lauantai 29. maaliskuuta 2014

Kiiiiiiiiiire!

Moips!!!

Tää viikko on vierähtäny ihan uskomattoman nopeesti ja hirvellä kiireellä! hyvä jos Jannen kaa kanssa ehtiny textaamaan :( Joka ilta menny aika myöhää ennen kun päässy nukkumaan, ku menoo ollu iltaa asti ja sit on ollu nii väsyny, ettei oo oikee mitää jaksanu tehä muutaku ruokaa nassuu ja nukkumaan. Mutta se on onneks nyt takana päin, ja tänää ollu eka oikeesti rento päivä. Sillee noin aktiivisen viikon jälkee, tänää ollu jopa tylsää vaa olla kotona.

Maanantai illasta Janne lähti kotiin :( Sniif! Juttelin äiten kanssa jonki aikaa puhelimessa, ja paransin omaa maailmaani. Yritin ainaki, ku äitee osaa aina auttaa kaikkeen. Mikäköhän siinä on, et vaikka ite (ainaki luulee olevansa) on ihan fiksu nii silti äiti tietää aina kaikesta kaiken?? En ymmärrä.. Mutta kuitenki oli ihana taas vaihtaa kuulumisia äiten kanssa ku ei pysty enää nii säännölisesti juttelee, nii jotenki sellanen pieni pelko et etäännyttäis toisistamme. Toki se on jossai määrin luonnollista kun en asu kotona enää, mut mulla on aina ollu vaa äiti kelle puhuu siis IHAN KAIKESTA. Niiku, äiti jos kuka tietää ihan kaiken mitä mä teen, mitä tunnen jne. En mä täällä blogissakaa ihan kaikkee kerro ;) Mut kuitenki, sitten menin illalla istumaan Titta siskon kanssa ulos ja juoruumaan sekä päästää vähän höyryjä.

Tiistaina poljin taas töihin ja olin siellä vähän pidempää tällä kertaa perheen äidin apuna ku mulla ei ollu muutakaa. Sitte, ku tulin kotii, lepäsin hetken aikaa ja tein lihastreenii kotona ja väsähdin lopuks leffan ääreen. Tein sivussa joitai kouluhommia kyllä ennen leffaa, et sai jotai muutaki aikaseks.

Keskiviikkona sitten nukuin vähän pidempään ja menin dialogitreehein, jokseenkin valmistautuneena. Oli kivaa vaihtelua, kun vedettiin tavallaan "keskenämme" treenejä, kun meidän valmentaja joskus puhuu vähän liikaa jos se yrittää saada meille lisää keskusteltavaa. Treenien jälkee piipahin nopee kotona ja sit mentiin tuettavan kanssa uimaan pariks tunniks. Oli ihan mahtavaa! En muistanu et se oli noinki rankkaa mutta hauskaa :) Siitä vielä piipahin kaverilla kuhan oli kamat tuonu kotiin.

Torstaina Kävin pari tuntii töissä aamulla ja siitä menin treeneihin. Olin ihan rätti, ku pitkästä aikaa alkanu liikkumaan nii kroppa pistää hanttii ku kuona-aineet lähtee hitaasti liikkeelle. Mun piti jo torstaina mennä kampuksen salille, mut enpä jaksanu treenien jälkee.. menin metsästää Titalle synttärilahjaa luokkakaverin kanssa ja illalla suunnittelin pari tehtävää jotka perjantaina sitten tein koulun jälkee. Illasta piirsin parituntia sitte Titan kortti ja ihan hyvä siitä tuli :) Käsi tuli vähän kipeeks ku samaa kuvaa piirs neljä kertaa et onnistu varmasti, mut oli se sen arvosta. Illasta kanssa löysin mun vanhan mp3- soittimen, ku tajusin ettei mulla oo musaa seuraavaks päiväks salille.



Perjantaina eli eilen kävin sitten tekemässä lääkelaskujen kokeen ja pääsin kerrasta läpi. Sain kans tietää, että sain enkun kokeesta 3,5!!! Wuhuuu!! Sitten menin kouluhommien teon jälkee vähäks aikaa salille mut siel oli liikaa porukkaa ja ajatukset juoks liikaa omaa rataa etten pystyny keskittyy nii oli pakko tulla kesken reenin kotii. Kotona viimestelin Titan kortin, kirjotin yhen raportin kouluu varten, söin ja laittauduin. Illasta sitten Titan synttäri bileisiin tutustumaan moniin uusiin ihmisiin ja pitämään hauskaa :) Eipä tarvii vähää aikaa taas ulkona sitten käydä... Olin kanssa koko päivän ihan kikseissä siitä Mp3n löytymisestä ku siel on joku 300 kappaletta nii laidasta laitaa et ihan korvat sai orgasmin ku niitä kuunteli. Siis siel on tosi uutta musaa ja sit ihan sairaan vanhaa musaa jostai peruskoulu ajoilta myös. Nytki tässä kirjotellessani kuuntelen ihan haltioissani näitä vanhoja mahtavii kappaleita ja hämmennän itteeni ku osaan suurimman osan ulkoa!

Tänää sitten vaa ollu, pessy pyykkii, viimeistelin ja palautin yhen koulutehtävän, laitoin ruokaa, nukuin päikkärit ja kattonu pari leffaa ja animee :) Perus rento lauantai <3

Ja musiikki osuuteen <3

Tiistai: Day 09: A song that you can dance to / Päivä 09: Kappale, johon voit tanssia

Contiez f. Treyy G - Trumpsta

I'm a Trumpsta motherfucker!

Ajattelin tähän vähän uudempaa mieltymystä. Tätä tulee jytttyä tosi paljon jos on joissain opiskelija bileissä ollu missä ollu mahis päästä tanssimaa.. seuraaviin pari viikkoo nii ny oottelen sinne asti. Viimeks jäi Poikkarit välistä nii täl kertaa vois mennä ihan kunnolla tanssimaa ja päästelee höyryjä.

Keskiviikko: Day 10: A song that makes you fall asleep / Päivä 10: Kappale, joka saa sinut nukahtamaan

Carter Burwell - Bella's Lullaby leffasta Twilight

Täällä näin :)

Tää kappale on niin ihanan rauhallinen ja kaunis, et joskus saatoin vaa laittaa tän soimaa korviin jos oli vaikeeta nukahtaa. No ei menny kauheen kauaa. Tää on vaa niin kaunis ja rentouttava <3 Toki tän ois voinu kanssa tulkita et mikä on nii tylsä et nukahtaa, mut tykkäsin paremmin tästä lähestymistavasta.

Torstai: Day 11: A song from your favourite band / Päivä 11: Kappale lempibändiltäsi

Bullet for My Valnetine - Pretty on the Outside

Luoti rakkaalleni

Siis voi jestas tää on vaikee!!! Mulla siis ei sinäsä oo lempi bändiä, koska mun musa maku elää oikeestaa päivittäin et mitä sillon tykkää kuunnella ja mitä ei. Elämäntilanteet vaikuttaa kanssa tosi vahvasti. Tähän päädyin koska oon kuunnellu aika pitkään ja löysin tän taas pienen tauon jälkeen. Bändi kuuluu suurkulutus osiooni eli ainaki jossai vaihees päivää tulee väkisin et nyt pitää saada kuunnella BFMVtä.

Eilinen eli Perjantai: Day 12: A song from a band you hate / Päivä 12: Kapple bändiltä jota vihaat

Turmion kätilöt - Teurastaja

Kääk mun korvat!

Mun entinen paraskaveri pilas multa tän bändin, plus mä en oikeestaa muutenkaa oo koskaa oikee kestäny kuunnella näitä.. En osaa selittää, en vaa voi sietää!

Tänään: Day 13: A song that is a guilty pleasure / Päivä 13: Kappale joka on kielletty nautinto

Britney Spears - Gimme more


Hehe.. Tätä on ihana kuunnella jos on ees vähän hyvä päivä ja haluu vielä piristää itteensä. Tulee törkeen hyvä olo, varsinki jos tän tahdissa vaikka kävelee kadulla. Hymy levii väkisin kasvoille.

MD kiittää tältä iltaa. Kiitos ja kumarrus arvon lukijat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti