keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

My home is where my heart is!

Viikko vierähtiki sitten tooooodella nopeesti.. Yritän tässä vähän tiivistää viimesen viikon kuulumiset ettei tuu ihan raamattua :D Duunissa oli kaks tappo putkee eli illasta aamuun ja sit kävin viikonlopun Jykylässä <3

Tiistaina en iltavuoron jälkee jaksanu alkaa kirjottaa, ku keskiviikkona oli aamu ja unohduin juttelee yllättävän pitkää Humppiksen kanssa illasta. Eilen oli yleisesti ihan kiva päivä, mutta hyvin vauhdikas ilta duunissa. Oli ihan kiva työpari ja hommat hoitu. Aamulla kanssa lauleskelin ja testailin missä kunnossa ääni on. Oli todella häröö ku kontrasti laulujen aiheiden välillä iso.. Koko viimesen viikon lauleskellu virsiä ja veisuja, ja sitte yhtäkkii lauleskelen kirosanoista ja sydän suruista :D Töissä ei ollu oikee muuta ihmeellistä ku hermostusta aiheuttu yks pappa jonka kunto romahti radikaalisti (ja lopulta menehty mut loppu viikosta) nii hermostutti et joudunko laittamaan sen jos kohalle osuu. Ois ollu vähän liikaa toinen vainaja kolmen viikon sisää.. Aikalail näillä eväillä mentii tiistai ja perjantai väli.

Perjantaina lähin sitte suoraan duunista Pasilaan ja sieltä kimppakyydillä kohti Jykylää!! Hykertelin innosta jo autossa, vaikka ekan tunnin torkuin takapenkillä työväsymystä. Olin kanssa jännittäny kyytiä niin paljon et väsähdin siitä odotuksesta ku lähettii ajaa. Matka meni tosi mukavasti, iteki osallistuin keskusteluun loppu matkasta ahkerasti. Perille ku päästii nii Katsu kulta oli minuu vastassa <3 Siitä käppäiltii miun luo kaupan kautta ja korkattii pullo viiniä sivistyneesti pizzan kanssa :9 NAMNAM Tässä teilleki kuva:


On muuten sellanen viini et jos on nirso alkoholijuomien kanssa niiku mää nii tää on tosi hyvä :) Mieto ja makea. Suosittelen kokeilee <3 

Siitä sitten ku oltiin juorut juoruoltu ja viinit siemailtu nii lähettii Jyväskylän yöhön. Oltii viel kuitenki sen verran aikasee liikenteessä ettei oikee mikää bailu paikka ollu auki, niin mentii perinteiseen Timeen istumaan vähäks aikaa.. Sielläki oltii ekoja asiakkaita ja siellä oli jopa tuttu karaoken vetäjä joka ei ollu uskoo silmiään ku miut näki, et sen piti tulla tiskintakaa ihan moikkaamaan :) Oli kiva nähä tuttuja! Siinä vähän myöhemmin paikalle pöllähti pari muutaki kaveria ja istuttii vähän aikaa siinä porukalla ja mää kokeilin muutaman uuden biisin ku oli hiljasta. Sieltä lähettiin sitten BRAhan bailaamaan pariks tuntii nii että jalkoihin ja vatsalihaksiin särki :D Oli ihanaa päästä irrottelemaan ja tanssimaan ittensä hiestä märäks <3 Viimeks joissai opiskelijabileissä ehkä viimeks ties kuin kauan sitten.. Oon huomannu et oon aika ailahteleva oikeestaa tosi monessa asiassa :D En sillee oikee mee mihinkää tarkennuksee tai tällasee ku baarissa käyminen ja se et minne menee riippuu niiiiiiin fiiliksestä. Joskus haluu päästä bailaa ittensä niin kipeeks ettei meinaa sängystä päästä aamulla ja välillä tykkää vaa istuu alas yhelle tai useemmalle ja käyä laulamassa..

Lauantaina oli sitten... tota... ihan kiva olo :D Ei ollu huono olo mut darra oli! Pää ihan lyijyä, kroppa kipee, ajatus ei kulkenu ja heikotti vaikka söi XD Aamupäivä siinä meni sitte jällee Katsun kanssa ku käytii satamassa ottaa arskaa ja siitä mentii viel Kirkkopuistoo istuskelee, kunnes valuin kotii tekee ruokaa ja siitä Hensku muru ruli mun luo ennen ku lähettii tyttö porukalla Humppiksen keikalle Kuokkalaan. Köpöteltii kaikes rauhassa, nautittii auringosta ja jubailtii tyttöjen juttuja ;) Tuli niin kotoinen olo siitä. Oon kaivannu sellasta (edes pientä) piiriä ympärilleni, ku oon laumaeläin :) Töissäki ku menee kaikki päivät nii ei mulla oikeesti melkee rehellisesti sanottuna oo ollu mitää sosiaalista elämää :D No se Humppiksen keikka oli aivan mahtava! Ihan kuulla pitkästä aikaa live musiikkia ja vielä itelle läheisen ihmisen vetämänä. Huipennus oli se et se veti mun lempibiisin Guns 'n' Roses - Patience.. Meinasin alkaa itkemään, et sai ihan huulta purra.. Se oli nii kaunista <3 Kuokkalasta sitte jatkettii mie, Humppis ja Katsu Neckin kautta Timee istuu, mihin jäätii kahestaa Humppiksen kanssa juttelee ja heittää läppää ku Katsu väsähti. Lähettii sielt sitte kotio ajoissa ku molemmat väsy päivän helteistä plus Time oli ihan tukossa nii sisälläki oli turhan kuuma ja huono ilma et olis jaksanu olla pidempää :/ Ja koska super kuu nii eipä tullu kauheen levollisesti nukuttua.. Monet ajatukset toki pyöri päässä myös mikä vaikeutti nukahtamista.

Tähän kohtaan muuten tuli mieleen että mulla oli tollon lauantaina ja sunnuntaina mun yhet lemppari asukokonaisuukksista päällä ja olisin halunnu ottaa itestäni kuvat niissä ja laittaa tänne mut olin niin fiiliksissä noista rakkaiden näkemisestä etten muistanu :D Mutta kyllä mä vielä.. on parit kokonaisuudet mitä haluun kokeilla ja pitää päällä vielä ku on helteitä nii yritän saada niistä kuvat jotenki :) Haluun saada nimittäin vielä luonnollisemman sillee, tästä blogista :)

Sunnuntaina sitte nukuin pitkää ja kävin moikkaamassa Hannaa ja käytii koiranki kanssa lenkillä. Oli ihanaa nähä Lucaaki ja terapioituu sen rapsuttelusta. Lenkki teki kanssa hyvää. Juoruttii tosi paljon, parannettii maailmaa ja kevennetii toistemme sydämiä :) Sieltä menin kotii syömää ja lepää kunnes illasta menin Humppiksen kanssa jädelle keskustaa. Siinä ku rynnin portaita alas ku olin vähän myöhässä nii astuin vahingossa portaikossa kahen alimman portaan ohi ja sitte eteenpäin kompuroidessani kopautin kantapääni alimman portaan reunaan, nii että putosin kontilleni vähäks aikaa kivusta.. No ei se ollu sit ku kosketus arka eikä muuta nii matka jatku. Mentii keskustaa tosiaa ja törmättii siel Henskuu ja istuttii terdellä hetki kunnes Humppiksen piti lähtee laittelee jamei pystyy, ku mie menin avaa ääntä Katsun ja Henskun kanssa ja siirryytii jameille :) Siel oli vähän kuiva meno ku oli noi futiksen MM finaali mut oli silti kivaa laulaa pitkästä aikaa siel <3 Sain kanssa olla ystävien ympäröimänä ja pitää hauskaa. Siellä sitte väki väheni ja jäin yhen toisen likkafrendin kanssa venaa et Humppis pääs töistä ja mentii Timee hetkeks, mistä lähettii sitten käppäilee kahestaa kotio.. Miun yllätykseks pysähyttii miun rapun eteen istumaan ja jubaileen. Siinä oli ihan olla. Kaunis auringon nousu, lämmin ilman ja tunnelma. En olis voinu olla onnelisempi <3 Siit tuli sitte aika mennä kotii et pääs nukkumaa... Oli ihana viikonloppu ihanien ihmisten kanssa <3 Tajusin myös miksi Jyväskylä on mulle nykyää koti :)

Maanantaina.. pari tuntia myöhemmin mulla oli herätys että ehin junaan ja kompuroin unenpöpperössä juna-asemalle ja junaan nukkumaan viel kolmeks tuntii.. Sieltä sitte kotiin kamat ja töihin. Eilinen meni siis aikalailla siinä. yllätyin ku ei väsyttäny niin pahasti ku olis voinu.. mut nilkka rupes särkee niin ettei meinannu eilen kantaa enää kotona (tänää kävin lekurissa ja kolme päivää tuli saikkua... JÖÖ!) Eipä eilisestä oikee muuta mainittavaa :D

Illan teemaan/aiheeseen en mene sen enempää sillä mää oon tosi huono puhumaan näistä ylipäätänsä ja kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja musiikki hoitaa loput :)


Kun en kysymyksiis vastannu möläytettyäni "miks oot noin ihana", nii... no... tarviiko tässä enempää sanoa.. SUN VIKA >.<


Viikon kappaleita:

Bon Jovi - You Give Love a Bad Name & Always
Jason Mraz - Lucky
Paramore - Crushcrushcrush
Guns 'n' Roses - Patience
Foreigner - I Want to Know What Love Is

MD kiittää ja kumartaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti