torstai 19. kesäkuuta 2014

Vapaa päivän viettoa

HeipsrallaaaaaaaaaaaaaAAAaaaaa :D

Tänää ollu ihan mahtava päivä! Nukuin vähän huonosti ku näin outoja unia, jossa esiinty hyviäki ystäviä touhuumassa ihan piemeitä, mutta sain kuitenki nukuttuu enemmän ku viimeseen viikkon aikana. Heräsin kuitenki aamulla ihan pirteenä ja hyvän tuulisena ja laittauduin vauhdikkaasti ja lähin kattomaan lapsuuden ystävää lapsineen.

Oli kiva nähä vanhaa tuttua pitkästä aikaa ja huomaa näin pidemmällä näkemisvälillä, miten paljon toinen on kasvanu henkisesti ihmisenä. Vanhemmuus sopii tosi hyvin tälle mun likkakaverille, varsinki ku muistaa millanen toinen on teininä ollu. Molemmille oli myös tosi ajankohtasia aiheita elämässä esim. hän oli ottanu uuden taskan nii ideoin tulevaa omaani hänen kanssaan. Pitäis kuitenki alkaa samaa selkeetä kuvaa mitä haluu kun haluun kakskymppisiks jotai erikoista ja mulla on jo mielessä minkä haluun, mutta se idea elää koko ajan vähän :) Pitäis saada tatskaaja kiinni ja alkaa ideoimaa sen kanssa mitä hakataa taas synttärinä.

Sen jälkee tulin piipahtamaan porukoiden luona syömässä ja viiletin eteenpäin. Näin tällä kertaa rakasta bestistäni Petraa <3 Oli ihana taas nähä murua ja vaihtaa kuulumisia. Huomasin kanssa että vaikka meidän viime juttelu kerrasta edes facen välityksellä on varmaa melkee kuukaus niin silti tuntuu ku oltais viimeks eilen nähty. Et ihan ku mitää välimatkaa ei olis ollukaa. Meillä kuitenki on helppoo ymmärtää toisiimme ku ollaa samalla alalla ja tiedetää et vapaat on harvassa et osuis yksii kenenkää kaa. Tai se, että ei töiden jälkee välttämättä oikeesti jaksa jutella enää kellekää, minkä takii viestittely voi jäädä vähemmälle. Meillä lens huonooki juttuu (läppää) yhtälailla ku ennenki ja muisteltii kanssa jotai meidän vanhoja inside juttuja ja muutenki menneitä. BEMAIII!!! XD joo moi :D

Miuu häiritsee ku kaks päivää soinu yks biisi päässä, ku tiistaina kuuntelin kahesta huoneesta radiosta sitä soitettii varmaa toistakymmentä kertaa aamuvuoron aikana. Tosi tarrtuva, ihan jees kauniit lyriikat ja sellanen sopivan soljuva et sitä jakso töissä kuunnella.. Biisi on siis Nopsajalan Lupaa olla.. Samassa sarjassa mun MP3:n on tyrkyttäny mulle tosi usein eilen ja tänää suflella soitettuna Cascadan Bad boyta... Mikä näissä biiseissä oikein on.. Tänää ei oo oikeestaa musasta enempää sanottavaa ku ei oo parii päivää muita biisejä ollu sillee vahvana.. tänää kyllä dösää odotellessani kuuntelin Paramoren Crushcrushcrushia repeatilla ku muistelin sanoja etteivät pääse unohtumaan.. Porukat lähtee onneks huomenna jussia viettämään vaunulle niin saan treenata ääntä (tai enemmänki ylläpitää) rauhas kotona.. talo täynnä mummoja nii ei kukaa kuulekkaa :D

Tästä pistänki koneelta pyörimään Jali ja Suklaatehdas leffan ku en oo koskaa nähny sitä loppuun!!! Ärsyy ku aina pystyny kattoo vaan siihen yhtee tiettyy kohtaa ja sit ei oo pystyny syystä tai toisesta jatkaa.. nii nyt katon sen vihdoinki loppuu asti ja meen nukkumaan koska huomenna miuu odottaa iltavuoro.. Saa nähä mitä siitäki tulee. Ainaki menos paremmal mielel duunii ku nauranu bestiksen kanssa nii paljon ja se et miulla on siel ainaki yks kiva työkaveri samal osastolla nii viihtyy :)

MD toivottaa hyviä öitä o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti