maanantai 17. maaliskuuta 2014

Sunnuntai illan viete: 30 Days of Music haaste

Heilou taas :)

Melkee viikko taas hurahtanu ja sain tuossa ideankin matkan varrella, että miten oikeesti saisin itteni useemmin aktivoituu tänne kirjottelemaan. Kerron siitä vähän myöhemmin vielä. Mutta ensin viikon kuulumisiin :)

Lyhyesti sanottuna Innovaatio- viikko oli ihan perseestä. Ideoiti ei ollu mitää helppoo paskalla motivaatiolla, eikä ympäristö oikee kauheesti halunnu tajotakkaa sitä. Parina päivänä piti käydä Kauppakadulla kyseleen ihmisiltä mielipiteitä meidän ratkasukonseptii, ja seki oli aika ahistavaa. Ihan kivasti se meni ja saatii tosi hyvää palautetta. Toimeksiantaja kanssa tykkäs tosi paljon meidän esityksestä. Ryhmä oli hauska, koska kaks kolmesta jo ennestää tuttuja. viikko meni luojan kiitos nopeesti ja sitte tuliki perjantai.

Perjantaina karkasin sieltä koseptien esittelystä, koska meillä alko tutor-koulutusleiri. Sinne menin pienellä varauksella, mm. sen takii ku oli pää painotteisesti enkunkielinen. Mut se meni tosi hienosti, pärjäsin toisi hienosti kahen muun sossun kanssa, sain uusii kavereita sekä enkku taittu multaki yllättävän hyvin. Illalla päästii saunaan, ja arvatkaas kuka tapaturma altis oli saunan jäisessä pihassa perseellään? MINÄ!!! onko ylläri.. ei oikeestaa.. Ranne oli siinä illalla jokseenki kipee, ja se turpos vähän mut oon nii tottunu tohon. Tutorvastaava katto ihan hämillää, ku pyysin sideharsoo ja rupesin vaan tottunein ottein sitoo sitä tohon ranteen ympärille :D

Perjantaina, tai pikemminki lauantai aamuna sitte tuli valvottuu sinne vajaa viitee asti ku jäin suustani kiinni saikku tutorin kanssa. Samalla alalla sillee kuitenki ollaa, nii kyllä juttua lens. En oo varmaa taas pitkää aikaa nauranu niin paljon... mun vatsalihakset on vieläki ihan kipeet. Illalla mentii sitten Timee viettää jatkoja. Siellä tuli laulettua, tanssittua ja tutustuttua lisää ihmisiin jne. Oli ihan sairaan hauskaa :)

Tänää sitte ollu aika tyhjän panttina, ku nukuin jonneki puol kahtee, jonka jälkee kävin suihkussa ja laitoin ihan ruokaa. Sitte lähin Katin kanssa ikkuna shoppailee pariks tunniks, missä löysin pari paitaa mitkä haluun joskus ostaa :) Huomenna haen varmaa yhen ja, ku löysin itelleni kerranki hyvän farkkuliivin nii saatan hakee sen torstaina tai perjantaina ku tulee palkka! Sitte kans varmaa värjään viikonloppuna vikaa kertaa vähään aikaa, koska kesä ehtii toivottavasti alkaa ennen, ku mun juuri kasvu alkaa näkyy kunnolla. Siitä saisin syksyks kunnol ehittyy kasvattaa omaa tukkaa takas samalla, ku kesä valentaa punasta haaleen ruskeeks, ja se saa sellasen ihanan liukuvärjätyn efektin. pitää vaa katella mihin sitä ny rahaa käyttää ku heti ku saa vähän ylimäärästä nii tuntuu et se hävii nopeemmin ku tarvis.

Mutta sitten tähän hienoon ideaani... Sain tän idiksen jo torstaina mut oli pe-la jääny välistä nii ajattelin sen tässä tänää (tai eilen... no meni se väkisin maanantaille XD) alottaa. Ideani siis on 30 Days of Music haaste, jonka olen joskus pari vuotta taaksepäin tehny facebookkiin. Ideana siis se, että tekisin sen tänne, niin kun olisin tän kuukauden aktiivisesti väkisin käymässä ja kirjottamassa täällä, siitä oppis muutenki käymää vähän ahkerammin täällä. <- Lause rakenne perseestä mut en jaksa keksii miten sanois järkevämmin XD Eli latelen tänne tehtävän annon joka päivä ja toki sen biisin, johon sitten liitän vähän selitystä. Toki samalla päivän päivittelyä :)

Eli siis tässä tulee tän kuukauden ensimmäinen:
Day 01: Your favourite song/ Päivä 01: Lempi biisi

Irina- Kymmenen kirosanaa


Tätä oon laulanu ny oikeestaa joka kerta, kun on käyny karaokee laulamassa. Täs biisissä on niin paljon asennetta ja energiaa, et oon ihan fiiliksissä ainaku kuulen tai lauleskelen tätä... C-osa on kans sellanen mitä oikeesti rakastan, koska siinä saa laulaa kovaa ja korkeelta. Ihan mahtava biisi <3

Tähän on hyvä lopettaa joten MD taas, niin kuin aina, kiittää ja kumartaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti