sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Tällanen mää oon..

Eilen oli mielenkiintonen päivä. Aurinko suostui paistamaan meille mukaan lämpimästi ja riehuttiin taas joku puoltoista tuntia ulkona leiriläisten kanssa. Tuli juostua, saatua aurinkoa ja hyvää mieltä paljon :) Iltapäivä oli oikeestaa sit yhtä slubaamista. Illalla juttelin sitte yhen mun erittäin hyvän Jykylä ystävän kanssa, ja juoruttiin tyttöjen juttuja, vaihettii muutenki kuulumisia ja suunniteltiin ens viikonloppua, ku meen sinne. Oli ihana kuulla hyvän ystävän ääntä ku ei olla paljoo ehitty juttelee ees facen välityksellä täs kesän aikana. Ihmetytti kanssa et miten oikee voi käydä näin hyvä tuuri, et löytää ympärilleen näin aitoja, ihania ja helposti kemioilta synkkaavia ihmisiä <3



Aattelin et tää osu tähän aika hyvin :) Nää asiat aiheuttaa paljon ihmetystä ja hämmennystä aina välillä.



Meitä siunattiin illalla ihanalla auringonlaskulla, harmi vaa ettei puhelimen kameralla saanu kunnolla noita värejä :(

Yöllä sitte innostuttiin yömörkö parin kanssa tekemään pien källi muulle leirille :D Ja tässä tilanteessa kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.. Mitäköhän keksitään tälle yölle? Sisäinen pieni pirulainen löydetty! ;)




Lapussa lukee: "Muistakaa kengät ulos mennessä :D <3 :llä Kenkä keiju" Pientä passiivis aggressiivista muistutusta ku jotku leiriläiset tykkäs pomppii sukkasillaan ja paljain jaloin kappeliin ulkokautta...




Päätettiin myös, että perinteinen päivän aikataulu oli ihan tylsä ja jokainen päivä voi olla yhtä suurta seikkailua, niin tehtiin sitten tällanen :D

Tänää ollu sitten oikeen hämmenyksien täyttämä päivä. Aamulla herätyskello ei halunnu herättää mua ajallaan, lohikeiton perunat oli aivan raakoja (hyvää aamupalaa nami) ja sitte ulkoiltiin taas tunnin verran, mikä oli mielenkiintosta ihan koomassa :D Sitte iltapäivällä jammailtiin muutaman leiriläisen kanssa taas joku tunti ku muut katto futismatsia. Juteltiin kanssa päivällispöydässä varmaa puoltoista tuntii syvällisii yömörkö parin kanssa... Niiku kaikkee menneisyyden taakasta, suhteista, itsetuhoisista ajatuksista valitsemaamme ammattiin, laulamiseen ja itsetuntoon. Oli jännää.. koska aluks ku tutustuin tähän ihmiseen, nii mä en todellakaan voinu sanovani tykkääväni siitä. Nyt ollaa koko viikko hoilattu ~ "Tykkään susta niin että halkeen" ~ ja siitä eri versioita! :D

Tänää aattelin kokeilla tällasta ideaa, et ku mulle on ollu elämässä isossa merkityksessä joitain biisejä jotka oon kokenu kuvaavan mua, yhdessä ja erikseen niin aattelin kasailla niitä tänne :) Tällä kertaa en sillai jaksa kauheesti availla niitä, mutta voitte kysyä jos haluatte.

Linkin Park - Somewhere I Belong

I wanna heal, I wanna feel what I thought was never real
I wanna let go of the pain I’ve felt so long
(Erase all the pain till it’s gone)
I wanna heal, I wanna feel like I’m close to something real
I wanna find something I’ve wanted all along
Somewhere I belong

And I’ve got nothing to say

I can’t believe I didn’t fall right down on my face
(I was confused)
Looking everywhere only to find
That it’s not the way I had imagined it all in my mind
(So what am I)
What do I have but negativity
’Cause I can’t justify the way, everyone is looking at me
(Nothing to lose)
Nothing to gain, hollow and alone

Tästä ei oikeestaa tarvii niin paljon sanoo.. Sopi tosi hyvin mun synkempään kohtaan elämässäni ja siihen milasta taakaan kannan. Myös Jyväskylään muutossa oli vähän näitä fiiliksiä ja mähän löysin paikkani ja itseni siellä :)



Cristiina Aguilera - Not Myself Tonight

Cause I'm doing things that I normally won't do
The old me's gone I feel brand new
And if you don't like it **** you
The music's on and I'm dancing

I'm normally in the corner just standing
I'm feeling unusual
I don't care cause this is my night


Tää kuvasti alunperin sitä, mikä muutos mussa tapahtuu ku pääsen tanssimaan. Nykyään myös meinaa mulle sitä ku koen löytäneeni itestäni sen ihmisen, kuka oon ja kuka haluan olla. Myös suunnan elämälleni koen löytäneeni, sellasen johon haluun tähdätä ja suunnata pää pystyssä.

Wumpscut - Loyal to My Hate

Don't try to change me
I'm loyal to my hate
Leave me alone now
I'm loyal to my hate
I will not swerve from
I'm loyal to my hate
My own ambition
I'm loyal to my hate

Mainostan että mulla on huonoja puolia, mutta en oo sillee puhunu niistä :D No tässä teille yks paljastus miusta. Sillon ku oon suuttunu tai vihanen nii osaan olla hyvin, hyvin, siis HYVIN hankala. Joskus haluun et joku tulis juttelee, pitää lähellä ja yrittää naurattaa miuu, että sais miut leppymään. Sit joskus taas en haluu ketää lähelleni, etten räiski liikaa toiselle tai haluun muuten vaan olla sen asiani kanssa itekseni. Tää on kanssa aivan mahtava juoksumatolla rage treeni biisi! Sillon ku mua vituttaa oikee urakalla nii tätä paukutan mp3:sesta.

Foreigner - I Want To Know What Love Is

In my life there's been heartache and pain
I don't know if I can face it again
Can't stop now, I've traveled so far
To change this lonely life

I wanna know what love is

I want you to show me
I wanna feel what love is
I know you can show me
Aaaah woah-oh-ooh

I'm gonna take a little time

A little time to look around me, 
oooh ooh-ooh ooh-ooh oooh
I've got nowhere left to hide
It looks like love has finally found me

Tää rupes soimaan päässä ku katoin sen Rock of Ages - leffan. Kaunis ja ihana biisi, joka hyvin kuvastaa tota miun omien tunteiden pelkoo, mikä mulle vähän on syntyny tossa viimesten suhteiden myötä. Sellaset tialnteet on hanurista, ku haluisit luottaa ittees, mut et oo varma uskallatko/pystytkö..

Tähän loppuun viel parit biisit mitkä kanssa soinu päässä tän leirin aikana päässä, mut en oo välttämättä muistanu mainita ja osaa tänää jammailtu kanttorin kanssa:

Linkin Park - Catalyst
Gun's and Roses - Patience
Irina - 10 kirosanaa (jatkuvasti ku nii haluis päästä laulaa sitä!!!!! AARRGGGHH!!)
Chisu - Sama nainen
Juha Tapio - Kelpaat kelle vaan
Jenni Vartiainen - Missä Muruseni On
Bon Jovi - It's My Life

MD kiittää jälleen mielenkiinnosta ja menee piruilemaan lisää källejä leiriläisille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti