekee kaikkensa sun puolesta ja sitten se toinen.... vaan ne pakolliset muistamiset ja seki sillee " ei voi pätkääkää kiinnostaa" meiningillä.. Onneks en asu siellä SIT VASTA mun elämä olis yhtä helvettiä... Joku päivä pitää kirjottaa mun ja tuon rakkaan isäni suhteesta.... Se vois olla aika terapeuttista..
Olis myös kiva jos toi muu suku osallistuis edes harmaassa tulevaisuudessa odottavaan autokouluun.. Ollaan kahestaa kasattu ihanhyvin mamman kanssa mulle vaihto säästöjä mut sit ku mulle ei oo enää annettu töitä nii se tössäs siihen.. pitää siinäki ottaa vähän ohjia ja rupee vähän hankammin pyytää sitä rahaa sinne vaihtoo...

Muistin juuri tuossa että pitäisi aloittaa se piirrutuksen teko johon sain inspiraation kun tätä blogia pystytin..
Sormuksen kuvaa metsästäessä muistui mieleen..

Tässä kirjotellessa ja poikiksen kanssa jutellessa iltaa on pelastanut tuo ihana Adele ja hän saakin kunnian olla illan esiintyjä
Eli illan biisit olisivat Adelen Someone Like You, Set the Fire In the Rain sekä Rolling In the Deep

Loppuun vielä korut jotka varastivat sydämeni

   

MD kurmataen kiittää


tiistai 20. marraskuuta 2012

Mielenterveys... joo löytyy

Tänään oli hauska päivä. Olin ainakin kuutisen tuntia Wanhassa Satamassa Mielenterveys messuilla med. paras ystäväni ja luokkalaiseni. Seminaarien luennot olivat mahtavia ja jo tästä päivästä sain tosi paljon irti. Viidestä luennosta missä ehdin kirjoittamaan tuli kirjoitettua sellaiset vaatimattomat 15 sivua. Lisäksi tuli kotiin tuotua kangaskassillinen mainoksia, lehtisiä, esitteitä ja muutaki kamaa ( including mm. paita, karkkii ja purkkaa :D ). Oli hauskaa myös bestiksen kanssa kun hilluttiin sitten ilmais ohjelmissa joihin kuului mm. Ismo Leikola joka osu suoraan mun ja bestikseni nauruhermoihin. Siitä oli sitten hyvä mieli standup- komiikan jälkeen lähteä pienelle purtavalle ja siitä shoppailemaan.

 Kun käytiin kaverin toisveesta Kampin Morticiassa kattelemaassa noita aivan ihania gootti vaatteita nii myyjä hyökkäs mun kimpuun o.o Änkes mut vaa sovituskoppiin ja pisti mut kokeilee varmaa kuutta ellei seittämää eri asua... Kahessa oli vielä korsetti! Korseteissa ei ole kyllä mitään vikaa, ne on super kauniita ja hankkisin sellasen jos vaa käyttäisin. Mut kuitenkin niist asuista pari oli tosi siistei ja sellasii mitä voiski käyttää normaalisti koulussa tai vapaa-ajalla mut lompakko ei kauheesti tykkäis :) Ehkä sitten synttäri- tai joululahjaks.. jos silloinkaan

Huomenna olisi vielä toinen päivä messuilla ja sitten takaisin töihin reilu viikoksi, ennen koulunpenkille palaamista. <kyllä oikeestaan ootan et pääsee takas kouluun nii saa ammatin sitten keväällä mut meil alkaa ens jaksossa RUOTSI >.< ja mä en kestä sitä ollenkaaaaaaan!!! Mut kattoo ny mitä siit tulee... ihmetyttää vaan et meidän koulutusohjelma on ainooooooo mis on ruotsi... englannin ymmärtäis mut ruotsi....

Illan biiseinä ovat Disturbed - Inside the Fire & SHINee - Lucifer

MD kiittää ja kumartaa

maanantai 19. marraskuuta 2012

Eka kerta kullakin

Eka kerta on aina jännittävä, hauska ja samalla hieman pelottava. Koskien sitten ihan kaikkia ekoja kertoja. Ekan kerran ku oppii kävelee, ajaa fillarilla, eka päivä koulussa, eka kerta töissä, ensimmäinen hiusten värjäys, ensimmäinen tatuointi tai eka auto etc... Niin on tääki. Mun ensimmäinen blogi ja sen eka kirjotus. Mä en oo niitä ihmisiä, jotka luonnostaan osais kirjottaa jotain hienoo ja syvällistä niiden päiväkirjaan, mut halusin antaa tällaselle muodolle mahollisuuden. Idean sain alkuperäsesti kun olen lähihoitaja opiskelija ja olen tällä hetkellä työssäoppimis jaksolla niin koulun puolesta tuli tehtäväksi kirjoittaa eräänlaista itsestään-oppimis-päiväkirjaa. Siinä sitte sain idean että blogi vois olla ok.

Omasta elämästä, mistä tulee suurimmaksi osaksi kirjoiteltua, voisi kertoa että lapsuudesta asti kotonani asuva perhe sekä koulu ovat olleet ainoat asiat missä ei ole ollut jokin asia päin honkia joidenkin mielestä. Okei välillä itsekin on samaa mieltä että kaikki kusisi ja hajoisi käsiin mutta on se aika hyvin pysynyt jokseenkin kasassa tuo oma elämä. Ihmissuhteet ovat aina olleet minulle eräistä syistä vaikeita joten mutkia matkasta ei ole koskaan puuttunut. Mutta se mikä ei tapa, vain vahvistaa. On tullut huomattua.. Nykyisiä alamäkiä olis ollut muuten hyvin vaikea kestää jollei olisi jo joutunut kokemaan niin paljoa, jopa asioita joita nuoren ei koskaa pitäisi joutua kokemaan. 

Tuossa profiilikuvaa netin syövereistä etsiskellessä sain mahtavan inspiraation piirrutukseen niin kun saan sen joskus harmaa päivä valmiiksi niin tänne tulee varmaan kuvaa lisäiltyä. Minulla on selvästi naamio innostusta ilmassa, kun nicki ja blogin nimikin ovat sen mukaiset. Johtunee varmaan siitä että kahen viikon päästä tulee satua lisää vuosia (enemminkin yksin mutta mitä pienistä pidän sienistä :) ) ja lahjaksi hankin itselleni tatuoinnin missä komeilevat iloinen ja surullinen naamio sekä kaverina kaunis kalla kukka.

Illan biisinä toimivat Linkin Parkin - Somewhere I Belong & Halestormin - I Miss the Misery

MD kuittaa ja kiittää :)