tiistai 18. maaliskuuta 2014

Koulutehtäviä ja uusia tuttuja

Moips kaikille.

Eilen en kirjotellu, ku se edellinen kirjotus tuli maanantain puolelle. Otin sen sitten eilisen kirjotuksena tuon haasteen osalta, mutta kerron tässä lyhyesti muuten eilisestä ennen, ku tää päivä ehtii vaihtumaan :)

Eilen siis nukuin pitkää, tai ainaki yritin muta samperin valopallo herätti jo ysiltä.. Menin puolenpäivän aikaa kampukselle maksamaa kaverille velat, ostamaan torstain opiskelija pippaloihin lipun ja tekeen koulutehtäviä. Koulu tehtävien parissa tuli istuttua sitten kolmisen tuntia.. Sitten kävin ikkuna shoppailemassa ja tulin kotiin lakkaamaan kysset ja lepäämään vähäks aikaa mistä lähin sitten pariks tuntii kaverin kanssa kahville. Meillä oli ihan sairaan hauskaa ku päivitettii kuumimmat kuulumiset ja juorut :D

Tänää ollu sitten nii urpon turha päivä.. Kävin töissä aamulla ja poljin tossa hiton lumi pyryssä sinne sen viis kilsaa suunta... ei ihme et jalkoi särkee ny.. sitten tulin kotii ja etsin kadoksissa olevaa motivaatiotani tenttiin lukuun ja tehtävien tekemiseen.. päikkäreillä... etsin siis.... hyvin ahkerasti :D Sain sentää yhen tehtyä ja sitten muun aikaa katoinki animee. Sitten kävin tän uuden tuttavan kanssa kahvilla. Jätkä siis josta aikasemmin blogissa maininnu johon tutustuin Titan kautta ja ollaa niitä näitä juteltu baarissa parin ääressä ja jotai epämääräsiä facessa. Oli ihan mahtavaa. Sillee yllätti miten samankaltasia asioita meidän elämissä on tapahtunu vaikka ollaa ihan eri lähtökohdista. Plus se oli huvittavaa ku hän kysy multa vähän huolestuneeseen sävyyn et tietääkö Janne, et olin sitä näkemässä. Tää mun usko ihmiskuntaan alkaa ehkä hiemsn palata.. Mut joo.. siinä nää mun pari päivää.. tässä oikee enää silmät ristissä jaksa kirjottaa muuta ku tosiaa siihen tenttiiki pitäis lukee viel tänää.. enpä taida jaksaa.... väsyttää liikaa... Itteesä saa syyttää :)

Mutta taas haasteeseen: Day 02: Your least favourite song / Päivä 02: Vähiten suosikki biisisi.. (ymmärrän tän inhokki biisinä)

Robin - Frontside Ollie

https://www.youtube.com/watch?v=oNfwMepTuZ0

Mä en siis voi kestää Robinii.. mä en jaksa sitä massa huudatusta ja ku toi on ii kulunutta JB:n kanssa (don't make me say it out loud).. siksi tää biisi

Tattista vaa ja öitä kaikille, MD kiittää ja kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti