lauantai 29. maaliskuuta 2014

Kiiiiiiiiiire!

Moips!!!

Tää viikko on vierähtäny ihan uskomattoman nopeesti ja hirvellä kiireellä! hyvä jos Jannen kaa kanssa ehtiny textaamaan :( Joka ilta menny aika myöhää ennen kun päässy nukkumaan, ku menoo ollu iltaa asti ja sit on ollu nii väsyny, ettei oo oikee mitää jaksanu tehä muutaku ruokaa nassuu ja nukkumaan. Mutta se on onneks nyt takana päin, ja tänää ollu eka oikeesti rento päivä. Sillee noin aktiivisen viikon jälkee, tänää ollu jopa tylsää vaa olla kotona.

Maanantai illasta Janne lähti kotiin :( Sniif! Juttelin äiten kanssa jonki aikaa puhelimessa, ja paransin omaa maailmaani. Yritin ainaki, ku äitee osaa aina auttaa kaikkeen. Mikäköhän siinä on, et vaikka ite (ainaki luulee olevansa) on ihan fiksu nii silti äiti tietää aina kaikesta kaiken?? En ymmärrä.. Mutta kuitenki oli ihana taas vaihtaa kuulumisia äiten kanssa ku ei pysty enää nii säännölisesti juttelee, nii jotenki sellanen pieni pelko et etäännyttäis toisistamme. Toki se on jossai määrin luonnollista kun en asu kotona enää, mut mulla on aina ollu vaa äiti kelle puhuu siis IHAN KAIKESTA. Niiku, äiti jos kuka tietää ihan kaiken mitä mä teen, mitä tunnen jne. En mä täällä blogissakaa ihan kaikkee kerro ;) Mut kuitenki, sitten menin illalla istumaan Titta siskon kanssa ulos ja juoruumaan sekä päästää vähän höyryjä.

Tiistaina poljin taas töihin ja olin siellä vähän pidempää tällä kertaa perheen äidin apuna ku mulla ei ollu muutakaa. Sitte, ku tulin kotii, lepäsin hetken aikaa ja tein lihastreenii kotona ja väsähdin lopuks leffan ääreen. Tein sivussa joitai kouluhommia kyllä ennen leffaa, et sai jotai muutaki aikaseks.

Keskiviikkona sitten nukuin vähän pidempään ja menin dialogitreehein, jokseenkin valmistautuneena. Oli kivaa vaihtelua, kun vedettiin tavallaan "keskenämme" treenejä, kun meidän valmentaja joskus puhuu vähän liikaa jos se yrittää saada meille lisää keskusteltavaa. Treenien jälkee piipahin nopee kotona ja sit mentiin tuettavan kanssa uimaan pariks tunniks. Oli ihan mahtavaa! En muistanu et se oli noinki rankkaa mutta hauskaa :) Siitä vielä piipahin kaverilla kuhan oli kamat tuonu kotiin.

Torstaina Kävin pari tuntii töissä aamulla ja siitä menin treeneihin. Olin ihan rätti, ku pitkästä aikaa alkanu liikkumaan nii kroppa pistää hanttii ku kuona-aineet lähtee hitaasti liikkeelle. Mun piti jo torstaina mennä kampuksen salille, mut enpä jaksanu treenien jälkee.. menin metsästää Titalle synttärilahjaa luokkakaverin kanssa ja illalla suunnittelin pari tehtävää jotka perjantaina sitten tein koulun jälkee. Illasta piirsin parituntia sitte Titan kortti ja ihan hyvä siitä tuli :) Käsi tuli vähän kipeeks ku samaa kuvaa piirs neljä kertaa et onnistu varmasti, mut oli se sen arvosta. Illasta kanssa löysin mun vanhan mp3- soittimen, ku tajusin ettei mulla oo musaa seuraavaks päiväks salille.



Perjantaina eli eilen kävin sitten tekemässä lääkelaskujen kokeen ja pääsin kerrasta läpi. Sain kans tietää, että sain enkun kokeesta 3,5!!! Wuhuuu!! Sitten menin kouluhommien teon jälkee vähäks aikaa salille mut siel oli liikaa porukkaa ja ajatukset juoks liikaa omaa rataa etten pystyny keskittyy nii oli pakko tulla kesken reenin kotii. Kotona viimestelin Titan kortin, kirjotin yhen raportin kouluu varten, söin ja laittauduin. Illasta sitten Titan synttäri bileisiin tutustumaan moniin uusiin ihmisiin ja pitämään hauskaa :) Eipä tarvii vähää aikaa taas ulkona sitten käydä... Olin kanssa koko päivän ihan kikseissä siitä Mp3n löytymisestä ku siel on joku 300 kappaletta nii laidasta laitaa et ihan korvat sai orgasmin ku niitä kuunteli. Siis siel on tosi uutta musaa ja sit ihan sairaan vanhaa musaa jostai peruskoulu ajoilta myös. Nytki tässä kirjotellessani kuuntelen ihan haltioissani näitä vanhoja mahtavii kappaleita ja hämmennän itteeni ku osaan suurimman osan ulkoa!

Tänää sitten vaa ollu, pessy pyykkii, viimeistelin ja palautin yhen koulutehtävän, laitoin ruokaa, nukuin päikkärit ja kattonu pari leffaa ja animee :) Perus rento lauantai <3

Ja musiikki osuuteen <3

Tiistai: Day 09: A song that you can dance to / Päivä 09: Kappale, johon voit tanssia

Contiez f. Treyy G - Trumpsta

I'm a Trumpsta motherfucker!

Ajattelin tähän vähän uudempaa mieltymystä. Tätä tulee jytttyä tosi paljon jos on joissain opiskelija bileissä ollu missä ollu mahis päästä tanssimaa.. seuraaviin pari viikkoo nii ny oottelen sinne asti. Viimeks jäi Poikkarit välistä nii täl kertaa vois mennä ihan kunnolla tanssimaa ja päästelee höyryjä.

Keskiviikko: Day 10: A song that makes you fall asleep / Päivä 10: Kappale, joka saa sinut nukahtamaan

Carter Burwell - Bella's Lullaby leffasta Twilight

Täällä näin :)

Tää kappale on niin ihanan rauhallinen ja kaunis, et joskus saatoin vaa laittaa tän soimaa korviin jos oli vaikeeta nukahtaa. No ei menny kauheen kauaa. Tää on vaa niin kaunis ja rentouttava <3 Toki tän ois voinu kanssa tulkita et mikä on nii tylsä et nukahtaa, mut tykkäsin paremmin tästä lähestymistavasta.

Torstai: Day 11: A song from your favourite band / Päivä 11: Kappale lempibändiltäsi

Bullet for My Valnetine - Pretty on the Outside

Luoti rakkaalleni

Siis voi jestas tää on vaikee!!! Mulla siis ei sinäsä oo lempi bändiä, koska mun musa maku elää oikeestaa päivittäin et mitä sillon tykkää kuunnella ja mitä ei. Elämäntilanteet vaikuttaa kanssa tosi vahvasti. Tähän päädyin koska oon kuunnellu aika pitkään ja löysin tän taas pienen tauon jälkeen. Bändi kuuluu suurkulutus osiooni eli ainaki jossai vaihees päivää tulee väkisin et nyt pitää saada kuunnella BFMVtä.

Eilinen eli Perjantai: Day 12: A song from a band you hate / Päivä 12: Kapple bändiltä jota vihaat

Turmion kätilöt - Teurastaja

Kääk mun korvat!

Mun entinen paraskaveri pilas multa tän bändin, plus mä en oikeestaa muutenkaa oo koskaa oikee kestäny kuunnella näitä.. En osaa selittää, en vaa voi sietää!

Tänään: Day 13: A song that is a guilty pleasure / Päivä 13: Kappale joka on kielletty nautinto

Britney Spears - Gimme more


Hehe.. Tätä on ihana kuunnella jos on ees vähän hyvä päivä ja haluu vielä piristää itteensä. Tulee törkeen hyvä olo, varsinki jos tän tahdissa vaikka kävelee kadulla. Hymy levii väkisin kasvoille.

MD kiittää tältä iltaa. Kiitos ja kumarrus arvon lukijat :)

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Tabletilla pelleilyä :D

Heips taas.

Tänää istun tylsällä luennolla ja sattu tää tabletti mukaan, nii ajattelin tän kanssa pelleillä ja päivittää blogini tässä sivussa :)

Eilen oli Jannen kanssa tosi rento päivä. Nukuttiin pitkään ja kateltii VD:tä ja laitettiin kämppiksen kanssa ruokaa. Illasta mie värjäsin tukkani takasin tähän tuttuun tummanpunaseen mikä oikeestaa tuntuu vieläki enemmän omalta kun tuo alkuperänen blondi. Siinä se eilinen sitte oikeestaa meni.

Tästä aamusta ei oikein oo mitää mainittavaa ku nukuttii pitkää ja sitten ku noustiin nii katelyii taas yks jakso VD:tä ku syötii aamupalaa.. siitä mä sitten lähinki luennolle ja ny oon kuolla tylsyyteen.. Lääkehoito aiheena ja sitä tuli viimenen vuos lähärikoulussa luettua ja harjoteltua.

Kuiteski taas musiikki osioon :)

Eilisen osuus: Day 07: A song that reminds you of a certain event/ Päivä 07 Kappale, joka muistuttaa sinua jostain tapahtumasta.

Disturbed - Warrior 

Laitan linkin myöhemmin :)

Ensimmäinen tapahtuma, mikä tuli mieleen oli Disturbedin keikka Suomessa Hartwall Areenalla olikohan 2011 syksyllä. Oli mahtava keikka ja sillon mentii viel kaveri porukalla, vaikka sillon siihen kuulu myös nykyinen exäni. Silti on hyvä muisto, koskamentii just porukalla jasillon tuli fiilis, et tähän porukkaan mä kuulun.

Sitten tää päivä: Day 08: A song that you know all the words to / Kappale, josta osaat kaikki sanat

Jippu & Edelmann - Jos sä tahdot nii

Linkki taas myöhemmin

Tää kappale on mun karaoke bravuuri, jonka pyrin aina laulamaan jos ollaa vaik just Titan kanssa Timessä laulamassa. Tänääki menää varmaan illalla. Tää kappale on yks niistä harvoista hempeistä biisestä johon mun ääni sopii.

MD taas kiittää ja kuittaa sekä jatkaa luennon kuuntelua. Hyvää päivän jatkoa kaikille :)

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Parin päivän kalenteri tukos

Hupsista vaihteeks :D Piti eilen kirjottaa mut vähän unohtupi.

Torstaina aamulla oli tosiaan se tentti, mikä meni yllättävän hyvin :) Sen jälkee kävin karhuumassa hyväkslukuja tutoropettajalta alkuperäsen ammatin eli lähärin hommista. Saatiin siitä hyvä sovinto open kanssa ja samalla tiedustelin lukihäiriö testeistä. Ne on kuulemma seuraavan kerran syksyllä koulun alkuun.. Eipä tässä oo pitkää enää kouluu muutenkaa.. Treenit oli sitten erikoisversio, ku meillä oli yhdistetyt treenit toisen tiimin kanssa. Se meni mukavasti ja siitä menin sitte shoppailemaan ja syömään kaverin kanssa. Meillä oli ihan sairaan hauskaa ja oltii ihan yber ähkyjä ku sieltä lähettii.. Mä menin siitä sitte laittautumaa, ja alottelemaan luokkalaisen luokse minne tuli sitten muutama muu. Sieltä lähettii sitte opiskelija bileisiin yhessä ja meillä oli ihan törkeen hauska yhessä :) Näin kans kahta Jykylä bestistä siellä ja parit tutorkaveritki osu kohille. Oli ihan sairaan hauska ilta. Sieltä kömmin sitten kotio nukkumaan.

Aamulla heräsin sitte ajoissa siivoomaan kotia ja suihkuu, ku kultani tuli taas luokseni viikonloppua viettään. Päästii mun luo nii annoin Jannen nukkuu muutaman tunnin ku ite tein kouluhommia ja ompelin haalari merkkejä. Sitte ku raaskin herättää sen, nii lähettii kauppaa, tentii ruokaa ja katottii Vampire Diariesii muutama jakso yhessä samalla ku syötii. Siitä mentii sitten ajoissa nukkumaan ku molemmat oli univeloista ihan rättejä.

Tänää nukuttii pitkää ja oikeestaa sit vaa oltu. Katottii tuossa Potter 7 osa 1 yhessä ja muuten otettu vaa rennosti. Kohta olis sitte kaupoille lähtöö mm. ku värjään tukan täs vkl aikana nii haen värin sun muuta.

Sitte biisien osuuteen :)

Torstain osuus: Day 04: A song that makes you sad/ Päivä 04: Kappale joka saa sinut surulliseksi

Mouling Rouge leffasta Evan McGregorin ja Nicole Kidmanin - Come What May

Elokuvan päätös kohtaus jossa biisi

Siis tää biisi (ja varsinkin kyseinen kohtaus) saa aina, jos ei itkemään nii ainakin kyyneleet silmiin. Aivan ihana kappale ja leffa mut minkäs teet :D

Eilinen: Day 05: A song that reminds you of someone/ Päivä 05: Kappale, joka muistuttaa sinua jostakusta:

Antti Tuisku - Yritä Ymmärtää


Naurakaa vaa jos haluutte, mä oon ylpee entinen fani. Tää biisi muistuttaa mua meidän koirasta, joka meillä oli ku olin pieni. Pimu oli mulle ku sisko ja kun se piti lopettaa niin kuuntelin sillon varmaa vuoden verran tätä biisiä, ajattelin Piukua ja lauloin sille tätä. Sillee mä pääsin siitä yli. Kyllä vielki nousee vähän kosteutta silmiin kun tota kuuntelee.. Et silleen tää biisi menis näihin molempii päiviin, mut halusin molempiin oman.

Ja sitte vielä tää päivä: Day 06: A song that reminds of you of somewhere/ Päivä 05: Kappale, joka muistuttaa sinua jostain paikasta.

Tiktak - Satuprinsessa


Tää biisi muistuttaa mua Kiljavasta, lasten leiristä jolla tullu käytyy joka kes ja melkee joka talvi ala-aste aikana. Se oli sellanen paikka missä on naurettu maha kipeenä, syöty kesä herkkuja mahtavalla kaveri porukalla ja laulettu yöllä nuotion ääressä (joskus vähän liianki kovaa) vanhojaki lauluja. Tätä tuli kanssa, varsinki tyttöjen kanssa aina laulettua ja myös todellaki naurettua.

MD kuittaa ja lähtee jatkamaan viikonlopun viettoa kullan kanssa :) Huomiseen o/

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kiirettä alkaa taas pukkaa..

Moips.

Tänää ollu taas ihan hullun mylly päivä ja vielä vajailla unilla.. Voitte siis kuvitella mm. koulu motivaatiota.. Okei aamulla oli kivaa, ku huomasin lääkelaskujen sujuvan. Vielä ku aamulla mietin, että kumpi ottaa turpaan 6-0, minä vai laskut. Hyvin ne suju ja niitä jakso tehäki, ku huomas olevansa hyvä :) Jopa lupauduin ens viikolle kaverille pitää lääkelaskuista tukiopetusta :D Siitä mentii sitte treenehin missä sitten kupla tästä jaksosta puhkes niin totaalisesti. Meillä oli siis aluks sillee että vaan treenit kaks kertaa viikossa ja sitte muutama luento siellä täällä.. Mut nyt tuli sitten, tehkää neljäosanen hyvinvointi suunnitelma, joka sisältää treeni suunnitelman, ruokaseurannan, unipäiväkirjan ja sosiaalisen verkoston kartottamisen. Sitten viel toteuttakaa tätä suunnitelmaa.. voi huoh.. PLUS SE LOPPU ANALYYSI KURSSIN LOPUKS.. tässä sivussa pitäis lukee ja tehä pari edellisen jakson tenttiä ja alkaa kirjottaa työssä oppimisen raporttia... ehkä sitä on ens vuonna fiksumpi ja alottaa jo syksyllä sen kirjottamisen..

Koulun jälkeen tulin äkkii käymään kotona, minkä jälkeen lähin näkee tuettavaani keskustaan ja käytiin ikkuna shoppailemassa :) HUOMENNA TULEE PALKKA.. mut sen pitää riittää vähäks aikaa.. tosin en oo varmaa puolee vuotee ostanu vaatteita ku ei oo a) ollu rahaa ja/tai b) ei oo löytyny mitää kivaa.. nyt sitte huomenna olis hankinnassa kengät, farkku liivi ja ehkä pari paitaa.. sit ei tarviskaa ostaa vähään aikaa mitää uutta :) ku ne on sillee neutraaleja et voi käyttää niin kesällä ku talvella <3 Ootan huomista innolla!!!! Sit toki vielä huomenna on taas opiskelija bileet joihin aijon mennä, sen jälkee ku oon shoppailun ja bileiden välissä käyny kaverin kassa syömässä ulkona <3 huomenna on siis kunnon hemmottelu päivä!

Sitten taas päivän biisiin: Day 03: A song that makes you happy/ Päivä 03: Kappale joka tekee sinut onnelliseksi

David Guetta f. Taio Cruz & Luda Cris - Little bad Girl

Aivan mahtava biisi ja mieliala nousee aina, ku kuuntelee jotai tällasta musaa :) Tätä tulee kotonaki bailailtua joskus!

MD kiittelee taas lukijoita ja muistuttaa että saa kommailla tai kysellä :) En mie pure.. ainakaa kovaa :D mutta kiitti ja huomiseen o/ Mä meen koulutehtävien parii ja lukeen tenttiin </3

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Koulutehtäviä ja uusia tuttuja

Moips kaikille.

Eilen en kirjotellu, ku se edellinen kirjotus tuli maanantain puolelle. Otin sen sitten eilisen kirjotuksena tuon haasteen osalta, mutta kerron tässä lyhyesti muuten eilisestä ennen, ku tää päivä ehtii vaihtumaan :)

Eilen siis nukuin pitkää, tai ainaki yritin muta samperin valopallo herätti jo ysiltä.. Menin puolenpäivän aikaa kampukselle maksamaa kaverille velat, ostamaan torstain opiskelija pippaloihin lipun ja tekeen koulutehtäviä. Koulu tehtävien parissa tuli istuttua sitten kolmisen tuntia.. Sitten kävin ikkuna shoppailemassa ja tulin kotiin lakkaamaan kysset ja lepäämään vähäks aikaa mistä lähin sitten pariks tuntii kaverin kanssa kahville. Meillä oli ihan sairaan hauskaa ku päivitettii kuumimmat kuulumiset ja juorut :D

Tänää ollu sitten nii urpon turha päivä.. Kävin töissä aamulla ja poljin tossa hiton lumi pyryssä sinne sen viis kilsaa suunta... ei ihme et jalkoi särkee ny.. sitten tulin kotii ja etsin kadoksissa olevaa motivaatiotani tenttiin lukuun ja tehtävien tekemiseen.. päikkäreillä... etsin siis.... hyvin ahkerasti :D Sain sentää yhen tehtyä ja sitten muun aikaa katoinki animee. Sitten kävin tän uuden tuttavan kanssa kahvilla. Jätkä siis josta aikasemmin blogissa maininnu johon tutustuin Titan kautta ja ollaa niitä näitä juteltu baarissa parin ääressä ja jotai epämääräsiä facessa. Oli ihan mahtavaa. Sillee yllätti miten samankaltasia asioita meidän elämissä on tapahtunu vaikka ollaa ihan eri lähtökohdista. Plus se oli huvittavaa ku hän kysy multa vähän huolestuneeseen sävyyn et tietääkö Janne, et olin sitä näkemässä. Tää mun usko ihmiskuntaan alkaa ehkä hiemsn palata.. Mut joo.. siinä nää mun pari päivää.. tässä oikee enää silmät ristissä jaksa kirjottaa muuta ku tosiaa siihen tenttiiki pitäis lukee viel tänää.. enpä taida jaksaa.... väsyttää liikaa... Itteesä saa syyttää :)

Mutta taas haasteeseen: Day 02: Your least favourite song / Päivä 02: Vähiten suosikki biisisi.. (ymmärrän tän inhokki biisinä)

Robin - Frontside Ollie

https://www.youtube.com/watch?v=oNfwMepTuZ0

Mä en siis voi kestää Robinii.. mä en jaksa sitä massa huudatusta ja ku toi on ii kulunutta JB:n kanssa (don't make me say it out loud).. siksi tää biisi

Tattista vaa ja öitä kaikille, MD kiittää ja kuittaa

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Sunnuntai illan viete: 30 Days of Music haaste

Heilou taas :)

Melkee viikko taas hurahtanu ja sain tuossa ideankin matkan varrella, että miten oikeesti saisin itteni useemmin aktivoituu tänne kirjottelemaan. Kerron siitä vähän myöhemmin vielä. Mutta ensin viikon kuulumisiin :)

Lyhyesti sanottuna Innovaatio- viikko oli ihan perseestä. Ideoiti ei ollu mitää helppoo paskalla motivaatiolla, eikä ympäristö oikee kauheesti halunnu tajotakkaa sitä. Parina päivänä piti käydä Kauppakadulla kyseleen ihmisiltä mielipiteitä meidän ratkasukonseptii, ja seki oli aika ahistavaa. Ihan kivasti se meni ja saatii tosi hyvää palautetta. Toimeksiantaja kanssa tykkäs tosi paljon meidän esityksestä. Ryhmä oli hauska, koska kaks kolmesta jo ennestää tuttuja. viikko meni luojan kiitos nopeesti ja sitte tuliki perjantai.

Perjantaina karkasin sieltä koseptien esittelystä, koska meillä alko tutor-koulutusleiri. Sinne menin pienellä varauksella, mm. sen takii ku oli pää painotteisesti enkunkielinen. Mut se meni tosi hienosti, pärjäsin toisi hienosti kahen muun sossun kanssa, sain uusii kavereita sekä enkku taittu multaki yllättävän hyvin. Illalla päästii saunaan, ja arvatkaas kuka tapaturma altis oli saunan jäisessä pihassa perseellään? MINÄ!!! onko ylläri.. ei oikeestaa.. Ranne oli siinä illalla jokseenki kipee, ja se turpos vähän mut oon nii tottunu tohon. Tutorvastaava katto ihan hämillää, ku pyysin sideharsoo ja rupesin vaan tottunein ottein sitoo sitä tohon ranteen ympärille :D

Perjantaina, tai pikemminki lauantai aamuna sitte tuli valvottuu sinne vajaa viitee asti ku jäin suustani kiinni saikku tutorin kanssa. Samalla alalla sillee kuitenki ollaa, nii kyllä juttua lens. En oo varmaa taas pitkää aikaa nauranu niin paljon... mun vatsalihakset on vieläki ihan kipeet. Illalla mentii sitten Timee viettää jatkoja. Siellä tuli laulettua, tanssittua ja tutustuttua lisää ihmisiin jne. Oli ihan sairaan hauskaa :)

Tänää sitte ollu aika tyhjän panttina, ku nukuin jonneki puol kahtee, jonka jälkee kävin suihkussa ja laitoin ihan ruokaa. Sitte lähin Katin kanssa ikkuna shoppailee pariks tunniks, missä löysin pari paitaa mitkä haluun joskus ostaa :) Huomenna haen varmaa yhen ja, ku löysin itelleni kerranki hyvän farkkuliivin nii saatan hakee sen torstaina tai perjantaina ku tulee palkka! Sitte kans varmaa värjään viikonloppuna vikaa kertaa vähään aikaa, koska kesä ehtii toivottavasti alkaa ennen, ku mun juuri kasvu alkaa näkyy kunnolla. Siitä saisin syksyks kunnol ehittyy kasvattaa omaa tukkaa takas samalla, ku kesä valentaa punasta haaleen ruskeeks, ja se saa sellasen ihanan liukuvärjätyn efektin. pitää vaa katella mihin sitä ny rahaa käyttää ku heti ku saa vähän ylimäärästä nii tuntuu et se hävii nopeemmin ku tarvis.

Mutta sitten tähän hienoon ideaani... Sain tän idiksen jo torstaina mut oli pe-la jääny välistä nii ajattelin sen tässä tänää (tai eilen... no meni se väkisin maanantaille XD) alottaa. Ideani siis on 30 Days of Music haaste, jonka olen joskus pari vuotta taaksepäin tehny facebookkiin. Ideana siis se, että tekisin sen tänne, niin kun olisin tän kuukauden aktiivisesti väkisin käymässä ja kirjottamassa täällä, siitä oppis muutenki käymää vähän ahkerammin täällä. <- Lause rakenne perseestä mut en jaksa keksii miten sanois järkevämmin XD Eli latelen tänne tehtävän annon joka päivä ja toki sen biisin, johon sitten liitän vähän selitystä. Toki samalla päivän päivittelyä :)

Eli siis tässä tulee tän kuukauden ensimmäinen:
Day 01: Your favourite song/ Päivä 01: Lempi biisi

Irina- Kymmenen kirosanaa


Tätä oon laulanu ny oikeestaa joka kerta, kun on käyny karaokee laulamassa. Täs biisissä on niin paljon asennetta ja energiaa, et oon ihan fiiliksissä ainaku kuulen tai lauleskelen tätä... C-osa on kans sellanen mitä oikeesti rakastan, koska siinä saa laulaa kovaa ja korkeelta. Ihan mahtava biisi <3

Tähän on hyvä lopettaa joten MD taas, niin kuin aina, kiittää ja kumartaa :)

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Joku opettelee vihdoinki huolehtii itestää!!

Heipsan taas :)

Taas hurahtanu reilu viikko mut alan näköjää sillee skarppaa tän kanssa et alan about viikon kuluttua edellisestä kirjotuksesta miettimään et pitäis taas lähiaikoina kirjotella.. No tänään sain taas itseäni kiinni niskasta tähänkin hommaan! Jeij!!

Mutta asiaan... 

Sunnuntaina reilu viikko sitten tulin kotio siis yhdeksän junalla ja olin muuten kuolemna väsyny mut junassa rentouduin mukavasti ja ku kotiin pääsin nii oli sitte täys virtaa! Siinä meni iltapäivä sitten nelisen tuntia kouluhommioa painaen :) sain siinä kaks aika isoo tehtävää alusta loppuun tehtyy ja sitten yks jonka olin alotanu aikasemmin nii sen viimeistelin. Illalla sitte kattelin leffaa, laitoin ruokaa ja otin rennosti. Tittaa utelin ulos mutta ei jaksanu lähtee. Minkäs teit.. siinä otettii sitten rennosti ja kympin aikaa sitä väsähtikin sitten jo.

Maanantaina sitten oli d.treenit ja sieltä tulin kotii, jolloin toki sitten nukahin päikkäreille ja illasta menin kampukselle takaisin Tutoskoulutukseen (muistin tässä sivussa täyttää siitä tuntien seuranta passia XD ) ihan rento päivä siis.

Tiistaina tuli ja meni tuet.. laskut on nii persiistä mut minkäs teet mun maailma pyörii rahan ympärillä.. Meillä oli kanssa ICT- kurssilla ECDL - koe jota en täysin päässy läpi mikä oppi päähän mut aikahyvin sain ku 58% Excelistä vaikka en ollu sillon tunnilla ku sitä käsiteltii :) pääsin kuitenki kurssista läpi!! pää asia.. Tiistai oli muutenki sellanen.. ei mun päivä.. ruokatauolla heitin ruokaa sylii, kompastuinki jonkun kerran sun muuta.. Viimeistelin siinä illalla, sitte meidän torstain puhetta sun muuta kouluhommaa.. Tuli tuon hanin Jannen kanssa juteltua kanssa se tunti puhelimessa XD samalla säädettii lapsuuden kaverin kanssa ku se tuli viikonlopuks mun luokse.. mutta siitä oma juttunsa.. 

Keskiviikkona kävin sitte työssäoppimisessa perhetyössä sekä näin mun tuettavaa, ku oon kanssa MLL:n tukihenkilö... se on yllättävän mukavaa ja simppelii puuhaa :) kuitenki toiminta on mun nuorelle tuttua nii se osaa olla sillee. Olin kanssa ylpee itsetäni ku poljin yhteensä sellaset 18 kilsaa sen päivän aikana! HYVÄ MÄ!!

Torstaina oli taas ruton pitkä päivä mut ei se mitää.. illalla menin Titan ja sen kaverin kanssa Timee istumaa ja laulamaan karaokee <3 kokeilin kanssa pitkästä aikaa lapsuuden kaverilta saamaa hametta ja yllättävää kyllä tunsin itteni pitkästä aikaa seksikkääks gootti tyylissä :) yks sitte Titan kaveri joka tekee parissa karaokebaarissa missä ollaa käyty Titan kanssa nii vetää sitä karaokea ja laulaa iteki mieheks ihan törkeeeeeen hyvin! mä nyt oon toki muutenki raskaan musan ystävä ja joo se soittaa ja laulaa hevibändissä, mut silti tollasee talentii törmää harvoin.. Sitäki yllätyin ku juteltii sitten yllättävän syvällisiä ja jokseenki henkilökohtasia ku Titta jutteli toisen kaverinsa kanssa. Seuraavana aamuna muahan odotti sitten kaveri pyyntö facessa!

Tästä päästää taas mun outojen ominaisuuksieni pariin mistä mm. halusin kirjotella tänne eniten tänää illal.. Mulle on sanottu joo et oon helposti lähestyttävä ja helposti tykättävä.. mutta sitten päästää siihen mun heikkoon puoleeni.. Ku oon kuitenki täälä Jykylässä vieraasa ympäristössä silleen vielä, ku en oo niin pitkää vielä asunu täällä vaikka tää on kodikas paikka mutta ihan sitä omaa pesää ettii vielä. Kuitenki, nii tää on sellanen paikka missä tarvii ystävii.. tai siis mie tarviin.. nii sitten mua hämmentää itteeni että yhtäkkii joku haluu ollaki mun kaveri vaikka ollaa juteltu vaa parii kertaa mistä oon toki riemuissani mutta samaa aikaa taas miuu sillee pelottaa et jos osottaudunki sen mielestä ihan tyhmäks tai jotain ja sitte feidaa miut.. mun oikeet kaverit täällä kuitenki voidaa laskee yhen käden sormilla.. miun pitäis oikeesti opetella luottaan ihmisiin ja ennen kaikkee itteeni.. kyl tää kai tästä.. Oon vaa saanu niin paljon kuulla et oon joskus ollu liian takertuva sun muuta nii sitten pidän helposti etäsyyttäki ennen ku uskallan toivoo et toinen oikeesti on kaveri miun kanssa.. Kun sitä omaa paikkaansa ettii vielä täältä kuitenki.

Viikonloppu meni sitten siivotessa kaverin koiran sotkuja ku hän ei niitä kauheesti siivoillu (laminaatti ku ei oikee kestä kosteutta nii sitä ei voi noin vaan jättää siihen tai ylipäätänsä kuka jättää koiran kuset lattialle siivoomatta!??!!?!?) ja sitte ku se lähti kotio nii siivosin kämppää viel tunnin sen jälkee et sain kaikki hajut sun muut pois täältä.. 
Eilen illalla sitten käytiin Titan kanssa molemmat hyvästä syystä parilla (limulla :D) tuulettumassa Timessä ja laulamassa vähän höyryjä ulos :D asenne musa on aina asenne musaa <3
Tänää sitten meillä alko Innovaatio viikko !!! Fuck Yeah !!! HELL NO!!! ihan karsee päivä.. koko kaheksan tuntii ihan bullshittia mutta pakko siel on olla et saa kurssin läpi.. Blääh ja Plaajaada niiku Janne sanois... no illasta sain energiaa että ku oli jutellu Jannen kanssa puhelimessa taas sen tunnin niin laitin pyykin pyörimään ja ruosein kyynärpäitä myötän pesuaineessa hinkkaamaan meidän kylpyammetta <3 pyykit ku oli pyöriny niin meninpä sinne sitten lillumaan puoliseks tunniks ja samalla ajelin talviturkkini koivista pois :) kevät on kuitenki täällä nii vois antaa ihno hengittää vihdoinki.. Ei tarvii sellasia eristyksiä enää :D
Siitä oon ollu ihan yber innoissani et jotkut ihmiset on selvästi alkanu lukee koska mulla lukee toista kuukautta putkee kuukauden blogin selauskerrat on yli satasessa! tää on vaa nii siistii.. mut samal ihan sairaan outoo?? Sillee mä oon aina ollu tosi näkymätön ja vähän sellanen hällä väliä melkee kaikille ja nyt sitte yhtäkkii joitaki muka oikeesti kiinnostaa mun elämä?? Mitä hittoa?? Haluisko joku kertoo mulleki mitä oon missannu??
Tässä tällasta tällä kertaa :)


Mulla on muutamat biisit soinu päässä ja ollu muutenki aika ajan kohtasia nii laitetaas tänne teilleki :)Ed Sheeran - I See Fire (soinu päässä viimesen viikon)Irina - 10 kirosanaaStella - AamunkuiskausChisu - Mun koti ei oo täällä
MD taas kiittelee ja kumartelee lukijoita ja tanssahtelee muille maille, toivottavasti oli viihdyttävää tekstiä taas :) Ciao!

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Kuukauden päivittelyä..

Kuukaus kerenny hurahtaa tässä... oho XD eipäs tuo mitää.. paljon ehtiny tapahtumaan..

Kävin ekalla opiskelija ristelyllä ja sielä tuli juotua enemmän ku laki ja lompakko salli nii tuli loppu kuuks sitten siitä sopivasti tipaton :D ja siinä tuli pysyttyä. Oli siellä tyttöjen kanssa hauskaa! Kiitokset Minnalle, Hannalle ja Katille <3 tiiette ketä ootte ja ootte miun murusia!!

Koulussa mennöö niiku kuuluuki eipä tuossa mitää uutta, paljon tehtävää ja liian vähän aikaa. Tehtävät painaa päälle mutta siinä onki järjestelmällisyydestä apua :) Selviydyn niiku aina ennenki.

Sitten kävin Lahessa Desucon Frostbitessa <3 lapsuuden kaverin Nipsun kanssa ja siel oli super hauskaa :) oli kanssa kiva päästä kaverin kanssa reissaamaan.

Nyt sitten tää viikko ollu Hiihtolomaa koulusta nii se menny koti puolessa Espoossa töissä et saa vähän ylimäärästä että saa syötyyki laskujen jälkee :D vaihteeks otin potilaalta turpaani mutta ei se mitää :) tuttua hommaa jo mulleki tuo.

Ehin sentää nähä muutamaa tärkeimpää ja rakkaimpaa kaverii ja yks heistä ei oo enää virallisesti vain rakas ystävä :) tai on myös sitäkin mutta kuitenin enemmän ;) Ollu toki jo jonkin aikaa mutta vasta tällä viikolla esim. äitelle mun maailman tärkeimmälle ihmiselle kerroin ja facessaki jo julkista nii ekö se sillon virallista ole? :D Somen ihmeelinen mahti...

Oli mielenkiintosta saada itseasias tänää tietää että tou niin ihana exäni on hankkinu itelleen uuden naikkosen.. ja mut sitten erossa haukku kaks tuntii kuinka paska ihminen olen jne. ja että hän murtuis jos näkis mut toisen miehen kanssa... oonhan mä onnellinen sen puolesta että on ilmeisesti taas onnellinen mutta myönnän olevani vähän mustis.. kuitenkin edeltävänsä kanssa ku eros nii oli yli puolvuotta siitä hajalla ja musta yli parissa kuussa.. vai liekö nainen laastari.. oli ainaki ihan mun näkönen ku tuli huomattua... okei olen mäki jo Tammikuussa siirtyny eteenpäin mutta omaksi puolustuksekseni voin sanoa etten voinu edes pariin vikaan kuukauteen sanoo enää rakastavani sitä kun oli sen verran satuttanu ja oltii nii etäännytty..(tai vaan mä olin etääntyny en tiiä ku toinen ei puhu..) Bestikseni Petran kanssa tuumittiin että helppo se on ottaa pelaava ja figuileva nainen ku ei omia tapoja (niitä huonojakaan) tarvii muuttaa.. miksi toisen vuoks muuttuu ku voi vaihtaa samanlaiseen?? ja mä oon jo jonki aikaa sanonu ja sanon nytki etten yllättyis jos saisin tietää et se olis pettäny mua loppu suhteen aikaan..

Mut se siitä sumplimisesta.. mie keksityn vaa itteeni nykyään ja siihen mikä tekee mut onnelliseks enkä murehi menneitä ku ei niille voi mitää tehä... ja vanhaan ei oo paluuta piste. Huomenna olis aamusta nuosu junaan kohti Jykylää ja kotia.. siinä männöö varmaa päivä sitte kouluhommien parissa ja koulun jatkumiseen valmistautuessa. Show must go on niiku me näyttelijät sanotaa.. tänää tuli kans tuijoteltuu tatuointii vähän omana muistutuksena..

mutta... MD painuu pehkuihin huomista odotellen ja siihen valmistautuen.. koskaa ei tiedä mitä se eteen heittää. Öitä :)