lauantai 22. maaliskuuta 2014

Parin päivän kalenteri tukos

Hupsista vaihteeks :D Piti eilen kirjottaa mut vähän unohtupi.

Torstaina aamulla oli tosiaan se tentti, mikä meni yllättävän hyvin :) Sen jälkee kävin karhuumassa hyväkslukuja tutoropettajalta alkuperäsen ammatin eli lähärin hommista. Saatiin siitä hyvä sovinto open kanssa ja samalla tiedustelin lukihäiriö testeistä. Ne on kuulemma seuraavan kerran syksyllä koulun alkuun.. Eipä tässä oo pitkää enää kouluu muutenkaa.. Treenit oli sitten erikoisversio, ku meillä oli yhdistetyt treenit toisen tiimin kanssa. Se meni mukavasti ja siitä menin sitte shoppailemaan ja syömään kaverin kanssa. Meillä oli ihan sairaan hauskaa ja oltii ihan yber ähkyjä ku sieltä lähettii.. Mä menin siitä sitte laittautumaa, ja alottelemaan luokkalaisen luokse minne tuli sitten muutama muu. Sieltä lähettii sitte opiskelija bileisiin yhessä ja meillä oli ihan törkeen hauska yhessä :) Näin kans kahta Jykylä bestistä siellä ja parit tutorkaveritki osu kohille. Oli ihan sairaan hauska ilta. Sieltä kömmin sitten kotio nukkumaan.

Aamulla heräsin sitte ajoissa siivoomaan kotia ja suihkuu, ku kultani tuli taas luokseni viikonloppua viettään. Päästii mun luo nii annoin Jannen nukkuu muutaman tunnin ku ite tein kouluhommia ja ompelin haalari merkkejä. Sitte ku raaskin herättää sen, nii lähettii kauppaa, tentii ruokaa ja katottii Vampire Diariesii muutama jakso yhessä samalla ku syötii. Siitä mentii sitten ajoissa nukkumaan ku molemmat oli univeloista ihan rättejä.

Tänää nukuttii pitkää ja oikeestaa sit vaa oltu. Katottii tuossa Potter 7 osa 1 yhessä ja muuten otettu vaa rennosti. Kohta olis sitte kaupoille lähtöö mm. ku värjään tukan täs vkl aikana nii haen värin sun muuta.

Sitte biisien osuuteen :)

Torstain osuus: Day 04: A song that makes you sad/ Päivä 04: Kappale joka saa sinut surulliseksi

Mouling Rouge leffasta Evan McGregorin ja Nicole Kidmanin - Come What May

Elokuvan päätös kohtaus jossa biisi

Siis tää biisi (ja varsinkin kyseinen kohtaus) saa aina, jos ei itkemään nii ainakin kyyneleet silmiin. Aivan ihana kappale ja leffa mut minkäs teet :D

Eilinen: Day 05: A song that reminds you of someone/ Päivä 05: Kappale, joka muistuttaa sinua jostakusta:

Antti Tuisku - Yritä Ymmärtää


Naurakaa vaa jos haluutte, mä oon ylpee entinen fani. Tää biisi muistuttaa mua meidän koirasta, joka meillä oli ku olin pieni. Pimu oli mulle ku sisko ja kun se piti lopettaa niin kuuntelin sillon varmaa vuoden verran tätä biisiä, ajattelin Piukua ja lauloin sille tätä. Sillee mä pääsin siitä yli. Kyllä vielki nousee vähän kosteutta silmiin kun tota kuuntelee.. Et silleen tää biisi menis näihin molempii päiviin, mut halusin molempiin oman.

Ja sitte vielä tää päivä: Day 06: A song that reminds of you of somewhere/ Päivä 05: Kappale, joka muistuttaa sinua jostain paikasta.

Tiktak - Satuprinsessa


Tää biisi muistuttaa mua Kiljavasta, lasten leiristä jolla tullu käytyy joka kes ja melkee joka talvi ala-aste aikana. Se oli sellanen paikka missä on naurettu maha kipeenä, syöty kesä herkkuja mahtavalla kaveri porukalla ja laulettu yöllä nuotion ääressä (joskus vähän liianki kovaa) vanhojaki lauluja. Tätä tuli kanssa, varsinki tyttöjen kanssa aina laulettua ja myös todellaki naurettua.

MD kuittaa ja lähtee jatkamaan viikonlopun viettoa kullan kanssa :) Huomiseen o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti