maanantai 24. maaliskuuta 2014

Tabletilla pelleilyä :D

Heips taas.

Tänää istun tylsällä luennolla ja sattu tää tabletti mukaan, nii ajattelin tän kanssa pelleillä ja päivittää blogini tässä sivussa :)

Eilen oli Jannen kanssa tosi rento päivä. Nukuttiin pitkään ja kateltii VD:tä ja laitettiin kämppiksen kanssa ruokaa. Illasta mie värjäsin tukkani takasin tähän tuttuun tummanpunaseen mikä oikeestaa tuntuu vieläki enemmän omalta kun tuo alkuperänen blondi. Siinä se eilinen sitte oikeestaa meni.

Tästä aamusta ei oikein oo mitää mainittavaa ku nukuttii pitkää ja sitten ku noustiin nii katelyii taas yks jakso VD:tä ku syötii aamupalaa.. siitä mä sitten lähinki luennolle ja ny oon kuolla tylsyyteen.. Lääkehoito aiheena ja sitä tuli viimenen vuos lähärikoulussa luettua ja harjoteltua.

Kuiteski taas musiikki osioon :)

Eilisen osuus: Day 07: A song that reminds you of a certain event/ Päivä 07 Kappale, joka muistuttaa sinua jostain tapahtumasta.

Disturbed - Warrior 

Laitan linkin myöhemmin :)

Ensimmäinen tapahtuma, mikä tuli mieleen oli Disturbedin keikka Suomessa Hartwall Areenalla olikohan 2011 syksyllä. Oli mahtava keikka ja sillon mentii viel kaveri porukalla, vaikka sillon siihen kuulu myös nykyinen exäni. Silti on hyvä muisto, koskamentii just porukalla jasillon tuli fiilis, et tähän porukkaan mä kuulun.

Sitten tää päivä: Day 08: A song that you know all the words to / Kappale, josta osaat kaikki sanat

Jippu & Edelmann - Jos sä tahdot nii

Linkki taas myöhemmin

Tää kappale on mun karaoke bravuuri, jonka pyrin aina laulamaan jos ollaa vaik just Titan kanssa Timessä laulamassa. Tänääki menää varmaan illalla. Tää kappale on yks niistä harvoista hempeistä biisestä johon mun ääni sopii.

MD taas kiittää ja kuittaa sekä jatkaa luennon kuuntelua. Hyvää päivän jatkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti