maanantai 21. heinäkuuta 2014

Tällanen mää oon... osa 2.

Tässä ny muutama päivä päässy hurahtamaan. En oikee enää työrytmin epätasasuuden takii oikee erota et millon on viikonloppu ku on vaa noita vuoroputkia ja sit vapaita.. päivät on vaa päivii.. Viimeset neljä päivää ollu sisällöllisesti hyvin ristiriitasia, eli ihan kivaa vuoristorataa menty taas vaihteeks.. Niin kotona ku töissä...

Torstaina nukuin pitkää, mut aika heikosti, ja koomailin siinä aika ahkerasti aamupäivän.. Sitte hyvä vanha kaveri jätkä laitto viestii ettei oltu nähty vähää aikaa ja sil oli tylsää, et pystyisinkö näkee.. No hetken mietin, ettei mulla jalassa ollu ollu mitää kipuja edellisenä päivänä ja se kaipais vähän liikettä, nii päätin lähtee moikkaamaan. Siitä tulin sitten kotiin muutaman tunnin päästä ja kuuntelin oikeestaan loppu illan sitä ku porukat tappeli ja avauduin siitä Humppikselle facen välityksellä. Oli tosi lohduttavaa ku on oikeesti joku, jolle voi jakaa kaikki ilot ja ahistukset, niin et tietää et toinen ei tuomitse tai ihmettele sen suuremmin ja asioista voi keskustella rauhallisesti sekä niin oudolta ku se kuulostaa, mut turvallisesti. Oon kanssa tosi ilonen että vaikka kesä ollaa vietetty tosi kaukana toisistamme fyysisesti nii silti ollaa lähes päivittäin (viime viikkoina tosiaan päivittäin) oltu yhteydestä ja jauhettu niitä näitä, jos siltä tuntunu nii vähän syvällisempiiki. Ollu kiva vastapaino sille ku muutaman hyvänki kaverin kanssa välit vähän viilentyny etäsyyksien takia..



Tää pätee mun mielestä aikalailla kaikkiin ihmissuhteisiin :)



Tää pitää niin paikkansa, ite pyrkiny tähän ja aika hyvin pärjänny tähän asti :) Jykylässä varsinki tää on tullu niiiiiin toteen <3

Perjantaina sitten saikku oli ohi ja mulla oli vapaa- SEKÄ palkkapäivä! <3 No tämä likkahan päätti sitten lähtee shoppailemaan :) Kolmisen tuntia hyvin tehokasta shoppailua, ja ostin vain tarvittavat sekä palkitsin itseni tiukan hampaiden ja lompakkon kiristämistä sisältäneen kevään jäljiltä Arnoldsin bagelilla <3 Tonnikalaa NAMI <3 Terveellistä ja hyväääääää... Ostin kanssa alennus myynnistä paidan, jota oli kuolannu ja haikaillu muutaman kuukauden.. Alkuperäishinta ku oli 40€ nii ei köyhällä opiskelijalla oikee oo tuollasii varaa.. Nyt ku palkka tuli nii päätin hakee pois ja mun tuurilla se oli viel 50% alennuksessa! Eli maksoin siitä vaa kakskybää JEEE :) Oli tosi voittaja fiilis.



Tässä kuva siitä! On siis lämmin pitkähihanen, ja mulla ei oikeesti oo tollasii montaa, ku oon aika nirso / tarkka tyylistäni nykyään. Plus palelen helposti talvella, niin kiva saada hyvännäkönen lämmin paita joka EI oo musta :D

 Sieltä tulin sitten aivan mahtavalla fiiliksellä kotiin... NO... Ei sitä mitenkää super kauaa kestäny... Rupesin vaihteeks juttelee siinä kaiken sivussa Humppiksen kanssa ku purin ostoksia ja laitoin ruokaa. Sit porukat tuli kotii ja huomasin heti et pinnan alla kiehu taas.. Odotin siis vaa räjähdystä.. No siinä ei menny kauaa.. Tuli sota nor1. joka ei kestäny kauaa, mut toinen tuli sitte aika nopeesti sen jälkee just ku oltii äiten kanssa lähössä himasta moikkaa vanhaa tuttua pitkästä aikaa. Nähny sen viimeks just ennen Jykylää muuttoo.. NO päästii lähtemään, nii äiten kanssa kiehuttii molemmat ku mentii autolle. Tuttavan luona sit oikeestaa melkee koko se aika puitii porukoiden ongelmaa, mut sain iteki vähän suun vuoroo omista kuulumisista. Loppu ilta oli sitte rauha maassa ku kotiin tultiin.

Lauantaina oli eka duunipäivä sit pidemmän vapaan. Oli kivaa olla töissä kaikessa rauhassa ja saada tehä rauhassa hommat. Olin siis meidän toisella osastolla missä ollu ny enemmän. Siellä kanssa päivittelin toisen kolleegan kanssa viikon kuulumiset nii asiakkaista ku hoitajista... Sain kanssa tietää, että yllättävää kyllä mie oon yks niistä ainoista joiden takana ei pyöri pahemmin paskan puhumista O.O Olin tosi yllättyny, ku olin ajatellu et varmasti siel nyt jotai liikkuis.. Mutta oli muuten tosi rauhallinen ja mukava päivä :)

Sunnuntaina kaikki meni sitten päin helvettiä.. Nukuin tosi huonosti, töissä ei ollu motivaatioo, selkään ja jalkoihin sattu, väsytti, sit tuli viel kunnon myrsky nii mua alko oikee kunnolla ahistaa se, illasta sit yritin saada muutamaa kaverii kiinni, mut kellää ei ollu aikaa vaihtaa kuulumisia nii seki harmitti.. Sitte pyöritin iänikuisia ihmissuhde asioita päässäni tyhmänä samaa rataa aina vaan uudestaan, kun en saa aikaseks puhuu niistä... Kaikki tää kasaantu ja siihen sitten viel mulla oli ihan kivoja mielialan vaihteluita nii ei siinä oikee muuta tarvittu.. Oli aika paska fiilis illalla. Sain onneks lopuks sitten Katsun ja myöhemmin sit kans Humppiksenki kiinni ja muuta ajateltavaa.. Onneks meen huomenna kotiin nii saa taas hermolomaa :) rakkaita ystäviä tässä taas ihan kipeeks asti kaivannu <3



Show must go on!


Tänää ollu sitten tosi hyvä päivä ottaen huomioon kui sekasin eilen olin. Töissä oli ihan jees olla, ei ollu niin kiire ku eilen, oli motivaatiota ja sain kiitostaki taas nii piristi. Töiden jälkee kävin viel vähän kaupoilla ja ostin viel pari paitaa ja uuden kirjan, et ei tarvii vähää aikaa enää käydä ostoksilla. Tää oli kanssa harvinaista et nytte osunu alennusmyynteihin ku ne menee oikeestaa melkee aina ohi suun :D Sit käytii äiten kanssa myös lenkillä iltapäivästä. Oli muuten ihan kivaa, mut nilkka rupes särkemään kesken lenkin nii, että piti tulla oikoreittiä pois eikä päässy niin pitkälle ku olis halunnu. Mut pääsin kuitenki ulos ja olin siitä ilonen :) Tässä illasta sit oikeestaa vaa ollu ja jutellu muutamien kaverien kanssa kuten Katsu ja Hensku, vähän ehin kanssa Humppiksen kanssa jubailla ku mietittii millon nähää ku meen kotii. Sitte oon pakkaillu, miettiny mitä huomiseks laitan ja näin.. Suunnitellu junaan tekemistä ja tällasta :)

Tänään aattelin taas jokseenki jatkaa itteni esittelemistä. Saatte kuitenki aika hyvin täällä käsityksen miun ajatusmaailmasta jota aika avoimesti jaan noiden aiheiden kanssa, ja saatte kuvaa miun persoonasta. Aattelin sitten, että no hittolainen.. kuitenki suurin osa lukijoista on miun tuttuja nii miks en alkais esiintyy miun omalla naamalla. Ja ideana tässä myös et saisin vähän lifestylea tähän mukaa :) Seki kuitenki osa mua. Varsinki miulla kuuntelussa olevaan musaan ja vaatteisiin pätee täysin samat säännöt. Se mikä sopii siihen hetkee ja tuntuu mukavalta :) Siks ajattelin, että ku haluun elävöittää mahollisimman paljon kuvilla tätä blogia niin. voisin alkaa jakaa miun lempi asuja tai jos keksin kivoja yhdistelmiä. Oon myös välillä innokas ja rohkean sortin meikkailia ja nii saata niistäki jakaa kuvia :) Mutta tässä tulee MINÄ:


Pahoittelen vähän nihkeää ja heilahtanutta laatua, mutta miun maailamssa harvoin mikää on terävää ja selkeetä :D 

Mulla kuten mainitsin niin vaikuttaa mieliala ja elmäntilanne tosi paljon siihen miten pukeudun ja mitä musaa kuuntelen. Hyvät ystävät osaa jo lukee miun ulkosta hapitusta sillee, että tietää jos vaatteista tai asu yhdistelmistä et millasella fiiliksellä ollu aamulla tai ennen lähtöö.. Mutta yleisesti mulla on sellanen opiskelija lookki missä on sitte ripaus söpöyttä / tyttömäisyyttä tai sitte rokahtavuutta. Tossa kuvassa esim mulla on tollanen hento kaunis kukkamekko johon oon lisänny vähän asennetta farkkuliivillä, kampauksella ja liikenteesee kun lähin nii konsseilla (Converseilla). Kuulokkeet kuuluu vakiovarusteisiin ;) Mää rupeen sitte aina välillä ripottelee tällasii kuvii tänne. Joskus saatan tehä et jos saan jonku kuvailemaan nii ihan eri asuilla kunnon posetuksii jossain ulkona :) Mut se on oma prokkiksensa sitte... tai sitte vaa jos on sillee, et hei tänää on kivat vaatteet voisin jakaa muilleki, nii saatan pyytää kaverii ottaa parit kuvat ja katon niistä sit :) Mutta tällasta tänään ja tällä kertaa :)

Vajaa viikon biisejä:

Pussycat Dolls - I Don't Need a Man & Wait a Minute
Bon Jovi - You Give Love a Bad Name & In These Arms & We Wheren't Born to Follow
WhiteSnake - Here I Go Again On My Own
Foo Fighters - Pretender
Indica - Pahinta Tänään
Irina - Kymmenen Kirosanaa
Haloo Helsinki - Vieri Vesi Vieri

MD kiittää jälleen ja yrittää jännäriltä päästä nukkumaan :) Moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti