keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kiirettä alkaa taas pukkaa..

Moips.

Tänää ollu taas ihan hullun mylly päivä ja vielä vajailla unilla.. Voitte siis kuvitella mm. koulu motivaatiota.. Okei aamulla oli kivaa, ku huomasin lääkelaskujen sujuvan. Vielä ku aamulla mietin, että kumpi ottaa turpaan 6-0, minä vai laskut. Hyvin ne suju ja niitä jakso tehäki, ku huomas olevansa hyvä :) Jopa lupauduin ens viikolle kaverille pitää lääkelaskuista tukiopetusta :D Siitä mentii sitte treenehin missä sitten kupla tästä jaksosta puhkes niin totaalisesti. Meillä oli siis aluks sillee että vaan treenit kaks kertaa viikossa ja sitte muutama luento siellä täällä.. Mut nyt tuli sitten, tehkää neljäosanen hyvinvointi suunnitelma, joka sisältää treeni suunnitelman, ruokaseurannan, unipäiväkirjan ja sosiaalisen verkoston kartottamisen. Sitten viel toteuttakaa tätä suunnitelmaa.. voi huoh.. PLUS SE LOPPU ANALYYSI KURSSIN LOPUKS.. tässä sivussa pitäis lukee ja tehä pari edellisen jakson tenttiä ja alkaa kirjottaa työssä oppimisen raporttia... ehkä sitä on ens vuonna fiksumpi ja alottaa jo syksyllä sen kirjottamisen..

Koulun jälkeen tulin äkkii käymään kotona, minkä jälkeen lähin näkee tuettavaani keskustaan ja käytiin ikkuna shoppailemassa :) HUOMENNA TULEE PALKKA.. mut sen pitää riittää vähäks aikaa.. tosin en oo varmaa puolee vuotee ostanu vaatteita ku ei oo a) ollu rahaa ja/tai b) ei oo löytyny mitää kivaa.. nyt sitte huomenna olis hankinnassa kengät, farkku liivi ja ehkä pari paitaa.. sit ei tarviskaa ostaa vähään aikaa mitää uutta :) ku ne on sillee neutraaleja et voi käyttää niin kesällä ku talvella <3 Ootan huomista innolla!!!! Sit toki vielä huomenna on taas opiskelija bileet joihin aijon mennä, sen jälkee ku oon shoppailun ja bileiden välissä käyny kaverin kassa syömässä ulkona <3 huomenna on siis kunnon hemmottelu päivä!

Sitten taas päivän biisiin: Day 03: A song that makes you happy/ Päivä 03: Kappale joka tekee sinut onnelliseksi

David Guetta f. Taio Cruz & Luda Cris - Little bad Girl

Aivan mahtava biisi ja mieliala nousee aina, ku kuuntelee jotai tällasta musaa :) Tätä tulee kotonaki bailailtua joskus!

MD kiittelee taas lukijoita ja muistuttaa että saa kommailla tai kysellä :) En mie pure.. ainakaa kovaa :D mutta kiitti ja huomiseen o/ Mä meen koulutehtävien parii ja lukeen tenttiin </3

2 kommenttia:

  1. Halusin kokeilla kuinka kovaa puret XD !!! T.sun pikkunen

    VastaaPoista
  2. Kerro ketä pitää purra nii katotaa :D

    VastaaPoista