torstai 26. kesäkuuta 2014

Rentouttavat vapaat ja uusia tuulia (ehkä)

Heilou!

Annoin itselleni luvan ottaa nää miun vapaapäivät rennosti ja olla stressaamaatta edes tästä blogista. Huomenna olis taas paluu töihin nii päätin ottaa tänää paluu askeleen arkeen ja päivitellä mitä onsattunu ja tapahtunu :)

Maanantaina olin ihan vaan kotona aamupäivän, kattelin leffan ja Sinkkuelämää ekan seasonin jaksoja. Iltapäivästä näin Nipsua, miun lapsuuden kaveria ja vaihettii pitkästä aikaa kuulumisia ja kyselin paljon Nipsun reissusta ku se oli ollu pari viikkoo ulkomailla. Iteki haluisin reissaamaan ja näkee maailmaa mut ku ei oikee ny oo rahaa ja haluis et se olis sit jollai tavalla erityistä :) Mä en tiiä miks, mut oon selvästi näitä ihmisiä, joiden teoilla pitää olla merkitystä vähän enemmänki ku päähänpisto. Nipsulta sain sitte pari pelii lainaan, ku miulla oli jokseenki tylsiä aukkoja näissä miun vapaa päivissä ja porukoilla pleikka nii sain tekemistä :) Lainasin siltä Mirror's Edgen ja Beyond Two Soulsin. Ja en muistanu kuinka koukuttavaa pelaaminen olikaan.. Mut palaan siihen kohta. Illalla käytii äiten kanssa taas lenkillä ja teki tosi hyvää :) Sain ihan hyvin nukuttuu, vaik näin vähän painajaisii. Johtuivat varmaa tuosta sunnuntaisesta..

Tiistaina hakkasin sitten neljä tuntii pleikkaa ihan huomaamattani! Tuo Beyond Two Souls on kyllä ihan sairaan koukuttava vaikka on välillä kanssa tosi pelotava... Parissa kohtaa ku oli vähän kuumottavamoi kohta nii huomasin ku omaki pumppu hakkas ku hahmoo pelotti :D Aamulla muuten yllätin itteni ihan uuden tava parista!! Mie oon alkanu tulee melkee riippuvaiseks teestä.. o.o pari viikkoo vasta sitä tuossa juonu sen pari kuppii päiväs nii, nykyää tarvii aamulla jo ekan kupposen että herää. Onko nää nyt niitä merkkejä siitä että meikä alkaa olla aikunen?? Tai aikuistumassa? Sitten vaan olin kotona ja illasta kävin taas äiten kanssa kävelyllä. Miusta tuntuu, et tuo ku ollaa käyty lenkeillä äiten kanssa nii on lähentäny meit aika paljon :) Ku jutellaa omista huolistamme paljon siel ja niistä asioista mitkä on mietityttäny viime aikoina. Miusta on kanssa hienoo et äitee kysyy multaki joihinki asioihin näkökantaa, eikä kohtele miuu enää ku kakaraa. Pakko liittää tähän oheen todistusaineistoa tästä miun aamu kupposesta..


Olin tässä vaiheessa kyllä jo juonu kupposen tyhjäks enne ku sain päähäni ottaa todistusaineistoa talteen :D Mutta ei se mitää, toivottavasti uskotte tätä miun hämmästelyä!

Maanantai ja tiistai iltoina tuli kanssa juteltua tosi paljon Humppiksen kanssa ja Katsu perkele soitti miulle vajaa tunnin puhelun eilen vaikka se naikkonen on puhelkossa :D Ihana tosin kyllä on kuulla rakkaista ystävistä joita kaipaa paljon <3 Ja kiva, että joillakin on ikävä miuuki :) Huomannu tääl kotipuolessa ollessa et aika nihkeetä ollu tää miun sosiaalinen elämä, sillee et käyn töissä ja illat istun Humppiksen kanssa facessa ku ei jaksa enää lähtee mihinkää melkee ees aamujen jälkee.. Aamuihin nii aikanen herätys ja illalla on sit nii myöhä ette jaksa enää nähä ketää.. Sosiaalinen media siis kunniaan :D

Viime yönä en sitte oikee saanu nukuttua ku näin painajaisia ja uuestaa nukahtamisessa meni heräämisen jälkeen ihan sairaan kauan.. Taitaa viel vähän painaa tuo sunnuntainen.. en tiiä.. voi johtuu tosta jännästä pelistäki? Kävin sitte päivällä ens viikon leiriä suunnittelemassa/palaveraamassa vetäjä porukalla ja illasta näin vanhaa työkaveria :) Oli kiva nähä pitkästä aikaa ja jubailla niitä näitä, ja intoilla uudelle ihmiselle hyvin elämässä meneviä asioita. Oli myös kiva saada kuunnella toisen murheita ja olla avuks ja tueks minkä pysty. Sit tulin kotii ja rupesin juttelee yhen miun Jykylä kaverin kanssa joka kanssa on bloggaaja, nii juteltii ku miulla on pari päivää ollu ajatuksen poikanen et pitäiskö miun uuistaa tätä miun blogii jonki verran.

Tää on kuitenki miun kanssa eläny kaiken näköstä viimesen parin vuoden aikana, mut oon nytki kääntäny nii vahvasti ihan uuden sivun elämässäni et tää vanha ulkoasu vaikuttaa jopa synkältä miun silmää.. Sit olin kanssa miettiny parii sisällöllistä muutosta, kuten et alkaisin laittelee lisää kuvii tänne, jota kautta esiintyisin ehkä kohtapuoliin jokseenkin omalla naamallani, mutta nikin pitäisin :) Sais tavallaa kertoja kasvot, mut silti saisin pidettyy sellasen omanlaisen etäsyyden :) Ennallaan pitäisin ainaki sen, että musa olis osana kokoajan jotenki läsnä, niinku se on miun elämässä muutenki. Kaverin kanssa ku juteltii nii päätin et ens viikon kun oon leirillä nii miulla on siel aikaa pelleillä tän kanssa nii voisin kokeilu muokata ainaki johonki suuntaan tätä ja kattoo mitä käy.. Eli uusia tuuli olis ehkä tiedossa.. Oon jonki verran kanssa miettiny tätä aikasemmin mut en oo jaksanu vaivautuu.. Kunnes taas tulin ajatelleeks, et itellenihän tavallaa mä vaan tätä kirjotan. Jaan sitä vaan sen takii et jos painin jonku asian kanssa, ja joku tekee samaa nii voi saada jotai apua siitä, että joku muuki tällanen ihan tavallinen tallaajaki painii sellasten asioiden kanssa. Ihminenhän miekin vaan oon :)

Vapaiden hittibiidejä:
Bon Jovi - Runaway & You Give Love a Bad Name
Pussycat Dolls - Wait a Minute & I Don't Need a Man
Kat Deluna - Unstoppable & Run the Show
Katutaiteilja - Tällaista tänään & Onnenonkija
Irina - 10 kirosanaa
Paramore - Crushcrushcrush
Haloo Helsinki - Perjantai
Avril Lavinge - Girlfriend
Chisu - Mun koti ei oo täällä

MD lähtee treffeille nukkumatin kanssa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti