maanantai 23. kesäkuuta 2014

Astetta rankempi Juhannus..

Moips taas :)

En jaksanu eilen illalla kirjotella ja perjantaina halusin ihan vaan nauttia jussista ku porukat lähti aamusta vaunulle viettää viikonloppua ja jättivät miut tänne talon vahdiks, ku kerta töissä olin. Tänää alko onneks sitten aamuvuoron jälkee kolme vapaata nii saa hengähtää hetken :)

Perjantaina oli hauskaa töissä, ku siellä oli mua vajaa vuoden nuorempi jätkä mun ja yhen toisen mies hoitajan kanssa vuorossa ja juteltii tatskoista oikeestaa koko ilta ku ei hommia tehty. Samalla kanssa huomattii, et kuinka samanlaiset kaveri piirit meil on. Tosin ne, jotka on sen kavereita on mun entisii riparipikkusia :D Siinä sitte ku juteltii tosi paljon millasii leimoi ollaa mietitty, mitä jo on, kellä ja missä käyny ottamassa, nii miehän sain sitten siitä ihan järkyttävän tatska kuumeen!! Tää on ihan kauheeta! Tekis mieli vaan kävellä jonneki liikkeeseen kuvan kanssa ja sanoo et pistäppä inkaten.. ÄÄÄÄääääää!!! Päätin et loppu kesästä kyllä haen yhen, ennen ku meen takasin kotii Jykylää opiskelee. Kakskymppisiks talveks on sitte isompaa prokkista suunnteltu ;) Mut eka pitää ottaa tollanen välietappi, mitä oon muutenki suunnitellu jo oikeestaa melkee sen kaks vuotta.. Jos saan ite piirrettyä (ja pakko jonki verran pirtää mallia tatskaajalle jos en saa ite tehtyy tarpeeks hyvää) nii laitan tänne sitten suunnittelu kuvia :) isommasta prokkiksesta miulla onki jo täällä aikasemmin kuvaa.. En muista missä kirjotuksessa oli, mutta joskus aikasemmin tässä keväällä piirsin sen unisiepparin, niin otan sen varmaan tuohon oikeaan olkaan. Tässä hihaa rakentaessa :) Ja kerranhan täällä eletään! Miusta tatskat osaa olla kauniita ja haluun siks niitä lisäääääääää! Nii voi iteki olla nätti :) Tai sit vaa huomio kiinnttyy miussa muualle ku naamaa :D

Illalla ku tulin töistä sitte kotiin ja olin saanu ruoan tehtyy ja aloin syömää, nii Humppis soitti miulle yllättäen :) Oli kiva jutella pitkästä aikaa rakkaan ystävän kanssa ihan et kuuli äänenki. Hauska oli ku toisaalta ikävä vähän helpotti hetkellisesti, mut sit toisaalta vaan lisäänty :D Yksinäisee iltaan toi kivaa piristystä, et joku kaipas kaiken sen Juhannuksen juhlinnan keskellä :) Valvoin siitä sitte jonneki puolee yöhön ja menin nukkumaan.

Eilen sitten nukuin pitkää tosin heräsin joskus 5.13 ihmeelliseen metelii mikä kuulu yläkerrasta, muistutti mukavasti riitelyä.. Mut en jääny kuuntelee, ku totesin vaan itekseni et olkaa hiljaa ja nukahin uudestaa sammutetuani mp3 -soittimeni mistä olin kuunnellu musaa mennessäni nukkumaan et sain pään tyhjennettyä. Katiskaa on mukava kuunnella kans ku lievittää koti-ikävää :) Töissä aika meni sitten ihan semi jouhevasti. Oltii muiden hoitajien kanssa tehokkaita ja saatii ihan ajallaa väsymyksestä huolimatta homma hoidettua. Sitten tulin kotii porukoiden kyydillä, ku vaunulla oli huono sää, nii tulivat aikasemmin kotiin. Menin sitte ihan semi ajoissa nukkumaa..

Tänää oli sitten aika rankka aamu.. En saanu kunnolla nukuttuu nii olin ihan uuvuksissa ku töihin pääsin, siellä sitten avitin paria asukasta aamutoimissa ja menin sitten yhen asiakkaan luokse aikeissa mennä avittamaan häntäki, mutta löysinki hänet menehtyneenä omasta vuoteestaan.. Siinä meni hetki pienessä epäuskon ja hätääntymisen sekavassa tilassa, josta virrottuani huusin sitten työparin avukseni huoneeseen, ja molemmat yritimme löytää asiakkaasta pulssia sekä hengistystä. Emme löytäneet kunpaakaan. Siinä meni sitten seuraavat pari tuntia kun soiteltiin ympäriinsä, laitoimme vainajan siistiin kuntoon sekä siistimme hänen huonettaan omaisia varten. Kyllä siinä vainajaa pestessä meinasi tulla kyyneleitä, kun muistelimme kolleegan kanssa, millainen hän oli ollut sekä ihmettelimme, että miten näin äkillisesti hänen pois meno kävi. Edellisenä iltana ollut aivan normaalin pirteä ja reipas. Toi oli lähes kolmi vuotisen urani eka kerta ku nään/joudun laittamaan vainajan. Yllättävän hyvin kestin, et kuuppa on ainaki kai hyvässä kunnossa valittemassani ammatissa. Ihan hirvee olohan mulla oli jonki aikaa ja vähän pökerryksissä olin oikeestaa koko vuoron ajan. Kolleega kanssa kävi varmistelemassa aina välillä et olinko kunnossa kun olin jonku asiakkaan kanssa hävinny aamutoimille. Olin varmaa aika valkee, mut oli mulla välillä aika hutera oloki et vähän välii jouduin hakeutuu istumaan.

Töiden jälkee menin hyvälle ystävälle pariks tunniks kattoo leffaa ja jubailee kaiken näköstä. Kyl me jonki verran puhuttii tosta aamusta, mut se ei jotenki ollu semmonen asia, mistä just hänen kanssaa nii mieluusti halusin puhua..

Myöhemmin siitä ku lähin kotii nii soitin Humppikselle, ku tiesin etä hänen kanssaa helpompi ja vähän mukavampi jutella tollasesta ja vähän saada käsiteltyy sitä. Kyllähän me tosi paljon puitiin töissä kolleegan kanssa tota tapahtunutta, mutta eri asia se on puhuu omista fiiliksistää, mitä se herätti (tietenki tietosuojaa noudattaen eli ei mitään tunnsistettavaa) sellasen ihmisen kanssa, joka tuntee miut vähän paremmin ja johon oikeesti luotan ja tiiän, että saan kysymättäki neuvoa sekä uutta näkökantaa asiaan. Okei meilläki paljon eroa elämänkokemuksessa jo iän pohjalta ja seki miun mielestä vaan hyvä juttu, koska toinen on voinu kokee jotai sellasta josta kertomalla toinenki voi oppii.. Tai sitten jotain samankaltasta ja se auttaa ymmärtämään toista paremmin. Myös ihan vaa se että koska Humppis on nähny elämää enemmän ku mie, tai miun kaveri jota tänää näin, nii osaa käsitellä tollasii asioita paremmin ja sen takii halusin purkaa olooni hälle. Juteltii me myös tosi paljon kaikesta muustaki, ihan niitä näitäki ja se oli tosi mukavaa. Sain myös tänää seuraavalle kuudelle viikolle työvuorot nii kerroin hänelle ensimmäisenä, koska oon menossa kotiin. Katsulle laitoin viestiä kuhan pääsin kotiin ja lopetettii Humppiksen kanssa puhelu :) Katsun kanssa tullu sitte tässä koko ilta viestiteltyä.

Pakko sanoo et oon mie kyllä onnistunu ympäröimää itteni mahtavilla ihmisillä <3 Kiitos rakkaat tuesta ja jutskailu seurasta!! Tähän loppuun vielä sanottava ettei mulla siis mitää hätää oo :) Ihanien, läheisten ja tärkeiden ihmisten kanssa juttelu helpottanu tosi paljon oloa (pienehköä ahistusta oli ku töistä pääs) ja piristäny fiilistä. Kanssa tässä koko illan kuunnellu Bon Jovia ku sitä pari päivää kuunnellu töissä ku keittiössä ollu sijaisella radio auki, nii varmaa joka neljäs kerta ku siellä käyny nii soinu joku niiden biisi :D

Päässä taas pyörineet:
Nopsajalka - Lupaan olla
Bon Jovi - Born to be my babe, Runaway, You give love a bad name
Bullet for my Valentine - Tears don't fall, Hit the Floor

MD toivottaa hyvää viikon vaihdetta kaikille ja painuu nukkumaan toivoen, että vapaasta tulis rentouttava ja voimia loppuviikolle antava :) Se on moro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti