torstai 31. heinäkuuta 2014

Oikealla tiellä?

Heipsan taas :) Pari päivää taas menny aika sukkelasti nii aika jälleen päivitellä touhuja :)

Maanantaina jälleen oli aamuvuoro, mikä oli hyvin uuvuttava. Helle söi voimia ja ku sai juoksennella ees taas töissä nii oli aivan ihana kombo :/ Siinä päivällä Nipsu laitto sitten viestiä, et käytäskö rantsussa ku pääsen töistä. No miehän lähin ihan mielelläni :) Oli ihanaa päästä pulikoimaan viileeseen veteen ja ottamaan vähän aurinkoa :) Pelleiltiin kanssa niiku ennen vanhaa, nii ruvettii ihan nostalgisoimaa ku ollaa tolla samalla rannalla käyty joka kesä yläasteen likkaporukan kesken ja siellä on paljon muistoja. Rantsun jälkee kävin vielä vähän aikaa Nipsun luona moikkaamassa sen dogia, joka oli kasvanu ihan älyttömästi. Ihanaa ku pieni muisti mut vielä ku sekos onnesta ku pääsin ovesta sisää :D Ihanaa ku joku riemuitsee noin paljon miun näkemisestä, ettei meinaa jaloillaan pysyä :D Sieltä tulin sitten porukoille kotii, ja olin vaa loppu illan ja yritin päästä ajoissa vaihteeks nukkumaan. Pääsin ihan hyvissä ajoin siitä nukkumaan ja nukuinki yllättävää kyllä ihan hyvin vaihteeks :)

Eilen tiistaina sitten oli putken viimenen aamu!! Olin aamulla ihan fiiliksissä ja heräsin jopa just ennen herätyskelloo o.o Töissä meni mukavan rennosti, mutta silti tuntu et vuoro kesti ikuisuuden. Sieltä ku pääsin nii pinkasin kotii ja nukahin pariks tunniks koneen ääree sitte :D Vähän väsytti! Siitä nousin syömää ku porukat oli tullu kotii ja äitee sopivasti tehny ruokaa :) Porukoilla asumisen etuja <3 Siitä sitte ku olin syöny nii laittauduin vähän etten näyttäny ihan vasta heränneeltä ja lähin hyvän ystävän kanssa kattoo uusinta Transformers leffaa :) Oli ihan mahtava ja vaikka oli 3D:nä nii ei ollu kauhee pettymys! Normaalisti mitä muutamii suostunu kattoo nii niis ollu vaa korkeintaa pari kohtausta joissa siit on iloo, mut toi leffa oli ihan luotu sitä varte :) Eli tykkäsin tosi paljon ja suosittelen!! Siitä sitten kömmin myöhää kotii ja roikuin koneella hetken aikaa ja menin sitte nukkumaan.

 Yöllä kävi hauskasti. Laitoin napit korviin ja sieltä Bon Jovia käydessäni nukkumaan, jotta saisin ajatukset rauhottumaan. No aina ku havahduin yöllä (muutaman kerran) nii tajusin hämärästi ennen uudestaa nukahtamista, että joka kerralla mun korviin soi Alwaysin kertosäe :) Siis jokaisella kerralla... Aamulla havahduin lopuks tarpeeks et otin kuulokkeet pois ja sammutin soittimen ennen kun jatkoin unia.

Tänää nukuin sitte tosi pitkään. Oli ihanaa ku ei tarvinnu herätä herätykseen vaan sai nousta ku tuntu, et olis nukkunu tarpeeks. Siitä sitte miun hyvä kaveri tuli käymää miun luona, pelailtii korttia ja jubailtii niitä näitä. Oli kiva nähä pitkästä aikaa ja päästä mätkii kortteja :) Samalla tuli kuunneltua paljon kaikkee hyvää vanhempaa musiikkia ja jatkoin myös aina tähän iltaa asti :) Nostalgiaa <3 Siinä sitten valmistelin itelleni tekemistä seuraavaks päiväks ja oottelin että porukat tulee kotii jonka jälkee lähettii äiten kanssa shokki hoitaa mua lenkille.. Lähettiin siis kävelylle samalla ku ulkona jyris tosi paljon mutta ei viel salamoinu. Sopivasti alko kanssa sataa vettäki ja kastuttiiki vähän, mut se oli tosi mukavaa. Puhuttii paljon ihmissuhteista äiten kanssa kuten ystävistä ja varsinki meijän välisestä ja harmiteltii kui nopeesti kesä on menny..

 Ite en tiiä itse asiassa olisinko riemuissani vai harmissani siitä et kesä menny nopeesti.. Ku toisaalta jotku ihmissuhteet on lähentyny ja toiset kärsiny..  Mutta tätä se elämä kai sitten on näiltäki osin.. Harmittaa eniten se, että muutin Jyväskylää nii osa Espoon suhteista kärsi siitä. No sain vuoden aikana hyvin haalittua turvaverkkoa ja ihania ystäviä ympärilleni ja löysin paikan ja piirit joissa olin oikeesti onnellinen. Sitten tulin kesäks tänne, niin osa niistäki suhteista sitten kärsiny :( Ja se ku oon täällä Espoossa niin saan sitten tosi huonosti Espoon kavereita kiinni kehen haluis yrittää saada paremmat välit taas.. Ei mee ihan putkee.. Toisaalta on mulla esim. just äiten kanssa ja parin muutaman jo rakkaan Jykylä ystävän kanssa välit parantunu, koska ollaa pidetty hyvin yhteyttä.. Onhan se pieni lohtu :) Kai osa näistä ystävyyssuhteista, jotka on menny huonommiks, nii kai tarkotettu sitte väliaikasiks ja disconectaa aikanaan.. Puhelinhan ja face kyllä toimii molempiin suuntiin, että toki muhunki saa ottaa yhteyttä ja ystävyyteen tarvitaan se kaks ihmistä, kuten myön kommunikointiin... Yksinää ei pysty ihmeitä tekemään.. Mutta illan aiheeseen..




Ainoo syy miks oikeestaa enään katson ajassa taaksepäin on se ku katon mitä oon oppinu, tai ku otan siitä oppia.

Mulle eräs ihminen sano kerran ettei menneisyys määritä sitä keitä me ollaan. Mun mielestä hän oli väärässä. Menneisyys on kuitenki se mistä me opitaan, mikä on meitä kasvattanu, mistä koulutöissäkin pitää reflektoida, että mistä on tultu tän hetkiseen pisteeseen. Itelläni on voimakas menneisyys, joka todellakin on vaikuttanu siihen kuka musta on tullu, vaikka nykyhetki muokkaa sitä koko ajan. Mutta seki on kohta jo menneisyyttä. Tää blogikin on jo menneisyyttä kun julkasen tän. Oon huomannu itessäni viime aikoina paljon henkistä kasvua, mitä tää miun blogi on edes auttanu, koska mulla on ollu tilaa ajatella. Jos esim katsoo mun blogia vaikka viime vuodelta, niin teksteissä on paljon erilaista sävyä, ulkokuori on muuttunu ja tekstin sisältökin on kehittyny. Niistä huomaan itessäni tapahtuneen kasvun.

Toinen mistä huomaa on se, että nykyään kun katson taaksepäin omia jalan jälkiäni mitä oon kulkenu, niin en voivottele kaikkea sitä paskaa minkä oon läpi käyny. Sille itsesäälille oli myös omat askeleensa. Nykyään katson taaksepäin sitä kaikkea elämänrikkautta ja opetuksia, joita se on mulle antanu. Toki ne on ollu todella vaikeita paikkoja mulle ja välillä ollaan oltuki melkee murtumispisteessä, mutta sieltä on noustu. Saatan kuulostaa itserakkaalta, mutta uskallan jopa sanoa että oon ylpee itestäni kun katon mistä oon vaikka just vuos sitte lähteny ja missä olen nyt. Oon luonu katseeni eteenpäin kohti tulevaa ja toivon että se

Välillä oon miettiny että oonko menossa oikeesti ees oikeeseen suuntaan päin, vai oonko ihan hako teillä?? Oon ollu todella eksyksissä oman paikkani, ja oman itteni kanssa. Mutta ku opettelin seuraamaan intuitiotani ja ennen kaikkea sydäntäni nii musta tuntuu että kai sitä ollaan menossa oikeeseen suuntaan. Tai ainaki siihen mihin uskon haluuvani mennä. Jos joudun harhateille, niin uskon että mulla on sellasia ihmisiä ympärilläni, jotka tarttuu mua kädestä ja pysäytää mut ja ehkä jopa ohjaa jatkamaan oikeeseen suuntaan. On toki joitain asioita, mistä ei oo ihan varma että mihin suuntaan ollaan menossa, mutta uskon että se selviää ainakaan. Ku kaikkea ei ookaa ees hyvä tietää etukäteen, mitä tapahtuu.


Pientä itseni toistamista tulee tässä, mutta no.. miulle tärkeitä huomioita..

Aattelin ehkä vielä vähän toistaa itteeni, mutta tää on lähellä sydäntä ja iso asia mulle nii siitä jaksaa jauhaa :D Oon suurimman osan tuosta kasvusta, josta puhuin, käyny läpi oikeestaa nyt ku oon löytäny sen oman itteni. Jestas ku sitä sai kaivella :D Mää oon huomannu kanssa, että oon alkanu rohkeemmin tuomaa porukoilleki esiin sitä millanen musta on nykyää kouliutunu. Silti on viel joissain porukoissa/joidenki kavereiden kanssa, et on enemmän se entinen ittensä, ku nykynen aito. Mutta sitäki voi kehittää vielä :) En malta oottaa että pääsen taas Jyväskylään ihan kotiin, että ei tarvii enää tällasia miettiä.. Saa vaan olla ja ihmetellä maailman menoa sellasena kun on :)

Sellasta kanssa sanon viel tähän, että vaikka oon tosi avoimesti kirjottanu tänne, niin en ole ihan kaikesta kirjottanu ja kertonu. Kuitenki moniin asioihin liittyny muitakin ihmisiä ja luonnollisesti sitä kautta jättäny joitain asioita pois suojellakseni myös heidä yksityisyyttään. Jotkin asiat ollu kanssa sellasii, etten oo kokenu tarpeelliseks mainita omani ykstyisyyteni (tai laiskuuteni :D) takia. Täällähän oikeestaa kaiken tän aikaa oon saanu olla aidoimmillani, mistä oon heijastanu sitä sitten ihan elämääni 

Loppuu viel näiden parin päivän musiikkeja:

Adele - Rolling in the Deep & Set Fire to the Rain
Bon Jovi - Always & Bed of Roses
The Police - Every Breath You Take
Sean Kingston - Fire Burning
Poison - Nothin' But a Good Time

MD kumartaa ja kuittaa :)

sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Pienistäkin asioista nauttimista :)

Hupsista :D (taas vaihteeks!) No, tänää taas aika ottaa itteesä niskasta kiinni ja katsoa vähän taakseen mitä kuluneen viikon aikana on oikein tapahtunu :) Pakko nauraa huonolle huumorille mut tää blogiteksti on nro. 69 XD (joo mua ei väsytä!)

Tiistaina menin aamuvuoroon, olin nukkunu vähän huonosti ku olin ihan intona iltapäivän matkasta Jykylään!! Työpäivä meni ihan jees.. pieni kooma oli päällä, mutta hommat hoitu. Oli aika kirjaimellisesti paskan täyteinen työpäivä :D Mut en ehkä avaudu siitä sen enempää, ettei herkkämahasemmat ala voida pahoin :) Itekkäli teki välil vähän tiukkaa... Mutta ei siitä sen enempää :) Töiden jälkee, menin hyvän ystävän kanssa Pasilan asemalle oottelemaan miun junaa ja vaihettiin kuulumisia samalla.

Sitten tuliki aika nousta junaan ja siinä juttelin Humppiksen kanssa jonki aikaa, ku oltii sovittu, et nähää illasta nii mietittii mitä tehää. Sit otin siinä tunnin tirsat ja tietysti olin niiden jälkee ihan sekasin ku seinäkello.. Kaupan kautta siitä sitten kotiin ja vähän freesiytyy ennen ku lähin ihanalle piknikille Humppiksen kanssa :) Rupesin nostalgioimaa, et olin viimeks käyny piknikillä jonku kanssa varmaa viimeks viis vuotta sitte, ja seki tais olla miun lapsuuden ystävä Nipsu.. Meijän piknikkii siunattiin ihanalla ilmalla, ei ollu liian kuuma, mutta lämpö kesti kanssa pitkää sillee että vasta yhentoista aikaa alko tulla viilee. Syötii siinä hyviä naposteltavia, naurettii tosi paljon (mää ainaki ihan vatta kipeenä, niinku aina) ja pelailtii korttia. Kortti peleis miulla ainaki heräs vähän kilpailuhenkisyyttä mikä on miun yks pieni pahe varsinki jos innostun paljon :D Siitä sitten ku alko tulee viilee nii jatkettii perinteisesti Timeen lauleskelemaan ja viettää iltaa :) Siel törmättii pariin muuhunki tuttuun ja oltii siinä pienel porukalla. Oli siel kanssa muutama koulukaveri, mut niillä oli näköjää vähän omat juttunsa nii ei haluttu änkee sekaan.. Oli mahtavaa olla taas muuten tutussa ympäristössä, ihanien ihmisten kanssa ja kokee olevansa taas kotona <3

Keskiviikkona sitten heräsin aikasin, ysin aikaa, et lähin yhen miun saikku jätkä kaverin (tutor tuttuja) kanssa keskutaan aamupalalle vaihtaan kuulumisia. Oli yllättävän kiva nähä koulukavereitaki näin kesällä :) Heitettii aika rankaa hoitsu huumorii ja oli huvittavaa jakaa jonku kanssa töissä tapahtuvia surkeiden sattumusten sarjoja, joka tietää millasta se oikeesti on olla sellases tilanteessa :D

Siitä lähin sitte puolen päivän jälkee Katsun kanssa minigolffaamaan Satamaan ja meil oli ihan hervottoman hauskaa :) Naurettii ku kakarat toistemme mokille ja pelattii ihan tosissaa samalla ku pelleiltii.. Otin kyllä Katsulta kahel pisteel turpaani :/ Mut meil oli hauskaa ja se oli pää asia :) Tasasta vääntöö se kuitenki oli! ( Illalla huomasin hieman kärähtäneeni, kun selästä löyty mekon rajojen mukanen nätti punottava v-kirjain :D ) Siitä otettii ihan jäätelökiskasta kunnon jäätelöt ja käppäiltii mun luo ku hain bikinit ja lähettii rantaan uimaa ja palvoo aurinkoo. Oli aivan ihanaa viettää taas aikaa raksun kanssa ja juoruta tyttöjen juttuja ja paljon muutaki <3 Oot paras hani!!


Meidän minigolfin piste taulukko. Tasasta oli ja hauskaa <3 ja tosiaan paikka oli "Lilliputti minigolf" :D


Tän tytön kesään kuuluu kunnon annos mansikkaa ja minttua :9 nomnom <3

Illalla lähin sitten Henskun kanssa ulos lauleskelemaan ja se oli kanssa miun seurana ku oottelin et näkisin viel Humppistakin, ku sillä oli omia menoja illasta, mut sovittii et nähää kuitenki jossai vaihees. Mentii Henskun kanssa Helmeen lauleskelemaa.. tai siis mie lauloin ja Hensku oli ihan liekeissä kuuntelemassa :D Oli ihanaa päästä revittelee taas lauluäänen kanssa ku ollu reeni mahollisuudet kotona vähän vähissä, ku porukat koko ajan kotona eikä ollu sillee iltavuoroja et vois reenailla aamusta. Mutta sain äänen ihan semi hyvin auki, mut ei se ihan entisensä enää ollu.. Syksyä ootellessa että pääsee taas käyttämään ahkerasti :) Ja olihan meillä ihan huippu kivaa Henskun kanssa! Juteltii syvällisiä, jopa sellasii asioita itestämme mitä ei ihan kaikille kerrota :) Käytiin kanssa bailaamassa, ku siirryttiin Timeen ja todettii et pitää joskus mennä tyylii ihan vaikka Brahan tanssimaan, ku tulee fiilis :) Huomaa, et meistäki tullu lyhyessä ajassa yllättävän läheiset <3 Ja oon siitä tosi kiitollinen koska mä oon onnelisempi siitä, että mulla on vaikka vaan muutama oikeesti hyvä ystävä, ku hirvee läjä "hyvän päivän tuttuja". Jälkimmäistä enemmän miulla täällä Espoossa, nii siks varmaa viihdyn enemmän Jykylässäki :) Humppis tuli sitte loppu illasta paikalle ja käytii vetää uus duetto, mikä ei miun omalta osalta menny ihan putkee ku väsymys paino jo jonki verran nii en ihan pysyny mukana XD Pitää sitäki alkaa harjottelemaan, jos ens kerralla muistais ihan et miten se menee..


Hensku halus ottaa miun keskiviikon asusta kuvan :) Aattelin et menis hyvin tyylin jakamisee tähän blogiin :) Pitkähihasen varmaa tunnistaa miun aikasemmasta kirjotukseksta :) Tuon alla mulla oli sellanen aika simpeli musta toppi, jonka selässä oli pitsikaistale (kerron salaisuuden: Rakastan pitsiä <3) Pahoittelen vähän kökköä puhelimen laatua :(

Torstai aamupäivästä käytii viel Humppiksen kanssa extemporee "aamukahville/teelle" Se oli mukava ylläri et ehittii viel nähä sillonki, ku alku viikosta epäiltii et ehitää näkee vaa tiistai illasta. :) Juteltii taas aikalail kaikesta taas maan ja taivaan välillä, niiku aina :D Ihanaa ku on elämässä sellasii ihmisii, joiden kanssa voi jakaa huoletta.. no.. vois melkee sanoo et lähes kaiken.. Se on ainaki mulle tosi arvokasta, koska sellasii ihmisii on harvassa, kenen kanssa saa sellasen ystävyyssuhteen rakennettuu. Ja me nyt ollaa melkee ku paita ja perse et :D (ainaki miun mielestä..)

Humppista ku olin nähny, niin törmäsin Katsuun pari minuuttia keskustassa, kun odottelin miun vanhaa työkaveria jota en ollu sitte kevään nähny. Oli ihanaa nähä sitäki :) Mentii kahville ja vaihettii puolen kesän kuulumiset siinä. Siitä vipelsin kotiin siivoomaan ja pakkaamaan ja melkee juoksin puol kuudeks asemalle bussiin, johon menin luokkakaverin kanssa. Bussissa sitte neljän ja puolen tunnin aikana vaihettii mekin puolen kesän kuulumiset ja katottii miun tabletilta Divergent - Outolintu, jonka olin koneelta sinne ladannu.. Kotona Espoossa olin sitten taas puol yhentoista aikaa ja siinä hilluin hereillä vähän aikaa, kunnes menin nukkumaan.

Perjantaina menin sitten iltavuoroon ja meillä pistettiin kokeiluun uus potilaiden jakosysteemi. Siinä kaikki talon asukkaat on jaettu tasan kaikkien vuorossa olevien hoitajien kanssa, niin ettei vkl oo niin raskas.. Ite ainaki tykkään tosta koska mulla ollu pari kertaa ku oon tässä viikonloppuja pääpainosesti tehny, nii ekaa taukoo pässy pitää vasta puoliltapäivin tai jälkee ku ei ehi aikasemmin.. Mulla vielä reistaillu noi nilkat nii se on ihan perseestä juosta ku hullu hoitamassa duuneja ku kävely vihloo.. Töistä soitin kanssa Minnalle ku miun piti mennä moikkaa sitä ens viikolla, mut tajusin et ku porukat lähtee ulkomaille nii en tiiä millon nään ne taas, nii halusin saada vähän aikaa olla viel äiten kanssa.. Porukat ku lähti tollo sopivasti viel viettää viikonloppua vaunulle, et olin ny yksin kotona tän vkl. Kotii ku tulin töistä nii kävin kaupassa, tein ruokaa ja jubailin hetken Humppiksen kanssa ennen ku menin nukkumaan.

Lauantai aamulla eli eilen koomailin keittiössä nii rakas ystäväni tietysti piristi mua heti aamusta :D Osu sopivaan ajotukseen vielä, ku olin vähän harmissani, tajuttuani kuinka vähän aikaa loppujen lopuks oon enää täällä ja viel sillee et oon porukoiden kanssa. Töihin menin sitten uudella energialla tuon kokeilun takii ja ilosena siitä tiedosta ku menin sitten duunin jälkee Serenaa riehumaan illaks parin vanhan likkakaverin kanssa. Oli aivan mahtavaa, eikä ees haitannu et olin aivan rätti ku kotiin pääsin. Menin taas sitte ihan normaaliin aikaan nukkumaan, mutta siitä huolimatta olin ihan rätti ja koomassa aamulla..

Tänä aamuna sitten heräsin kuuden aikaa ilma herätyskelloa, mutta onneks sisänen kello herätti mut paniikilla, niin sain itteni nopeesti käyntii.. Ehin töihin hyvin, mut tuntuu et aivot ei sitten luoja niinku millää käynnistyny... Okei mulla ei oo mitää valittamista ku duunikaveri jäi pitkään päivään (eli aamusta iltaan), eikä ollu nukkunu mitää viime yönä.. Olin kuitenki ihan puhki ja mun tuurilla mun potilaat sitte tykkäs nukkuu pitkää nii loppu aamusta tuli vähän kiire ku kaikki neljä jäljellä ollutta heräs samaa aikaa :S Duunin jälkee menin sitten porukoiden kanssa kauppaan, ja onneks menin!! Sain ostettuu itelleni uudet tennarit!! <3 Koska nuo miun onnettomat aidot Conssit on ihan hajoomis pisteessä.. Sain kaks ihanaa paria peräti ku ne oli tarjouksessa kympin pari, nii ostimpa suoraa kahet. Ja noi punaset vielä herätti mun huomion niihin, nii toki ne mukaan lähti :)


Etualalla on nuo minun kaks veet AIDOT, jotka ollu joskus melkee yhtä tummat ku nuo uudet mustat :D Hautaan nuo parat huomenna RIP murut ootte palvellu mua ihanan uskollisesti ja teissä on paljon muistoja. Kiitos yhteisestä matkasta mutta teidän on aika päästä lepoon kaiken sen tarpomisen jälkee mitä ollaa yhessä tehty :)

Tästä saanki aasinsillan pieneen aiheeseen tälle iltaa :) Huomasin mm. noista kengistä että kuinka oikeesti alkanu nauttimaa tosissaa pienistäki asioista. Kotona olemisen helmiä ollu nuo tuskaiset aamut joista kuitenki nauttinu ku on saanu istuu rakaan äiten kanssa aamulla keittiössä hörppimässä aamuteetä ja yrittäny herätä. Aloin lauantaina jo kaipaamaan sitä. Että olis joku jonka kanssa jakaa tollasia hiljasiakin, mutta yhteyttä täynnä olevia hetkiä. Tai se kuinka yks textariki voi saada hymyilemään ku hölmö, vaan koska siit tulee niin onneliseks. Tai se vapautunu nauru ku toisen jäätelö meinaa levitä tötteröstä. Se jaettu kauhun kiljuminen ku menee uimaan auringonoton jälkeen ku iho ihan hohkaa lämpöä ja vesi tuntuu kylmältä. Se miltä tuuli tuntuu, ku tuivertaa hiusten läpi, ku istuu ulkona ystävän kanssa (tai tuivertaa tukan naamalle ja naurat ystävän kanssa epätoivoille yrityksillesi sukia sen pois silmiltä). Se ku isäpuoli jaksaa heittää huonoa läppää, ja sille sen huonoudelle nauraa enemmän ku ite jutulle. Kaikki tällanen... Elämä osaa olla ihanaa, ku jaksaa keskittyy niihin ihaniin pieniin piristäviin, rakkaisiin, ja tärkeisiin aisoihin ja yksityiskohtiin. Kyllä mulla on kyynisyyden rippeitä tuolla takaraivossa, että kyllä se alamäki vielä alkaa jossai vaiheessa. Mut mää en haluu uskoo siihen ennen ku se tulee kohalle, nyt nautin siitä mikä on just tällä hetkellä hyvää ja ihanaa.. Se mitä tulee nii tulkoon, mutta aikanaan :)


Oon kanssa huomaanu että mulle on kasvanu ihan uudenlainen itseluottamus jopa tässä kesän aikana. Mä en oikeesti enää pelkää sitä millon se paska alkaa lentää, vaan aijon kohdata sen tällasella asenteella. Veikkaan että tää pikkutyttö on oikeesti alkanu kasvaa isoks :)

Viikon musiikkeja:

Irina - 10 kirosanaa & Vahva
Foo Fighters - The Pretender
Bon Jovi - Bed of Roses & It's My Life
Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You
Nightwish - Wish I Had An Angel
GirlsGeneration - RunDevilRun


MD kiittää ja kumartaa jälleen. Yritän kaapia noita niska nahkoja taas kouraan et ryhdistäytyis tän blogin kanssa taas ku en jaksa näitä raamattuja oikee usein kirjotella.. Ja pahottelen että juttua taas riitti ja jokseenki toistin itteeni. Mut näin :) Kiitti ja moro :)

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Tällanen mää oon... osa 2.

Tässä ny muutama päivä päässy hurahtamaan. En oikee enää työrytmin epätasasuuden takii oikee erota et millon on viikonloppu ku on vaa noita vuoroputkia ja sit vapaita.. päivät on vaa päivii.. Viimeset neljä päivää ollu sisällöllisesti hyvin ristiriitasia, eli ihan kivaa vuoristorataa menty taas vaihteeks.. Niin kotona ku töissä...

Torstaina nukuin pitkää, mut aika heikosti, ja koomailin siinä aika ahkerasti aamupäivän.. Sitte hyvä vanha kaveri jätkä laitto viestii ettei oltu nähty vähää aikaa ja sil oli tylsää, et pystyisinkö näkee.. No hetken mietin, ettei mulla jalassa ollu ollu mitää kipuja edellisenä päivänä ja se kaipais vähän liikettä, nii päätin lähtee moikkaamaan. Siitä tulin sitten kotiin muutaman tunnin päästä ja kuuntelin oikeestaan loppu illan sitä ku porukat tappeli ja avauduin siitä Humppikselle facen välityksellä. Oli tosi lohduttavaa ku on oikeesti joku, jolle voi jakaa kaikki ilot ja ahistukset, niin et tietää et toinen ei tuomitse tai ihmettele sen suuremmin ja asioista voi keskustella rauhallisesti sekä niin oudolta ku se kuulostaa, mut turvallisesti. Oon kanssa tosi ilonen että vaikka kesä ollaa vietetty tosi kaukana toisistamme fyysisesti nii silti ollaa lähes päivittäin (viime viikkoina tosiaan päivittäin) oltu yhteydestä ja jauhettu niitä näitä, jos siltä tuntunu nii vähän syvällisempiiki. Ollu kiva vastapaino sille ku muutaman hyvänki kaverin kanssa välit vähän viilentyny etäsyyksien takia..



Tää pätee mun mielestä aikalailla kaikkiin ihmissuhteisiin :)



Tää pitää niin paikkansa, ite pyrkiny tähän ja aika hyvin pärjänny tähän asti :) Jykylässä varsinki tää on tullu niiiiiin toteen <3

Perjantaina sitten saikku oli ohi ja mulla oli vapaa- SEKÄ palkkapäivä! <3 No tämä likkahan päätti sitten lähtee shoppailemaan :) Kolmisen tuntia hyvin tehokasta shoppailua, ja ostin vain tarvittavat sekä palkitsin itseni tiukan hampaiden ja lompakkon kiristämistä sisältäneen kevään jäljiltä Arnoldsin bagelilla <3 Tonnikalaa NAMI <3 Terveellistä ja hyväääääää... Ostin kanssa alennus myynnistä paidan, jota oli kuolannu ja haikaillu muutaman kuukauden.. Alkuperäishinta ku oli 40€ nii ei köyhällä opiskelijalla oikee oo tuollasii varaa.. Nyt ku palkka tuli nii päätin hakee pois ja mun tuurilla se oli viel 50% alennuksessa! Eli maksoin siitä vaa kakskybää JEEE :) Oli tosi voittaja fiilis.



Tässä kuva siitä! On siis lämmin pitkähihanen, ja mulla ei oikeesti oo tollasii montaa, ku oon aika nirso / tarkka tyylistäni nykyään. Plus palelen helposti talvella, niin kiva saada hyvännäkönen lämmin paita joka EI oo musta :D

 Sieltä tulin sitten aivan mahtavalla fiiliksellä kotiin... NO... Ei sitä mitenkää super kauaa kestäny... Rupesin vaihteeks juttelee siinä kaiken sivussa Humppiksen kanssa ku purin ostoksia ja laitoin ruokaa. Sit porukat tuli kotii ja huomasin heti et pinnan alla kiehu taas.. Odotin siis vaa räjähdystä.. No siinä ei menny kauaa.. Tuli sota nor1. joka ei kestäny kauaa, mut toinen tuli sitte aika nopeesti sen jälkee just ku oltii äiten kanssa lähössä himasta moikkaa vanhaa tuttua pitkästä aikaa. Nähny sen viimeks just ennen Jykylää muuttoo.. NO päästii lähtemään, nii äiten kanssa kiehuttii molemmat ku mentii autolle. Tuttavan luona sit oikeestaa melkee koko se aika puitii porukoiden ongelmaa, mut sain iteki vähän suun vuoroo omista kuulumisista. Loppu ilta oli sitte rauha maassa ku kotiin tultiin.

Lauantaina oli eka duunipäivä sit pidemmän vapaan. Oli kivaa olla töissä kaikessa rauhassa ja saada tehä rauhassa hommat. Olin siis meidän toisella osastolla missä ollu ny enemmän. Siellä kanssa päivittelin toisen kolleegan kanssa viikon kuulumiset nii asiakkaista ku hoitajista... Sain kanssa tietää, että yllättävää kyllä mie oon yks niistä ainoista joiden takana ei pyöri pahemmin paskan puhumista O.O Olin tosi yllättyny, ku olin ajatellu et varmasti siel nyt jotai liikkuis.. Mutta oli muuten tosi rauhallinen ja mukava päivä :)

Sunnuntaina kaikki meni sitten päin helvettiä.. Nukuin tosi huonosti, töissä ei ollu motivaatioo, selkään ja jalkoihin sattu, väsytti, sit tuli viel kunnon myrsky nii mua alko oikee kunnolla ahistaa se, illasta sit yritin saada muutamaa kaverii kiinni, mut kellää ei ollu aikaa vaihtaa kuulumisia nii seki harmitti.. Sitte pyöritin iänikuisia ihmissuhde asioita päässäni tyhmänä samaa rataa aina vaan uudestaan, kun en saa aikaseks puhuu niistä... Kaikki tää kasaantu ja siihen sitten viel mulla oli ihan kivoja mielialan vaihteluita nii ei siinä oikee muuta tarvittu.. Oli aika paska fiilis illalla. Sain onneks lopuks sitten Katsun ja myöhemmin sit kans Humppiksenki kiinni ja muuta ajateltavaa.. Onneks meen huomenna kotiin nii saa taas hermolomaa :) rakkaita ystäviä tässä taas ihan kipeeks asti kaivannu <3



Show must go on!


Tänää ollu sitten tosi hyvä päivä ottaen huomioon kui sekasin eilen olin. Töissä oli ihan jees olla, ei ollu niin kiire ku eilen, oli motivaatiota ja sain kiitostaki taas nii piristi. Töiden jälkee kävin viel vähän kaupoilla ja ostin viel pari paitaa ja uuden kirjan, et ei tarvii vähää aikaa enää käydä ostoksilla. Tää oli kanssa harvinaista et nytte osunu alennusmyynteihin ku ne menee oikeestaa melkee aina ohi suun :D Sit käytii äiten kanssa myös lenkillä iltapäivästä. Oli muuten ihan kivaa, mut nilkka rupes särkemään kesken lenkin nii, että piti tulla oikoreittiä pois eikä päässy niin pitkälle ku olis halunnu. Mut pääsin kuitenki ulos ja olin siitä ilonen :) Tässä illasta sit oikeestaa vaa ollu ja jutellu muutamien kaverien kanssa kuten Katsu ja Hensku, vähän ehin kanssa Humppiksen kanssa jubailla ku mietittii millon nähää ku meen kotii. Sitte oon pakkaillu, miettiny mitä huomiseks laitan ja näin.. Suunnitellu junaan tekemistä ja tällasta :)

Tänään aattelin taas jokseenki jatkaa itteni esittelemistä. Saatte kuitenki aika hyvin täällä käsityksen miun ajatusmaailmasta jota aika avoimesti jaan noiden aiheiden kanssa, ja saatte kuvaa miun persoonasta. Aattelin sitten, että no hittolainen.. kuitenki suurin osa lukijoista on miun tuttuja nii miks en alkais esiintyy miun omalla naamalla. Ja ideana tässä myös et saisin vähän lifestylea tähän mukaa :) Seki kuitenki osa mua. Varsinki miulla kuuntelussa olevaan musaan ja vaatteisiin pätee täysin samat säännöt. Se mikä sopii siihen hetkee ja tuntuu mukavalta :) Siks ajattelin, että ku haluun elävöittää mahollisimman paljon kuvilla tätä blogia niin. voisin alkaa jakaa miun lempi asuja tai jos keksin kivoja yhdistelmiä. Oon myös välillä innokas ja rohkean sortin meikkailia ja nii saata niistäki jakaa kuvia :) Mutta tässä tulee MINÄ:


Pahoittelen vähän nihkeää ja heilahtanutta laatua, mutta miun maailamssa harvoin mikää on terävää ja selkeetä :D 

Mulla kuten mainitsin niin vaikuttaa mieliala ja elmäntilanne tosi paljon siihen miten pukeudun ja mitä musaa kuuntelen. Hyvät ystävät osaa jo lukee miun ulkosta hapitusta sillee, että tietää jos vaatteista tai asu yhdistelmistä et millasella fiiliksellä ollu aamulla tai ennen lähtöö.. Mutta yleisesti mulla on sellanen opiskelija lookki missä on sitte ripaus söpöyttä / tyttömäisyyttä tai sitte rokahtavuutta. Tossa kuvassa esim mulla on tollanen hento kaunis kukkamekko johon oon lisänny vähän asennetta farkkuliivillä, kampauksella ja liikenteesee kun lähin nii konsseilla (Converseilla). Kuulokkeet kuuluu vakiovarusteisiin ;) Mää rupeen sitte aina välillä ripottelee tällasii kuvii tänne. Joskus saatan tehä et jos saan jonku kuvailemaan nii ihan eri asuilla kunnon posetuksii jossain ulkona :) Mut se on oma prokkiksensa sitte... tai sitte vaa jos on sillee, et hei tänää on kivat vaatteet voisin jakaa muilleki, nii saatan pyytää kaverii ottaa parit kuvat ja katon niistä sit :) Mutta tällasta tänään ja tällä kertaa :)

Vajaa viikon biisejä:

Pussycat Dolls - I Don't Need a Man & Wait a Minute
Bon Jovi - You Give Love a Bad Name & In These Arms & We Wheren't Born to Follow
WhiteSnake - Here I Go Again On My Own
Foo Fighters - Pretender
Indica - Pahinta Tänään
Irina - Kymmenen Kirosanaa
Haloo Helsinki - Vieri Vesi Vieri

MD kiittää jälleen ja yrittää jännäriltä päästä nukkumaan :) Moro!

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Tätäkö se on olla aikuinen?

Eilisestä en jaksellu sen tarkemmin mainita ku piti muutenki kirjottaa koko viikosta, nii typistin sen sitte. Eikä väsyneenä oikee enää jaksanu sen pahemmin ajatella. Plus blogin loppuosan laittaminen kanssa vähän jännitti.. Eilen siis aamulla menin Samariaan ton jalkani kanssa ihan hermona, et onko siel oikeesti hajonnu jotai tai vastaavaa ku se kipu oli niin kova edellisenä iltana. No lekuri totes sitte, ettei siellä onneks ollu mitään hajonnu, että olin venähdyttäny vasemman jalan sivu nivelsiteen joka on liittyneenä kantapäähän. Loukannu sen sunnuntaina, mutta en nii pahasti et se olis kunnolla kipeytyny ja maanantaina se sitte ärty töissä ku kävelin koko ajan sen kaheksan tunnin aikana.. Töissä oli muutenki kiva nähä vähästä aikaa parii vanhempaa työkaveria :)

Siinä päivällä viestittelin sitte oikeestaa koko päivän Humppiksen kanssa samalla ku sivussa seurasin toisella silmällä yhtä leffaa, latailin muutamaa ja iltapäivästä hakkasin pleikkaaki vähän aikaa. Pitää muuten muistaa ottaa GoWit mukaan Jykylästä ku käyn siel ens viikolla taas :) En muistanu ny vkl ottaa ku oli paljon kaikkee muuta mielessä ku lähin. Pääsis hakaamaan aggressioita pois :D

Tänään sitte nukuin puoleepäivää ku tuo ilta venähti blogin ja parin likka kaverin kanssa jubailessa :) Oikeestaa koko päivä ollu yhtä koomailua, ku kattonu leffaa, pelannu ja jutellu Humppiksen kanssa välillä nilkkaa jumpaten. Tänää ei enää ollu kipee nii lähin illasta pienellä kävelylenkille äiten kanssa. Oli ihana päästä ulos kämpästä ja saada liikuttua. Käveltii lyhyt lenkki kaikessa rauhassa ja kuulostelin nilkkaa koko ajan, mutta ei alkanu särkemään :) Kuntoutumaan päin siis ollaa!!! Huomenna olis viel tarkotus vähän jumpata sitä ja perjantaina sitten terapioitumaan ostoksille vapaapäivää. Illastakaa ku vaan lepuuttanu jalkaa nii ei oo ees ollu sitä outoa kihelmöintiä :)



Mää haluisin tänää puhuu aikustumisesta ja sen haasteista :) Itellä pari painavaa sanaa tähän.... TONNI, ELEFANTTI, SIIRTOLOHKARE! :D

Ite tällä hetkellä painin sen kanssa että pitäis ja haluisin aikustua ja sisästääki se, mutta samalla painin sen kanssa, että mulla tavallaan jäi lapsuus kesken eräiden tapahtumien takia ja sen takia taas kapinoin aikustumista vastaan. Sitten vielä kotona seuraan sitä, kun porukat tappelee ku kakarat ja mun pitäis pysyy aikusena siin tilanteessa et jaksan kuunnella niitä.. Tänää murahdin äitelle siitä lenkillä, ja äitee tajus kuin oon jääny välikädeks siihen ja pyys anteeks... Vielä ku sais tolle isäpuolelle mainittua asiasta.. Mutta ku se välillä kohtelee miuu samanlailla ku viis vuotta sitte ja sit se tänääki järkytty ku näpäytin sitä tänää ennen ku mentii lenkille äiten kanssa.

Täs on kanssa se et mua on alkanu harmittaa ne ihmisten ilmeet, mitä tekevät ku saavat tietää kuin nuori oon ja siihen päälle se uusio skannaus päästä varpaisiin. Moni on sanonu, ku ovat paremmin tutustuneet, että ku tutustuvat muhun nii vaikutan vanhemmalta AINA SIIHEN ASTI kun kerron ikäni.. Mikä siinä on, että ikä määrittää muista muka niin paljon. Mä oon kokenu nii paljon shittii tähän mennessä, että voisin mielelläni olla vaikka viis vuotta vanhempi ja monesti mua ollaa luultuki sen ikäseks. Ja viel se että mun ikäluokassa on toooooosi paljon strereotyyppejä kuten kultalusikka suussa syntyneitä, naisissa jakorasioita, jotka vaihtaa miehiä ku miehet sukkia ja sit on toooodella lapsellisia.. Ja sit mie saan kuulla siitä, vaikka uskallan sanoo et oon ihan erillainen kun ne laatikkoihin osuvat! Ihan ärsyttää tollanen !

Minkä takii vanhemmat kanssa pitää luoda jo teineihin kauheet paineet aikustuu, ja sitte ku se aika koittaa nii kohdellaaki vielä ku teiniä? Tätäkää mä en ymmärrä... Vasta ku muutin pois kotoota viime syksynä nii tuntuu että oon päässy sillon vasta kunnolla kasvaan ja aikuistumaa. Okei tässäki välissä taas tapahtunu kaikkee kasvattavaa ja vahvistavaa, plus oon oikeesti löytäny itteni ja sen kuka haluun olla. Se on ehkä itellä kaikista isoin avain ollu tässä, että päässy aikustumaan. Mutta kyllä mä silti väännän kunnon lapsellista läppää ystävien kanssa, nauretaa kakaroiden tasoselle huumorille ja kaivataan aikaa ku elämä oli yhtä isoo leikki kenttää.. Onhan se vielki mut ihan erilaisessa konseptissa.. 

Tosta kuvasta kanssa tuli sellanen aatos, et justhan se elämä on se mikä meitä opettaa eniten, menneisyys muokannu meistä sellasia ku ollaan tällä hetkellä ja kaikki se lasketaan kuluneiden vuosien sekaan vaikka se ei niitä lisääkkään. Tän takii oon sanonu jo jonki aikaa et ikä on vaa numero. Aluks ehkä lohduttaakseni äitiäni joka kriiseilee omansa kanssa. Nykyään vakuuttaakseni itelleni, ettei pidemmän päälle sillä kai oo niin paljoo väliä. Miun ystävät on hyväksyny mut sellasena kun oon iästäni huolimatta, ja just eilen miun yks hyvä likka kaveri Jykylästä sano ku juteltii, ettei miun syntymävuosi sen pahemmin ees näy mussa. Voisin mennä vanhemmasta vaan sen vuoks, miten musta huokuu että oon jo nähny elämän huonompaa puolta jonki verran..

Mutta kai meistä jokainen löytää tavallaan sen tapansa kasvaa aikusiks, kukin omalla vauhdillaan. Mulla ei ainakaan oo kiire päästä perille, matkahan tässä se tärkein on ja mitä siitä oppii :) 

Tänää ei oo sen pahemmin tullu kuunneltua musiikkia mutta jotain mainitakseni nii Bon Jovia luukuttanu tänää :)

MD kiittää jälleen lukijoita :)

My home is where my heart is!

Viikko vierähtiki sitten tooooodella nopeesti.. Yritän tässä vähän tiivistää viimesen viikon kuulumiset ettei tuu ihan raamattua :D Duunissa oli kaks tappo putkee eli illasta aamuun ja sit kävin viikonlopun Jykylässä <3

Tiistaina en iltavuoron jälkee jaksanu alkaa kirjottaa, ku keskiviikkona oli aamu ja unohduin juttelee yllättävän pitkää Humppiksen kanssa illasta. Eilen oli yleisesti ihan kiva päivä, mutta hyvin vauhdikas ilta duunissa. Oli ihan kiva työpari ja hommat hoitu. Aamulla kanssa lauleskelin ja testailin missä kunnossa ääni on. Oli todella häröö ku kontrasti laulujen aiheiden välillä iso.. Koko viimesen viikon lauleskellu virsiä ja veisuja, ja sitte yhtäkkii lauleskelen kirosanoista ja sydän suruista :D Töissä ei ollu oikee muuta ihmeellistä ku hermostusta aiheuttu yks pappa jonka kunto romahti radikaalisti (ja lopulta menehty mut loppu viikosta) nii hermostutti et joudunko laittamaan sen jos kohalle osuu. Ois ollu vähän liikaa toinen vainaja kolmen viikon sisää.. Aikalail näillä eväillä mentii tiistai ja perjantai väli.

Perjantaina lähin sitte suoraan duunista Pasilaan ja sieltä kimppakyydillä kohti Jykylää!! Hykertelin innosta jo autossa, vaikka ekan tunnin torkuin takapenkillä työväsymystä. Olin kanssa jännittäny kyytiä niin paljon et väsähdin siitä odotuksesta ku lähettii ajaa. Matka meni tosi mukavasti, iteki osallistuin keskusteluun loppu matkasta ahkerasti. Perille ku päästii nii Katsu kulta oli minuu vastassa <3 Siitä käppäiltii miun luo kaupan kautta ja korkattii pullo viiniä sivistyneesti pizzan kanssa :9 NAMNAM Tässä teilleki kuva:


On muuten sellanen viini et jos on nirso alkoholijuomien kanssa niiku mää nii tää on tosi hyvä :) Mieto ja makea. Suosittelen kokeilee <3 

Siitä sitten ku oltiin juorut juoruoltu ja viinit siemailtu nii lähettii Jyväskylän yöhön. Oltii viel kuitenki sen verran aikasee liikenteessä ettei oikee mikää bailu paikka ollu auki, niin mentii perinteiseen Timeen istumaan vähäks aikaa.. Sielläki oltii ekoja asiakkaita ja siellä oli jopa tuttu karaoken vetäjä joka ei ollu uskoo silmiään ku miut näki, et sen piti tulla tiskintakaa ihan moikkaamaan :) Oli kiva nähä tuttuja! Siinä vähän myöhemmin paikalle pöllähti pari muutaki kaveria ja istuttii vähän aikaa siinä porukalla ja mää kokeilin muutaman uuden biisin ku oli hiljasta. Sieltä lähettiin sitten BRAhan bailaamaan pariks tuntii nii että jalkoihin ja vatsalihaksiin särki :D Oli ihanaa päästä irrottelemaan ja tanssimaan ittensä hiestä märäks <3 Viimeks joissai opiskelijabileissä ehkä viimeks ties kuin kauan sitten.. Oon huomannu et oon aika ailahteleva oikeestaa tosi monessa asiassa :D En sillee oikee mee mihinkää tarkennuksee tai tällasee ku baarissa käyminen ja se et minne menee riippuu niiiiiiin fiiliksestä. Joskus haluu päästä bailaa ittensä niin kipeeks ettei meinaa sängystä päästä aamulla ja välillä tykkää vaa istuu alas yhelle tai useemmalle ja käyä laulamassa..

Lauantaina oli sitten... tota... ihan kiva olo :D Ei ollu huono olo mut darra oli! Pää ihan lyijyä, kroppa kipee, ajatus ei kulkenu ja heikotti vaikka söi XD Aamupäivä siinä meni sitte jällee Katsun kanssa ku käytii satamassa ottaa arskaa ja siitä mentii viel Kirkkopuistoo istuskelee, kunnes valuin kotii tekee ruokaa ja siitä Hensku muru ruli mun luo ennen ku lähettii tyttö porukalla Humppiksen keikalle Kuokkalaan. Köpöteltii kaikes rauhassa, nautittii auringosta ja jubailtii tyttöjen juttuja ;) Tuli niin kotoinen olo siitä. Oon kaivannu sellasta (edes pientä) piiriä ympärilleni, ku oon laumaeläin :) Töissäki ku menee kaikki päivät nii ei mulla oikeesti melkee rehellisesti sanottuna oo ollu mitää sosiaalista elämää :D No se Humppiksen keikka oli aivan mahtava! Ihan kuulla pitkästä aikaa live musiikkia ja vielä itelle läheisen ihmisen vetämänä. Huipennus oli se et se veti mun lempibiisin Guns 'n' Roses - Patience.. Meinasin alkaa itkemään, et sai ihan huulta purra.. Se oli nii kaunista <3 Kuokkalasta sitte jatkettii mie, Humppis ja Katsu Neckin kautta Timee istuu, mihin jäätii kahestaa Humppiksen kanssa juttelee ja heittää läppää ku Katsu väsähti. Lähettii sielt sitte kotio ajoissa ku molemmat väsy päivän helteistä plus Time oli ihan tukossa nii sisälläki oli turhan kuuma ja huono ilma et olis jaksanu olla pidempää :/ Ja koska super kuu nii eipä tullu kauheen levollisesti nukuttua.. Monet ajatukset toki pyöri päässä myös mikä vaikeutti nukahtamista.

Tähän kohtaan muuten tuli mieleen että mulla oli tollon lauantaina ja sunnuntaina mun yhet lemppari asukokonaisuukksista päällä ja olisin halunnu ottaa itestäni kuvat niissä ja laittaa tänne mut olin niin fiiliksissä noista rakkaiden näkemisestä etten muistanu :D Mutta kyllä mä vielä.. on parit kokonaisuudet mitä haluun kokeilla ja pitää päällä vielä ku on helteitä nii yritän saada niistä kuvat jotenki :) Haluun saada nimittäin vielä luonnollisemman sillee, tästä blogista :)

Sunnuntaina sitte nukuin pitkää ja kävin moikkaamassa Hannaa ja käytii koiranki kanssa lenkillä. Oli ihanaa nähä Lucaaki ja terapioituu sen rapsuttelusta. Lenkki teki kanssa hyvää. Juoruttii tosi paljon, parannettii maailmaa ja kevennetii toistemme sydämiä :) Sieltä menin kotii syömää ja lepää kunnes illasta menin Humppiksen kanssa jädelle keskustaa. Siinä ku rynnin portaita alas ku olin vähän myöhässä nii astuin vahingossa portaikossa kahen alimman portaan ohi ja sitte eteenpäin kompuroidessani kopautin kantapääni alimman portaan reunaan, nii että putosin kontilleni vähäks aikaa kivusta.. No ei se ollu sit ku kosketus arka eikä muuta nii matka jatku. Mentii keskustaa tosiaa ja törmättii siel Henskuu ja istuttii terdellä hetki kunnes Humppiksen piti lähtee laittelee jamei pystyy, ku mie menin avaa ääntä Katsun ja Henskun kanssa ja siirryytii jameille :) Siel oli vähän kuiva meno ku oli noi futiksen MM finaali mut oli silti kivaa laulaa pitkästä aikaa siel <3 Sain kanssa olla ystävien ympäröimänä ja pitää hauskaa. Siellä sitte väki väheni ja jäin yhen toisen likkafrendin kanssa venaa et Humppis pääs töistä ja mentii Timee hetkeks, mistä lähettii sitten käppäilee kahestaa kotio.. Miun yllätykseks pysähyttii miun rapun eteen istumaan ja jubaileen. Siinä oli ihan olla. Kaunis auringon nousu, lämmin ilman ja tunnelma. En olis voinu olla onnelisempi <3 Siit tuli sitte aika mennä kotii et pääs nukkumaa... Oli ihana viikonloppu ihanien ihmisten kanssa <3 Tajusin myös miksi Jyväskylä on mulle nykyää koti :)

Maanantaina.. pari tuntia myöhemmin mulla oli herätys että ehin junaan ja kompuroin unenpöpperössä juna-asemalle ja junaan nukkumaan viel kolmeks tuntii.. Sieltä sitte kotiin kamat ja töihin. Eilinen meni siis aikalailla siinä. yllätyin ku ei väsyttäny niin pahasti ku olis voinu.. mut nilkka rupes särkee niin ettei meinannu eilen kantaa enää kotona (tänää kävin lekurissa ja kolme päivää tuli saikkua... JÖÖ!) Eipä eilisestä oikee muuta mainittavaa :D

Illan teemaan/aiheeseen en mene sen enempää sillä mää oon tosi huono puhumaan näistä ylipäätänsä ja kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja musiikki hoitaa loput :)


Kun en kysymyksiis vastannu möläytettyäni "miks oot noin ihana", nii... no... tarviiko tässä enempää sanoa.. SUN VIKA >.<


Viikon kappaleita:

Bon Jovi - You Give Love a Bad Name & Always
Jason Mraz - Lucky
Paramore - Crushcrushcrush
Guns 'n' Roses - Patience
Foreigner - I Want to Know What Love Is

MD kiittää ja kumartaa..

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Miun elämän pyhä kolminaisuus: Usko, Toivo ja Rakkaus

Hehee eipä tullu sitten tehtyä enempää källejä, mielessä kävi pari plus pari ystävää kanssa ehdotteli, mutta ei saatu valvonta parin kanssa sitten aikaseks. Yö meni muuten ihan jees, mutta en vaa saanu oikee nukuttua. Ties kenen kanssa taas Nukkumatti mua pettäny..

Eilen sitten oli oikeestaa yhtä kaaosta päivä koska leiriläisillä oli koe sekä saunat ja me siivottiin leirikeskusta illasta mikä muutti ja sotki aika pahasti sitä aikataulua normaalista. Käytiin päivällä kanssa ulkona riehumisen lisäks uimassa mikä teki ihan hyvää huolimatta siitä että se vesi oli ihan jäätävän kylmää. Saatiin päivän kahvilla kuulla yheltä isoselta, että pikkuset oli sitä mieltä, että mie ja toinen yövalvoja seurusteltiin tai ainakin mie oon ihastunu siihen. Hajottiin aika pahasti :D Me ollaan kuitenki tunnettu useempi vuos jne. nii kyllähän sitä on ehtiny kerääntyy inside juttuja plus ku ollaa tiiviisti viikko yhessä nii kyl se bondaa... Siks nauroinki siel ihan koko ajan, ku heitettii jotai omaa settii, yöllä keksittii lisää ja viljeltiin niit seuraavana päivänä. Illalla oltii saatu sitten nakki isosilta vetää meidän seukun yks eeppisimmistä sketseistä eli Mäntysuopa. Vedettiin se sitten ihan övereksi ja olin ihan yllättyny siitä millasen vastapallon sain vastanäyttelijältä. Itteeni kun nauratti nii sain vaivoin naamioitua sen nauruks ja siihen päälle mulla meni pasmat sekasin ku valvoja pari karju oikein kunnolla vastaan :D Oli siinä omat ruosteessa olevat näyttelijän taidot koetuksella!!

Long story short: on pariskunta jossa mies on eeppisesti tossun alla, ja nainen antaa armottoman listan siivoustehtäviä ja lähtee viettää iltaa ulos. Mies jää kotiin siivoomaan ja yhtäkkii pari kaverii paukkaa paikalle. Yhessä he päättävät että mies jättää naisen ja harjottelee kavereiden kanssa miten paiskataa rätti lattiaan ja karjutaa " se on loppu ny!" Nainen palaa jonkin ajan kuluttua kotiin ja alkaa nillitää miestä oikein urakalla ku parka yrittää saada sanottua tän "se on loppu ny".. Kun viimein saa paiskattua rätin komeasti lattiaan ja karjuttua tämän lauseen nii nainen karjaiseen takasin " no mikä niin?" Miespä säikähtää tätä ja vingahtaa takaisin " Mäntysuopa".. XD

Iltahartaus oli ihana ku pappi pyys kaikkia vetäjätiimistä (ohjaajat ja isoset) valitsemaan oma henkilökohtanen raamatun kohta ja avaamaan sitä vähän. Ite luin pätkän Psalmista 91, joka on mulle todella merkityksellinen. Harden jälkeen sitten pidettiin palaveri vetäjätiimillä koko viikosta ja mässättiin urakalla :D Oli kiva saada palautetta omasta roolistaan jne. koska siinä saa aina kehitettyä itteesä :) No isoset ku lähti siitä nukkumaan nii ei menny kauaa, ku huomattii kesken ohjaajien oman palaverin, et puol leirii päätti lähtee yöjuoksulle. Siitä seuras parin tunnin vitutuksen ja raivostumisien täyteinen pari tuntia. Onneks juttelin Humppiksen kanssa samalla.. Olisin varmaa käyny murahtamassa aika rumasti, niille jos en olis saanu ajatuksiani muualle ku ooteltii sankareita palaavaksi reissultaan.


Mää en tiiä mikä siinä on, ku mulla on muutama ystävä, jotka vaan voi saada mut nauramaan vaikku kuinka vituttaais tai harmittais. Heille suuri kiitos, että tuovat piristystä huonoihinkin hetkiin. Tästä eilinen oli pirun hyvä esimerkki, ku Humppis sai mut ihan hajoomaan nauruun suunnattomasta vitutuksesta huolimatta niin että oli pakko syödä nyrkkiäni, ettei koko leirikeskus raikuis.


Aamulla väsytti sitten ihan tuhottomasti, kun oltiin valvoja parin kanssa juteltu sinne viiteen asti, ku kumpaakaa ei väsyttäny tunnekuohujen takia. Juteltii tosi syvällisiä pinnallisesti (<- En tiiä miten muuten tuon sanois :D) ja oli muutenki kiva saada toisesta vähän enemmän irti ja juteltta sellasii... Oman ikäsensä ajatusmaailmaa liikuttavista asioista.

Leiriltä kun sitten kotiuduin niin olin ihan totaalisessa leirikoomassa mikä ei meinannu kaikota millää.. pistin pyykin pyörimään, söin, join teetä, kattelin leffaa ja viestittelin vaihteeks Humppiksen kanssa. Silti siinä kävi niin ohrasesti, että ku ootin yhteen viestiin vastausta liian mukavassa asennossa, nii torkahdin melkee puoleks tunniks. Kun heräsin siitä nii vähän nolotti :S Siitä sitten vähän myöhemmin pelasin pleikalla lisää Beyond Two Soulia ja hain pyykit ulkoota kuivumasta. Äitee ku tuli kotii töistä nii lähettii perinteiselle tunnin kävelylenkille. Tässä illasta sitten katellu Gleetä ja jutellu muutamien frendien kanssa.



Tässä miun tän illan aihe 

Pysytään vähän henkevissä merkeissä vielä ton riparin loppumisen kunniaks. Mie haluun tänää puhuu miun oman elämäni uskosta, toivosta ja rakkaudesta. Noista kolmesta kauniista, voimakkaasta ja paljon tärkeitä asioita sisältävistä sanoista. Näkökulmana enemmän kyllä miten itse ne nään ja toteutan omassa elämässäni. Miulla on todella paljon arvoja omassa elämässäni, paljon erilaisia, niinkuin on varmasti kaikilla. Mutta niistä kaikista voimakkaimmat miulla on nämä kolme:

Usko on helposti harhaan johtava sana, jos ei heti oikaise mitä tarkoittaa. Kyllä uskosta puhuttaessa tarkoitan myös, että uskonto on itselleni tärkeä asia, sillä saan siitä voimaa ja jonkin asteista piilovertaistukea jatkamaan elämäni mutkissa. Sillä ajatus siitä, ettei mun tarvitse taistella yksin omien aatoksieni, heikkouksieni ja huonojen päivieni kanssa, auttaa jaksamaan ja taistelemaan aina seuraavaan ja uuteen päivään. Mutta uskonto ei ole aino mitä tarkoitan uskolla. Usko itseensä on myös todella arvokasta mitä olen vasta viime aikoina alkanut arvostamaan, kun olen alkanut oppimaan miten itseensä uskoa. Ja nykyään mä uskon itseeni. Realistisissa rajoissa. Silloin kun epäilen kysyn kannustusta tai rohkaisua, kun oma usko ei ole niin vahva. Myös usko siihen että kaikella on jokin tarkoitus ja merkitys mun elämässä ajaa mua eteenpäin katsomaan mitä seuraava päivä tuo tullessaan.

Toivo jostain paremmasta, toivo siitä, että kaikesta voi löytää jotain hyvää ja toivo tulevaisuudesta ovat aina olleet mulla päälimmäisinä. Äitee on sanonu että oon ollu unelmoija ja haaveilija pienestä pitäen, mutta itse sanoisin, että mulla on ollut vain vahva usko kaikkeen hyvään aina. Mä jaksan toivoa, silloin kun se tuntuu järjettömältä, koska se on ollu se mikä on oikeesti paskoina päivinä ajanu eteenpäin, että sais päivän kulumaan. Sillä mä oon selvinny tähänki mennessä. Nytki toivon, että ens vuos koulussa olis vähän helpompi ku ei pitäis olla niin paljoo taloudellisia ongelmia. TOIVOTTAVASTI. Mutta kyllä se päivä paistaa risukasaankin :) Tähän toivoon liittyy myös tää miun lapsuuden unelma mistä oon puhunu aikasemminki :) Nytki oon kesän aikana kotona laulanu mahollisimman paljon, ettei ääni kärsis kauheesti ja pysyis se hallinta siihen yllä. 

Rakkaus on miulle näistä kolmesta se painavin. Mä haluun tehdä asioita joita rakastan, jotta mun elämässä olis oikeesti merkitystä. Mä haluan pitää ympärilläni ihmisiä, joita rakastan ja jotka rakastaa mua, jotta ne asiat sais sen merkityksensä. Perhe kulkee mulla ykkösenä minkä jälkeen tulee heti hyvänä kakkosen ystävät ja asiat joita rakastan tehä, kuten laulaminen.

Näiden ansiosta voin ja pystyn oleen aito, rehellinen ja avoin niin muille kuin itselleni. Mä oon löytäny sen kuka oon ja kuka haluan olla. Mä oon myös löytäny selkeen suunnan elämälleni, jota haluun kulkea. Mä oon löytäny paikkani ja nyt haluun toteuttaa sitä. Mun silmät on auennu monelle asialle tässä kesää ollessa porukoiden luona ja oon myös ymmärtäny paljon asioita, niin itestäni, läheisistä ihmisistäni, unelmistani ja tavoitteistani. NYT ON VAA AIKA ALKAA ELÄÄ NIIDEN MUKAISESTI ;)



Tähän on hyvä tiivistää noiden kolmen sanan sisällyttämät asiat ja tähän tähdätään <3 

Tämän illan musiikista on huolehtinu aika sama linjasto ku eilinen.. en oo oikee mitää uutta kuunnellu tänää koomailussani.. MD Kiittää ja kumrtaa jälleen :)

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Tällanen mää oon..

Eilen oli mielenkiintonen päivä. Aurinko suostui paistamaan meille mukaan lämpimästi ja riehuttiin taas joku puoltoista tuntia ulkona leiriläisten kanssa. Tuli juostua, saatua aurinkoa ja hyvää mieltä paljon :) Iltapäivä oli oikeestaa sit yhtä slubaamista. Illalla juttelin sitte yhen mun erittäin hyvän Jykylä ystävän kanssa, ja juoruttiin tyttöjen juttuja, vaihettii muutenki kuulumisia ja suunniteltiin ens viikonloppua, ku meen sinne. Oli ihana kuulla hyvän ystävän ääntä ku ei olla paljoo ehitty juttelee ees facen välityksellä täs kesän aikana. Ihmetytti kanssa et miten oikee voi käydä näin hyvä tuuri, et löytää ympärilleen näin aitoja, ihania ja helposti kemioilta synkkaavia ihmisiä <3



Aattelin et tää osu tähän aika hyvin :) Nää asiat aiheuttaa paljon ihmetystä ja hämmennystä aina välillä.



Meitä siunattiin illalla ihanalla auringonlaskulla, harmi vaa ettei puhelimen kameralla saanu kunnolla noita värejä :(

Yöllä sitte innostuttiin yömörkö parin kanssa tekemään pien källi muulle leirille :D Ja tässä tilanteessa kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.. Mitäköhän keksitään tälle yölle? Sisäinen pieni pirulainen löydetty! ;)




Lapussa lukee: "Muistakaa kengät ulos mennessä :D <3 :llä Kenkä keiju" Pientä passiivis aggressiivista muistutusta ku jotku leiriläiset tykkäs pomppii sukkasillaan ja paljain jaloin kappeliin ulkokautta...




Päätettiin myös, että perinteinen päivän aikataulu oli ihan tylsä ja jokainen päivä voi olla yhtä suurta seikkailua, niin tehtiin sitten tällanen :D

Tänää ollu sitten oikeen hämmenyksien täyttämä päivä. Aamulla herätyskello ei halunnu herättää mua ajallaan, lohikeiton perunat oli aivan raakoja (hyvää aamupalaa nami) ja sitte ulkoiltiin taas tunnin verran, mikä oli mielenkiintosta ihan koomassa :D Sitte iltapäivällä jammailtiin muutaman leiriläisen kanssa taas joku tunti ku muut katto futismatsia. Juteltiin kanssa päivällispöydässä varmaa puoltoista tuntii syvällisii yömörkö parin kanssa... Niiku kaikkee menneisyyden taakasta, suhteista, itsetuhoisista ajatuksista valitsemaamme ammattiin, laulamiseen ja itsetuntoon. Oli jännää.. koska aluks ku tutustuin tähän ihmiseen, nii mä en todellakaan voinu sanovani tykkääväni siitä. Nyt ollaa koko viikko hoilattu ~ "Tykkään susta niin että halkeen" ~ ja siitä eri versioita! :D

Tänää aattelin kokeilla tällasta ideaa, et ku mulle on ollu elämässä isossa merkityksessä joitain biisejä jotka oon kokenu kuvaavan mua, yhdessä ja erikseen niin aattelin kasailla niitä tänne :) Tällä kertaa en sillai jaksa kauheesti availla niitä, mutta voitte kysyä jos haluatte.

Linkin Park - Somewhere I Belong

I wanna heal, I wanna feel what I thought was never real
I wanna let go of the pain I’ve felt so long
(Erase all the pain till it’s gone)
I wanna heal, I wanna feel like I’m close to something real
I wanna find something I’ve wanted all along
Somewhere I belong

And I’ve got nothing to say

I can’t believe I didn’t fall right down on my face
(I was confused)
Looking everywhere only to find
That it’s not the way I had imagined it all in my mind
(So what am I)
What do I have but negativity
’Cause I can’t justify the way, everyone is looking at me
(Nothing to lose)
Nothing to gain, hollow and alone

Tästä ei oikeestaa tarvii niin paljon sanoo.. Sopi tosi hyvin mun synkempään kohtaan elämässäni ja siihen milasta taakaan kannan. Myös Jyväskylään muutossa oli vähän näitä fiiliksiä ja mähän löysin paikkani ja itseni siellä :)



Cristiina Aguilera - Not Myself Tonight

Cause I'm doing things that I normally won't do
The old me's gone I feel brand new
And if you don't like it **** you
The music's on and I'm dancing

I'm normally in the corner just standing
I'm feeling unusual
I don't care cause this is my night


Tää kuvasti alunperin sitä, mikä muutos mussa tapahtuu ku pääsen tanssimaan. Nykyään myös meinaa mulle sitä ku koen löytäneeni itestäni sen ihmisen, kuka oon ja kuka haluan olla. Myös suunnan elämälleni koen löytäneeni, sellasen johon haluun tähdätä ja suunnata pää pystyssä.

Wumpscut - Loyal to My Hate

Don't try to change me
I'm loyal to my hate
Leave me alone now
I'm loyal to my hate
I will not swerve from
I'm loyal to my hate
My own ambition
I'm loyal to my hate

Mainostan että mulla on huonoja puolia, mutta en oo sillee puhunu niistä :D No tässä teille yks paljastus miusta. Sillon ku oon suuttunu tai vihanen nii osaan olla hyvin, hyvin, siis HYVIN hankala. Joskus haluun et joku tulis juttelee, pitää lähellä ja yrittää naurattaa miuu, että sais miut leppymään. Sit joskus taas en haluu ketää lähelleni, etten räiski liikaa toiselle tai haluun muuten vaan olla sen asiani kanssa itekseni. Tää on kanssa aivan mahtava juoksumatolla rage treeni biisi! Sillon ku mua vituttaa oikee urakalla nii tätä paukutan mp3:sesta.

Foreigner - I Want To Know What Love Is

In my life there's been heartache and pain
I don't know if I can face it again
Can't stop now, I've traveled so far
To change this lonely life

I wanna know what love is

I want you to show me
I wanna feel what love is
I know you can show me
Aaaah woah-oh-ooh

I'm gonna take a little time

A little time to look around me, 
oooh ooh-ooh ooh-ooh oooh
I've got nowhere left to hide
It looks like love has finally found me

Tää rupes soimaan päässä ku katoin sen Rock of Ages - leffan. Kaunis ja ihana biisi, joka hyvin kuvastaa tota miun omien tunteiden pelkoo, mikä mulle vähän on syntyny tossa viimesten suhteiden myötä. Sellaset tialnteet on hanurista, ku haluisit luottaa ittees, mut et oo varma uskallatko/pystytkö..

Tähän loppuun viel parit biisit mitkä kanssa soinu päässä tän leirin aikana päässä, mut en oo välttämättä muistanu mainita ja osaa tänää jammailtu kanttorin kanssa:

Linkin Park - Catalyst
Gun's and Roses - Patience
Irina - 10 kirosanaa (jatkuvasti ku nii haluis päästä laulaa sitä!!!!! AARRGGGHH!!)
Chisu - Sama nainen
Juha Tapio - Kelpaat kelle vaan
Jenni Vartiainen - Missä Muruseni On
Bon Jovi - It's My Life

MD kiittää jälleen mielenkiinnosta ja menee piruilemaan lisää källejä leiriläisille ;)

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Musiikki, mun elämäni ja elinvoimani

Pari päivää taas hurahtanu. Eilen en jotenki saanu fiilistä kirjottamiseen, nii kirjottelen vasta tänää.. Hauduttelin kanssa tän kerran teemaa vähän lisää, et sain jotain punasta lankaa ajtukselleni. Eilen ja tänää kärsiny jännistä mood swingeistä, nii elkää ihmetelkö :D

Eilen heräsin aamulla yhentoista aikaa aika normaalisti ja siitä päivä lähti rullaamaan. Osallistuin bänditreeneihin laulu vahvistukseks ja iltaohjelmassa olin esilaulajana mikin kautta, aika monessa biisissä. Illalla pääsin kanssa saunaa pitkästä aikaa ja olin ihan taivaassa! Täs leirikeskukses missä ollaan, on mun mielestä ehdottomasti parhaat ruoat ja sauna. Siks olin tosi ilonen, et tän kesän vika leiri on täällä :) Kanssa aika semi helppo ryhmäki nii kiva olla täällä muutenki. Aikataulu näin apparille (apuohjaajalle tai yömörölle kuten ite sanon :D ) ollu aika rento ja löysä, nii ei tarvii ihan paahtaa koko ajan tukka putkella tekemässä ja menemässä, mutta intensiivistähän tämä on.. Katoin kanssa eilen omalla vapaa-ajallani varmaan maailman mahtavimman elokuvan!!!! Rock of Ages <3 <3 <3 Siis jos yhtää kuuntelee rockia, diggaa musikaalista yhtään ja no vähän romanttisuuttaki siinä oli nii ai että!!! -huokaisee ihastuksissaan ja pyörtyy lattialle -

Tänää sitten ollu tällanen aika semi kyrpä-otassa-kaikki-vituttaa-miehet-voi-painuu-syvimpää-helvettiin-oon-ihan-paska-ihminen-miks-mun-pitää-olla-nainen huono päivä... Eli ei oikein mitää sen spessumpaa kerrottavaa tästä päivästä.. Se oli ihan kivaa ku oli, että oltii tänää pari tuntii riehumassa ja juoksemassa ulkona, ku aurinko paisto. Viimeset muutama päivää ollu viilee ja tullu vettä, nii nautittii oikee kunnolla sitte :)




Mua alkaa jo melkee huolestuttaa tää mun teen juonnin määrä :D Vedän sellasta seittämää kuppii päiväs et pysyn tolpillani :D Mitenköhän selviin kotona sit? Mut hei, ainaki tykkään siitä :)




 Tässä somasti sovussa miun ihan omat vanhat oman riparin rukoushelmet ja tän leirin ihan uudet, jotka on mahollisesti miun viimeset. En tiiä teenkö seukku hommia enää ens kesänä.. Saatan ehkä leirin kaks käydä nykäsemässä.. Kuka tietää. Kuvassa siis oikeella miun vanhat ja vasemmal uudet.


Miulla olis tän illan aiheena ylläripylläri musiikki, kuten tekstin otsikosta voi päätellä. Oon jo aikasemmissa teksteissä kertonu miten joihinki asioihin ja tilanteisiin musiikki on mulla vaikuttanu, mutta nyt ajattelin avata et mihin kaikkeen ja millä kaikilla tavoilla se oikeesti vaikuttaa ja on vaikuttanu mun elämään.

Sillon ku olin pieni, äitee soitatti melkee aina kotona ollessaan musiikkia, ihan vaan joko radiosta tai sitten jotain tiettyä levyä. Siitä oon itelleni oppinu tässä "aikuusiässä" että itellä kanssa napit korvissa tai koneesta/radiosta soitan musiikkia kun oon kotona. Se on mulle tuttuuden ja turvallisuuden elementti. Siks aina ku oon menny jonneki uuteen paikkaan, yövyn uudessa paikassa, mua jännittää joku tai vastaavaa (tai käytännössä myös ihan muuten vaan lähes koko ajan) nii miulla on napit korvissa ja kuuntelen musaa. Mitä ny mp3:sta sattuu soimaa tai sit jotai tilanteeseen sopivaa :)

Sillon ku olin kans viel pieni nii meillä oli koira joka oli mule ku sisko. Se oli pentu ku mie tulin maailmaan, käytännössä siis kasvoin sen kanssa ensimmäiset vuodet elämästäni. Siitä tuli enemmän ku perhettä. Sitte hän tuli vanhaks ja tuli ties mitä terveysongelmia ja Piuku kulta piti lopettaa </3 mä surin sitä varmaan vuoden verran, kuunnellen musiikkia ja piirtäen.. Se oli (ja on jääny vieläki voimassa olevaksi) miun tapa käsitellä se suru mitä aikuinen ei osannu käsitellä miun kanssa.

On myös paljon mitä oon käsitelly musiikin kautta. Olin helppo teini ja kuuntelin ihan helvetisti metallia, rokkia ja kaikkee mahollista raskasta ja painavaa. Sydän suruihin kulutettu nyyhky musaa enemmän kuin laki sallii. Hämmennykseen omien tunnetason ongelmien kanssa kuunneltu kunnon aggressio musaa kuntosalin juoksumatolla. Ihastuksiin kuunellu kaikkee rakkaus musaa ja sit ku se vaivaa, mietyttää tai on menny puihun nii jatkan sitä jonain itsekidutuksena, jollai ajatuksella "avasin ittes taas jolleki ja mokasit nii kärsi nyt sitte". Musan suhteen oon siis aika masokistinen välillä.. Mulla on siihen sellanen viha-rakkaus-suhde. Se voi olla mulle siis jotain niin voimauttavaa ja parantavaa sekä paljon tuhoa tekevää.. Musa on kanssa niitä harvoja asioita mikä voi saada miut itkemään nykyään. En sillee leffoista tai tällasista, mut musalla mut voi saada kyynelehtii..

Mut myös paljon hyvää on tapahtunu kiitos musiikin. Mie oon saanu sitä kauttaa seukussa ja Jykylässä paljon kavereita. Miun Jykylän parhaatkaverit löysin molemmat tavallaan musiikin kautta. Katsu opiskelijabileiden basson jytinän kautta ja Humppiksen karaoken ja ns. "istumismusiikin" (mitä baarissa ny yleensä soitetaan kun porukka istuu siel iltaa) kautta. Pääasiassahan miun kaveripiiri kasaantuu ihmisistä, joita kutsun musaporukoiks, eli ihmisistä, jotka on muusikkoja tai muuten tekemisissä musan kanssa.

Mie oon nyt alku vuoden aikana tavallaan löytäny sen todellisen itteni, joka on täynnä elämäniloa ja riemua, on enemmän ilonen ja positiivinen nykyään jne. musan kautta. Mä en kadu hetkeekään sitä, että uskaltauduin nolaamaan itteni täydellisesti ekan kerran ku kunnolla lauloin karaokee. 




Musan myötä, miten paljon sitä kuuntelen ja tuotan ite laulaen mukana, jameilla, karaokes, tääl riparil ja muutenki seukussa, oon kanssa alkanu oikeesti ELÄMÄÄN. Oon rehellisesti alkanu nauttimaan joka hetkestä mitä elämä tuo tullessaan, arvostan joka hetkeä. Oon kanssa alkanu elään elämääni nii et jos huomenna tulis noutaja nii ei tarvis harmitella, ku ei osannu nauttii elämästä. Tästä menee iso kiitos Humppikselle, joka tässä kevään aikana opettanu mulle tän jalon taidon :)


Oon kanssa täällä riparilla huomannu, että hallitten jokseenki paremmin nykyää miun lauluäänen. Normaalisti tässä vaiheessa viikkoa mulla olis kurkku kipeenä ja käheenä, koska suurin osa meidän veisuista on sen verran urpoista sävelajeista et ne on vaikee olla laulamatta kurkulla. Nyt on ollu sit paljon helpompaa muokata oman äänen äänialaa biiseihin sopivaks. Okei, asiaan on voinu vaikuttaa myös se et meil on paljon nuorisotyötä tekevä kanttori mukana joka osaa muokata sitä helpomman laulettavaks. Mut stemmojaki haettii leiriläisten konfikseen tulevii biiseihin, nii ei tarvinnu kauaa kanttorin viedä esimerkkiä ku sain kiinni. :) Hihiii, kehitystä on siis mahdollisesti tapahtunu! :) Jippiiii <3

Tässä teille vähän sitten taas musaa <3 

Poison - Nothing But a Good Time
Joan Osborne - One of Us
Foreigner - I Want to Know What Love Is
Katutaiteilija - Tällaista tänään
Haloo Helsinki - Maailma On Tehty Meitä Varten
Paramore - Misguided Ghosts
Indica - Pahinta Tänään
Ellie Goulding  - Figure 8
Pussycat Dolls - Hush Hush; Hush Hush

MD kiittää ja kumartaa jälleen.